dnes niekto kto by ma zaškolil? ja bi
Kto ide zajtra sobota na nocne saunovanie
Ide niekto v priebehu týždňa? Aký deň ísť?
Chystá sa fajn pár dnes prípadne zajtra na večerné? Súkromná pošta.
Dnes mam v pláne ísť piatok 20:00
(upraveno)
Streda? Budem tam ta pl 13tej pravdepodobne ...kľudne napíšte
Zajtra sa niekto chystá?
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Zdravím vás. Ak je tu dáma ktorá hľadá na piatok 27.3. večer spoločnosť do welnes rad spravím garde. Mam 42 . Športová postava krátke vlasy úsmev na tvari
Dnes 3.1 nejaka zena/par na nocny wellness?
Ja 37r., 182cm, 85 kg
Ja 37r., 182cm, 85 kg
Ktorá žienka prijme pozvanie do welnes v Senci na nočné kupanie
Caute, kto ide dnes 2.1. vecer do SC?
Traja ludia z NR, ktori dnes boli, MZM? Najdete sa tu?
Čauko, napíš mi správu môžme ísť spolu
Info o tom ako to tak preboha a či sú tam aj samostatne ženy , správu poprosím
Pridal by som sa do senca ak niekto pojde napis
Chystáme sa zajtra do welnnesu. Nechystá sa niekto? 25.10
Ahojte .. chystám sa tento týždeň cca streda .. prida sa niekto .?
Ahojte,
chcel by som ísť tento víkend na wellness večer. Našla by sa nejaká dámska spoločnosť? Žiaden sex, len pokecať, posaunovať, zaplávať si :)
chcel by som ísť tento víkend na wellness večer. Našla by sa nejaká dámska spoločnosť? Žiaden sex, len pokecať, posaunovať, zaplávať si :)
Vekový priemer včera 50+. 90% párov, takže človek sa tam sám trochu blbo cítil. Ale šiel by som dnes ak by sa našla spoločnosť :)
Ahojte . Rád by som sa dal dokopy s nejakým párom . Nájdem? Niečo vymyslite .
Kedy ideme? :) …………………………………………………
Však mi bude furt stat bakula pri tebe
Do kedy sú wellness večeri ? Kedy by malo byť posledné ?
Ahoj...na ich stranke je rozpis...26.4.je posledný večer After party
To by aj mňa zaujímalo. Nieje to na webe?
nejaký pár na spoločnosť 28.2.?
dneska vecer v senci nejaky par? budeme tam s manzelkou
(upraveno)
V sobotu 8.2. Sme boli s manželkou vo vírivke vonku a prisadol si k manželke chalan a pekne ju vyprstoval. Ak si tu daj vedieť
Prisadol si k nej chalan a vyprstoval ju??? Si si istý?
Pekný námet na erotickú poviedku (upraveno)
Pekný námet na erotickú poviedku (upraveno)
… záujem o školenie, či dať po hudbe😊?
Chceme ist dnes 28.12 na ,, štefansku zábavu" do Senca.... máte skúsenosť ? Ďakujeme
Chceli by sme ísť zajtra, chystá sa niekto?
Ahojte , asi sa zajtra
vidíme
Tak to sa tešíme, hádam na seba narazíme 🙂😘😘
Ide niekto na Silvestra? My par sme si už kúpili lístky, neviete ako tam býva na Silvestra?
Tiež ideme. Tešíme sa. Ešte sme na Silvestra neboli
Kto bol vcera a popise? My sme boli s manzelkou.
Krasne ranko vsetkym. Vcera bolo super. Urcite prideme znovu. Super bolo ako vzdy. Prideme zas.
no, zajímalo by mne to. Jsem sice z Prahy, ale žena je Slovenka a chodíme čas od času do BA a NZ. A být takhle daleko od současného bydliště zvyšuje anonymitu a tedy prohlubuje prožitek díky možnosti zahození obav, že potkáme souseda či kolegu
Bol tento rol už niekto na večernom kupani bez plaviek? Aka byva účast? Dakujeme
Ahojte, náhodou sa tu nenájde párik ktorý si to užíval vo virivke v sobotu 14. 12. Okolo 23:00? :)
My sa chystame s manzelkou buduci vikend. Kto este? Zoznamit sa?
My sme boli minulý piatok a bolo dobre. Nebolo veľa ľudí
Mnaaam. Kedy sa chystate nabuduce?:)
My (pár) by sme chceli ísť zajtra v sobotu už sa teším
Bol si. Bolo úžasné že chlape??
Ahojte, napísal by mi niekto kto tam bol už?
dnes tam bolo uplne dobre , ceremonialy nabite ale to je ta prava atmosfera saunovania
Ahojte..my sme boli minulý týždeň v sobotu..ľudí bolo tak akurát..pomenej ako býva zvyčajne 😊
Ahojte. Nebola tam prevaha dôchodcov a gayov? Keď sme boli my, bolo to až nepríjemné. Kedy sa chystáte znovu?
Ani nie..vekovo boli tak rovnomerne..mladší aj starší. A neviem kedy sa nám bude dať..možno budúci víkend ☺️
Ahojte my parik ideme dnes vecer do Senca na wellness :) plánuje ísť tiez nejaký sympaticky parik dnes ?
Ahojte, chystá sa dnes večer niekto?
Dnes? ……………..…Pár? ………………..budete tam? :)
Wellnes večer býva iba v piatok a v sobotu :) :) :)
V tom prípade snáď tam nebudeš :)
U, sa tešíme na novú sezónu večerného..kto chodí? Myslíme pár. Viac v súkromnej správe.
Boli sme vcera prvykrat s manzelkou. Bolo suoer. Aj ceremonial saunovy o 23.00. Kto bol a popise?
V piatok ideme znovu. Kto sa tiez prida? Kto ide?.
Vcera bolo super. Boli sme . Chystame sa onedlho zas. Je tam super.
Ahojte.
Pôjde niekto tento rok na wellness večer do aquaparku senec? Predpokladám ze prvy termin bude niekedy v októbri.
