Swingers skupina

Sukromna swingers skupina

ITVT
ITVT Neaktivní před 7 roky
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Môže každy tak kde sa mam hlasiť ??
To veľmi rad počujem ale dúfam že nebude problém keď som sám
Ahojte
Ne https://swing3rschaty.webnode.sk/ boli ste alebo nepoznáte tuto akciu?

Asi to je odrb- Ja som sa registroval aj som zaplatil 60e a zatial nic
Nepridete 8.5 do Bojnic na dennu swingwrsku. Dali by sme dobru mrdacku. Ja tam idem.
my taketo akcie pravidelne kazdy mesiac organizujeme a je to super..
https://swing3rschaty.webnode.sk/

Prosim nepoznáš tuto akxiu?
Nitra já stihla subinka v albume submisivne podržím ako kurvicka aj viacerým chcem si to vyskusat, zatial traka naraz boli umna, ale spravili hned, ak by chcel niekto prist pripadne viaceri chlapi dajte vediet, ja subinka v dámskom v albume
Ahojte, hľadáme slečnu dámu ženu ktorá by vedela uspokojit 3-5 pánov na súkromnom byte v Ba. Ak ste dve kamarátky nie je problem. Vašou úlohou bude s pánmi sexuálny maratón cca 5-7 hodín. Samozrejme sex len s ochranou orál bez. Zabezpečujeme dovoz odvoz 2 ochrankárov vo vedľajšej izbe. Panic ( poplachove tlačítko) pre prípad núdze. Odmena je fixna 900e za celú noc. Príplatkové služby anál vystrek do úst a pod. Si dohodnete s klientami samozrejme za príplatok pre vas. Zena Max. Do 45 rokov. Vysoká štíhla alebo krv a mlieko. Slušne vystupovanie. A hlavne ako v nadpise poriadna dračica žiadne drevo. Vyplatené to je hneď po príchode na byt s ochrankárom. Erotické spodné samozrejmosť. Poprosím len kontakt do správy a len vážne záujemkyne. V Ss poskytnem viac info. Vďaka a do skorého videnia
Ahoj. Neprides na dennu swingersku 8.5 do Bojnic. Tam by sme ta vymrdali.
Ja sa snažím moju manželku prehovoriť už dlho na swingersku sme spolu 13 rokov a stále do tej istej dierky je to už fádne ale hlavne čo by som chcel aby mi ju dobre vytrtkali nejaký borec keď je niekde u kaderníka pár hodín tak si ju zober aj či bola niekde s niekým ona povie ,zo srandy áno a mňa to vzrušuje a vždy jej poviem že chcel by som ťa aspoň vidieť ako fajcis niekomu vtáka strašne ma to vzrusuje
ahoj, napisal ti niekto za tie 2 mesiace ohladom swing akcie?
Tiez som samotny muz, ale pridal by som sa. ;)
Cauko, aj ja som samotny muz, ale ak by bolo miesto, pridam sa ;)
Aj ja ak to bude niekde na strednom Slovensku
Najde sa zienka,ktora by rada isla do Madarska na wellnes swingers night 6.4?Cestu aj vstup na akciu hradim. Viac info a dohoda v poste.
ITVT
ITVT Neaktivní před 8 roky
Niekti v Jezersku pripade poprade? :) napis
Ahoj, niekto v Jezersku ? alebo prides ?napis dozvies sa :)?
Niekto v jezersku na ulet? alebo prides? honka? fajka?
