Hronovicka pardubice

byl nekdo?

Tento pátek 4.7. od 20-00hod,pořádám další GB,tentokrát se slečnou z nicku Doktorapani.Pokud by jste měli zájem zúčastnit se a získat podrobnější informace,pište na můj nick,nebo na nick aktérky.
Dnes 28.6 od 20h se koná sraz amatérů v našem klubu
Ahoj, bude někdo zitra v utery po cca 14:00 ve wellness Pardubice nebo někde venku?
Otevřeno je od 15hod. …………..
Jasný no, já budu mít čas cca od dvou ale pokud se někdo přidá tak od 15h do 17 bych zašel...
V pátek 27.6. 17-21hod pořádáme gangbang.O zábavu se vám postará náruživá Shizuko (nahlédnout můžete do jejího profilu).Podrobné info v sekci srazy,nebo pište na můj nick.
Dnes pořádáme sraz Amatérů.Přijďte se pobavit,nebo si jen odpočinout.Těšíme se na vás.Renata a Vašek
Jak to tam vypadá v út + čt? Chodí tam někdo?
Chodí,někdy víc,někdy míň.Třicet znaků
Tuto sobotu pořádá Vendis38 sraz amatérů ke třetímu výročí našeho působení v klubu.Připravíme pro vás pohoštění,tombolu a vyhřáté sauny a vířivku.Budeme se těšit Renata a Vašek 🥰
Půjdeme pozítří do klubu jaká bude akce?
V sobotu je sraz amatérů.Přijit může kdokoliv i bez přihlášení.
Dnes 24.5 od 20h se koná u nás v klubu sraz amatérů,přijít může kdokoliv i bez přihlášení
Budeme se těšit.Tento klub máme třetím rokem,a s minulým majitelem nemáme nic společného.To jen na vysvětlení ke komentářům, které jsou starší více jak tři roky.
K Vasemu vyroci Vam preju, at se Vam dari a mate spoustu spokojenych navstevniku.! Ja sam k Vam jezdim od zacatku, posledni dobou i s pritelkyni.. Oba se vzdy tesime na ten klid, pohodu a mile privitani.. Je nam u Vas moc dobre a vzdy si to uzijeme se vsim vsudy.. Tak vydrzte, my prijedeme zase.! 😍👍
Děkujeme,a už se na vás těšíme 🥰
Děkujeme ....................................
Fajn podnik. Čisto, příjemné prostředí, skvělý personál. Užili jsme příjemné odpoledne ve společnosti sympatických lidí.
Kolik tam bylo lidi-respektive párů? Díky
Tak dneska asi vyrazime. Potkame nejaky par, pripadne bi muze?
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Hachiman_88
Hachiman_88 Neaktivní před 5 roky
Ahoj jsme pár. My jsme se bohužel přesvědčili dvakrát na vlastní oči a doopravdy nám to stačilo NIKDY VICE. Bavi nás jak píšeš že tam je čisto a hlavně čistý vzduch.No tak jestli zatuchly vzduch je u tebe v pohodě tak proč ne 😁my když jsme tam byly, špinavé prostěradla a to nemluvíme o vířivce,ale to už jsem na forum napsal. Je možné že nastala ňaká změna k lepšímu, ale nás už tam nikdo po těchto zkušenosti vážně nedostane. To si zajedeme o kus dál do Prahy.
Nezbývá nic jiného než souhlasit! Také uvažujeme o změně. H´H
Taky chceme zajít s manželkou někam do sauny za dobrodružstvím *4*
Tam to dobrodružství je..o tom není pochyb 😆 být vámi zvolím jiné místo 😉
Je to tam špatné? Poraďte kam jet
My tam byli jednou a stačilo, zápach plísně a ne zrovna útulné prostředí. Nejlépe zajet do Holic saunový ráj popřípadně sauna Tropicana Hradec Králové
A ještě na Sečí je taky hezký wellness.
Máme stejné zkušenosti. Škoda, že to tam je v takovém stavu.
Ahoj, a kam chodíte? Že bych zašel taky
Hachiman_88
Hachiman_88 Neaktivní před 5 roky
Ve ct dopol tam chceme s pritelkyni jit,tak uvidime
Ahoj, půjde někdo 11.5 nebo 13.5. dopoledne z relaxovat do sauny? Písněte do zpráv domluvíme se.
Tak jaké to tam bylo? Byl tam někdo?
Plánuju tam výlet, jít dopoledne v úterý 18.5., nebo 25.5. Jde někdo?
jirkapar
jirkapar Neaktivní před 4 roky
Ahoj, tak jak se Vám tam líbilo. Já mám chuť taky vyrazit.
11.6 v 10 h...........,,,,,,,,
Ahoj chodí tam někdo i dopoledne?
Ani dopoledne, ani odpoledne. 😁
Špína a smrad je tam prý co je na tom pravdy
Navštívil jsem hronivickou a myslím že to nebylo až tak špatný jak tady píšou. Za mně dobrý.
Pujde žena nebo pár v úterý 25.2. odpoledne ?
Ahoj, prosím tě mohu se zeptat jak dopadla tvá návštěva v sauně Hronovická.
Občas jsem tam zašel, ale asi tak skoro půl roku jsem tam nebyl a mám chuť vyrazit.
Díky za info.
Ahoj, když jsem tam byl tak jedná paní mi udělala super masáž i penisu 😁, sauna super a nakonci jeden pár si to rozdával tak jsem se zeptal jestli můžu koukat a přidat a oni že jo , slečna měla mokré orgasmy bylo to super.
Ještě tam je ta malá kozatá masérka?bývalá i za barem.
Filipe nežije. Nežije to tam a nebude. Sorry
ahoj,pujde nějaký par 12.11 od 10 h???
