Nevhodné chování.

urážky , nadávky, útoky.

Ferenc82.....objedna se na masaz opakovane a neprijde.Neni spolehlivy....
Vies co je to na hlavu tam na chatu te zurazaju nahlasis admin on zasiahne pokial tam je LEN na 15 min a to vsetko a zas a odznova takovy by malí zrusit profil
S tím tu bojuje každý. Kup si VIP, dej je tyhle kokůtky všechny do ignorace a nenapíše ti již ani na chatu. A o tohle tu nejde! Jde tu o to, že hovado fahrer si vymyslel tuto hovadinu s trestním oznámením a nemůže přiznat, že lhal...
AHOJTE JA SOM TU LEN CHVILU,ALE MAM PROBLEM S PROFILOM ---------REA: LEN CO SOM SI DALA REGISTRACIU PISALA NA MOJ VZKAZNIK A TY TU CO BYLO Z TÝ VYFIC NEZAROBIS TAKETO ZIARLIVE SPRAVANIE TO SOM NEZAZILA A HADAM NEZAZIJEM A NA CHATU URAZA I KRISTYN11 NEUSTALE DACO TO NENI AZ NORMALNE DNES JU VYHODILY S CHATU TAK CAKAM CO ZASE ZAJTRA BUDE NO OTRASNE
Tomuto invdividuu jsem psala vzkaz, aby kápl božskou, ale zaujal pozici mrtvého brouka... No já mu pokoj nedám. Prostě chci vědět, jak takhle kauza dopadla...*3**3**3*
Prosím pozor na nick Watssoonn. ..Je to psychopat a násilník který mě fyzicky napadl. ..Při schůzce. ..když ode mě chtěl něco co není v mé nabídce ani v mých silách protože se mi to příčí a nemyslím si že musím vyhovět nečím co prostě nedělám což mám jasně nastaveno..Já to odmítla a on se začal chovat jako psychopat. Rozzuřil se začal své požadavky vynucoval násilím...tak že mě začal škrtit a mlátit do hlavy, nasledne mě několikrát hlavou praštil o okénko auta...Já popadla telefon a snažila se z auta dostat. .Začala jsem křičet když se mi povedlo otevřít dveře a on se mě nejdříve snažil držet a vtáhnout zpět znovu jsem zakřičela a poblíž byly slyšet hlasy lidí...Těch se polekal, kopl do mě když jsem se snažila vzít své věci a ja vypadla na kolena na zem vedle auta ale věci jsem udržela a spadla i s něma...křičel na mě a sprostě nadával. ..hlasy lidi z povzdali se přiblížily. .Začal panikařit a šíleně rychle nastartoval a ujel. ..zůstala jsem na miste v šoku úplně zkoprnělá a celá se třásla...uběhl okamžik a rozplakala jsem se...Za chvíli se vynořil pán kterému zřejmě patřil jeden z hlasů které mi možná zachránily život. Nabídl mi pomoc a hned zjišťoval co se stalo. ..BOHUŽEL KDYŽ JSEM SE SNAŽILA TO ZDE ŘEŠIT S ADMINISTRATOREM NEUSPĚLA JSEM. ..PAK JE TAKÉ ŠKODA ŽE TU NENÍ KAM TAKOVÉ PŘÍPADY ZVEŘEJNIT TAK ABY I OSTATNÍ MOHLI BÝT VČAS VAROVÁNI A DOTYČNÝ NEMOHL POKRAČOVAT V TAKOVÉM JEDNÁNÍ. .
Prosím proto každého kdo toto bude čist aby to zkusil šířit dál mezi ostatní uživatele třeba sdílením na svém profilu nebo prostřednictvím chatu. ..Děkuji
SI mala ist na policiu kedykolvek to moze zopakovat ja som sa minule vydesila umna bol vojak a pry odchode my povedal hlavne sa nezlakni to není kvůli tebe a vytahol revorver a dal za pas bo se bojí na naší ulici no mala som dost asi LEN rozbil frajera pretoze tu pistol SI mohol dat i za dveramy že no desne ale bola prava to poznam
Jo děvčata, když máte takové povolání, holt si nesete větší míru rizika. Neplatíte daně, tak si plaťte vyšší úrazové pojištění...
zasiras tim vsechny vlakna nebo jen ty 4 co sem "zatim" nasel?
Ty jsi ale mamlas!!!predpokladam,ze original..*444**3*
Ty jsi ale mamlas!!!predpokladam,ze original..*444**3*
Tak pravdou je že člověk v jistém věku by měl mít soudnost. Ovšem také jsem se setkala s exoty co očekávali jen chválu ale k tomu to rozhodně nebylo a byť menší slovní ponížení a na druhe straně byl oheň na streše :-D
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Já si neodpustím rýpnutí.. Podle téhle diskuse tady v tom určitě nebude sám, pokud jde o ten jednodušší intelekt :D :D (teď abys mě špatně nepochopila, NENÍ to mířené nja tebe :D ten dotyčný, kterého myslím to určitě zblejskne, a co nevidět se tu do mě pustí :D)