Pôjde niekto tento rok na wellness večer do aquaparku senec? Predpokladám ze prvy termin bude niekedy v októbri.
My určite pôjdeme už sme tam boli par krát
My tiež chodíme pravidelne je to super akcia
No, ja sa uz velmi teším. Chodím kazdy rok.
Je to neskutočne skvela forma relaxu, a samozrejme pekných žien na ktore je neskutočný pohlad
Je to neskutočne skvela forma relaxu, a samozrejme pekných žien na ktore je neskutočný pohlad
Ahoj my chceme ist s priateľkou,chodis tam casto ?
Žiadnu nemáš. Píšete tu sprostosti, potom tam prídu len uchyláci, čo kazia druhým večer. Na obrázku wellnessu romantické páriky, v skutočnosti len chlapi.
Ahojte, našla by sa fajn žena, ktorá by so mnou dnes večer navštívila wellness ? ☺️
Chysta sa dnes veľa ľudí na welness večer? Počul som žeje to tam dosť preplnené počas tychto večerov.
Caute. Ti čo ste tam boli… Ako to tam funguje? Je tam moc ocumovacov pripadne sa niekto o neco snaží alebo je to fakt relax a kľud? Či tam vôbec vziať ženu :)
ženu môžeš vziať úplne vpohode... je tam výrazná prevaha párikov nad samotnými mužmi. Chodievam pravidelne, a áno, nájde sa aj jeden dvaja očumovači, ale páriky sú zakažným vo výraznej prevahe... z mojej skúsenosti je to väčšinou len o relaxe, pohode...ak očakávaš nejaké orgie, budeš sklamaný, odvážnejších párikov býva úplne minimum...
Super, diky. O to lepšie lebo hľadáme relax a nie swingers :))
Caute zajtra 11.2 2023 ideme do SC prida sa dalsi parik ??? ...??
(upraveno)
Kto sa chystá tento víkend na Toskánsky wellness vecer?
Ahojte, plánujeme ísť s priateľkou. Chcem sa len opýtať, či je aj reálne, že sa počas večera uvoľnia aj nejaké lehátka na odpočinok? LEbo keď sme boli pred niekoľkými rokmi, tak takmer vždy boli obsadené takým slovenským spôsobom "hodím tam uterák, aj keď tam práve neležím".... vopred dík za odpoveď
Kdo bol včera večer na wellnese v Senci?
Ktorá žienka sa pridá do Senca alebo pár Sa Ga Sc
Zajtra sobota večer.... ktorá žena alebo pár by sa ku mne pridali??
Zajtra tam ideme 4 chalani ak sa k nám pridáju milé slečny radi ich pozveme na pohárik …
Chystá sa tam niekto v piatok?
Chceme ísť v sobotu ak nám do toho nič nepríde
Nam do to pride asi urcite navsteva ♦️
Aj ja sa chystam vecer 🙂🙂zoznamim sa s niekym? 🙂
Nemyslim si, ze je to prave miesto, kde sa da zoznamit. Boli sme s milacikom a dost nas prekvapilo, aka je tam "masovka". Vela ludi, pri saunovom rituali natlaceni ako sardinky, chybala tam taka pohoda a intimita... pacilo sa nam slobodne plavanie
ak by mal niekto predstavy, ze tam niekoho zbali a zazije o 5 minut rychlovku v saune s neznamym/neznamou hmmm 

to sa asi nestane. Ale ak tam pridete so svojou laskou, mozete zazit cokolvek
Preplnené klaustrofobické saunové rituály presahujúce kapacitu sauny. Keď vyložia ovocnú misu, vrhne sa na ňu stádo kobyliek a pôsobí to tak typicko slovensky. Všetci sa tam tvária tak bezpohlavne. Samozrejme nesmie chýbať nejaký ten miestny korpulentný “zabávač”, ktorý všade bol, všetko videl a má potrebu stále tliachať. A rovnako ľudia neznalí správnemu spôsobu saunovania, či ženy zakrývajúce si prsia, lebo veď práve na ne je celý Senec zvedavý. Takže jediné šťastie je mať so sebou svojho miláčika.. a napríklad ocitnúť sa v Hamane po 23 osamote🙃.
Ja som kvôli tomu tam prestala chodit. A radšej zájdem do Maximusu do Brna.
Ahoj chodia jasne ja tu pracujem napis spravu poviem ti viac ;)
Ano, pomerovo ale vedu solo muzi, potom pariky a az nasledne solo zeny.
Neviete kedy sa zaháji nová sezóna večerného
My rozmýšľame, no uvidime ako sa nam podari 🙂
My ideme zajtra večer. Dúfam že už nebude pršať
do kedy funguju wellness večery ?
Do konca marca
To je len sezonna zalezitost?
Ano, vacsinou oktober - april ... tento rok posledny vecer je 29.4..
To záleží koľko príde ľudí, skus si pozrieť predaj na webe boli sme v januári cez internet asi 50 lístkov predaných a dalo sa nájsť voľné lehátko ale s tými uterakmi je to všade nie len na Slovensku.
Párik sa nepridá.
Pridajú sa len samé upotené párky.
Rozumej- Pridajú sa pritrtnutí podivíni čo ich žiadna nechce, tak sa úlisne tlačia k cudzím párom, očumujú, vnucujú sa a obťažujú ich pri romantike vo dvojici. (upraveno)
Pridajú sa len samé upotené párky.
Rozumej- Pridajú sa pritrtnutí podivíni čo ich žiadna nechce, tak sa úlisne tlačia k cudzím párom, očumujú, vnucujú sa a obťažujú ich pri romantike vo dvojici. (upraveno)
Tooo sa nam teda nestalo... ale naopak nasli sme parik sportovcov a nabuduce ideme do privat wellness nejakemfoto spravit .... ale inak mili ludia nikto neočumuje klidecek ....