Ahoj radi by sme tam sly môžme sa dohodnúť a stretnúť sa tam
Určitě zajděte,majitel je magor a nalže vám klidně účast spousty holek a kluků,ale budete tam sami.Jen druhý den se dočtete jak to tam žilo😁😁😁
jirkapar
jirkapar Neaktivní před 6 roky
Neřeš Hallsttat já jen říkám jak to tam chodí,znám skoro všechny swingers kluby v ČR i Rakousku a vím jak takové kluby mají vypadat a fungovat jen říkám že majitel je magor a za tím si stojím! Už když s ním mluvíš tak v jednom kuse lze.Tady má 5 fiktivních ženských nicku s inzerátem a láká tím chlapy k sobě do sauny.napr.vladenka2,monca45...
A kolikrát já jsem si strejchl ,jak ty říkáš,v swingers,o tom ty si můžeš nechat jenom zdát😁😁😁
jirkapar
To nemá cenu.........................
jirkapar
Oboje!
Chodit do Hronovicky fakt nemá cenu,zajdi do Extasy,do fantasy,do desire,do vily funky,do cassiopey... to jsou prvotřídní kluby ty horší jsou bunkr,lublanska,sw69...sabinovka ta už je spíš odpad a Hronovická není sw klub ale .magorovo doupě.
Hodně chválí Bravantice,ale tam jsem nebyl tak nevím.
Super kluby jsou ve Vídni,a anakonda v Chorvatsku.
Vyzkoušej aspoň jeden pak pokecáme...
Asi to tam zřejmě nazná ...je tam fajn parta a chodí tam prima lidi a majitel se snaží všem vyhovět a dělá pro to vše ...jen asi tolik
Rozhodl jsem se ze tam pujdu a dam vsem hlaseni jaky je tam aktualni stav😁 Jdu 10.12.odpoledne😁
No co kazdej chce odpoved a kazdy rika neco jineho.😁 normalne tam pujdu a zkusim snima vymrdat max si to tam projdu a pujdu domu vam napsat jak semnou vyjebali😂
Ahoj, párkrát jsem saunu navštívil a vždy jsem si zašukal. Přemýšlím, že zase vyrazím.
Ahoj, kdo už navštívil saunu po koronaviru. Čekal bych plno nedočkavých zájemců a tak nevím
jestli nebude přeplněno.
Jak se v tomto klubu nahlizi na projevy bisexuality mezi muzi? Je to tabu, budou se citit ostatni pohorseni nebo to je na beznem poradku?
Dekuji za odpoved
Ahoj, chci zkusit saunu v úterý od čtyř, bude tam někdo?
Já bych se přidal dnes k 19 hod :)
Žena nebo pár? :) Já 30 let sportovní typ
Tak jsem dnes odpoledne tam byl,jako vždy převaha chlapů ale jinak vše OK,a i ta vířivka byla OK. Ke konci přišel jeden pár,paní byla moc hezká (a i chlap taky byl v poho) ale bohužel na pokojíčku společnost nechtěli,škoda.
No, byl jsem tam taky, a za mě super, masáž super a i ten pár na konci neměl problém abych se zapojil 👍🏻😁😉
Děkujeme za kladné ohlasy na náš pár.Je vidět,že i zde se dá velmi zřídka narazit na reálný pár,který je v pohodě a na nic si nehraje.Třeba se tam zase někdy potkáme.
Ahoj také o tom uvažujeme dokonce stejný čas :-)
My tam jdeme taky,ale v cca 17:30.
Nejde dnes večer nějaký pár? Uvažujeme že se tam podivame
tak jak to vypadá ? něco nového? rádi bychom někdy ut nebo čt dopol vyrazili,
Ahoj,
našla by se tu nějaká žena, popř pár který by mě doprovodil do sauny v Hronovické 14.5. večer. Nikdy jsem na žádném takovém místě nebyl a rád bych to zkusil, ale nechci jít sám.
Ahoj. Funguje to ještě ve čtvrtek dopo? Dík za info...
Byl jsem dnes a bylo to super bylo tam čisto a docela fajn zábava ve vířivce

Sorry napsal jsem to blbě v uterý od16. na to že bylo teplo a mysslel jsem že budou všichni u vody tam bylo docela dost lidí
Tak já jsem tam byl hoooodne krát (úterý/čtvrtek) ale nikdy jsem tam neviděl hodně lidí (ani v zimě). Výjimkou jsou srazy.
Ahoj, a jak to hodnotis,stale tam chodis?Jdu tam v utery 30.7.19 poprve a sam😃 no necham se prekvapit,dorazte taky. Michal28
Ahoj to by mně tedy zajímalo v kolik jsi tam toho 30.7.2019 byl ;) Já tam byla taky
jirkapar
Ale no tak jirkapar nejsem tam pořád :D jen tehdy když mám čas .... a píchačky vím co jsou, přeci jen ještě stále se používají ve fabrikách .... i na to je krásný vtip " Když si nezapíchám doma tak v práci 2x *13* , příchod a odchod "
Ahoj, uvažuji jít 1. srpna odpoledne/večer. Plánuje tam někdo jít? Nikdy jsem na něčem podobném nebyl :)
@tajnyzezdaru
Protože mám zrovna dovolenou tak tam budu od 16 do 20 hod kdy je tam 1.8.2019 otevřeno pro veřejnost. Klidně se zastav pokecáme.
Hodnotím: plus mínus to půjde ale vyplatí se dojet do Prahy
jirkapar
Ve středu jsi vyrazil a na zamčené dveře narazil.
Ahoj,

také bych se rád dozvěděl, jak to vypadá aktuálně. Naposledy jsem tam byl tak před půl rokem a docela to bylo fajn. Má někdo zkušenost s aktuálním stavem? Ať už se srazy nebo s UT/ČT.