Ale jinak je tohle vlákno celkem zábavný :D :D
Vždyť již na začátku bylo jasné, že to je tragikomedie o jednom dějství *3*
Také jsme se s manželem těšili na nové díly seriálu, ale bohužel... Asi zůstal na Ukrajině...
To bude až na tom novém kanálu od Železnýho a jeho 24 let/hodin/IQ/cm:-D Z24 :-D
Mozna blba otazka...a vidim ze nikdo se neptal o tom..ani o tom nepises *3*
Co jsi ji napsal nebo co se stalo ze byla slecna tak hnusna na tebe ??? Protoze, aby byla nejaka zena tak hnusna...urcite jsi ji neco udelal.
Tak pojd...napis to vsechno tady.. *329*
Chceme rict presne to co piseme. Co jsi ji napsal a byla na tebe tak hnusna???
Az jednou bude odpovidat admin a nas dotaz.. Tak mu poslu to co jsi ji napsal. Uvidime co s tebou udela admin za to..A pak dam to vsechno tady. Aby videli co jsi za ***

Vy víme co je za ... A klidně bych zveřejnil to, co napsal :-D
Tak povídej a přeháněj *3* Jak bylo na služebně? Primářovi jsi to již řekl? *3*
A co na to Jan Tleskač?
Ale ptáka máš chlupatýho hodně. To má zase pravdu.
Málo kdo ví,že na tyto nadávky stačí podat TO na policii za urážku na cti.Je to sice maličkost ale trestat se to dá :)
Tebe mít za souseda(mladyzajicek22)tomusí být teda nadělení.
Opravdu se to, milý zajdo, trestat nedá...*22*
to víš že že ano rajdo, teda zajdo *3*
Vy tedy máte právní povědomí! Vy ani nevíte, že z.č. 140/1961 Sb. již několik let neplatí!!! Trestní zákoník, z.č. 40/2009 Sb. jste ještě nezaznamenal?! To je tedy úroveň!!! S takovým oznámením budete leda tak vyhozen z budovy Policie ČR. Tuhle blbost kdyby policista kvalifikoval jako trestný čin, tak druhý den končí!!!
Zde uvádím platné znění tvých oblíbených §:
§ 403Založení, podpora a propagace hnutí směřujícího k potlačení práv a svobod člověka

(1) Kdo založí, podporuje nebo propaguje hnutí, které prokazatelně směřuje k potlačení práv a svobod člověka, nebo hlásá rasovou, etnickou, národnostní, náboženskou či třídní zášť nebo zášť vůči jiné skupině osob, bude potrestán odnětím svobody na jeden rok až pět let.

(2) Odnětím svobody na tři léta až deset let bude pachatel potrestán,

a) spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 tiskem, filmem, rozhlasem, televizí, veřejně přístupnou počítačovou sítí nebo jiným podobně účinným způsobem,

b) spáchá-li takový čin jako člen organizované skupiny,

c) spáchá-li takový čin jako voják, nebo

d) spáchá-li takový čin za stavu ohrožení státu nebo za válečného stavu.

(3) Příprava je trestná.

§ 404Projev sympatií k hnutí směřujícímu k potlačení práv a svobod člověka

Kdo veřejně projevuje sympatie k hnutí uvedenému v § 403 odst. 1, bude potrestán odnětím svobody na šest měsíců až tři léta.