Ahoj, hladám kamošku/ parťáčku, ktorá by so mnou išla na swingersparty, na ktorú som chodieval doteraz ako single muž a chcem vyskúšať aj inú variantu. Jedná sa o uzavretú skupinu ľudí, všetci velmi milí, pohodoví a skrátka na úrovni. Takisto aj čisté, útulné prostredie v prírode, ničím a nikým nerušený víkendový relax :) Účastníci kt. chcú ísť prvýkrát, prechádzajú prísnym výberom organizátormi s dlhoročnými skúsenosťami, tak aby bolo zloženie na párty optimálne. Takže sa netreba obávať. Príp. sa dá ísť aj na jednu noc. Ak by si mala záujem to vyskúšať, ozvi sa mi sem. Ak bude treba, vysvetlím čo nie je jasné, vymeníme si foto, pripadne sa možeme stretnúť a v prípade sympatií ideme do toho. Zážitok zaručený :)) Ja 28r, TN kraj.
nejaka skupinka parov na orave najde sa
Ak je tu niekto zo ZV alebo okolia a robia sa podobné akcie aj tu tak máme záujem aj my.
Ahoj, hladám kamošku/ parťáčku, ktorá by so mnou išla na swingersparty, na ktorú som chodieval doteraz ako single muž a chcem vyskúšať aj inú variantu. Jedná sa o uzavretú skupinu ľudí, všetci velmi milí, pohodoví a skrátka na úrovni. Takisto aj čisté, útulné prostredie v prírode, ničím a nikým nerušený víkendový relax :) Účastníci kt. chcú ísť prvýkrát, prechádzajú prísnym výberom organizátormi s dlhoročnými skúsenosťami, tak aby bolo zloženie na párty optimálne. Takže sa netreba obávať. Príp. sa dá ísť aj na jednu noc. Ak by si mala záujem to vyskúšať, ozvi sa mi sem. Ak bude treba, vysvetlím čo nie je jasné, vymeníme si foto, pripadne sa možeme stretnúť a v prípade sympatií ideme do toho. Zážitok zaručený :)) Ja 28r, TN kraj.
Ahoj, *174*
hladám kamošku/ parťáčku, ktorá by so mnou išla na swingersparty, na ktorú som chodieval doteraz ako single muž a chcem vyskúšať aj inú variantu. Jedná sa o uzavretú skupinu ľudí, všetci velmi milí, pohodoví a skrátka na úrovni. Takisto aj čisté, útulné prostredie v prírode, ničím a nikým nerušený víkendový relax :) Účastníci kt. chcú ísť prvýkrát, prechádzajú prísnym výberom organizátormi s dlhoročnými skúsenosťami, tak aby bolo zloženie na párty optimálne. Takže sa netreba obávať. Príp. sa dá ísť aj na jednu noc. Ak by si mala záujem to vyskúšať, ozvi sa mi sem. Ak bude treba, vysvetlím čo nie je jasné, vymeníme si foto, pripadne sa možeme stretnúť a v prípade sympatií ideme do toho. Zážitok zaručený :))

Ja 28r, TN kraj.
Aj my bi sme do toho šli*74*,ešte sme na takej akcii neboli.
Ktoré páry ,páriky-milenci majú záujem a chuť do sw so striedaním,môžte sa realizovať 17.11 wellness VIP + chata nedaleko*461**63**219**92**75**87*
cavte amateri ak by ste na taketo akcie swingers potrebovali DJ a a aj ucastnika som k dispozicii ...
PIATOK SOBOTA BA? SME MLADY PARIK ;) Ozvite sa najlepsie zienka/par
Ahojte, chcete v sobotu v Ba nieco podniknut...? Napiste mi ak mate zaujem :) pekny den zelam :)
Pokiaľ viem v BA sa už nekonajú swingers. Je to pre metropolu podľa mňa veľká hanba...bolo by fajn, keby sa to opäť rozbehlo...chce to priestory a nejakú dobrú organizáciu :-)...
Ahojte,rada by som sa pridala k neakej skupine
Bude sa nejaka swingers party konať najbližšie v okolí TN, TT ci NR? Dajte vedieť
nasla si nejaku spolocnu swinger akciu na vychode?
