N
N
N
N
N
N
N
N
;:::::::::::::::::::::;::::::
:::::::::::::::%%%%%%%
(upraveno)
N
N
N
N
N
N
N
;:::::::::::::::::::::;::::::
:::::::::::::::%%%%%%%
(upraveno)
Zdravim pridal by som sa k páru mám 29 penis 20 cm
Ahojte hladate niekoho k sebe do 3jky napište mi rád sa dohodnem na všetkom
Ahoj,
hladám kamošku/ parťáčku, ktorá by so mnou išla na swingersparty, na ktorú som chodieval doteraz ako single muž a chcem vyskúšať aj inú variantu. Jedná sa o uzavretú skupinu ľudí, všetci velmi milí, pohodoví a skrátka na úrovni. Takisto aj čisté, útulné prostredie v prírode, ničím a nikým nerušený víkendový relax :) Účastníci kt. chcú ísť prvýkrát, prechádzajú prísnym výberom organizátormi s dlhoročnými skúsenosťami, tak aby bolo zloženie na párty optimálne. Takže sa netreba obávať. Príp. sa dá ísť aj na jednu noc. Ak by si mala záujem to vyskúšať, ozvi sa mi sem. Ak bude treba, vysvetlím čo nie je jasné, vymeníme si foto, pripadne sa možeme stretnúť a v prípade sympatií ideme do toho. Zážitok zaručený :)) Ja 28r, TN kraj.
Hľadám pár mám 29 rokov penis 20 cm
Ahojte a odkiaľ ste? A poznáte Bdsm?
ahojte, ja by som mal zaujem. som bi, mam 26r, diskretny
Ahojda v pripade sympatií by som sa rad pridal.
Ahojte, sme dvaja BI, on 53, on 22 s priestorom a privítali by sme k sebe dáke žieňa, čím by sme zvýšili počet rôznych kombinácii. Bratislava, diskrétne, čistota, zdravie.
ahoj som mlady 25 rocny bi chalan ak by niekto mal zaujem 25.8. cestujem do sale cez nitru tak ak je niekto odtialto budem len rad dik
Caute, hladam mlady stihly hetero parik, ku ktoremu sa mozem pridat, ja 34r 183/88 auto a aj priestor mam
Příspěvek byl uživatelem smazán.
ahoj, ja 31r. stihly z BA s vlastnym bytom, hladam par na trojku, som mierne bi a rad si uzivam sex. Mozte prist kludne aj na dlhsie a mozme sa spolu zabavit a uzit si. Mam aj eroticke hracky, takze o zabavu nebude nudza
Seriózny záujem mam o vás inzerát nemám žiadny problém z experimentovanim a ani z ničím iným som otvorený všetkému
Ahojte..aj Ja by som rad nasiel simpaticky parik na priatelstvo a na sex,ale dlhodobo..najde sa?
Ahoj, sympos. Sme pohodovi kamosi z Biskupic, on 21/170/70, ja 35/180/73. Kamos iba pasiv, ja verzatil. Mal by si chut?
Som mladý a absolútne sa mi nedarí nikoho nájsť. Chcem sa spýtať zvyšku. Našli ste tu už niekoho ? Môj vek je 18
Ahojte budem od 24 do 28 januára na východnom slovensku a rad by som nasiel pohode holku alebo párik. Som športovej postavy nefajčiar... ak máš chuť pokecat zoznamit sa kludne napis budem rad :) Foto nemám problém zaslať ;)
ktory panic si chce dnes uzit na mamine?zaucim ta
treba sa vyhnut nickom v mojom profile, pokial mate zaujem o trojku hlavne naruzivkab a slossex ja znama sedlacka oravska firma. stara vyzita pica s impotentnym muzom, co si musia vylepsovat financie sexom za peniaze. osobne som s nimi nebol, ale x ludi mi, uz na nich napisalo referencie, co su za exotov. okrem toho pod tymito nickmi funguju aj na pokeci, takze pozor
vdaka za blahozelanie k vianociam ,chudaku
ahoj, hľadáme mladú bi babu okolo 18-25r ktorá by sa pridala k mladému páru, čistota a zdravie prvoradé:) okolie BA DS:))
orava,my hladame mladeho ale vacsina len keca, alebo sprosto uraza,najst seriozneho je tazke
Ahojte. Sme pár a hľadáme ženu do trojky, čo sa bude venovať obidvom. Večera spolu, vínko a celú noc spolu. Najlepšie z Ružomberka a okolie. Ak máš chuť, ozvi sa
Ahoj rad sa pridam :) odkiaľ ste ?
Je tuna tažko niekoho najst mi Hladame par, alebo BI ženu ,muža . Klamarov je tuna VELA.

Ahoj rad by som sa k vám pridal na sex v trojici ale s chlapom ešte nemám skúsenosti.vadilo by vám to?
To mate pravdu ale je to take iste aj v opacnom pripade. Ja pre zmenu hladam par a je to tazke.
Ponukam sa k sluzbam rad sa dnes pridam k pariku ba okoloie
PERMON PODBANSKE. Najde sa tu niekto z AMATEROV. ? Ja 32r Fešák 184 cm 95kg m 19cm. Napis.
Martin
Martin
Ona 23 on32. Hľadáme babu ktorá sa nebojí.nehanbí. tada skúša nové veci. Píšte baby. S tn a blizkeho okolia
ktory panic sa chce dat zaucit?
Ktory par hlada muz?.....seriozne
ahoj ja mam zaujem tak budem rad aks a ozvete
Hladam stihleho zajka od 18 do 20 alebo dedu po 60 ktory ma ohne a .... pred mojim muzom.
Mam 26rokov a rad to urobím s tvrdím penisom
Ahoj, hľadáme niečo podobné, sme pár, bláznivý a zároveň diskrétny.