Díky :-)
Ahoj kdyz jsi byl v saune v Pardubkach jak to tam vypadalo
Ahoj tam je dobře rádi tam zas zajdeme.

Ahoj jde tedy nějaký pár v sobotu na sraz?
Ahoj ,radi tam manželkou zajdeme nějaký pár ,který by se přidal ?*243**13*
přesně,taky přivítáme jakékoliv info chcem cca za 14 dni vyrazit
Ahoj, tak\ se tam chystáme asi za 14.dní v sobotu. Kdo příjde?
jirkapar
jirkapar
tak jak to dopadlo ? byly jste ? a jak to tam vypadá ?
jirkapar
A věř tomu že tak to bude.....................
Ahoj. Jde dnes vecer nekdo ? S kamaradkou se chystame.
Kdo byl v poslední době dopoledne v sauně. Napište svoje poznatky klidně do mých zpráv. Díky
AHOJ, BYLI JSME S PŘÍTELKYNÍ 7.3 DOPOLEDNE. Kromě nás ještě 1x "samotná" žena, 2x chlapy (k té samotné ženě) a pár co se zamknul na pokoji :-)
Ahoj, hlavní je jestli jste si užili. Chodíte si užívat sami nebo máte rádi společnost na pokojíku.
užili, ale samy si můžeme užívat i doma. V "sauně" předpokládáme zábavu ve více lidech, minimálně komunikaci.
Tak doufám,že se tam někdy setkáme.
15.3. tam budu s kamarádkou se kterou jsme tam už párkrát už byli a rádi by jsme se tam setkali s párem +/- kolem 30 let podobných postav. Napište do vzkazů naše fotky v albu bondage na mém profilu. Prosím ať píšou pouze páry nebo bi ženy.
No nene... A to tam jedu fakt jako ve středu. Co se tam dá kde podniknout?
Ve středu tam je zavřeno.Pěkný den.
Ahoj. Jak to je ve středu? Na stránkách jsem nenašel otevírací dobu. Cenu atd... Díky za info
najdi si nick saunaparty, tam vše mají
Ahoj,taky nás to zajímá jak jeto ve středu?
Ahoj, byl nekdo v posledni dobe a ma aktualni informace, jak to v klubu vypada s prostredim a navstevnosti?
Ahoj Plánuje zde někdo návštěvu Hronovický v příštím týdnu dopoledne? Datum 22.1.- 24.1. prosím napište do vzkazů
Ahoj tak jak je to s tou výřivkou a celkově čistotou v klubu.
byli jsme tam s přítelem včera odpoledne (úterý) a musíme hodnotit kladně. Bylo tam cca 15 lidí a byl tam sand jen jeden chlap navíc, jinak páry, ženy a muži. Vířivka čistá, udržovaná, na sauně svítilo 85 st, byla příjemná, jen doporučuji nosit přezůvky, chodí se tam bos a není tam topení v podlaze. Za mne super, užili jsme si to
My sem chodíme celkem často, něco přes dva roky a je pravda, že hlavně ta vířivka nebyla nic moc. Naše poslední návštěva cca před 3 týdny nás ale mile překvapila. Voda čistá, nová sprcha atd. Je vidět, že si pan majitel vzal zdejší kritiku k srdci a hned je to lepší. Jdeme tam dnes večer, tak uvidíme jestli to tak pokračuje dál. A ještě k těm Holicím, ty jsou wellness a Hronovická je sw.club se saunou a vířivkou. Záleží o co má kdo zájem, pro chleba taky nepůjdu do obi. Pěkný den,
Ahoj to máte pravdu že Holice jsou wellness ,ale kolikrát se nám stalo že právě v Holicích to vypadalo jako Hronovické kam jsme přišli tam se ....,samozřejmě je to o štěstí a nebo o domluvě s jinými páry ,třeba tady přes amatéry ,ale jak píšu někdy se v Holicích nestačíme divit.A co se týče Hronovické jsem zvědavej jak to dlouho panu majiteli vydrží,ale po našich zkušenostech nás tam stejně nikdo už neuvidí.
Ahoj tak v tom případě doporučuji saunový ráj Holice.
Ahoj, má někdo namířeno příští týden do sauny dopoledne? Napište do vzkazu a domluvíme se.

Vidíte tahle se řeší u pana majitele problémy ,on si myslí že lidi neumí přemýšlet.
Tak jak je to s tou výřivkou? Už je v pořádku?
Ok domluveno jen jsrm si myslel že se ozve někdo kdo má přesnější informace kdo tam chodi pravidelně třeba na SRAZY a tak
když jsem tam byl před čtrnácti dny tak říkali že mají novou vířivku.
