Kdyby nebyla poptávka nemusely by se nabízet. Takže nějaké urážky nevím proč.
No tak se asi prostitutkam pomalu omluvime, ne? 
Chudinky malé, zoufalá životní situace je dohnala k tomuto řemeslu, protože jim manuální práce smrdí a v Kauflandu na pokladně jim nikdo 2000 Kč na hodinu nedá
Mají mít platební terminál a platba kreditkou předem a ještě odvádět daně státu
Chudinky malé, zoufalá životní situace je dohnala k tomuto řemeslu, protože jim manuální práce smrdí a v Kauflandu na pokladně jim nikdo 2000 Kč na hodinu nedá
Mají mít platební terminál a platba kreditkou předem a ještě odvádět daně státu
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Beztak to holky delaj protoze jim smrdi prace za normalni penize. Ps: tolik penez za to je kvuli tomu ze mas dozivotni nalepku k*rvy.
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Mas recht holka u novych chlapu si davej bacha,ja chodim stale za jednou pani a penize davam vzdy po akci,ale to k ni uz chodim nejakou dobu.
Uprime, to zkusim taky kdyz si nerekne o penize predem
presne tak ale problem je i u vas u zenskejch :-) jsem prisel aso 5x takhle na šukani a zenska hned mezi dvermí dej prachy, jako cumel sem jak bulik jo ? kdyby pockala az vlezu dovnitr a rekla to normalne ale uz sem se setkal hned prachy, primo slovo dej prachy, nebo naval prachy, kdyby rekla napriklad penizky mas pripraveny ? a ne hned vyhrcet dej sem prachy, to je u me velka krava a pak byla namyslena jeste píča
vklidu :) neni to pro me prace pouze privydelek k studiu ;) touhle cestou jsem si chtela trochu poztezovat ano ovsem, ale take dat radu jinym holkam pro ktere to prace treba je :)
jaj ty budeš strašně hloupoučká :-D

utekl bez zaplacení!
cermto87 ubozak prvni tridy!
Jenze obcas se tu najdou prasata a totalni ubozaci co by si o ne holka neoprela ani kolo, co jsou schopny vyzadat si sluzby za ktere prislibi penize (jak velky borci) a nakonec to dopadne tak, ze utecou.
V byte poprosi nakonec o vodu a kdyz mu jde slecna tocit vodu (ano, mluvim z moji zkusenosti)
chlap (ubozak) utece. To same kdyz slibi ze dojedete do bankomatu ze u sebe nema tolik hotovost (2000kc) a nakonec se v nakupaku otoci, vmicha do davu lidi a je pryc.
Stve me, ne primo urazi a znechucuje, ze mezi vami jsou takovy kreteni a mamanci.
Odtedka menim pohled na tuhle praci!
Holky berte si penize dopredu! a serte na to jak na vas budou chlapy povrchne koukat!
Ze slusnosti jsem si brala penize az po vykonane sluzbe! moje CHYBA!!!
Serte na predsudky, kdyz neco chces kretene zaplat!
Tohle se proste nedela je mi z vas na bliti :)
obzvlaste z tohoto: '' cermto87 ¨ kdyby nekdo znal jmeno ihned mi piste...DIK.