Hned se udelam

Poradi mi nekdo

Ahoj chtel bych radu asi tak po 3minutach jsem udelany a podruhe tak za 5 min kdo poradi
ahoj ještě mě tak napadá že bys ses mohl podívat na supererekce.com
Zkus Kelen lokalni anestezie nastrikas trochu na zalud
A jedes,moc nestoji a je bez predpisu.
No chlapi, přidám svůj postřeh. Dříve (cca 20-25 let)jsem měl problém vydržet pár minut, nyní mám spíše opačný problém....ale je to hlavně o poloze. Když šukám zezadu, tak můžu bušit klidně půl hodiny nebo hodinu až nadoraz a hodně rychle a nic. Ovšem když si lehnu a baba si na mě nasedne, koukám jak se jí u toho houpou kozeny a koukám na roztaženou kundičku jak mi jezdí po ptákovi, tak to jakš takš zvládám když jede pomalu a v klidu, ale jakmile začne rychle a tvrdě nasedávat, tak nemám šanci to oddálit ani když chci a snažím se myslet na něco jiného. To prostě nejde. Takže moje rada zní, najděte si polohu při které vydržíte, takovou, kde si vy sami budete udávat tempo a míru vzrušení a jak to na vás půjde, tak na chvíli přestante nebo ho vyndejte, apod.
A jak zde někdo mluvil o kondomu, to také funguje, o něco ho to znecitliví.
Hmm tak to já mam přesně naopak :)
Kamos mi doporucoval si pero poslehat koprivou pry to zabira kdysi zadne pilulky a masticky nebyly priroda si umi vzdy poradit :-P
Nevím kolik máš let, ale jednou budeš rád že se ti vůbec postaví a to po jaké době vysemeníš vůbec řešit nebudeš. Pokud jsi ale "mladý" tak si ho před drbačkou vyhon, to je asi to nejjednoduší co můžeš vyzkoušet a nic to nestojí. Přeji hezký mrd.
I mě to pomohlo,namazat půl hodiny předem a jsi jednička.
někdo by byl rád i za ty tři minuty, já třeba nedám ani půl minuty a to je vážný problém :(
půl minuty...wow tak to nevěřím...to jako zasuneš uděláš 4 tempa cákáš? :(
nech si od psychiatra napsat arketis a vydrzis sukat klidně hodinu tahem funguje to výborně
Já naopak vždy řešil opačný problém a dost mě to obtěžovalo, každopádně teď je vše Ok a vždy de řádně vycákám. Poradil bych Ti vždy s kondomem, s Těmi není nic cítit a možná Ti to pomůže. Další věci co jsou tak jsou krémy a různé spreje. To však nevím jak fungují.
Ahoj, zkuste v lékárně zakoupit a použít emla krém.
Ahoj mam stejny problem.Taky se hned udelam a nevim co s tim.
Už ti někdo odpověděl?? Taky mě to trápí. Napiš co radí
Příspěvek byl uživatelem smazán.
????. .......................................