Komunikace

neumím mluvit s ženami.

Jsem šikovný v sexu, mám obrovskou výdrž, jsem nadprůměrně vybaven, ale jedinné, co mi chybí je schopnost mluvit s holkami/ženami, takže se mi to sexu nedostává, ikdyž mám, co nabídnou. Je to deprimující ... Někdo, kdo má podobný problém a nebo někdo, kdo ví, co s tím?
Co s tím?
Více skromnosti a pokory....
Hlavně buď, svůj, přirozený, nesnaž se být za každou cenu vtipný apod... nebo komunikovat na téma, kterému nerozumíš...Slušným chováním a milým úsměvem rozhodně nic nepokazíš :-). Zdravím
Doporučuji tuto stránku www.ulovholku.cz
je tam plno rad, které ti pomohou naučit se mluvit s ženami. Opravdu velmi unikátní informace.
Čím jsi nadprůměrně vybaven? Jestli myslíš penisem, tak těch už dnešní holky viděli mnoho:)
jako musím uznat, za na tomhle něco bude :)
Trénovat. Mluvit s holkama je dovednost jako každá jiná, někdo to umí sám od sebe a někdo se to musí prostě doučit. Možná by stálo za to zvážit úhel pohledu na to, co vlastně hledáš. Jestli jde jen o sex, tak neřeš komunikaci a běž někam na diskotéku sbalit nějakou, co ti dá za dva panáky a je po problému. Pokud hledáš něco dlouhodobějšího, tak ti výše uvedené vlastnosti nemusí být moc platné...

Mimochodem, když jsem četl ten začátek, vybavilo se mi: Abys věděla, já všechno dokážu - za pluhem zdatný jsem a v boji obstojím, znám tančit i pracovat, ryby i zvěř lovím rád...
já nikdy tohle holkám neříkám - nejsem takovej egoista :) jen jsem tady konstatoval svoji situaci