Thunderstorman:Nikdy v Senci nikto nikoho neobťažoval tak neklam. Bud ste tam neboli alebo len klamete
Ešte sa nám nestalo, ze by niekto obťažoval.. Skôr taká nuda je..
Chystám tam ísť dnes večer. Momentálne sólo, chce sa niekto pridať? :)
Bol niekto včera (sobota) v aquapark Senec na wellness večer ? Boli sme tam ako pár
Zažiť sa nepodarilo nič a to sme boli do konca 🥺
Zažiť sa nepodarilo nič a to sme boli do konca 🥺
Ahoj, podľa predajných lístkov na internete cez 40 to vyzeralo na peknú účasť. Chystám sa s manželkou tak dúfam ze to nebude iba párkova sauna
Bolo riadne plne, saunova časť úplne plná ľudí, ale párkov tiež požehnané ...
jasné všetky sa hrnú, celý portál plný žien
si nájdi frajerku trtko, čo tu somruješ
Ja sa chystam dnes, koho tam stretnem? :P
kto sa dnes chystá/pridá na večerný wellnesík? zrelaxovať, pokecať? :) žena/párik?
Koho zajtra uvidim v sc na welnese? 😁
My jdeme zítra ve středu kolem 12-13.oo do wellness kdyby se někdo chtěl přidat napište.
Zajtra ideme na nocne kto ide tiež radi sa zoznámime s parom.
My ideme dnes na nočné kúpanie
Super, že ste ten inzerát napísali LEN do 3 tém vo fóre
Chysta sa niekto v piatok alebo sobotu?
Ideme v piatok, sme parik 45 a 50 , sportove postavy
My ideme tiez v piatok……………………….
My ideme tiež sobotu... dúfam že bude fajn.
Ahojte. Chystame sa na wellness vecer prvy krat. Doteraz sme boli iba v normalne dni. Bol tam uz niekto a aj nieco zazil? Ako pristupuje personal k ludom, ktorych "vymakne" pri cine? Dakujem. Kludne piste do spravy.
My se chystame na nocni wellness, nejvíce ludi je asi v piatok, od 22.00 se to začíná vyprazdnovat jak odcházejí ti co byli na normálním wellness. Dá se řešit ve virivkach a parní sauně a bazenoch. Pokaždé tam jsou nějaké páry co sexujou. Neviděl jsem že by personál něco řešil. Ak se chysta nějaký muz může se k nám pridat...
Ahoj rad sa pridám k vám keď pôjdete na budúce určite a keď bude pekne tak aj pravidelne.
Ďakujem za odpoveď.
Ďakujem za odpoveď.
My budeme urcite chodit ako kazdy rok. Myslim, ze zacinaju az v Oktobri.
Aj my budeme chodiť. Už sa nevieme dočkať
Ide dnes niekto do senca na prvy welnes vecer?
O ktorej hodine priatelia je ideálne tam ísť? Kedy večer to začína?
Ahoj. My sa chystame. Ale neviem isto ktory den.
Hm.....ak tam konečne nestanovia že vstup len pre páry, dopadne to tam ako na teplom prameni v Grobe. Tam už chodia páry len občasne a sólo baby takmer vôbec.
Dobre vedieť. A to sme rozmýšľali že by sme išli. Jak v saune na pasienkoch raz. Spoločná zmiešaná sauna a nakoniec sme boli jediný pár my a asi 10 sólo mužov okolo. Ďakujem
Ahoj, nevies kedy presne otvaraju v Aquapark SENEC -WELLNESS VEČER?
Prida sa niekto zajtra na vecerni wellness?
Ahoj, my ideme s priatekou tuto sobotu. Obaja sme mladi pod 30r. s peknou postavou :) Nedavno sme boli na nasom prvom nahom wellness v Permone a velmi sme si priali, aby si to nejaky iny par zacal vedla nas rozdavat. Nakoniec sme si to spravili len sami. Tentokrat by sme mohli mat viac stastia, hm? :)
Este aby som upresnil, chystame sa tentokrat do Senca. :)
Pekne zozadu to bolo v tom potoku vnutornom :)
My chodievame na Moravu. Je tam suoer,ale tiež tam asi len my dvaja sexujeme.
My sme boli v sobotu a bolo super....
Ano samozrejme ako pár. Nebolo podľa nás veľa.
Ja mam najradsej ked si mojho kamosa tam dole obzera v saune nejaka panicka. Najviac ma vzrusuje ked tam je aj s partnerom a musi to robit nenapadne.
Aj my sme boli včera bola tam skupinka asi troch párov a velmi sa nám pačili.
Áno :-). Aj ja som bol. Boli taký veselí a bezprostrední.
Už sme dávno neboli. Asi by bol čas zopakovať wellness večer. Bolo tam super.
Je uplne predstavitelne, ze dvaja nahi ludia, ked su sami, sa nedotykaju. Preco by sa mali a dokonca to vraj nezostane pri dotykoch… nemyslim si, ze su vsetci prva signalna sustava.
Ahojte, ja sa chystám v piatok tak keď máte chuť môžme po kecať.
Personal riesi "babranie sa" ktore vidi, t.j vacsinou vo vnutornych vyrivkach. Ak sa deje nieco dnu v saunach, resp. vonku v bazene personal nevidi, neriesi.
Bola som par krat na nocnom wellnesse v Senci (az do zaverecnej vzdy) a nikdy som nevidela sa nikoho “babrat”, ani vo virivke. Pritom tam bolo vela parikov.
Ja som bol tiez viac krát v Senci vo wellnese a nikoho som tiež nevidel
Zdravim, ake mate osobne skusenosti? Ake to tam byva? Byva vela ludi? piatok vs. sobota? Deje sa tam nieco? Dakujem
ahojte, chysta sa zajtra alebo v sobotu vecer? :)
Kto ide dnes do senca? Na večerní wellness
Hellou.... Ako to je teraz v Senci(?), okolie Bratislavy... Poprípade súkromný wellness.... Máte skúsenosti?
Dnes sa chystáme do Wellness v Senci? Chystá sa nejaký sympatický párik tiež?