§ 405Popírání, zpochybňování, schvalování a ospravedlňování genocidia

Kdo veřejně popírá, zpochybňuje, schvaluje nebo se snaží ospravedlnit nacistické, komunistické nebo jiné genocidium nebo nacistické, komunistické nebo jiné zločiny proti lidskosti nebo válečné zločiny nebo zločiny proti míru, bude potrestán odnětím svobody na šest měsíců až tři léta.
Počítej, že budeš mít co vysvětlovat primáři psychiatrické kliniky. *3*Na tohle ti tu "rychlou" zavolá i státní zástupce! *3*Jestli ti tohle někdo nabere na trestný čin, dej mi vědět a já se ti omluvím! Na omluvu založím zde nové vlákno!!!*3**3*
pak dej vědět, jak se ti vysmáli *3**3**3*
Povinnost přijmout oznámení, byť debilní, mají ze zákona. Ale když uvedené a zjištěné skutečnosti nenasvědčují tomu, že byl spáchán trestný čin, ani nezahájí úkony trestního řízení. A ty v tomhle případě skutečně nezahájí!!! O tomto tě vyrozumí, když o to jako oznamovatel požádáš a ten tvůj blábol uloží do archivu. Takže je budeš zbytečně otravovat. A jestli si myslíš, že se tím bude zabývat služba kriminální policie a vyšetřování, tak to ani omylem. Ti to přijmou a postoupí na místně příslušně základní útvar. V tvém případě na OOP Říčany, kde se jistě pěkně pobaví. A připrav se na to, že jim budeš muset dodat i fotky z tvého profilu (na základě základních zásad trestního řízení je nutno šetřit okolnosti viny i neviny pachatele a objasnit všechny skutečnosti, které jej k činu vedly), čímž se pobaví ještě více. A to ti ze srdce přeji!!! *3**3**3*
Policista na OOP Říčany, který bude ve věci provádět úkony si toto vyžádá na 100%. Takže se připrav... Už jsi zaregistroval, že máme trestní zákoník (z.č. 40/2009 Sb.) a ne trestní zákon z roku 1961? Ty víš úplný prd a zvracíš zde takový nesmysly. Já se jako novinářka na tento případ na OOP Říčany, či tiskovém oddělení Krajského ředitelství policie středočeského kraje dotáži. Minimálně se dozvím z písemné zprávy tiskového oddělení, zda se tato věc šetří, t.j. zda je vůbec oznamovatelem podána a probíhají úkony, příp. její právní kvalifikaci. To jsou věci, které v této banalitě nepodléhají utajení. Samozřejmě se nedozvím údaje oznamovatele a dalších osob, ani další věci. Ale tohle mě zajímá, zda jsi to vůbec podal. Pak zprávu, kterou dostanu od tiskového zveřejním i zde, ty blábolisto!
Tak na rozuzlení této srandy jsem vážně zvědav, tady bude ještě sranda než mu dojde že je vůl :-D a korunovaný :-D :-D :-D
snad ti nedocházejí slova? :-D
Hele a vážně jsi jim ukázal i své fotky? :-D
No ale já koukám na tvou stopu na internetu :-D
Hmm sexistické prasátko je pěkný titul, ale nejlepší na tom je, že jsi se přihlásil ty sám *3**3**3* Ještě větší blbec než jsme doufali *3**3**3*
No a to jsi vytvořil ty sám? :-D :-D :-D jsi šikulka teda.
Nemám zapotřebí získávat informace přes postel. Policie vydá na žádost médií tiskovou zprávu o tom, že přijala oznámení týkající se nevhodného chování na internetové síti. Jasně jsem uvedla, které informace lze zveřejnit a které ne. Je to naprosto běžný, standartní a zákonný způsob!!! Takovou blbostí jakou jsi nás zde pobavil, se nebude zabývat ani žádný advokát! Kdyby ano, sepíše oznámení a pošle jej na příslušné státní zastupitelství a nebude tě posílat na policii. To je zcela běžný způsob, jaký advokáti praktikují. Jsi úplně mimo!!! Jediný, kdo ti může pomoci, je MUDr. Chocholoušek a radím ti, abys ho ve vlastním zájmu vyhledal co nejdříve!
Zacinaji me stvat ty hulvati na forum proc s tim nikdo nic nedela???
Vadí mi jen, když někdo šíří úplné bludy, stejně jako ty!