Ahoj ,chystá se v příštím týdnu někdo navštívit saunu Hronovická dopoledne. Napište
Zdravím všechny příznivce erotiky. Naprosto souhlasím s paní ivka.xy byly jsme v tomto kluby 4krát za tu dobu co tento klub je otevřený a jestli to byl pátek nebo sobota bylo úplně jedno. Většinou přes tyto dny jsme tam byly stejně samotný pár a za námi chodicí 3 muži. Majitel p. Míra uváděl v tu dobu ještě v klubu na stránkách jakou má návštěvnost např. 15 párů.10 samotných žen 3 muži ,ale trochu pozapomněl napsat, že tyto výmysly si vycucal s prstu.S největší pravděpodobností za tyto praktiky mu asi někdo něco řekl tak s tím přestal. Musím reagovat na pána .jirkapar že majitel se o klub stará a všechno vylepšuje v tom případě zkuste navštívit saunový ráj Holice, z našich zkušeností se naopak v tomto klubu zhoršila hygiena od špinavého prostěradla v jednom s pokojů až po báječnou vířivku. Naposledy jsme byly v tomto klubu před dvěma měsíci .Nikdy jsme se neodváželi jít do vířivky ,až na poslední návštěvě. Voda ve vířivce byly kalná na dotaz ,proč to tak je pan majitel okamžitě zareagoval a odpověděl že ať si nemyslíme ,špína to rozhodně není ,ale je to vonnou esencí. Samozřejmě jsme byly opět za blbce a naletěli jsme, moje manželka dva dny na to dostala takoví zánět ,že musela okamžitě na gyndu 14dnů byla na neschopence a 14 dnů brala silná antibiotika. Když jsem pak majiteli volal neměl ani slušnost se omluvit.. Takže když to mám shrnout jak se tady píše o panu majiteli ,že je lhář a kašle naprosto na základní hygienu jenom souhlasím. Rada pro ostatní ,kdyby jste přece jen vzali odvahu a do tohoto klubu se vypravili vyhýbejte se hodně velkým obloukem vířivky, hlavně rada pro ženy!!!Nás už tam rozhodně nikdo, nikdy nedostane!!Co naopak doporučujeme saunový ráj Holice a nebo sice trochu z ruky Praha Krč Bunkr, zážitky a servis neporovnatelné z Hronovickou. Majitel by si měl s těchto klubů vzít příklad ,ale to se musí ještě dlouho učit, tedy jestli do té doby neskončí.
Já to tu nechtěla moc rozmazávat,ale ještě před vstupem do klubu se manžel díval na stránky,kde bylo napsáno,že jsou přítomny 4 páry,ale byli tam jen tři muži. A na dotaz ohledně kalné vody ve vířivce nám majitel též řekl,že je to vonnou esencí. Po zapnutí opravdu "voněla",ale jako kanál před deštěm. Ale jinak v klubu čisto bylo.
pokud vím, tak tam psal, že jsou nahlášeni, nikoli přítomni. To je spíše otázka na nás tady, zda máme stejné zkušenosti s lidmi odsud. My tedy ano. tady každý jen slibuje a málokdy dorazí. Nebo to tak není?
Souhlasím,v klubu je čisto,až na tu vířivku
Chci ze zeptat jak je s tou výřivkou už je všechno v pořádku? Chceme tam jit je to pro nás poprvé tak si nechceme odnést nějaké neduhy
byli jsme tam s přítelem včera odpoledne (úterý) a musíme hodnotit kladně. Bylo tam cca 15 lidí a byl tam sand jen jeden chlap navíc, jinak páry, ženy a muži. Vířivka čistá, udržovaná, na sauně svítilo 85 st, byla příjemná, jen doporučuji nosit přezůvky, chodí se tam bos a není tam topení v podlaze. Za mne super, užili jsme si to
Ahoj myslím si že tam to jiné nebude ,zajeďte si do saunového ráje do Holic a uvidíte jak budete nadšený.
Tam už chodíme chceme změnu. Holice jsou super to jo
Ahoj tak co vám mohu poradit ,tak u těch Holic nadále zůstaňte a kdyby jste přece jen našli odvahu a šli by jste do Hronovické dejte echo jak vypadá vířivka , ale věřte tomu že Pardubice Vás zklamou.
Vůbec netuším,už jsem tam dlouho nebyl ale myslím si že to je pořád stejný, bohužel
Ohledně Bunkru s tebou nesouhlasím,to je skoro stejný jako v Pardubicích akorát ve velkém,byl jsem tam s přítelkyní tři krát. Co musím uznat,tak to že v Bunkru je luxusní raut,to takový už nemáji ani v Paradiso. V Holicích je moc pěkné, jenže tam to není swingers.
P.S. v Hronovicky jsem byl cca 6-8 krát,z toho 2 krát s přítelkyní.
v Bunkru 3 krat,z toho 3 krat s přítelkyní
v Paradiso 8 krát,s přítelkyní
v Holicích cca 50 krat
Ahoj reaguji na Michalinz, byly jsme v Bunkru několikrát vždy buď v pátek nebo v sobotu a klub po 22hodině byl narvanej že se nedalo ,ani kam sednout vybíráme ale také akce sraz amatérů ,živá hudba atd.Je pravda že než to tam začne pořádně žít se vším všudy je po půlnoci ,ale od toho je tam bar, neskutečný raut vířivka sauna atd. a spousta lidí kolem tebe takže do té přibližně půlnoci se v pohodě zabavíš, ale pak co se tam začne dít tak to je mazec. Jinak když se ještě vrátím k Hronovické pan majitel asi trochu pozapomíná na to ,že je to právě on kdo za tento klub přebírá zodpovědnost včetně hygieny a sní spojené i vířivky. Nebo vy všichni co tady jste ,všimli jste si nápisu že vstup je na vlastní nebezpečí? Já tedy ne.
V Bunkru jsme byli vždy přez den,bylo tam hodně chlapů,většina cizinci,a chodili za náma jako na vodítku. Šli jsme si najíst,na WC,do šatny a nebo šukat, vždy za náma běžela hromada nadržencu. A jinak je tam hezky,jen vířivka by mohla být větší
Tak to jste museli jet vždycky ve středu, zkuste pátek večer a nebo sobotu za nás vždy perfektní. Vířivka je o něco menší ,ale zase na druhou stranu pořád je lepší o něco menší ale čistou vodu, nežli koupat se v těch fekáliích v Pardubicích.
jirkapar
jirkapar Neaktivní před 7 roky
Nevím kde jsi na to přišel. A jestli můžu na tebe reagovat,byl jsi někdy např. v saunovém ráji v Holicích?
jirkapar
Zajímá nás jestli to fakt jen samej chlap a pár jen zřídka kdy. ....