Mozem ta zobrat ;) Co ty na to?
Som mladý vyšportovaný A kľudne sa k hocikomu pridám pripadne kľudne aj pozvem zaplatím či už paru alebo žene a môžme experimentovať koľko sa bude dať :-) nemám problém ani prísť vyzdvihnúť a zaviesť , Sai wellnes Senec
neviete niekto ci aj budu vobec nocne saunovania tento rok??
od 19:00 do 23:00 pozrite www stranku
- funguju....
- akurat ze zdrazili vstup na 30E/os....
- akurat ze zdrazili vstup na 30E/os....
Po novom uz 35 eur na osobu.... Asi sa dari :) *
Služby idú dolu vodou.. tým že aj zrušili "špeciálne wellness večery" hlavne že vstupné stúpa každým rokom. A ešte najnovšie je zavretý aj horný bar kôli prerábke.. takže funguje len ten malý v saunách.. takže celkovo 👎
Bol niekto minuly vikend? Znovu otvorili wellness vecery. Zaujimalo by ma, ci sa nieco zmenilo a ci vsetko funguje.
Bol som pred tyzdnom. Total upadok, hlavne v pristupe personalu. Bol som pomerne casty host, ale zda sa, ze uz fakt naposledy.
No to uz je riadna palka. To im tam chodi az tolko ludi ze to takto vstupnym reguluju?
Chápem to ako samoregulácia návštevnosti kvôli Covidu. Takže si užije ten komu nie je ľúto zaplatiť 60eur. Špinavosť voči ostatným.
Chystá sa niekto tento stvrtok .? Skôr o takej 18:00 .?najlepšie nejaké dievča ..
Prida sa nejaky par dalsiu Sobotu?
Prida sa par do senca na zajtra vecer? Najlepsie v nasom veku. Piste spravu.
Dnes 28.2. v senci bol mlady, nizsi sport chalan, sam.... ozvy sa nam, ak si tu..
Ano spominam si, tusim mal aj dlhsie vlasy a kerku...Dobre bolo v piatok :)
Typické... co tak osloviť ho priamo tam a nehanbit sa?
Ty si asi mylis wellness vecer s amaterskou stretavkou. My, narozdiel od teba vieme, ze sme v saune a nie na swingers. Urcite tam budeme oslovovat cudzich ludi. Kvoli takym otravnym, ako ty, to tak potom vyzera, ze kadejaky uchylaci otravuju na miestach, urcenych na relax.
Sú to fakt divný ľudia. Takých tam je žiaľ neúrekom.
Idete niekto na Valentína v piatok? Na Valentína býva vstup len pre páry.
Ahoj bolo veľa ľudí?
Tento piatok sa chystám aj ja a rád by som s niekým pokecal
Tento piatok sa chystám aj ja a rád by som s niekým pokecal
chodia tam sami pupkaci a stare pari
A co dnes v senci, niekto na zoznamko?
Môžme ísť niekedy spolu a zoznamit sa
Kočka ,parik dnes na pokec ?.......
Tento vikend niekto zaujimavy?
Teraz piatok,alebo v sobotu sa tam niekto chysta?
Kto bol včera , a zazil nieco zaujimave ?
Vo stvrtok sa nikto nechysta ?
V piatok sa chystám do sauny, keby sa nasla spoločníčka alebo pár bolo by fajn. Skus napísať.
v sobotu sa tam chystame. neprida sa nejaky par? piste spravy.
Ahojte. Nasiel by sa niekto na welness 2.1. (Štvrtok) idealne zenska spolocnost. Pripadne nejaky bi, ziadny homosexual, dakujem.
Ľudkovia, my sa chystáme aj dnes, nejaká príjemná spoločnosť? :))
Ahoj len dámu , alebo párik chcete spoznať ?
Stačí niekto normálny na drink, na pohlaví nezáleží.. Nechceme sa na Silvestra nudiť
Ja sa chystám dnes, v piatok :)
0 bodov ziadna swg sa tam nekona, to si len nahanaju takto ksef
V zime sa dá v aqua skôr ako v lete
. Von sa do mrazu spravidla nikomu nechce, ale bazén s teplou vodou tam je - stačí preplávať cez tie visiace pásy. Ideálne, ak je fakt zima a voda sa odparuje, potom máte aj intimčo hmlový záves. Horšie bolo, keď to začalo byť práve zaujímavé a z hmly na brehu sa vynoril dáky údržbár
. Našťastie potom v tej hmle znovu zmizol. No a wellness - vonkajšia vírivka je fajn aj v lete. No a samozrejme vnútorné vírivky, tam páriky víria ako zajačiky, len, samozrejme, nesmie byť nával.
Ahojte. Je to tam otvorené každý víkend?
Ahojte senec je otvoreny kazdy vikend stvrtok, piatok, sobota od 20tej do 0:00..
Ďakujeme za info. Radi tam privítame spoločnosť, symp manž páru, bi m vítaný.. V piatok na večerný wellnes. Pa.
Kto dnes ide ?dama,parik a pokecame tam ?
Ravenis a tu trubku to oslovuj niekoho ineho láskavo
Takže vsetky tie sexujuce pariky vzadu v bazéne alebo vo virivke je čo? To su iba honici? Halooo, budíček
V sobotu. Vzdy. Pariky sexujuce vo vode vo velkom bazéne
myslíš vo vnútornom, či vonkajšom bazéne?
No nas tam este nikto neotravoval a ani uchylov sme tam nevideli zatial..
Dnes niekto na pokec v senci?
ravenis: nepreháňaj a neklam!
V senci vôbec neni situácia ze by muzi otravovali pariky.
Skôr mam pocit ze pariky si myslia ze su nejaka nadradena skupina.. Vidno aj tu!
V senci vôbec neni situácia ze by muzi otravovali pariky.
Skôr mam pocit ze pariky si myslia ze su nejaka nadradena skupina.. Vidno aj tu!
Ja nikoho tam neotravujem ak by si nevedel ...
