Pálenie žaluďa

máte dobrú radu?

Pred časom sa mi na žaludi objavil červený podráždený fliačik, ktorého sa neviem zbaviť, bol som aj u lekárky, nezistila nič, krémy, ktoré mi predpísala nezabrali,vyskúšal som Aviril,púdre,Lotridem, nič, z asu na čas to začne svrbieť a páliť. Nemát nejakú radu?
A co na to náš odborník MéďaBéďa?
ten je právě na tom kožním.věřím že až bude mít výsledky,hned nám napíše *3*
Hmmm…, něják mu to trvá. Že by netrefil od kožního domů? A nebo si ho tam hned nechali?
Ahoj Adame,
je obtížné pomoci ti tady, protože o tobě nic nevím. Orientačně alespoň tvůj věk a taky zda vedeš již partnerský sex, nebo zatím masturbuješ.
To, co popisuješ, by mohl být opar (podobný jako na rtech), což je velmi nepříjemné virové onemocnění, obtížně léčitelné, avšak vyléčitelné.
Pokud červený flíček někdy mokvá - je takový "rozbahněný", pomáhá na to speciální mastička, kterou ti ale musí předepsat kožní lékař - tedy venerolog!
Nechoď zbytečně bůhvíkde po doktorech, ale zajdi především právě na kožní ordinaci. Na tu nepotřebuješ žádné doporučení ani od obvoďáka či závodního lékaře.
Kožař si provede i stěr z ranky a z uretry (z močové trubice), aby zjistil, co všechno tě zachvacuje. Žiješ-li totiž už partnersky, a při tom nestále - tedy střídáš-li, takovéhle nepříjemné onemocnění je pak typickým důsledkem. Ale je i dost případů téže choroby u mladíků, kteří se zatím věnují jen sami sobě. Holt záležitost hygieny. Nevěřili byste, co i jen masturbanti mají na sobě bakteriálního "hnoje". A což pak, až se do všeho vloží ženská, zvláště není-li jen jedna! To je pak "bahno".
Většina hochů si myslí, že pohlavní choroby jsou jen syfilis, kapavka nebo AIDS. Ale to je ohromný omyl!!! Je celá řádka mikrobiálního balastu, jež človíčku jen s jemně či místně oslabenou imunitou udělá ze života sexuální peklo!!
Prosím, co nejdříve na dermatovenerologickou (kožní) ambulanci. Jsi-li z kraje, kde je vojenská nemocnice, jdi právě tam na kožní. Jsou tam nejlepší experti.
Když, tak mi napiš, ze kterého jsi města. A taky jak to všechno dopadlo. Neboj.
Můj e-mail: Tycz@seznam.cz
Ahoj MUDr. Macej Tycz sg.Ahoj Adame,
je obtížné pomoci ti tady, protože o tobě nic nevím. Orientačně alespoň tvůj věk a taky zda vedeš již partnerský sex, nebo zatím masturbuješ.
To, co popisuješ, by mohl být opar (podobný jako na rtech), což je velmi nepříjemné virové onemocnění, obtížně léčitelné, avšak vyléčitelné.
Pokud červený flíček někdy mokvá - je takový "rozbahněný", pomáhá na to speciální mastička, kterou ti ale musí předepsat kožní lékař - tedy venerolog!
Nechoď zbytečně bůhvíkde po doktorech, ale zajdi především právě na kožní ordinaci. Na tu nepotřebuješ žádné doporučení ani od obvoďáka či závodního lékaře.
Kožař si provede i stěr z ranky a z uretry (z močové trubice), aby zjistil, co všechno tě zachvacuje. Žiješ-li totiž už partnersky, a při tom nestále - tedy střídáš-li, takovéhle nepříjemné onemocnění je pak typickým důsledkem. Ale je i dost případů téže choroby u mladíků, kteří se zatím věnují jen sami sobě. Holt záležitost hygieny. Nevěřili byste, co i jen masturbanti mají na sobě bakteriálního "hnoje". A což pak, až se do všeho vloží ženská, zvláště není-li jen jedna! To je pak "bahno".
