Před hlasováním se prosím přihlaste.

Push-up podprsenky

U slecen ktere je nepotrebuji!

Zdravim, posledni dobou me zere jedna vec (ano vim ze resim hov.a ) ale napis si to sem proc ne ze :D :D
Posledni dobou me zarazi proc slecny co maji super prsa nosi push-up podprsenky pritom to vubec nepotrebuji! Znam takovych prikladu x! A fakt to nechapu. Slecna a ma prsa treba č. 2-3 a stejne si veme push-upku. Proc to ty holky delaji? treba kdyz se kouknete na instagram a date hastag #czechgirl nasel jsem tam takovych x. Rad bych se nejake slecny na to zeptal proc to delaji proc je nosi. Ale trosku se bojim / obavam reakce :D :D
Co na to vy? nic je vam to fuk , ano ja vim resim hov.a :(
Školačky by se zde řešit neměly,to již zavání pedofilií
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Stím souhlasím,si myslím že ženy s menšími ňadry jako jsou 1,2 by ani podprsenku nosit nemuseli, když tak ty sportovní. Nedávno se mi stalo že jsem čekal ve frontě na poště, a maminka předemnou s prsy cca jedničky, možná menší dvojky, s ta takový my těmi vypolstrovanými košíčky, se sehla k dítěti, a ty košíčky se i s halenkou odehly a bylo krásně vidět holá prsíčka i s bradavkami. Tak k čemu tu podprsenku měla? A ještě takový postřeh, školačky co jim začínají růst prsa by měli nosit ty sportovní podprsenky namísto těch klasických nejen že mi to přijde trocho nevkusný košíčky rýsující pod tričkem, a navíc je to lákadlo pro úchyláky.
Prostě to tak je, teď je módní nosit, v osmdesátých letech zase ne, byla to možná taková lehká sex.revoluce. Jestli tomu rozumim, tak ty push-up, jsou ty pevné košíčky, jako třeba u plavek, co prostě drží tvar. Je to sice šme, ale taky to má svoje opodstatnění. Prioritní je ale mít tu ženu rád, ať má 0 nebo 6ky, doma jsem měl ženu s 5kama ale chladnou a milenku plochou, která chtěla. Co je lepší ?
A k těm skolackam: prostě ta "opožděná" závidí těm vyvinutým, že už ji nosí a tak si prostě doma prosadí tu dětskou, posune ji to !!! Jako třeba toho kluka,ktery si to už dělá, a třeba jen lže, bo má mezi nohama zatím jen žížalu.
Já neměl na mysli jestli je opožděna nebo ne. Já myslím všechny, takova školačka základky, třeba i s trojkama a má pod tričkem podprsenku s těmi vy polstrovanými košíčky, to vypadá strašně. Ony ty školní uniformy mají něco do sebe.
Jo,hlavně vy chlapi řešte,jaké mají nosit ženy podprsenky.To fakt sedí.Raději si stěžujte,že nechce sex,nechce kouřit,nechce polykat semeno,nechce pis ,nechce šukat s jinýma atd.
Tak promiň jestli jsem se tě dotkl. Já jen vyslovil svůj názor co se mi líbí a co ne, ale nikoho nenutím aby dělal co se mu nelibí, to samé je se zmiňenyma praktikama. Když to nechce dělat, tak to buďto oželím nebo se sní rozejdu.
Protože ženský jsou falešný, lžou okolí, a nevážej si svého těla. A chlapi s toho mají tak akorát šok, večer zbalí pěknou holku, skončej v posteli, a ráno má z toho málem infarkt, co leží vedle nich v posteli. Pak se holka divý že jí nezavolá. A nejhorší jsou ty co si tam nacpou silikon. Ty by spíš měli jít na psychologický nebo psychiatrický vyšetření.
Super koment kamo tak to asi je!. :)
Super koment kamo tak to asi je!. :)
Chudáci chlapečci malí.Ale nyní vážně,proč by ženy nemohli nosit,co se jim líbí a v čem se cítí dobře?Zrovna tak,silikon,vždyť to je na rozhodnutí každé ženy.A od lhaní jsou zde na amatérech především muži.A úplně nejlepší jsou Ti ,co si založí červený nick a vydávají se za ženu.A že jich zde není zrovna málo.