Ktora kocka co tam chodi a pokeca otom?
Treba si predtým dohodnúť rande a potom určite nebude nuda.
Ja sa chystam, zatial sam. Aj niekto planuje tam nieco robit?
Ozaj nikto nebol v senci na nočnom kupani ?
Niekto tuto sobotu na welness ?
Krásny večer prajem. Chodím občas aj ja na večerné. Idem aj v piatok 17 ho. Je tam super atmoska. Viktor.
Velmi rad. Treba vyuzit, kym je este zima.
Ktora dama exhibicionistka v sobotu by sa somnou stretla v senci? Alebo kto mi tam prinesie svoju damu? A urobit nieco odvazne? Kludne pred niekym ...
Akoze nuda?ved ste sa mohli zabavit ,da sa tam
Kto bol este v senci? Ja som bol
Stačí sa dohodnúť s nejakým párom a užiť si v niektorom z okolitých hotelov. 
Ja som si to tam uzila a nie raz ..

Ludia trochu spontannosti, dobrodruzstva a vzrusenia. Podmienky si treba vytvarat a nie cakat ze to za vas niekto urobi
Ludia trochu spontannosti, dobrodruzstva a vzrusenia. Podmienky si treba vytvarat a nie cakat ze to za vas niekto urobi
Aj vcera si to jedna dama pekne uzila s viacerymi panmi. Aj my 😉
A kde si to tam uzivaju? Vo velkom bazéne v kute vzadu schovany?
Ja jedine tam vidim pariky,ale nejako verejnejsie inde urcite nie.
Napr vo virivkach sauny. Nikde nic.
Ja jedine tam vidim pariky,ale nejako verejnejsie inde urcite nie.
Napr vo virivkach sauny. Nikde nic.
Kto hlada najde. V spravny cas na spravnom mieste. Aj divakov mali. Asi aj my 😉
Ja som tam bpl ale 10krat a nič som tam zaujimave nevidel , ze by si niekto uzival
Som rada ze nie som jedina ktora tu napise ze sa tam da uzit ak je ta spravna partia a miesto a pre panov ktory tam nic nevidia ,dakedy by stacilo usmievat sa a prihovorit sa stava sa casto ze pani su tam velmi odmerany a pohlad vraha tak sa necudujem ze nic nevidite 😉🙂
Urcite nie si jedina. 😁. Hlavne potom tie usmevy pri vychode.
Ahojte,
Ake usmevy? 😊
Odkial vedia o tom pri vychode? 😉
Ake usmevy? 😊
Odkial vedia o tom pri vychode? 😉
🙈
Vies ze kde su kamery?
Vies ze kde su kamery?
Ved mozete si uzit je tam kde ...
jjéééééj, ale a by som sa prihovoril,ale neviem,ci to je vhodne ,ci prave ta zena alebo par to chcu, to je dost tazké fakt dostat sa do nejakej hanby
:-)
Lili0311: napis nejake znamenie ako ta spoznat tam,nejaku indiciu,neviem,nieco. sem alebo do SS, seriozne, vdakaaaa
:-)
Lili0311: napis nejake znamenie ako ta spoznat tam,nejaku indiciu,neviem,nieco. sem alebo do SS, seriozne, vdakaaaa
Ved to tiez neviem ako niekoho oslovit ,mam obavu z reakcie tak je to tazke dnes by som tam siel pozriet a mozno sa osmelim...
Akby sla dnes dama alebo par a chcu sa tam somnou stretnut napiste mi spravu..
A kedy idete najbližšie, dnes? Ja tam chodím ale asi zle pozerám
..
😉
..
😉
Šiel by niekto zajtra?
Na swingersku treba chodit inde , avsak nikde nie je napisane ze tam sa zabavit neda aj ked je to zakazane 😉, niekto si tie podmienky vie vytvorit a niekto iny nie ... z aquaparkom to nema nic spolocne je to o spravnej partii nic viacej nic menej
Chodia tam pariky aj skupinky sa milovat ;)
Nikto netvrdí ze sa tam také niečo koná. Ešte aj na stránke majú napísané že tam je akékoľvek sexuálne správanie zakázané..
to mas pravdu, suhlasim, nekona sa tam. Ale ci takto si nahanahu kseft, to neviem...
Skoda ze to nieje blizsie radi by sme zasly.
Kto bol vcera v senci sa kupat piatok myslim?
Kto sa chystá dnes večer? :) my ideme dnes aj na Silvestra
Ja som bol a tuším som vás tam aj zazrel ....
Možné to je.. Keď si videl moc potetovanu zenu v okuliaroch tak to som bola ja..
Mať kam dať deti tak už vyrážame.
Nejaka damska spolocnost by sa nenasla na dnes vecer? Nebol som tam este nikdy.
No co, našiel si spoločnosť a bol si?
Ja idem s manželom.. Čisto ženskú spoločnosť tu t a zko nájdeš... Teda.. Reálnu :)
Dnes vecer ja Senec welnes.
Kto sa prida?
Kto sa prida?
Tento piatok idem do Senca. Pridá sa niekto?
Tento piatok, cize dnes, tam idem opat. Ide niekto?
Ja idem tiež zajtra.. Deje sa tam aj niečo viac ako len relax a saunovanie (nič nehľadám, len sa pýtam 😄)
Najzaujímavejšie co som tam minule videla bola jedna žena ktorá tam bola s dvomi mužmi a raz bola zavesená na jednom raz na druhom.. To je asi tak všetko..
My sme tam minule robili aj viac 😉 Inak chystame sa tuto sobotu. Nenasiel by sa par na zoznamenie?
Sympatický pár na zoznámenie okolo 35r. Nie pri sebe, nekonfliktny najlepšie čo majú malé dieťa do 6 rokov. Vo štvrtok, piatok alebo v sobotu na welness večer? Poprosíme do správy. Pekný deň
kto ide na Silvestra na wellness večer do senca ??? môžme sa zoznámiť a poprípade niečo spáchať... píšte správu
Chystá sa niekto na Silvestrovský welness večer? :)
my možno že pôjdeme. ak nič nepríde do toho tak pôjdeme
No my tam budeme na 100%..vstupenky mame už odkedy ich dali do predaja..