Já tam byla jednou sobotní večer, manžel mě ukecal. Byli jsme jediný pár a tři chlapi. Stále si potahovali ty své poklady a chodili za námi a na to jsem opravdu zvědavá nebyla.
Má někdo skušenosti jak to je dopoledne.Partnerka by ráda dopoledne večer to nejde.Dik za info
jirkapar
Docela pohoda, ale už dlouho jsem tam nebyl..
To jste první, kdo tam viděl samotného chlapa 😮. .....ale koukáme dnes zaregistrování? !?......ze by opravdu jen nahaneni lidi kvůli vstupnemu? !?......
I my bychom uvítali nějaké informace jak to tam funguje či probíhá.Uvažujeme nad návštěvou tak bychom byli rádi o podrobnější info či zkušenosti.
V Hronovické se mi líbí.. Byl jsem tam asi čtyřikrát, vždy jako samotný muž.. Za mne je tam příjemné, nenásilné prostředí, které umí být také bez předsudků.. Ani jednou se mi nestalo, že bych se neseznámil a přišel zkrátka.. Vrátím se tam.! Na podrobnosti rád odpovím ve vzkazech.. ;o) M.
Ahoj. ....Byl už některý pár v Hronovicke a mohl by dát nejake info? Podle komentářů z toho máme rozporuplne pocity. .....Diky
jirkapar
Nejsem pár ale byl jsem tak několik krát. Ptejte se co potřebujete vědět?
Zdravím, v sobotu večer se chystáme s přítelkyní a přítelkyně by ráda nějake pěkné mladé chlapy, je nám 23
uvazujem ze se v patek pridame, kdo tam bude?
Překlep, ne v sobotu, ale v pátek
Ahoj.Chci se zeptat,jestli není problém jít tam jen sám bez partnerky?
Ahoj ,v klidu můžeš vyrazit. Je to v pohodě ,ale pokud přivedeš nějakou sebou tak to bude super.*114*
Dobry den,s pritelkyni planujeme,ze tento podnik navstivime.Bude to nase prvni navsteva.Nerad bych,aby to stalo za prd.Celkove to bude nase prvni zkusenost... Nekdo nejake rady?Na co si dat pozor,co ocekavat atd. Diky za info.At to stoji!😀
Ahoj, která by dnes šla semnou. Vše platím.
Ja zase rikam ze sukas psy. Tak a je to napsane a co je napsane to je pravda. Hele jaky to je vlastne ty psy sukat?
Vzdycky sem to chtel vyzkouset.
No byla jsem tam párkrát, ale moc mužů tam nebylo. Uvitala bych jich více.
Ahoj, pojdme spolu. Jsem muz 186,90 sportovni postavy a stale pri chuti.
Mužem se domluvit. Ja spis většinou narážím na opačný problém 😜
jirkapar
Dobrý den, je mi 19 let a chtěl bych se podívat na swingers party. Může mi někdo přiblížit jak to chodí? :) Rád bych si zašukal ve skupince :) Díky moc
Ahoj, prosim posli ten odkaz, chystám se tam zítra...
Jaké dny a časy je dobře tam jet? Nešel by někdo se mnou?
Tak já se tam chystám zítra 12.4 tak v 17 hodin

*36* Pro ostatní zdejší snílky a honibrky já tam chodím a vždy jsem spokojená ...
jirkapar
Nevadil by Bi muž? Je mi 20, a chtěl bych se tam podívat
Ahoj, chystá se někdo do sauny? Nikdy jsem takhle ještě nebyl a láká mě to. Co třeba zítra v 10 hod. Díky Martin
Ahoj,dlouho jsem tu nebyl a koukám, že nic nového. V profilu jsem koukal na popisky žen na gb. Některá jména tam ani nejsou. Jak to s nimi je?
Ahoj,nějaké nové info? Chci zajít,ale zdejší komentáře mne odrazují. Jak to tam probíhá aktuálně? Díky.
Já tam chci zajít v úterý odpoledne. Minulý týden jsem se tam chystal,ale časově mi to nevyšlo. Zaujalo mne,že tam měla být nějaká mladá. Byl tam někdo? Je to pravda? Nebo to je jen vábnička?
jirkapar
jirkapar
jsem z pardubic narazila jsem na tyhle akce až ted. A ráda bych tam zašla.Mohl by mi někdo dát info jak to tam chodí a jak to tam hlavně vypadá?Nějaké webové stranky asi nejsou že? Je mi 21 a tak by mě zajímalo jestli tam chodí i nějací stejně staří nebo tak do 35 chlapi. Děkuju za případnou odpověd
Ahoj, je to pohodový privátní klub za saunou a vířivkou..věkově různé složení..měla by jsi chuť tento víkend zajít ? pohodový sympaťák uvítá společnost ) Láďa
Pojdme spolu. Jsem muz 186,90 sportovni a muzne postavy a stale pri chuti.
Ahoj, je mi 19. Domluvíme se a nezajdeme tam spolu? Taky jsem tam ještě nebyl
Ahoj, je mi 19, můžeme si napsat a vyrazit tam společně. Také jsem tam zatím nebyl. :)
Ahoj, je mi 22 a taky jsem jeste nikde takhle nebyl, mohli by jsme vyrazit spolu, budeme třeba oba mile překvapeni :D
tak klasika...tři příspěvky a všechny tři nicky jsou ze stejné adresy...že by pan majitel?
a jak jsi zjistil jejich IP adresy? To by mne zajímalo. Že by jsi tady účelově lhal? nezlob se ale tvé komentáře ztrácejí na důvěře
ty jsi asi opravdu idiot, už tady od tebe čtu několik příspěvků a jen a jen negativa. To ti něco ten majitel udělal? Nebo tě vyhodil?
