"a porad ji objimam,hladim a pusinkuju "... Tohle se dá vydržet tak první den po krizi... Představ si sebe sama, že by ona byla na tebe nalepená takhle pořád v jednom kuse, jak dlouho bys to vydržel. Zprotivila by se ti... Tímhle na tom zprotivení se pracuješ ty, a taky se jí zprotivíš...
RADA OD CHLAPA:
Sedm čtyři dvojko, ptáš se, co máš dělat? Já ti poradím, dělej přesně to, co chce abys dělal. Neobjímej a nepusinkuj, pokud jí tvá činnost není po chuti, vůbec ničeho tím nedocílíš a její náklonnost nezískáš, ba právě naopak.
Žena když se šprajcne a přestane cítit náklonnost a lásku, nepomůže ti ani deset svatých, koupě nového auta a dokonce ani podepsané spodky Brada Pitta s věnováním jako dárek.
Myslím, že už o Tebe moc zájem nemá (ať se propadnu do Austrálie jestli se mýlím) a každá další investice do studené a chladné lady i když byla 20let tvojí paní, nemá moc smysl. Raději investuj do něčeho, co tě zahřeje na srdci i na duši.
A ještě jedno ti poradím, aniž bych byl nějaký expert na pravopis…..oprav si ty děsivé hrubky v tom tvém úvodním entrée. Hodně štěstí.
Sedm čtyři dvojko, ptáš se, co máš dělat? Já ti poradím, dělej přesně to, co chce abys dělal. Neobjímej a nepusinkuj, pokud jí tvá činnost není po chuti, vůbec ničeho tím nedocílíš a její náklonnost nezískáš, ba právě naopak.
Žena když se šprajcne a přestane cítit náklonnost a lásku, nepomůže ti ani deset svatých, koupě nového auta a dokonce ani podepsané spodky Brada Pitta s věnováním jako dárek.
Myslím, že už o Tebe moc zájem nemá (ať se propadnu do Austrálie jestli se mýlím) a každá další investice do studené a chladné lady i když byla 20let tvojí paní, nemá moc smysl. Raději investuj do něčeho, co tě zahřeje na srdci i na duši.
A ještě jedno ti poradím, aniž bych byl nějaký expert na pravopis…..oprav si ty děsivé hrubky v tom tvém úvodním entrée. Hodně štěstí.
Pokud to neopětuje a je chladna, necítí to co ty ....
A předesla krize to jen potvrzuje.
Proste vyměnit, kopnout do řite.
Nebo to časem udělá ona tobě.
A předesla krize to jen potvrzuje.
Proste vyměnit, kopnout do řite.
Nebo to časem udělá ona tobě.
To cekam,zaplatil jsem ji ridicak a az ho udela a koupim auto tak me kopne do prdele
A nebo bude cítit svobodu a vše bude ok
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Tak tak co by za to jiná dala
A ja myslel ze jsem divnej ja,hrozne malo to opetuje
Rada od žen
Treba i mužů