swingers v Brne?

Ahoj,

Ahoj,
chci se zeptat, kam zajit na swingers v Brne? Neco pohodoveho jako v Praze byla Jungmanka a ted asi je Bunkr (tam jsem jeste nebyl) nebo Lublanska. Nekam, kde je rozumny vstup a muzem tam slusny chlap sam.
Diky za tipy.
Zvlášť zaživné jsou tematicke akce ve vile Funny. Už se těšíme na Pálení čarodějnic 28.4... selatko, taborak, špekáčky, inquizice, spousta her a sexu...
minlad
minlad Neaktivní před 8 roky
Příspěvek byl uživatelem smazán.
minlad
minlad Neaktivní před 8 roky
Ahoj, nejsme az tak zkuseni a byli jsme jwn v Paradisu a v Lublanske. Ano, mame na Funny dobre recenze, a docela bychom tam i nekdy zajeli, az se sejdou okolnosti. Ale... kdyz pak narazi clovek na forum, kde si majitel vychvaluje svuj klub, aniz by priznal, ze je to jeho klub, cloveku to prijde podezrele. Jste majiteli? Pak to do prispevku napiste a bude vse ok.
cituji:...... přijde mě to neslušné a neseriozní vůči čtenářům fóra......

Věřit ve slušnost a serióznost fóra na amateri.cz ????? To raději budu věřit na Ježíška.