Ty v tom máš taky slušnej zmatek chlapskej nick a píšeš v ženskym rodě....
Už se v tom ztrácíš viď...
koukám že už sis předělal nick na cerveno:-)
a uklidni se:-)
Ahoj byl jsem tam asi 5x . Je to tam celkem fajn, holky co tam chodí jsou vesměs kolem 40tky. Me je 28 uvítal bych kdyby tam byla nějaká mladší slečna...
Ahoj já byl zatím jen jednou tak tu nebudu rozdávat moudra ,ale mě se tam líbilo. Pokud chceš bližší informace koukni na nick saunaparty. Atmosféra byla skvělá nikdo tě do ničeho nenutí pokud chceš si užít trochu v soukromí můžeš se na pokoji zamknout. Já přemýšlím že se tam asi ve čtvrtek zajedu podívat tak se třeba potkáme.
Já mám pocit, že to celé je tak trochu bodel :) Majitel provozuje erot.seznamku ,dává sem fake inzeráty typu:
Hledám muže, který může a zajde se mnou třena někam v Pardubicích do vířivky nebo do wellness. Mohou být třeba i dva kamarádi, ale není to podmínka. Co třeba ve čtvrtek od 10 hodin?
Nebo:
úterý - Hledám muže, který chce dnes v úterý 24.10. od 16:00 má čas a chce se sejít. Nechci si tady dlouze psát, ale opravdu se chci sejít

No a až když na tu sauna- party dorazíte s partnerkou - tak ji majitel nebo jeho nějaký kamarád nabídne masáž zdarma, která není jen masáží....
Mají to i v otázkách a odpovědích na svém profilu:

8. Proč má žena první masáž zadarmo? : nevím co odpovědět na takto položenou otázku, proč žena zadarmo? Odpověď je jednoduchá. Je jen první masáž zdarma a kdybychom to udělali pro muže, tak tady budeme masírovat zadarmo ještě v další pětiletce

9. Jak probíhá masáž? Co by ženu čekalo? : Masáž dle vlastního výběru se odehrává v příjemném prostředí malého klidného masážního salonu s komfortním vybavením a zázemím. Celá procedura se skládá z uvítání, vlastní jemné masáže a konečné očistné koupele. Po příchodu a seznámení se s masérem si odložíte Své šaty a osprchujete se.
Masér se mezitím připraví na provádění vlastní masáže. Po osprchování a osušení si uděláte nahá pohodlí na lůžku a oddáte se jemným dotykům maséra po celém Vašem těle a nevynecháme ani záda, zadeček ale ani prsa a vaši Joni.

Jinými slovy přijdeš tam z manželkou, borec ji naláká na masáž..ojede ti jí no a ty jsi za pitomce, protože přece neodepřeš ženě masáž od profesionálního maséra :)))
A znám i případ, kdy to ty partnery téměř rozložilo...

Musíte se si uvědomit, že svět chce být klamán a že peníze a sex vládnou světem ..., který zase není, ale malý, tak aby to nešlo docela jednoduše prohlédnout :) ale každé ráno vstává nějaký pitomec - který jim na to skočí a buďto jde za kurvama na gangbang nebo jim tam přivede manželku na sprznění :)
a paní to nechtěla? nebo je to spíše o tvé ješitnosti?
Tak jsem po čase znovu zašel a je to pořád stejný...jedna a ta samá zaplacena ku...a!
A majitel neskutecnej lhář a pitomec! Machruje jak po Pardubicích nakupuje byty...za chvíli celý paneláky...po chvíli akcie v americe...pak dělá ekonoma v Americe
a ty si myslel neco jineho???
Ahoj,zajimalo by me,jak ty zeny na bukkake vypadaji,premyslim,ze bych zasel,ale nechtel bych byt neprijemne prekvapeny.Budu rád,když mi nekdo napiseme do vzkazů info.Dekuji
jirkapar
jirkapar Neaktivní před 8 roky
Ahoj byl jsem tam včera na gb, byl jsem poprvé a celkem to šlo, akorát ta holka přišla ne v 10 ale asi v 10:30, protože ty co přeji byly domluvený, tak nedorazili, tak majitel volal tě co měla jít na odpolední gb, jinak prostory jsou celkem slušný, za tu cenu je to dobré.
Ahoj, jsem teď dost času služebně v Pardubicích. Poradí mi někdo nějaký dobrý podnik či dívku na hezký večer?
Tak dneska sem vyzkousel zazitek nic moc majitel lze jak kdyz tiskne rika ze tam budou dve na gangbang prisel jsem a byla tam jen jedna po celou dobu meho pobytu.... ve zpravach budou tam dve maserky pritomna ani jedna kontak s krasnysex vice to same psal jsem ji ze tam bude a nic uz tam vickrat nejdu za me nespokojenost
U nás jsou návštěvníci a návštěvnice na dobrovolné amatérské bázi. Vás pánové denně napíše asi sto, že přijdete a přijde vás tak 5 až 10. Kdyby takto nespolehlivé byly i dámy, tak si ani nevrznete. Takže pánové, ruku na srdce a milí pisateli, prosíme kroťte svá slova o tom, kdo lže. Je to velice neseriozní. Někdy se prostě stane, že i dáma nepřijde z pochopitelných důvodů. A ještě maličkost- nejsou to žádné placené masérky, ale návštěvnice zrovnatak jako vy
Jo nekdy pochopim ale kdyz napisu nebo zavolam jsou tam maserky a vy mi zdelite ze jsou tam dve a kdyz prijdu je tqm pritomna jen jedna buchta na gang bang? To vam prijde fer? Neni to poprve co se mi to stalo... vase vec uz me tam nikdy nikdo neuvidi zdar a silu.... nejsou placene? Za darmo by asi nemasirovali ne? Proc se teda plati masaz trosku si protirecite.... zamyslete se nad sebou a vasim pristupem...