Nejaky parik tento vikend tam bude?
My sa chystáme dnes večer s manželom
My sa tiež dnes chystáme do Senca
Tak sa vidíme :) keď nás zbadáte kľudne sa prihovorte, ja budem ta otapetovana 😂to neprehliadnete 😂
Tak to budeme aj my tiež mame trocha farby na tele 

Heh paráda, u nás len ja, muž nie.. Na mne je ale asi najnapadnejsie to pod prsiami, to je také moje poznávacie znamenie už z diaľky :)
Tak co ľudia, kto bol včera? My možno pôjdeme aj o dva týždne, veľmi dobre bolo :)
...aj sa tam niečo sexi odohralo?
tuto sobotu sa chystame. nejaky par na zoznamenie by sa nenasiel?
Ahojte,boli ste?My ano a páčilo sa nám.
Ahojte, moze sa mi prosim niekto ozvat do sukromnej spravy, kto chodi na tie vecery pravidelne. Rad by som sa nieco dozvedel. ;) Dakujem vopred
a dnes ide niekto? len tak pokecať, počilovať, možno pohoniť
kto tento piatok 1.11. na wellness vecer ? dogging alebo aj realne pridanie sa k paru..
ja samostatny muz - ale mozno prideme aj ako par
ja samostatny muz - ale mozno prideme aj ako par
Ahoj ja pridem a rad sa pozriem
Boli sme tam asi 2 x a veľmi sa nám páčilo
Radi by sme tam stretli aj niekoho s amaterov
Chystáme sa teraz v sobotu5.10
Radi by sme tam stretli aj niekoho s amaterov
Chystáme sa teraz v sobotu5.10
Cafte, ide niekto v piatok 11.10 alebo na večerný wellness? Ak máš, mate, Zaujom o spoločnost, seznameni sa, napis
Budu tady v sobotu večer
skoda, mozem iba v piatok - v sobotu som mimo...
Ahojte v piatok kto sa pridá na nočné kúpanie účel nájsť fajn partiu píšte do spravu pre viacej info
Ahoj, rád by som sa pridal,je tam fajne
v piatok sa tam chystam s frajerkou snad sa podari
no my sa chystame buduci vikend. nepridal by sa nejaky par?
My sa tam tiez chystame prvykrat
Pátek sobota nebo neděle... Sympatická holka která by se k nám přidala? Wellness... Možná i víc. 😈
Kto by to išiel v piatok (4. 10.) preskúmať? Popozerať nejaký pár v akcii, prípadne pohoniť pri akcii :D Alebo ak nič nebude tak len tak klasika wellness
Ahojte dnes večerné kúpanie kto sa pridá 😜😉😋🥂
Ahoj. My sme boli.. Konecne zasa nocne kupanie.. Len skoda, ze bar je tam slaby.. V dedinskom senku mame napoje na ovela vacsej kvalite..
Ahoj navštevnosť bola aká????????
Bolo celkom plno ale super ako vzdy 😉
Dnes vecer idem na nočny welnes do Senca
27.9. a 28.9 kto tam bude? Išiel by som tam prvykrát. Tak som plný očakávania aké to tam je.
Rád spoznám ženu alebo párik čo tam bude v tom termíne
Na dnes večer žena alebo par do SAI Wellness Senec. Som normálny, obyčajný muž
Ktorá dáma alebo pár dnes na stretko v senci?
Pridal by som sa velmi rad. ;)
Ja chodím často a už dlho hľadám ženu pripadne pár ale je to tu nereálne asi sa boja.
Neviem ci so to odoslal :D Tak pre istotu este raz. Ak by sa ta akcia konala, mohol by si mi dat vediet. Urcite sa rad zucastnim.
Dik.
Dik.
Cauko, ak by sa ta akcia konala, mohol by si mi dat vediet. Urcite sa rad zucastnim.
Dil.
Dil.
ide niekto tento vykend ??? s kym sa vydime ???
Ide niekto zajtra vecer sa kupat do senca?parik alebo zena?
Funguje to tak doteraz? 😊..............................
Funguje to tak doteraz? 😊......................................................
Bol som tam v sobotu len skoda ze sa nenasla nejaka pohodova baba alebo parik aby bolo s kym pokecat, mozno trosku poflirtovat :-) Mozno nabuduce budem mat viac stastia.
Ahojte, hľadám chlapa nad 30, ktorý chodí na wellnes večery a možem sa k nemu pridať, veľmi rád mu spríjemním pobyt vo wellnesi. :)
Dnes som na nocnom saunovan v senci
19.10. Som tam šiel sam....hned po príchode som si siel dať Fínsku saunu .nik tam nebol ,tak som si rozprestrel plachtu a relaxoval nahý.....mal som neskutočnú chut vypustiť paru,tak som si ho začal hladit a pomalinky honit...po par minútach sa otvorili dvere a zjavila sa v nich nadherna žena...stihlunka,menšie prsia,príjemná tvárička.bez zaváhania si rozprestrela plachtu na tom istom stupienku len na opačnej strane sauny a ľahla si na chrbát nahá oproti mne....netusim či to bol zámer,alebo náhoda....par krát som na ňu mihol pohľadom a bolo mi jasne,že teraz v tejto saune potečie semeno :).do par sekúnd bol nádherne napumpovany a vystúpili na ňom všetky žily....som presvedčený,že počula ako si ho na nej honim....tieto zvuky vlhkej ruky a vlhkého vtaka sú nezameniteľné ;)....... našla si sa v tomto texte?napis ;)
Včera po prvý krat som v Senci na vecernom kupani videl pekne akcie. V saunovej osvetlenej virivke si to rozdaval jeden parik uplne bez hanby zo vzdychmi a vsetkym. Uplna sila, a takisto aj vedla vo virivke,ktora vcera nevirila si to dost dlho rozdaval dalsi parik..