Zorganizuj a bude. Zaujemci sa najdu vzdy ;)
ahojte. chceli bisme ist do swing clubu v bratislave. vje volakto volaco? dakujeme
ahojte. chceli bisme ist do swing clubu v bratislave. vje volakto volaco? dakujeme
priatelia skupinového sexu!!! Každý vie že u nás robíme takéto akcie ale doteraz to bolo len pre páry. Ale pre veľký záujem sólo amaterov a amateriek sme sa rozhodli spraviť párty aj pre sólo ľudí. Bude to 20.1. v Melody klube vo vyškovciach okr. Levice akcia je aj v stretavkach na webe amaterov. Každý je srdečne vítaní viac info na našom profile
Ahojte priatelia.Aj ja by som sa pridal a bol ucastnikom swingers party.Hacik je v tom ze hladam partacku ktora by rada so mnou nejaku swingers party absolvovala.TAKZE SLECNY, DAMY, KTORA BY MALA ZAUJEM?Foto v mojom albume.
Ahoj,rád sa zúčastním na nejakej hromadnej mrdačke...najlepšie stred sk...
ITVT
ITVT Neaktivní před 9 roky
My sa radi pridáme *362* ak sa bude organizovať
Ahoj ares,,,ak je este volne miesto pridam sa rad,,,daj vediet..dik
Dobré akcie sú pri NZ na jednej súkromnej usadlosti. Viac info poštou.
Mozem vediet nejaké info o tej akcii :). Rad by som niečo dobré našiel. Dakujem
vsak aj melody su fajn akcie,,,,,a asi aj najakcnejsi klub to je,,,, a party su kazdu sobotu,,,,ale pravda,ze vstup je iba pre pary
Ak naozaj hladate klub kde su len pary a atmosfera je este k tomu podmienená sexi pradielkom tak jedine melody klub vo vyskovciach. Ziadna diskoteka ani tombola len sex a predsa o to tu ide asi kazdemu
Mám záujem o informáciu o tej akcii, hľadám nejakú dobrú. Dik
ahojte som single chalan rad pridem na nejaku akciu treba mi pisat viem pricestovat
Ahojte. nebudem chodiť okolo horúcej kaše. Mám zaplatené vstupné na swingers párty a hľadám dámsky doprovod. Pôjdem tam tak či tak no predsa len je lepšie keď tam pôjdem s niekým ako sám. Takže dámy ak túžite po unikátnom zážitku a nemali ste príležitosť tak teraz vám klope na dvere. :)
Sounds great... Len to dotiahnuť k realite..
Zdravíčko, hľadám dáku žienku čo by so mnou šla na swinders akciu na liptove vikend 13-14.maja. Vstupne je už zaplatene idem tam tak či tak ale so ženou by to bolo lepšie :-)
daj info na forum vsetko mozne, planovanie na cestach, budes mat vacsiu sancu
Ja 40 tnik VŠ bisex M versatil hľadám dlhodobo pár MŽ akebo MM na bisex šantenie, fotografovanie, akcie v ramci stredo alebo západokraja.
Dobrá myšlienka .... len to dotiahnuť do konca ;)
Zapadne slovensko, trnava a okolie? Swingers gangbang? Organizuuje niekto??
zoberte aj mna na sw .... napiste mi ak by som mohol
manzel by ma rad videl s zenou alebo mladuckym stihlim zajkom ,zo starym dedom alebo s viacerymy muzmy
Ale ak by mal niekdo neaky dobry napad napiste a mozno sa dohodneme Manzel sa rad pozera
ahojky najde sa tu nejaky parik aj na orave alebo aj viac párov na spoločné šantenie
Ahojte aj my hladame dobru akciu ak niekto bude organizovat radi prideme...
Ak nemáš ským ísť do toho ja rád pôjdem stebou užije so ako sa patrí ozvi sa
swingers už organizujem dávnejšie u mňa na chate ...nájdu sa aj seriózne žienky aj páry ,ktoré vedia dodržať slovo a prídu ...je to rôzne ...do budúcna som ochotný v tom pokračovať a touto cestou pozývam,predovšetkým single žienky a páry .komorná ,súkromná párty ,žiadné kšefty ,ani pompéznosti ...len skutočný reál ,bez blafov!!*277**461**219**63*
Ahoj, nasla som ta cez formu o sw, sme pár zrelý inteligentný a hravý, so zmyslom pre vyšší level.. :-) ešte organizujes sw?