Většina hochů si myslí, že pohlavní choroby jsou jen syfilis, kapavka nebo AIDS. Ale to je ohromný omyl!!! Je celá řádka mikrobiálního balastu, jež človíčku jen s jemně či místně oslabenou imunitou udělá ze života sexuální peklo!!
Prosím, co nejdříve na dermatovenerologickou (kožní) ambulanci. Jsi-li z kraje, kde je vojenská nemocnice, jdi právě tam na kožní. Jsou tam nejlepší experti.
Když, tak mi napiš, ze kterého jsi města. A taky jak to všechno dopadlo. Neboj.
Můj e-mail: Tycz@seznam.cz
Ahoj MUDr. Macej Tycz sg.
Zdravím,
mám stejné přiznaky jako adam.
Chtěl sem se zeptat, nedávno se mi stal úraz,(něco jsem si asi pichl do nohy(u kotniku), to začlo hnista, v nemocnici mi to vyčistily daly dren a daly do dlahy. Předepsaly mi nejaka antibiotika která beru 4x denně.
Párkrát jsem si zamasturboval a najednou se to objevilo.
Dík za odpověd :)
Ahoj, Gagixiku,
i pro tebe platí totéž co jsem psal výše Adamovi.
Zřejmě jsi už nositelem některého z typů lidského papillomaviru, který způsobuje drobná povrchová kožní onemocnění, a některé z těchto virů jsou agresivní právě v oblasti genitálií.
Právě ve tvém případě je zřejmé, že virus zaútočil při oslabení organizmu hnisavým onemocněním kotníku.
Skvrnka na penisu se bude bez řádného přeléčení jakoby sama zaléčovat, ale bude se znovu a znovu onemocnění vracet.
Jedině kožní lékař posoudí charakter onemocnění, případně odebere stěry a předepíše správnou mastičku na zmiňovaný flíček, který ale je dost infekční, takže pozor na jakýkoliv sexuální styk, ten by až do uzdravení měl být zcela vyloučen!
Kožař také možná předepíše či doporučí některé vhodné léky, případně vitamíny pro posílení tvé imunity.
Důležité je dodržování osobní hygieny, pro oplachy penisu doporučuji zakoupit v lékárně alespoň půl litru 3% borové vody, to flíček zklidní. Lze také aplikovat některé virucidní mastičky (např. Zirtec, případně Vectavir), ale venerolog určí nejvhodnější mast právě s ohledem na nález na genitálu.
Přeju dobré, i když možná zdlouhavější vyléčení
MUDr. Macej Tycz sg
jj, díky za radu a doporučení. :)
jen sem se chtěl ješte zeptat jestli se ten Canesten může užívat při braní antibiotik :)
Antibiotika jsou proti bakteriím, oslabují ale organizmus. Pokud by se u tebe jednalo skutečně o oparový flíček, rozhodně by na něj protiplísňová mastička CANESTEN nebyla vhodná!!! Mohla by flíček znovu rozjitřit, rozbahnit! Pomoci by mohla jen některá z mnou doporučených mastiček.
Prosím, neexperimentuj. Canesten je výborná mastička, ale je určená na plísňová onemocnění. Podle toho, jak jsi svůj problém popsal, se u tebe o plíseň zřejmě nejedná. Pokud do 14 dnů po dobrání antibiotik flíček nepřestane být rozjitřený, rozbolavělý, bude to chtít opravdu navštívit kožního lékaře. To je umožněno bez doporučení obvodního, školního či závodního doktora. A neboj, na takové pacienty jsou tam zvyklí, nejsi jediný!!

Antibiotika sice organizmus zatěžují, ale současně odbouráním jiných bakterií umožňují zělu, aby se vypořádalo samo i s jinými infekty, např. s virózami či napadením papillomavirem.
Vydrž to a sám nijak neexperimentuj. A kup si tu borovou vodu na zklidnění bolavého místa.
Přeju brzké uzdravení Macej Tycz sg
opravuji
.....umožňuje tělu, aby se.....
A u jakého lékaře jsi byl? Musíš navštívit androloga a urologa! Nikdo jiný než lékař pořádně nepomůže, tak musíš běhat a běhat... Přeji hodně štěstí
tak si ho ufikni a zahod mas AIDS