Máš pravdu byl jsem tam 4x a stačilo prostě špatý.
A jeste na webu uvadi za tam byli dve a pritom tam byla jen jedna.....
Mate vic nicku inzerujete jako zena ze tam jde clovek se sni domluvi a co nastane? Nikdo nikde....
Ahoj ,koukam,ze nic noveho z Hronovicke. Chtel jsem tam zajit v ut 5.9.,jenze kdyz jsem tam prichazel,jeden par odchazel a to bylo tesne po otviracce,dalsi par se nemohl rozhodnout,chodili dovnitr,ven,dovnitr ven a pred domem se asi nemohli domluvit,asi sli poprve. Jen by mne zajimalo,jestli na gb jsou fakt amaterky,nebo placene profi. Kdo poreferuje?
on je tady také v provozu azyl pro milence, tak si prosím nepleťte návštěvníky azylu s návštěvníky gangbangu.
Ahoj vsem swingerum,prosim dejte sem aktualni info z Hronovicke. Chci zajit.
Není to tam až tak špatný, ale úplně super to také není. Podle toho také, jaká je tam momentálně slečna. Převažují tak hodně mužský, pak to tam vypadá hrozně trapně....Ale je to každého na zvážení
jak to tam tedy wypadá ted chcem tam w září někdy dopoledne wyrazit
ahoj jde vám o saunu nebo o swingers Pavel
"V hronovické se tomu někdy říká swingers, ale je to podle mě fakt jen erotická sauna nadstavbou" - taky mam takovy nazor
no to by wyhowowalo a dle situace uwidínne
tento týden jedeme tak uwidíme jak to dopadne *24**4*
jirkapar
Jak to tam je? Kdy se co koná? Dá se to někde dohledat? Stavil bych se někdy, ať už jen na pokec nebo vířivku ...
Zdravím
Zítra se chystám odpoledne do sauny v Hronovické kdo se přidá a udělá mi pěknou sportovní masáž ? *159*
Ahoj, chtela jsem se zeptat,jestli nekdo neznate amatera,ktery chodi na sw do Hronovicke.
Popis 30-35 let,silnejsi postava,na prave ruce ma stopy po spaleni. Chodi sem obcas,jezdi i do sw clubu k Caslavi. Pekne mi to parkrat udelal,ma i celkem vydrz. Zapomnela jsem jeho nick. Dik za info. P.
Pojd se mnou, taky mam vydrz a sportovni postavy.
Ahoj,vim o koho jde. Znam ho. Obcas se s nim potkavam na swingers akcich a gangbangu. Jeho nick ti poslu do vzkazu,nebudu ho zde verejne prezentovat. J.
Ahoj, mooooooooooooc dekuji. Mimochodem,kdyby nektera mela taky zajem,rada doporucim,pripadne vymenim za jiny nick.
Nemas zac,jsem rad,ze jem mohl pomoci. J.
Hledám partnerku na první sw, nechceš se toho ujmout?? *4*
Někdo dnes od 17 do sauny s párem
Ja bych sel, pohledny muz 186,90,47 sportovni postavy.
Naše poslední 2 návštěvy (duben, květen) v této sauně v pátek večer mimo nás ani noha. Je škoda, že alespoň 1x týdně není otevřeno dopoledne. To asi štve dost lidí, kteří pak jako my asi jezdí do Holic.
ale pokud vím, tak tam je otevřeno 2x týdně dopoledne od 10 do 13 hodin, v úterý a ve čtvrtek
no rádi bychom tam w září až bude kluk we škole zajeli no ale dle současného modelu newím jde nám o okouknutí a tak ale zkusíme to ještě jsme podobný podnik nenawštíwili
moc tomu nerozumim. sauna dopoledne? :) neni lepsi prave na vecer? ;)
jirkapar
On provozuje azyl, seznamku, saunu..má tady x nicku a jak píše kolega - pod nimi inzeruje např takto - jsme pár a hledáme muže co s námi vyrazí na GB ....
jirkapar
Byl někdo na gangbangu? Jak to tam probíhá?
Takže za mě velká nespokojenost,majitel do telefonu i na web píše 5 páru a 4 samotné ženy atd..pravda je taková že tam chodí samotní chlapi a je tam zaplacena jedná starší paní! A majitelova stará která se však ničeho neúčastní a také nesundá plavky.
Cena po telefonu je 300 na místě však 700
Cena erotické masáže po telefonu je 500 na místě 1000 a o erotice nemůže být ani řeč!
milý pane, ceny všeho máme v profilu. Pokud jdete na gangbang a po tefonu se ptáte na páteční saunapárty a do telefonu spíše koktáte, než aby jste se jasně vyjádřil, tak pak se nedivím, že jste takto negativní asi i ve svém osobním životě. Zkuste tedy nejprve číst, poté se třeba nebudete cítit tak nespokojený. A pokud vím, pan majitel tam svou Jak vy nazýváte starou, nemá, nechodí sem do klubu. A jestli jste tam potkal nějakou placenou, tak to mohla být jen ta vaše, u nás nejsou placené dámy.
jirkapar
Já jen říkám že majitel je lhář,nic jinýho protože jsem tam mluvil s dvouma chlapama co tam chodí pravidelně a říkali, že tam jiná žena než ta zaplacená nikdy nebyla! Stačí napsat pravdu-"Gang Bang s jednou zaplacenou ženou" a nebudu protestovat.Na Gang Bang akce chodím pravidelně do Extasy,do Bunkru a nebo do Lublanské,takže vím jak taková akce vypadá!!!
