Klystýr

Používání klystýru

Ahoj Amatéři,

Chtěl bych se Vás zeptat jaký máte zkušenosti s klystýrem.
Jak často si ho děláte?.

Díky za každý příspěvek. Amater369
Před análními radovánkami, a je jedno z jaké na kterou stranu a čím, jednoznačně ano. Velmi jednoduchá věc. Sprch,a odšroubujete hlavici, pozor na možný ostrý okraj (nemusíte to dělat nutně sobě). Proud nastavíte, tak že jen ztěžka udělá oblouk. No a pak už víte kam s tím ne? Debata o teplotě vody je asi zbytečná..Pochopitelně je použití tohoto "domácího" postupu odvislé od lokální kvality vody.Enjoy... *15*
Klystýr miluji, většinou si ho dělám každý den večer při koupeli, a to opakovaně, takže celý druhý den nepotřebuji jít na záchod, což se mi při častém cestování velmi hodí. Dominik
Měl jsem fajn zážitek s dámou, která měla klystýr hodně ráda. Po několika vypláchnutích a dráždivém hraní se naplnila asi tak litrem a nechala si souložit anál. To teplé šplouchání bylo příjemné...a výtrysk při orgasmu úžasný.
Já pokaždé když provádím anální sex,hledám pár,nebo ženu na pravidelné anální hrátky a klystýrové hrátky.
Já vždy několikrát za týden.... hlavně před mrdáním análu... je to krásný pocit a navíc si připadám lehčí a čistčí... ale vždy se nepovede naprosto dokonalý hluboký výplach...
Dnes jsem se pěkně pročistil. 2x 2 litry.