Kto ide dnes na welnes bezplavkovy vecer do aquaparku Senec? Ozvite sa,sem alebo do sukr.spravy... Muzi,pary,ženy.....
Dnes welnes vecer v senci. Kto ide?
Ahojte....koho tu dnes stretnem? ;)
Ahoj. V sobotu do Senca nejake prijemne ziena, pripadne par? Nenapadne "harasenie" pod vodou vo virivke? Zazit trosku adrenalinu? Dotyky, pohlady.. nenapadne? :)
Ahojte. Ktora zena alebo parik ide dnes 28.09.2018 na nocne saunovanie do Sai wellness Senec?
Ahoj senec ešte funguje pre fkk nadšencov?A kedy je najbližšie
Chystá sa niekto aj na sauna maratón konajúci sa od 12 do 14 októbra? Ja plánujem ísť v piatok 12
Ahojte. No ja tam pracujem a musim povedat tie vecerne kuoania su krasne. Kazdy nahy nikto nic neriesi. Len to upratovanie potom. Chlapi treba striekat na partnerky nie na kachlicky
veď sexuálne správanie je tam vraj zakázané ...
Haha nic nie je zakazane, kamery tam nie su
Ziadna co by sla? Pridem po teba... pis...
Ktorý párik si to rozdával v Senci v sobotu večer vo vírivke?Ste tu na amatéroch?
nikto tam s tym nema problem ked sa tam deju take veci?
Ideme do sauny?......…...♥️😉🍻...........................
😁😁😁 Boli sme so zenou a iba jedny na druhych poskulovali a nist sa nedialo...
Nie,len som sa pýtal,ten párik čo tam bol v sobotu bol zlatý,boli sme tam len traja vo vírivke. Chcel som vedieť či im nevadila moja spoločnosť sledovača,toť vsio
Večer sa chystám do Senca. Rad zveziem niekoho z Nitry,kto sa chce ísť čvachtať. Na pohlaví nezáleží,idem tam prvý krát,uvítal by som niekoho,kto to tam pozná. Odchod cca o šiestej. Správy max.do 17:00,
Boli sme tam asi pred mesiacom a uplne v pohode sme si to rozdali vonku v bazene aj jeden parik na nas pozeral a potom som este priatelku spravil na perlickovych lezadlach. Bolo super
Ahoj. Chem sa ta spytat kolko ludi tam chodi cez tyzden a co je tam vsetko dovolene? mi sme boli na vecrerne cez vykend a bolo super.diky
Senec je uuuuplne o nicom! A navyse je uz teplo, tak kaslite na wellness a sup ho do Rusoviec na cerstvy vzduch
Ahojte, boli sme vcera prvy krat na wellness vecery a lutujeme ze sme nechodili castejsie, super atmosfera, tolerantni saunujuci a super ceremonialy. Bol to predposledny vecer zamerany na ceremonialy tak okrem erotickeho ducha to malo aj trochu umelecke caro. Bazeny a sex vo virivkach je super, mozno je tam malo odvaznych ludi ako my ale dafajme ze sa to zlepsi :-) Tesime sa na novu sezonu. PS hladame parik co si to vedla nas uzival vo virivke...
Kto ma nejake otazky kludne sa pytajte, vitani su aj samostatni muzi...
Tak dnes konecne po dlhej pauze znovu zacinaju Wellness vecery.
Kto sa chystá v piatok ????do Senca ?? Žena pár ????
Nejaka baba co by sme sli spolu??? Napis...
Dalo sa...vo vode sa skoro vsade zasuvalo ☺...fajn baby..pary tiez
Chystáte sa niekto aj zajtra na wellness večer 21.4 ?
Ahojte. Bol som v Senci 2x. Raz v sobotu - bolo super. Ženy - muži 50:50,včera piatok ženy - muži 10:90 bol som sklamaný
V piatok 20.4. idem do Senca tak ak chceš zviesť môžem, nie m.
Senec sai wellnes?nepojdeš nahodou?
Ahoj, cital som tvoj prispevok na fore, tykajuceho sa navstevy nocneho saunovania aquaparku v Senci tento piatok.
Neviem teda, ci sa chystas sama, alebo s priatelom ako parik..
V kazdom pripade, je pre mna nesmierne vzrusujuce nenapadne "harasenie" pod vodou vo virivke.
Co tak spolu zazit trosku adrenalinu?
Dotyky, pohlady.. nenapadne? :)
Predstava je asi taka, predom sa dohodnut na nejakom case, pripadne signale kde sa akoze nenapadne sretneme. V ktorej virivke, ci to bude jedna z dvoch zasitych vnutornych, alebo vo vonkajsich bazenoch..
Tvarit sa akoze nic, a pritom pod vodou sa nenapadne jemne dotykat, stale intenzivnejsie a intenzivnejsie.. samozrejme, hranice urcujes Ty, nie, znamena nie.. :)
Ak som ta zaujal, rad rozvediem debatu dalej.
Tesim sa na odpoved.
Martin
Neviem teda, ci sa chystas sama, alebo s priatelom ako parik..
V kazdom pripade, je pre mna nesmierne vzrusujuce nenapadne "harasenie" pod vodou vo virivke.
Co tak spolu zazit trosku adrenalinu?
Dotyky, pohlady.. nenapadne? :)
Predstava je asi taka, predom sa dohodnut na nejakom case, pripadne signale kde sa akoze nenapadne sretneme. V ktorej virivke, ci to bude jedna z dvoch zasitych vnutornych, alebo vo vonkajsich bazenoch..
Tvarit sa akoze nic, a pritom pod vodou sa nenapadne jemne dotykat, stale intenzivnejsie a intenzivnejsie.. samozrejme, hranice urcujes Ty, nie, znamena nie.. :)
Ak som ta zaujal, rad rozvediem debatu dalej.
Tesim sa na odpoved.