Bude nejaka skupina mat stretko na zapade ?? Siel by som rad
opät opakovane chcem zorganizovat swingers párty nic pompézneho ,skôr komorná zálezitost v uzsom pocte no v príjemnom ,romantickom prostredí ...hlavne v diskrétnom ,preto hladám seriózne páry ,single zienky s odvahou ...len reál
ja by som sa rád zúčastnil nejakej dobrej akcie...nekoná sa niečo na strednom slovensku...?
6.1. OKR. BANOVCE NAD BEBRAVOU VIEM ZORGANIZOVAŤ ALE TREBA ASPON 20 LUDI JE AJ SAUNA VÍRIVKA UBYTOVANIE AJ KUCHYŇA.
6.1. OKR. BANOVCE NAD BEBRAVOU VIEM ZORGANIZOVAŤ ALE TREBA ASPON 20 LUDI JE AJ SAUNA VÍRIVKA UBYTOVANIE AJ KUCHYŇA.
Ahojte priatelia, ak chcete zazit ozajstnu párty tak jedine u nás! Čítajte náš profil a všetko sa dozviete
Pridal by som sa len mi dajte vediet kde a kedy a hlavne nech je tam viac báb .. lebo zatial sa chcú toho asi len chalani zúčastniť ako pozerám
ahojte.zaujima alebo chcel by som s niekym spravit stretavku akciu. niekde okoliet ZA,PB,PU,IL,TN.mal by tu niekto z okolia zaujem?
ja mam zaujem o swingers alebo co sa bude diat
ja mam zaujem o swingers alebo co sa bude diat
Ahoj, ak by nahodou sa nieco konalo, urcite sa rad pridam
ahoj mozme to zorganizovat u mna na chalupe . Partizanske
Uz dlhsiu dobu párty swingers organizujem ,so striedavým úspechom u mna na chate.Pri nevydarených akciach vzdy je zadrhel s nedostatocným poctom párov .Najmä tie páry ,ktoré s pociatocným entuziazmom naslubujú hory doly a potom aj v den akcie totálne zlýhaju ...vzdy obligátne :sme ochoreli ,pokazené auto ,manzelka má vraj svoje dni atd. Takze také sú aj amatérske páry na SR! Skutek utek.
https://swing3rschaty.webnode.sk/ Sem som sa prihlási nepoznáte to?
A CO V JANUÁRI OKR. BANOVCE NAD BEBRAVOU. BOL BY ZAUJEM?
Išiel by som do toho tiež.......................................
ja sa hlasim ako fotograf :) ..predpokladam ze to chcete mat zachytene na pamiatku :)
Rad sa pridam,len treba dohodnut miesto.
Idem do toho aj ja. Len vzd ytakato akcia stroskota na nemoznosti organizacie :-(
Ahojte, ak by vam chybal chlap (coz pochybujem), napiste;-)
Mozme sa dohodnut a ist spolu na daku akciu .co ty na to
ja by som tiez rad isiel do toho ............ nikdy som este na swingers nebol ... ak nevadi
6.1. od 18:00 OKR. BANOVCE NAD BEBRAVOU MÔŽE BYŤ?
Ahojte moýte nam napisat niečo Bližšie a Telefone čislo . Dakujeme M a V.
nikdy v zivote nedas dohromady 10 ludi, ktory by boli krizom krazom sympaticky,
chceli by ste ma do skupiny na swingers???? ... napis mi ak aano .... ale este som na sw ...... nebol ak nevadi ... chcel by som to skuusit
Išiel by som tiež do toho stred Slovenska by bol super 👌