Ja som tu pre vás keď hľadáte muza stačí napísať
Ahojte som fajn chalan neviem ci je to este aktualne ale ak ano tak by som vas rad spoznal som realny a diskretny
ahojte hladame si k nasmu dobremu sexu mladu zvedavu zenu co sa rada pozera a popripade prida... necakame ze sa pridas automaticky ...aj pozeranie ma svoje caro. nase foto su v mojom albume z poslednej doby to je moja aktualna partnerka na taketo dobre veci.
priestor v BA mame vek ona 37r ja 44r obaja v dobrej kondicii a inteligentny...napis ak ta to zaujalo....popripade par neodmietneme
priestor v BA mame vek ona 37r ja 44r obaja v dobrej kondicii a inteligentny...napis ak ta to zaujalo....popripade par neodmietneme
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Ahoj. Odkial si? My z BA - kamos 21/170/70 a ja 35/180/73 , obaja pohodaci.
My pár 40r hladame pár alebo muža okolo 18 r.
Hľadáme mladú ženu do trojky sme z Trenčína žena 24 a muž 28 len seriózny záujem normálne záujem o pokec
ak chcete vediet co je za debila ,,orange7,,tak si precitajte temu ,,skusenosti z jahodnej,,super prispevky od neho ,ako mu maju vratit prachy za vstupne ,lebo mu nezaistili jebacku,citajte popucite sa od smiechu,vrele doporucujem
V jahodnej som nikdy nebol tak ako Ty.A co pisem za tym si stojim.Napis nieco o sebe ako sa uz roky nukas a predavas pod ruskom zaucania mladych,neskusenych ktorych potom ten Tvoj impotent skasiruje a mas na najomne.Predavaj sa inde tu nepatris.
okrem slossex a naruzivkb maju treti nick co som akurat zistil :maaanzelia. akurat sa zas na pokeci ponukali :D
ved ked si tam nebol ak odkial su tvoje prispevky k tej teme?ved neklam tu vsetkych a nevnucuj im tvoje debilne postoje a keci co sa ti snivalo
Oravska flandra ma komentar .Nuz co budem dalej upozornovat vsetkych,ze trtkas za peniaze a to je Tvoja zivnost.Ponukas sa vsade kde sa da ako posledna chudera od pokecu,tu a bohvie kde este.Vies ,ze prostitucia je trestna a to by mal hlavne vdiet Tvoj pasak.Ubohe uz musis mat studnu namiesto nej.Fuj.
ak hladate vyzrate prasa buzika tak tento debil je prikladom,ale dole nema nic,vraj akusi dazdovku,chacha
robis si dobru reklamu ty trubka :D uz neotravuj, nudis ma.chod radej na pokeci pytat penaize, nech mate so starym z coho najom zaplatit :D
zdarma reklamu pre teba vzdy spravim rada
Je ta plny pokec nevie kolko nickov mas Ty handra roztrtkana.Vsade sa nukas ved priznaj ze jebes len za peniaze.Kazdy je buzerant len Tvoj muz baca z Oravy ktory pasie svoju ovcu je cisty.Chudak pozera ako mu jebu zenu a potom kasiruje ako na kolotoci,alebo v cirkuse.Este aj na teletexte pred 20 rokmi ste sa predavali.Ty uz nemas dieru ,ale jamu zmizni odtialto a predavaj sa inde flandra.
SRANDA,OZVAL SA DALSI BUZERANT,CO MA ANI NEVIDEL A NIKDY SO MNOU NEBOL,A CHUDAK PRI SVOJOM VYZRATI SI AKURAT TAK HONI PERO,JE MI HO LUTO,VIDITE REAKCIU BUZIKA?
povypravaj si slapka :D :D :D :D :D
pozor....nick slossex a naruzivkab je ten isty clovek, respektive par. impotent, co ponuka svoju hystericku zenu za peniaze. su z oravy a su neskutocne otravni a vulgarni, ked ich clovek odmietne ;)
Ja a môj priateľ hľadáme do trojky ženu,, ktorá by sa dotýkala a hrala sa len so mnou ,žiadny kontakt s partnerom. Nájde sa vobec taká?
manzel by ma rad videl s zenou alebo mladuckym stihlim zajkom ,zo starym dedom alebo s viacerimy
Ale ak by mal niekdo neaky dobry napad napiste a mozno sa dohodneme Manzel sa rad pozera
Ale ak by mal niekdo neaky dobry napad napiste a mozno sa dohodneme Manzel sa rad pozera
Aj dnes môžeme? Mam ho oholeny 19cm dlhý
Ahojte som mladý 26rocny chalan ktorý má chuť na sex s vami
Nasla by sa tu aj mlada z okolia Liptova co by sa rada pridala?
ahojte ja 32r bi muz nehamblivy rad sa pridam
0940 278 400 :) kludne mi zavolajte budem rád pridám sa medzi vás s obrovskou chuťou :*
ahoj mal by som zaujem...mam 27 rokov
DOBRA TEMA ,POKIAL JE SERIOZNA
Prídám sa veľmi rád kto sa ozve ?
Absolutne seriozna. Nedari sa nam nikoho nahovorit
ja si myslím že predstava je jedna vec a ked pride na real tak je to o niečom uplne inom. Ja som hladal mladý pár kde by ma radi uvítali ako nahu hračku ale jedna vec je o tom písať vtedy je to len ako predstava ale ked sa chce človek dohodnuť tak už sa zrazu nedá.
AJ MY HLADAME ALE JE TO TAZKE,KAZDY KECA ALEBO URAZA
dobrý deň, ja by som rád pridal :)
hladame mladeho / mladu
hlademe partnera/ku do trojky