Já mám na rozdíl od tebe slušné právní povědomí, víš?! Ty si něco přečteš na netu a ani nevíš, zda to pravda je či nikoli. Třeba to, jak zde uveřejňuješ číslo neplatného zákona a již neexistujících paragrafů... Povinnost policie i SZ to je, to jsem nikdy nezpochybnila, takže jsi zase mimo. Ale právní kvalifikaci naštěstí neurčuješ ty. Těší mě, jak se v tom blátíčku krásně rácháš, nevíš kudy kam, došly ti věcné argumenty a plácáš nesmysly. Pěkně se tu pobavíme! Díky!!! *22*
Já neschvaluji nevhodné, vulgární a neslušné jednání. GIBS se zabývá pouze trestnou činností příslušníků ozbrojených sborů, takže když šetřící policista např. nezneužije svoji pravomoc, tak to inspekce postoupí odboru vnitřní kontroly. Takže jsi opět vedle. Jinak policie i státní zastupitelství postupuje podle platných právních předpisů, které se ti třeba také nebudou líbit. To si pak půjdeš stěžovat kam? Víš úplný..., argumentuješ naprosto směšně (pořád poukazuješ na nevhodné chování a že jej schvaluji, což není pravda). Já si žádné blátíčko či hovínka pod sebe nenakydala, takže já se v ničem neráchám. Na rozdíl od tebe...
Měl bys konečně přiznat, že jsi žádné trestní oznámení nepodal... Policie má přístup ke zdejšímu účtu...blbost...Leda tak u pohřešované osoby, kde hrozí ohrožení života či zdraví. Stejné je to u např. u facebookového účtu. Fakt meleš nesmysly! Tak toho nech...děláš ze sebe zbytečně troubu.
Tohle se nabere na obyčejné číslo jednací a za pár dní to leží v archivu. Kdyby ne, měli bychom ne 43 tisíc policajtů, ale tak půl milionu. Víš, ono neznamená, že když někdo napíše to, co ti napsal, že to musí být trestný čin. Musí být úplně naplněny všechny obligatorní znaky skutkové podstaty trestného činu. Jestliže některý z nich chybí, nejedná se o trestný čin. A na základě toho vzkazu, který jsi v úvodu zveřejnil, to rozhodně trestný čin není!
To pravdu mám, to si buď jistý! Nejde o aktivitu, ale o to, že tím vzkazem se nikdo nedopustil trestného činu. Musel by mít úplně odlišný obsah. Tohle není ani na přestupek. Fakt ti doporučuji, aby sis přečetl trestní zákoník s komentářem k jednotlivým paragrafům. Třeba od JUDr Jelínka či JUDr. Šámala. Kdyby sis přečetl jen ty paragrafy (myslím že 403 - 405), bude ti to jasné.
Tak to můžeš už podat i oznámení na mě *3**3**3*
A nepřizná to a nepřizná *22*
To uvidíme a pěkně se pobavíme na účet jednoho kašpárka, který zde musí slovně onanovat, aby se uspokojil...*1*
Mně tady nadávají zcela běžně ti, které odmítnu! A je jich nemálo. Mně ale tací nestojí za to, abych klesla na jejich úroveň, tak je dám do ignorace a mám svatý pokoj! Takhle se to tady řeší zcela běžně, víš?!
Já mám kamarádku z Ukrajiny a je to fajn holka. Je mi jedno, kdo je jaké národnosti. Pro mě je důležité, jak se kdo chová, vystupuje. Ty se ale přiznej, že jsi nic nepodal a můžeš ještě vypadat jako frajer, kterej ikdyž udělal (napsal) blbost, dokáže ji přiznat. Pak ti i pošlu internetovou pusu a omluvím se, jestli jsem tě čímkoli urazila. *24*
A to jsi psal, že jsi byl na policii. Policie že má přístup k tvému zdejšímu účtu apod. Hele, pro mě je fakt hračkou zjistit, zda policie eviduje případ urážky ukrajinského obyvatelstva na serveru amateri.cz. Jen jsem chtěla, aby ses probral, protože některé z blbostí, co jsi zde uvedl, jsou do očí bijící a tomu, kdo trochu zná práci policie je to jasné hned.
A jak jsi jim dal přístup k tvému zdejšímu účtu? Také písemně? Nick a heslo?
Vážně se na nic lepšího nezmůžeš? *3* Jako 3x a stále ti to nedochází? *3*
Takže zase jen bludy obludy....*3**3**3*

