Na obřízku mě poslala bývalá milenka, teď manželka. ..
Důvod byl jasný, po každém trochu tvrdším sukni prasklá uzdička. Prostě malá kůže na větší ocas..
Operaci jsem přežil a dokonce na první zkušební suk přemluvil ošetřující sestřičku.
.-))
Od té doby pokoj a klid....
Pokud někdo má tyhle problémy, ať neváhá navštívit lékaře. .
Důvod byl jasný, po každém trochu tvrdším sukni prasklá uzdička. Prostě malá kůže na větší ocas..
Operaci jsem přežil a dokonce na první zkušební suk přemluvil ošetřující sestřičku.
.-))
Od té doby pokoj a klid....
Pokud někdo má tyhle problémy, ať neváhá navštívit lékaře. .
Příspěvek byl uživatelem smazán.
U cukrovky jsou časté komplikace s hojením. Doktoři asi vědí, proč to dělat / nedělat. Určitě bych na ně netlačil s nějakým reverzem. Jak bys pak v případě nějakých problémů ("na vlastní riziko") chtěl toto řešit? Budeš si odstranění problémů (daly-li by se nějak vůbec odstranit nebo aspoň zmírnit) hradit ze svého. Mrkni na nějaké zdravotnické výkony nehrazené pojišťovnou - lékař vezme tužku (vyplní papír k úrazu pro pojišťovnu) nebo změří tlak a už je 500ka v háji. V případě komplikací by to jistě nespravily jen nějaké 500ky.
Ahoj, mám delší dobou problémy s citlivou uzdičkou a s tím spojeným občasným bolestivým přetahováním předkožky. Rozhodl jsem se problém vyřešit obřízkou, chci se zeptat uživatelů s obřízkou jestli je lepší řešit problém jako samoplatce nebo to zkusit přes urologa na pojišťovnu.
Já jsem to měl na pojišťovnu a bez problému.
Zkus nejdřív vyřešit uzdičku jejím přeříznutím. Tak to mám já. Taky jsem měl bolesti, hlavně po sexu. Teď pohoda.
Jak si ji přeřiznul a jak se to hoji?
To je pech! Taky si vzpomínám, že když už jsem se pro obřízku rozhodl, chtěl jsem ji mít co nejdřív za sebou. Otázka je, jak pravděpodobné je u tebe to riziko komplikací - možná se jedná jen o teoretickou možnost. Záleží na závažnosti cukrovky. Mohl bys to zkusit probrat s doktory a případně podepsat prohlášení, že zákrok podstupuješ na vlastní riziko - a doufat, že komplikace nebudou.
Já jsem s hojením problémy neměl - trvalo jen asi týden. Hůř se hojila jizva u spodní části žaludu, kde se často schovávala pod zbytek předkožky a zapařovala se. Proto taky doporučuju úplnou obřízku - je příjemnější a hojí se líp :-)
Já jsem s hojením problémy neměl - trvalo jen asi týden. Hůř se hojila jizva u spodní části žaludu, kde se často schovávala pod zbytek předkožky a zapařovala se. Proto taky doporučuju úplnou obřízku - je příjemnější a hojí se líp :-)
"Bohužel dobrovolně ji fakt nepodstoupím" Tohle jsem si před lety taky myslel - ale časem jsem se toho zákroku přestal bát a teď lituju každého roku, kdy jsem váhal :-D
Ja mám měsíc po obřizce a jsem teda maximálně spokojen, podeseti dnech prvni hoňka a po třech tydnech sex. Ten prvni zasun by skvělej. Vřele pánové doporučuji. Viz foto.
Jo a že se honit nedá? Blbost jen najit správnou techniku.
Jo a že se honit nedá? Blbost jen najit správnou techniku.
A co výdrž je nějaká změna?A jaký byl důvod obřízky?To ti pretahnuti předkožky při honění nechybí je t pocit který už teď nikdy nezažijes....
Než odpoví dotázaný, dovolím si napsat svoje zkušenosti: když jsem do obřízky šel (dobrovolně), tak mi bylo jasné, že honění jak jsem byl zvyklý s přetahováním předkožky už nikdy nezažiju. Ale dá se honit v pohodě i bez ní a je to taky super ;-) Takže na honění s předkožkou si občas nostalgicky vzpomenu, ale nikoliv s lítostí, že už to nejde.
Výdrž se mi možná trochu prodloužila, ale to je spíš o psychice a tréninku.
Výdrž se mi možná trochu prodloužila, ale to je spíš o psychice a tréninku.
Proč by nešlo dělaj to i malejm dětem.
Bylo to celkem v pohodě. Na holý žalud jsem si zvykal tak dva měsíce, ale do trenek jsem se nikdy neudělal :o).
Jinak honění se dalo opatrně už asi po týdnu, ale musel jsem si navlíct kondom a přejíždět přes něj za použití lubrikačního gelu - jizva byla ještě moc citlivá na to, abych přes ní přejížděl rukou přímo.
Jinak honění se dalo opatrně už asi po týdnu, ale musel jsem si navlíct kondom a přejíždět přes něj za použití lubrikačního gelu - jizva byla ještě moc citlivá na to, abych přes ní přejížděl rukou přímo.
Neboj po čase tě to přejde, a potom můžeš mít problém se vůbec udělat. Tak je to u mne.
A co před obřízkou byl jsi rychlík?
Co znamená malého a proč obrizka ? Díky za odpověď
Aha ale ten rozměr je v cajku mam to podobně a žiju v poho . Horší by bylo kdyby nestál :-)
Ničeho se neboj mám ji rok dělali mě ji v lokálním umrtvení a v pohodě. Vrtání zubů je horší. Jinak citlivost bude každej asi vnímat jinak a hojení je taky individuální. Určitě budeš spokojenej a partnerka taky. Je otom na netu spousta stránek.
3 až 4 týdny, než to sroste, byl jsem na tom dvakrát, nejdřív mi předkožku zkrátili to se hojilo blbě, ale úplná se mi zahojila rychle, bolesti skoro žádný
Můžeš hodit nějaké foto před a po nebo aspoň po...?A z jakého důvodu ti ji budou dělat?
Výzva pro adminy: odstraňte slinty této uživatelky, profil uživatelky nenalezen, často zde jsou stejné či obdobné příspěvky velmi podobných nicků - zřejmě jde o tutéž osobu. Nelze bloknout její IP adresu, aby se nemohl (-a) pravděpodobně stále tatáž osoba registrovat nové nicky?
Obřízka
Pocity po