Rad si honim curaka a kdyz se nekdo prida ve dvou je to lepsi.ja muz60l.bi.plnostih.praha.nosim plenky s dam.pradlem.
Jak poznat, rozlišit, že jde z druhé strany o hetero, bi nebo gaye?
Spousta lidí píše, mají zajem, mají v profilu hetero, ale nechtějí jen hoňku. O zdraví a nepromiskuitu tu jde až v prvé řadě.
Něco chytit a mít památku na zbytek života = trochu lehkomyslné chování některých.
Jak z toho ven? Užít si a přitom se ještě chovat bezpečně.
Spousta lidí píše, mají zajem, mají v profilu hetero, ale nechtějí jen hoňku. O zdraví a nepromiskuitu tu jde až v prvé řadě.
Něco chytit a mít památku na zbytek života = trochu lehkomyslné chování některých.
Jak z toho ven? Užít si a přitom se ještě chovat bezpečně.
Přesně tak,taková společná honka může být zajímavý zážitek a jak říkáš člověk při tom nic nechytne. Nechápu lehkomyslné jednání některých co píší někomu cizímu ať mu bez gumy vystříka prdel či pusu a AIDS pojď do mne.
Je to masakr kamaráde ;)
S těmi lidmi tě naprosto chápu!! ;)
S těmi lidmi tě naprosto chápu!! ;)
Ne proč ne? Ale 8X spíš bylo když jsem měl 16/17 let ale taky rád zírám rady a zkušenosti
Tak co na tom tak poradit, jdi do toho, přiznám se, že mě taky láká společná hoňka s někým hetero, ale na stránkách je moc homo anebo všichni chtějí kouřit, takže hledej. Ne že bych se teda nabízel..
Hlavně že ty nejsi pomatena a tak strašně chytrá že tu můžeš poučovat,je zajímavé že na těchto stránkách si každá zrzavá šmudla myslí že jen pro to že má piču a to bůhvíjestli,tak se může nad každým povyšovat.
No vida většina zdejších chlapů jsou mameluci i když žádného pořádně neznáš a myslíš si že jako nějaká zrzavá šmudla se tady budeš povyšovat. Ve skutečnosti si beztak mastíš frndu u zdejších fotek a budeš dělat machra.
A ano.. už jsem experimentoval se stejným pohlavím.. a ne.. nehlásím se k bisexuálům... nechápu kde sis v mém příspěvku našla něco co by to popíralo. :) Jinak jsme oba udělali chybu.. je to bi-curious. :)
Ano jsem pomatenec a hňup který nejspíše roznáší pohlavní choroby.. :) Děkuji ti za ponaučení a velmi si vážím toho že jsi pocítila tak nutkavou touhu mi vysvětlit bláhovost mého počínání v takto obsáhlou odpovědí ačkoli otázka nebyla zcela zjevně směřovaná na tebe. Doufám že si svoje problémy vyřešíš a přeji hezký den. :)
Jinak přítelkyně o té fantazii ví a líbí se jí... jestli to prý někdy podniknu tak by se jednou ráda podívala.
Společné honění
Názory.. rady?