Ach jooo, jak se tak tešil na trestní oznámení o spáchání trestného činu, jelikož moje nadávky splňují skutkovou podstatu trestného činu s projevy rasismu v diskuzním foru erotického portálu proti osobě, co rozumu moc nepobrala, má malého ptáka a pak ještě tohle trapné, nadržené a beztak otravné individum odpálkovala rozumná koc z páru *3**3**3*
Více nezvládneš či se nezmůžeš? *3**3**3*
Když se podívám na ty tvé šílené fotky, chápu, že se potřebuješ ze svých mindráků vyonanovat aspoň zde! Něco tak škaredýho jsem dlouho neviděla...*1* A ta hadička olepená rozčepýřenou koudelí je dobrá na co? K odvodu moči leda tak. S tím se ani maňáskové divadlo hrát nedá! A teď jsem se jistě podle tebe dopustila trestného činu pomluvy, takže na mě podej oznámení a doufám, že to dojde k soudu, bude tam sedět paní soudkyně a po shlédnutí tvých fotek mně dá za pravdu!!! *1**1**1*
Ale no ták, přece chceš podívat trestní oznámení na PČR a Státní zastupitelství *3* To přece nemůže být nuda a podáš ho i na mě *3*
Už se opakuješ *3* Nechceš místo toho podat na mě to trestní oznámení? *22*
Ty už jdeš pryč a už nebudeš bojovat proti rasismu, když se taháš s UKačkama a k tomu i bojovat proti potlačování tvých práv a svobod, když tě někdo pošle do prdele? *3**3**3*