Jinak další majitelova praktika je podat si inzerát pod jiným nickem jako pár a lákat lidi tímto způsobem. Je to primitiv...
Byl jsem tam před týdnem,jeto tak jak píšeš kamo
Zašel bych tohle úterý. Budou tam nějaké holky?
Nejlepší jsou stredy a patky.
Hledam na dnesek partnerku na navstevu tohoto mista.
17.6.
My tam v poslední době byli několikrát a musíme říci, že se to hodně změnilo. Je tam mnohem čistěji a chodí tam mnohem méně samotných mužů. Před rokem tam byl poměr 5 mužů na 1 ženu a nyní je to tak jedna k jedné, možná někdy tři ku dvěma ženám
My tam v poslední době byli několikrát a musíme říci, že se to hodně změnilo. Je tam mnohem čistěji a chodí tam mnohem méně samotných mužů. Před rokem tam byl poměr 5 mužů na 1 ženu a nyní je to tak jedna k jedné, možná někdy tři ku dvěma ženám
CASSIOPEIA dnes cca od 15 hodin v Hronovické :) ... Moc se na Vás těšíme :)
jirkapar
Skoda ze cely Duben mate jen otevrene akce :/
Ahoj, našla by se žena nebo pár, který by mě doprovodil do této sauny? Já 4O let od Litomyšle.
Dá prosím někdo do vzkazů recenzi jak to tam chodí s těmi masérkami co jsou k dispozici? Děkuji Pepa
jirkapar
jirkapar Neaktivní před 9 roky
Sauna 22.11.2016 navečer kdo přijde a udělá mi masáž?
Ahoj, ja umim skvele masirovat, zajdeme tam spolu?
ráda se nechám také namasírovat. Kdy tam chodíváš?
Můžeme se domluvit i spolu. Masíruji také, znáš Tantrickou masáž? Fany
Ahojte, koukám že Hronovická tu má samostatné vlákno. Je to klasická sauna nebo spíš privátní klub? Chystám se tam, ale ještě jsem se neodhodlala. Ve vláknu převládají příspěvky mužů. Chodí tam i ženy? Je mi to hloupé, jít tam sama.
Těším se na tvé rozhodnutí, neboj, je to tam super, to uvidíš. Můžeme se jen koukat, nebo co budeš chtít. (upraveno)
Ahoj, koukám, že už je to starší příspěvek, snad si všimneš. Teď jsem tam nějakou dobu nebyl, ale můžeme jít spolu.Sejdeme se venku, všechno ti tam ukážu, uvidíš je to tam pohodička, nikdo nikomu nic nevnucuje, fakt prima. Já mohu úterky a čtvrtky dopol.
Měj se hezky a ozvi se
Hezký den Fany
hezký den,chodí tam i ženy.Mužeme se domluvit a jít spolu,kdyby jsi chtěla
Ahoj prijd na sraz v sobotu. Určitě tam sama nebudeš!
A Paleckova Nik tam nechodi?Pri ji tam vidali
Ahoj, půjde dneska někdo do sauny?
Existoujou nějake webovky O hronovické?
Najde se zde nejaka zena ci slecna na uterni party? Pro zacatek muzeme jen relaxovat a pozorovat a pak kdo vi? Nejak se mi nechce samotnemu...
Za nás, cena odpovídající kvalitě. Radši si připlatíme. Hodně nás to zklamalo.
jirkapar
já nemám s kym jít a hrozně bych tam zašel... nedalo by se stebou domluvit? :)
Nevíš prosím které maserky byli na hronovicke začátkem roku 2016?Díky za odpověď.
Vím, že tam nemusim jít s partnerkou - byl jsem tam jednou v v říjnu a byli tam samí chlapi a žádný holky.. :-( v kolik si tam byla v pátek, když tam bylo tolik lidí? A náhodou holky ve věku 18-30 tam nebyly? Děkuju :-)
jirkapar
Jsem myslel přibližně v tomto věku - prostě mladý holky :-) až budu mít v patek večer čas tak se tam stavím :-)
no comment................. :-D :-D
Ahoj, má někdo zkušenost jak to tam vypadá v úterý dopoledne? Kdyby se našla nějaká dáma které se tam nechce samotné, tak bychom se mohli domluvit.
Ahoj, byl jsem tam naposledy v říjnu a chtěl bych se tam znova podívat... nechtěla by si tam jít se mnou? :)
jirkapar
Ahoj,taky přemýšlíme nad návštěvou.Můžeš trochu přiblížit jak to tam funguje atd.Díky.
Pojdme spolu a dam ti skvelou masaz.
No pokud by si chtěla můžeš sse mnou
Nevíte prosím,co bylo na hronovicke začátkem roku 2016 za maserky?Moc díky za odpověď,Petr
ahoj taky bych šel ale nechci sam
Plánuji si tam zopakovat návštěvu zítra, tj. v pátek 12.11.2012 nebo o den později.. Tato sobota je zaměřena pro BDSM příznivce. Pokud máte někdo stejný nápad, mohlo by to být prima.
Zítra dopoledne půjdu, přidáte se někdo?
V úterý 18, či 25 dopoledne si rád udělám výlet do sauny, jde taky někdo?
My tam byli tikrát a zase pojedeme, dobrá atmosféra, všichni v pohodě a pohodička. Pojedeme zase a doufám, že i někdo z párů zde co jen neslibují.
Přesně tak. Neni to tam špatný ale chtělo by to více péče.
Jak se v tomto klubu nahlizi na projevy bisexuality mezi muzi? Je to tabu, budou se citit ostatni pohorseni nebo to je na beznem poradku?
Dekuji za odpoved
Většina se z toho poplije. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!