sraz na nudapláži:-)

Blíží se léto:-))

Kdo by byl tak odvážný a přišel na sraz zaregistrovaných amatérů na nudapláž?:-))
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Co treba v tomhle pocasi nejakou saunu stejne neprijde moc lidi
v létě to není problém, jestli jezdíme tam, nebo tam. Nevím, proč z toho dělá zakladatel takovou vědu? Copak to chce nějakou odvahu?
Co Lhota.. Dá se tam pařit i celou noc .. párkrát jsme to tam.zazili
A vemem místní děvy? *15**1**114*
Pár favoritek odsud mám *243**63**1*

Ať je to pestré, ať to tam nevypadá jak Modrá ústřice *3*
V létě klidně. Jezdím často na nuda se vyvalit a opalit jitrnici *3*
Zatím tedy pouze Praha Hostivař. Neplánujte až bude teplo nějakou slezinu a rád dorazím *24**1*
S nahotou opravdu problém nemám.... *23**22*
Jakou má výhodu nudapláž oproti jiným místům v půlce ledna...??? *18*
Že tam bude dost místa na válení *3*
ahoj kdo by šel zítra na nudapláž - já půjdu v Praze vodní nádrž Hostivař:-) nachvilku půjdu do práce a po O tam dorazim...:-)) má být hezky:-)
Kdopak tady otevřel 12 let staré téma? Pokud něco bude v létě, rád se také zúčastním, nudismus a nahotu mám velmi rád.
tak já navrhuji Džbán nabo vodní nádrž hostivař..., ale ještě si budem muset počkat na počasí...:-)) ps: koukám, že dívky jsou stydlivé...zatím se jih moc nepřihlásilo (ještě máte čas:-)))
A kde se máme přihlásit?Ty tam pujdeš i se svojí kamarádkou s galerie?
to asi ne už jí nevídám...:-) až bude hezky zkusil bych zorganizovat oficielní sraz...:-))
Našli jste už nějakou vhodnou lokalitu?Rádi se přijdem také zučastnit pokud to nebude někde daleko a pokud tam nebudou samí chlapy.Těšíme se.
Tak lidi zkuste nějaký místo navrhnout uvydím jaký se uchytí...
čau My se například scházíme každý měsíc na Naturpárty v Babylonu v Liberci každou poslední sobotu v měsíci protože snad ani letos pěkně nebude, zdar J.
to se scházíte s lidma tady z amatérů?:-)
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Já jsem z Prahy:-) takže jako organizátor to bude v blízkém okolí:-)))
Ahoj. Jsme pár z plzeňska. Rádi se zůčastníme!!
J8 bych šel teda pokud by to bylo v okolí Prahy...