No KONEČNĚ !!!
Uděláš nám tu radost a už tam zůstaneš? *3*
Tak ještě dodej policii ty tvé šílené fotky z profilu, ať tě pak zbytečně nenahánějí na Ukrajině a nezdržuješ tak průběh trestního řízení v té tvé obrovské kauze, kde budou jistě padat exemplární tresty odnětí svobody. *1**1**1* Jako s tebou se fakt skutečně pobavím!!!
Jo tak policie má přístup k tvému účtu zde? Tak tuhle pohádku vyprávěj na Ukrajině v ústavu pro mentálně postižené. Tam tomu uvěří! *1**22*
Ty jsi skutečně úplně mimo! Mně to jako vadí?! Ani omylem! Tady si to nemyslí nikdo jiný než ty. Nevím proč bych měla psychiatra vyhledat já. Já zde bludy nešířím. Chovám se zde naprosto slušně, nikdy jsem nepoužila žádný vulgarismus a nikoho neposlala do ... Tak nechápu, v čem jsem neslušná?! Pověz, argumentuj! Trestní oznámení... To je takový vznešený název... Spíše to nazvěme oznámením, protože v tomto případě nedošlo k naplnění obligatorních znaků skutkové podstaty jakéhokoli přečinu či zločinu...
Z čeho usuzuješ, že mi to nevadí?! Z toho, že tvoje rádoby oznámení považuji za naprostou blbost? Tak to tě tedy lituji, že vnímáš svět takto... Už jsi podal oznámení i na mě? Přála bych si to. Pak bych mohla nahlédnout do spisu a seznámit se s ním. Prosím, udělej to!!! *24*
snad trestní čin ne? A doufám že i mě jsi nahlásil :-D :-D :-D
Prosím nahlaš mě, že si o tobě myslím a tvrdím, že jsi tupej jak příborový nůž :-)
Už se těším :-D :-D :-D
Pak nám jistě ukážeš i kopii o hlášení :-D :-D :-D
Tak co na to říkali policajti? Pochlub se...
Trestní oznámení se nepřijímá dvakrát. Tak to jsem zvědavá... Takže ze zastupitelství to postoupí na OOP Říčany...Už jsi jim dodal fotky a údaje z profilu, zprávy ve vzkazech? To budeš muset, věř mi! *3*
Asi se nedočkáme, nebo žeby ho zavřeli do blázince? *3**3**3*
Primářovi to ještě neřekl *3* na to už jsem se ho ptal před hodinou *3*
Tady z 10 chlapu urazi tak 8 abych neprehanela:D
Tak to je velmi slušný matroš co ti doktor předepsal *3**3**3*
Skutková podstata trestného činu je třešničkou na dortu *1*
Hele a co ti na tohle řekl primář? Probíral jsi to s ním vůbec? *3**3**3*
když máš problém a něco se ti nelíbí,tak na amatéry nechot.běž raději do kostela.
I kdybych to vysvětlil, tak to nepochopíš *3*
A nebude lepší si, místo na SNB/VB, stěžovat u batušky Vladimira Vladimiroviče? *3* Ten se za tebe jistě postaví a sjedná pořádek v bezpráví *4* *3*
Určitě ne *3* Nebo si počkejte, až zase pojedou Noční vlci *22* ti to určitě vyřeší *3*
Tak narovinu *3*
Jsi tupej jak ukrajinský příborový nůž z hliníku. Tím co tady předvádíš se ani nedivím, že tě tak odpálkovala *3*
Ale chápu, ve svém falešném pocitu jedinečnosti se domníváš, že jsi se stal obětí trestného činu, protože tě odmítla a ještě hodně slušně tě poslala do prdele.
No tímto tématem ve foru dáváš najevo, jak blbej jsi, tak by nebylo od věci, aby jsi si zařídil na té služebně stálé místo, takových poslání k šípku budeš mít plno *22*
Luxusně jsi se tady ztrapnil *1* Aspiruješ na trapáku roku 2017, což je v na začátku března obdivuhodný výkon *3*
Tak to asi i na mě podá trestní oznámení za to že jsem napsal, že je "tupej jak ukrajinský příborový nůž z hliníku".
A ktomu se podepisuji také pod to co mu zaslala dotyčná slečna či paní. A do budoucna i pod všechny vzkazy které tohodle tupce pošlou do prdele *3*
A zítra mě státní zástupce zavře na doživotí "to jako do konce života?" *3*
Ne, ale ty trpíš duševní nemocí *3**3**3*
Ne, prostě TY jsi duševně nemocný *3* a pozdravuj od nás primáře *22*
Ty nás tady bavíš celý večer *3* ale je špatné si dělat srandu z chudáka co nechápe realitu *4* Tak si tady podávej trestní oznámení *3*
Domnívám se, že i sem patří určitá úroveň, slušnost.
Pokud toto nejsou schopni či ochotni někteří uživatelé akceptovat, určitě stojí za to se bránit všemi možnými prostředky.
Pokud nepůjdeš na místní odd., kde slouží 5 místních drben, ale půjdeš na oddělení ve větším městě nebo na státní zastupitelství, klidně TO podej, pokud budou profesionálové, tak se ti nevysmějí. Odesilatele hanlivé zprávy lze vypátrat dle IP adresy (i když je použit tzv. anonymizer), PČR má na zjištění zákonné prostředky.
Urážky ani sem rozhodně nepatří.
Neboli urážka na cti je trestna len co zrobi policajti moji kolegynu z Bratislavy okradol klient co bol umí v bytě na noc a chudá neumíte nic co jim povie ešte ona by mala problem
K naplnění všech obligatorních znaků skutkové podstaty trestného činu ani zdaleka nedošlo! Je to naprosto směšné! Tím vzkazem se mohl někdo max. dopustit přestupku proti občanskému soužití, a to by bylo ještě poněkud diskutabilní a bylo by téměř nemožné obvinit z přestupku konkrétní osobu. Přečti si komentáře k jednotlivým § trestního zákoníku, např. od JUDr. Pavla Šámala a pak zde "operuj" takovými nesmysly. Jsi úplně mimo...
On pan fahrer si myslel, že v jeho vlákně proběhne nějaká bezvýznamná diskuse a večer bude klid. Jenže to jaksi narazil! Takovým nesmyslům nemůže věřit ani malé dítě.
Tak to jsem se pobavila! Naplnění skutkové podstaty trestného činu?! A jakého?! To by mě fakt zajímalo!!!!!!!!! Až dovalíš na Policii ČR a ukážeš jim tohle, cos sem napsal, tak se budou smát ještě za týden. Budeš muset doložit veškerou komunikaci s dotyčným nickem, která se stane součástí spisového materiálu. No a po pár dnech to odloží, protože k trestnému činu nedošlo a u přestupku jim nikdo nebude sdělovat údaje k uvedenému nicku. Takže ze sebe uděláš...víš co?! Jestli ty jsi třeba tomu páru neposílal desítky nevyžádaných zpráv i přes upozornění, že tak činit nemáš. To by se pak akorát obrátilo proti tobě, ty mysliteli...
Bacha na :