Martin
Som bisexual a hladam seniora v Senci nad 55r na spolocny relax
hoj .. niekto dnes do senca ?? kocka parik ?? dik
Kto sa dnes chysta do senca trochu sa zrelaxovat
ja idem do Senca dnes. Snad tam konecne bude aj nejaké vzruso
Chystam sa tento tyzden tak som zvedavy.
V senci je super vcera sme boli pozriet no parada sauny bazeny kopa ludi a predas ma kazdy svoj klud a sukromie
Inakk neviem ako dakedy,ale chodim do Senca na welnes večery pravidelne,ale nie je tam ani náznak od nikoho že by tam nieto sexoval,alebo tak. Cital som rozne fora,ze tam mnohi robia toto a hento,a ze v sprchách atd. Ale nic absolutne nic, mozno iba smelé páriky vo vírivkách,ale nic viac
ahoj .. kocka par na dnes do wellnes .. TT SC
Ahoj. Dnes do Senca nejake prijemne ziena, pripadne par? Nenapadne "harasenie" pod vodou vo virivke? Zazit trosku adrenalinu? Dotyky, pohlady.. nenapadne? :)
je to este aj v tomto roku otvorene?
Áno
Teraz sme odtial prišli . Bolo super
Urcite pojdeme aj nabudúce ;)
Teraz sme odtial prišli . Bolo super
Urcite pojdeme aj nabudúce ;)
U nas mate saunu aj virivku, chodia k nam len a len páry a nemusite dufat ze sa nieco erotické stane, u nas je sex vsade. Takze ak naozaj chcete zaziť kefovačku v saune alebo vo virivka tak jedine u nas!!! Melody club vyškovce...
nechapem ta.. zober priatelku a chodte tam... aka selekcia...
zajtra ci pozajtra niekto,nechcem ist sam
radi by sme to tam odskúšali - ešte nespoznané, - len aby sa vo wellness nepohybovali primitívni a čumilskí plavkoví chmuľovia
Neboj, personal tam plavkovych nepusti
Nedá sa podchytiť nejako aj personál...aby sa tam mohla zorganizovať super swingerska...na tajnáša
wouu - to už by bolo ako "raj v Senci"
Pridite v piatok niečo podnikneme
tak teda niekto v piatok pride ? nech si to dohodneme. napr. o cca 20:30 na nejakom mieste priamo vnutri.
ale je potrebné prísť ako pár... !!!
Bolo by to fajn...ale je tam počas týchto večerov zakázané akékolvek erotické správanie
bol som tam vzdy mimo tychto vecerov, vacsinou zaciatkom tyzdna a vzdy sa tam dalo nieco.
tak ak nas bude viac prídeme určite sa zabaviť
Ja sa dnes chystám :) Rada by som prijala ženskú spoločnost :)
My mladi párik, ideme na wellness do Senca na Valentína 14 februára večer, pridá sa niekto ?
Ty si chlap, nie mladý párik, tak tu nepíš drísty, za to že do sáun chodíš očumovať páry, radšej sa douč gramatiku materinského jazyka.
V týchto zariadeniach je to dostatočne preplnené samotnými chlapmi stredného veku a podivínmi bez partnerky, a to aj bez takýchto oznamov na amatéroch. Wellness neni swingers a nemýl si to ani s ošťatými záchodkami v centrály.
Na Valentína sa predpokladá že na valentínsky wellness pôjdú páry a chcú mať romantiku. Mentálne spôsobilý chlap by sa cítil trápne ak sa sáčkuje k párom, ale stroskotanci z amatérov si žijú vo vlastnej mentálnej lobotómii.
V týchto zariadeniach je to dostatočne preplnené samotnými chlapmi stredného veku a podivínmi bez partnerky, a to aj bez takýchto oznamov na amatéroch. Wellness neni swingers a nemýl si to ani s ošťatými záchodkami v centrály.
Na Valentína sa predpokladá že na valentínsky wellness pôjdú páry a chcú mať romantiku. Mentálne spôsobilý chlap by sa cítil trápne ak sa sáčkuje k párom, ale stroskotanci z amatérov si žijú vo vlastnej mentálnej lobotómii.
dreamman:
Takze kazdy chlap krory sa ocitne vo welnes je uchyl,ktory tam ocumuje pary?
Tak to dobre chápem? :-)
Takze kazdy chlap krory sa ocitne vo welnes je uchyl,ktory tam ocumuje pary?
Tak to dobre chápem? :-)
Dobrý názor, 100% súhlas :) my sa chystáme dnes. Prvý krát na konkrétnu tému. Sme zvedaví. Podľa stránky je už skoro 75% lístkov predaných.
My sme sa tam tiež vybrali včera prvýkrát. Trochu sme sa obávali, či to nebude preplnené podľa predaných lístkov ale nebolo. Dokázali sme tam veľmi dobre zrelaxovať a záverečný ceremoniál vo fínskej o 23 bol perfektný.
Je to tam naozaj super. Najradsej mame Rusku banu a vetvickovanie. Ale boli sme na Valentina a okolo 23:00 sme boli vo vonkajsej virivke a okrem nas tam bolo 5 single chlapov. Celkom vtipne kedze bol valentin.
My sme išli do vonkajšej vírivky po ceremoniáli o 23 a vtedy tam už boli iba dvaja samotný muži inak všetko páry.
Krásny príjemný deň. Chystá sa fajn pár na večerné welnes do Senca? Príjemná spoločnosť poteší . Písať súkromnú správu. Ďakujeme a tešíme sa. Cmúčiiikk.
Dnes podvecer v Senci nejaky par k paru? 😊
S kym sa zajtra vidime? Nejaky parik? 😁

Aquapark SENEC -WELLNESS VEČER
Stretavka v Senci v ramci wellness vecera
Co takto zalozit skupinu ludi, ktory by spolocne navstevovali wellness vecery v SC v aquaparku
viac o akcii
http://www.aquaparksenec.sk/wellness-vecer.html
v podstate ide o volny pohyb po aquaparku bez plaviek vstup do bazenov a do wellness.
Nejake napady ?