Tak s tím souhlasím, pokud je to tak super klub, nepotřebuje přece reklamu a už mi taky připadá, že některé příspěvky píše jeden a ten samý člověk.
Hledám ženu která se přidá na sw akci v Brně. Já muž 36/175 /65 sportovně založený. Foto v galerii.
Děkuji za nabídky. Dan
Ahoj, máme takový dotaz, toužíme s ženou navštívit swingers ale máme problém, já mám na těle lupenku, je to překážka? Celkem se za to stydím a nevim zda bych se mohl zúčastnit...díky za nějaké info nebo nazor
pokud o něčem uvažujete tak jedině vila funny, nejlepší milí lidé a super luxusní prostředí s bazénem, saunou a vířivkou silně doporučujeme
Ahojky! Ve vile Funny jsme se vždy cítili příjemnĕ a pohodovĕ. Poděkování majitelům - všechny prostory vily mooooc krásné ;-)) a snad jediný klub kde máte při swingeners akci i kompletní welnes - bazén, sauna, vířívka
A další jedna z velkých předností vily Funny je, že jako certifikovaní vidíte kolik a jaké páry se na akci přihlásily.
Jedině Rozdrojovice Villa Funny nic tady jiného lepšího nenajdeš možná Wien.
chodí někdo nuda koupání Modřice ?
jj docela pravidelně každý týden :D
Zdravým, kam v okolí Brna můžu zajít jako samotný muž v týdnu?
Ve vila Funny ve středu maji i pro samotne muže.
Jak probíhají středy???? Chodí hodně lidí???
Za nás a naše kamarády Nesytka ( rodinná a je po ruce, ceny v baru mají super, pohoštění v ceně a neustále doplňují, milá obsluha ! ) a nebo i ty Rozdrojovice ( jsou dál, ceny ale o dost výraznější, ale pěkné, majitelé se snaží ). Ale je to asi o lidech, náhodě, taky i ve větším klubu se stane, že jste tam pak "sami" . Proto je třeba si zvolit. Welnes nemusí být vždy to "ono" - Jeden pár nám tvrdil, že nějakém klubu viděli plavat spermijky ( kraul to nebyl:-) vždy se najde někdo, kdo pravidla poruší ):-) welnes není naše priorita.
baffffffbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb
coze????
proc?
na koho?
strucneji to nejde?
Zkuste wellness ve vile Funny. Ve vířivce a bazenu urcite neuvidíte plavat spermie ani nic jineho a všichni, kdo chce sex, maji prostor a možnost v odpočíváci mistnosti. Neni potreba se skrývat pod vodou. :)
Za nas je nej vila Funny v Rozdrojovicich u Brna. ;-)
My doporučujeme vilu Funny,překrásné prostředí,vyladěný wellness a skvělí a vstřícní majitelé + k tomu super komunita lidí co se tam schází.Prostě to nej v Brně,ne-li v Čr.
Ahoj,chtel bys dneska,nebo zitra zajit do sw ale vsude maji vesmes vstup jen pary?Rada te doprovodim.Ozvi se do vzkazniku i s fotem..Brno a okoli..*397*
30.9. Vila Funny oslavuje prvni narozeniny. Výborná přiležitost udelat si vlastni nazor a zkušenost. :)
Hledam zenu nebo klidne i par na swingers party. Nikdy jsem tam jeste nebyl, ale moc me to laka. Je mi 23 a myslim, ze nejsem skaredy :-)
Dnes se chystame poprve navstivit swingers klub, konkretne Extasy, nejde nejaky par take poprve?
Ahoj, ve středu od 15h jdeme na odpolední party do swingers extasy v Brně 😏 měli by jste chuť se přidat ? L&T
Extasy je dobrý klub. Byli jsme tam před pár týdny v sobotu na otevřené párty. Bylo to celkem akční s několika chlapíky navíc a byl tam takový veliký slovák s velikým kokotom.
Ahojte. S priatelkou určite odporučáme extázu. Čisté prostredie ,dobré ceny a skvelá atmosféra,prijemný personál. Určite sa zas vrátime.
Chválíme In-cafe(vila v Rozdrojovicích). Super orgie u krásného bazénu. Naposled nedostatek mužů.
souhlas,byl jsem v té vile také,....ale mě to vyhovuje,když je málo chlapů,nemusím stát frontu na ty šikulky a že jich tam naposled bylo....
a choděj tam jen nějaký tlustý starý ? nebo i nějaká mladá ?
Chodí tam mladé i starší...většinou málo chlapíků a to mě vyhovuje.Nemám rád,když šukám a nademnou další bimbas.
Taky se chystáme s manželkou někam poprvé vyrazit dobře vypadá extáze klub. Nešel by někdo s námi? Nejlépe taky začátečníci.
Extaze vypadá dobře, asi ji vyzkoušíme příští týden. Rozdat děti a šup do toho.*3*
Ahoj, doporučujeme Extasy, Začínáme, byli jsme tam poprvé a líbí se nám tam.
Borec v Extázi je na prachy. Kupuje např. víno ve dvoudecovkách za 26,- v makru a prodává ho za 90 a ještě tvrdí, že když si ho nenaleje z dvoudecovky, tak nikdy neví, co to je, jinými slovy, dělám to proto, abych vás nepodváděl. Lepší jsou Želešice.
A prosím tě kterej "borec"??:-))) Pokud víme, tak jsou tam majitelé, manželé. Takže tu propagaci Želešic si nech od cesty. Jednou jsme to zkusili v Želešicích a děs s hrůzou. Utíkali jsme od tam jak nejrychleji to šlo. Aby nám někdo nadával, když chceme - naprosto slušně něco studeného na pití, tak to se nám ještě nestalo. A to jsme prošli dost swingers klubů.
zdravím, nechápu kdo by Vám nadával za studené pití .. to si prosím zase vyprosujeme my , o hosty se staráme velmi dobře a pokud se něco takového v minulosti stalo, slo o ojediněle selhání, takže zase taková dramata tady cist nemusíme.
Chystáme se s manželkou na swingers v okolí Brna nebo v Brně. Přemýšlíme o Nesytce. Prosím o nějaké reference, popř. návrh na nějaké jiné místo. Rádi bychom využili i saunu, bazén, či výřivku. Taky bychom tam nechtěli zůstat sami, jak se někde stává. Díky
Vila Funny je ideálně misto prave pro začátečníci. Viz recenze tady ve fóru: amateri.com/cs/forum/9642/vila-funny-brno

Velky vnitrni bazen, sauna a virivka Vam zpříjemní zážitky a pomůže k sblížení se s jinými páry.
Vířívku v Nesytce nemají ale saunu ano. Želešice jsou také v pohodě.
A znáš Nesytku? kolik tam chodí lidí?
"Výřivku" v Nesytce nemají, ta je v Želešicích :-)
díky za odpověď, o Želešicích jsem neslyšel. můžu poprosit o info? Který klub doporučujete pro začátečníky*4*? Díky
Zdravim, urcite se zkuste podívat na swklub Brno.cz , kažsý pátek akce , výřivka a občerstvení v ceně , klub je poměrně rozlehlý cili i začátečníci se nemusí bát , že by bzli moc na očích .