Opaťák

Opaťák u Pardubic

Ahoj, jezdíte někdo na nuda pláž Opaťák??? Líbí se Vám tam?
nakonec to byl dneska Oplatil, a i jedno moc klidné místo, slunce, nahota, vzrušení, no prostě paráda
My byli na Opaťáku dnes. Voda krásně čistá. Milovali jsme se ve vodě a na dece oboustranně orálek. Dokonce pár co ležel vedle, když nás viděl, tak taky orál.
Tam jsem sex nikdy nezažil mluviš o tom kempu co provozuje pepa ? je to pěkny kemp ale nikdy nic možna vezmu v srpnu stan a dojel bych s manželkou pokud by tu byl někdo schopny něco po večerech rozjed
Ano, tam co píšeš. Ale ne na té straně u Pepína. Byli jsme hned na začátku, když přijdeš na nuda (na té špici)
Příspěvek byl uživatelem smazán.
nakonec na Oplatilu, hnedka vedle, a bylo to moc fajn, nakonec jsem to šel s paní projít tam co si posílal souřadnice, jestli tě nepotkám, ale bylo to kolem 18,30 takže bohužel, ale byl tam nějaký nahý pár, on chodil se ztopořeným a ona mu ho honila, asi chtěli aby je někdo viděl
nějaké klidné místo bez čumilů? někde směrem k továrně u Březhradu, v rákosí? poradí někdo? možná zítra vyrazím s přítelkyní
Franták? kde to je? někde u Hradce?
do kolika jste tam dneska byli?
Na Opaťáku je i nějaký sex v přírodě? Pochybuji.
Omlouvám se za předchozí zprávu. Nějak se mi selka klávesnice. Na Opaťáku opravdu sex žádný nehledej. Ten je možný vidět o kousek dál na písáku u Sténlové.
Tam se vždy něco děje.
Jejhjkkkkkllllllllllk mjkkllwww mkkk
Přijeď tam a sex v příodě bude. Spolehni se!*119*
Myslím, že otázka nebyla na sex na Opaťáku, ale jestli tam někdo jezdí a jak se mu tam líbí :-) Ale jinak já jsem tam přímo v kempu na pláži zažil moc hezký sex s přítelkyní, ale to už byla tma :-)
Řádných také zašel. Je to ten rybník co je cca 250 m PD Seberaku? Díky
Myslím že jsi vedle, bavíme se tady aspoň doufám, o Opataku u HK.
Děkuji za odpověď asi je tam taky fajn.
Ahoj. Jak se tak dívám, s tebou by byla pěkná voda i kdyby pěkná vůbec nebyla.*24*
To je škoda, já tam byl taky zrovna ve čtvrtek. Mohli jsme dát závod v plavání.
Mam to tam rada a obvykle tam travim dost casu. Letos mi to ale jeste nevyslo, pro me je tahle sezona nejaka divna.
To jsme na tom stejně, jinak je to tam celkem pěkné.
Ahoj, byl jsem tam minulý týden. Je to po Lhotě moje nejoblíbenější nuda v čechách.