vauxlevicomte
zenudotrojky
rebeccademoray-stejný hulvát !!!několik nicků.Bacha na :

vauxlevicomte
zenudotrojky

vauxlevicomte
zenudotrojky

vauxlevicomte
zenudotrojky

vauxlevicomte
zenudotrojky

vauxlevicomte
zenudotrojky

vauxlevicomte
zenudotrojky

vauxlevicomte
zenudotrojky

vauxlevicomte
zenudotrojky

vauxlevicomte
zenudotrojky

vauxlevicomte
zenudotrojky

vauxlevicomte
zenudotrojky

vauxlevicomte
zenudotrojky

vauxlevicomte
zenudotrojky

vauxlevicomte
zenudotrojky

vauxlevicomte
zenudotrojky

vauxlevicomte
zenudotrojky

vauxlevicomte
zenudotrojky

vauxlevicomte
zenudotrojky

vauxlevicomte
zenudotrojky

vauxlevicomte
zenudotrojky

vauxlevicomte
zenudotrojky

vauxlevicomte
zenudotrojky

vauxlevicomte
zenudotrojky

vauxlevicomte
zenudotrojky

vauxlevicomte
zenudotrojky

vauxlevicomte
zenudotrojky

vauxlevicomte
zenudotrojky

vauxlevicomte
zenudotrojky

vauxlevicomte
zenudotrojky

vauxlevicomte
zenudotrojky

vauxlevicomte
zenudotrojky

vauxlevicomte
zenudotrojky

vauxlevicomte
zenudotrojky

vauxlevicomte
zenudotrojky

vauxlevicomte
zenudotrojky

vauxlevicomte
zenudotrojky

vauxlevicomte
zenudotrojky

vauxlevicomte
zenudotrojky

vauxlevicomte
zenudotrojky

vauxlevicomte
zenudotrojky

vauxlevicomte
zenudotrojky

vauxlevicomte
zenudotrojky

vauxlevicomte
zenudotrojky

vauxlevicomte
zenudotrojky

vauxlevicomte
zenudotrojky

vauxlevicomte
zenudotrojky

vauxlevicomte
zenudotrojky

vauxlevicomte
zenudotrojky

vauxlevicomte
zenudotrojky

vauxlevicomte
zenudotrojky

vauxlevicomte
zenudotrojky

vauxlevicomte
zenudotrojky

vauxlevicomte
zenudotrojky

vauxlevicomte
zenudotrojky

vauxlevicomte
zenudotrojky

vauxlevicomte
zenudotrojky

vauxlevicomte
zenudotrojky

vauxlevicomte
zenudotrojky

vauxlevicomte
zenudotrojky

vauxlevicomte
zenudotrojky

vauxlevicomte
zenudotrojky

vauxlevicomte
zenudotrojky

vauxlevicomte
zenudotrojky

vauxlevicomte
zenudotrojky

vauxlevicomte
zenudotrojky

vauxlevicomte
zenudotrojky

vauxlevicomte
zenudotrojky

vauxlevicomte
zenudotrojky

vauxlevicomte
zenudotrojky

vauxlevicomte
zenudotrojky

vauxlevicomte
zenudotrojky

vauxlevicomte
zenudotrojky

vauxlevicomte
zenudotrojky

vauxlevicomte
zenudotrojky

vauxlevicomte
zenudotrojky

vauxlevicomte
zenudotrojky

vauxlevicomte
zenudotrojky

vauxlevicomte
zenudotrojky

vauxlevicomte
zenudotrojky

vauxlevicomte
zenudotrojky

vauxlevicomte
zenudotrojky

vauxlevicomte
zenudotrojky

vauxlevicomte
zenudotrojky

vauxlevicomte
zenudotrojky

vauxlevicomte
zenudotrojky

vauxlevicomte
zenudotrojky

vauxlevicomte
zenudotrojky

vauxlevicomte
zenudotrojky

vauxlevicomte
zenudotrojky

vauxlevicomte
zenudotrojky

vauxlevicomte
zenudotrojky

vauxlevicomte
zenudotrojky
rebeccademoray-stejný hulvát !!!několik nicků.
nevypisuj s cítou a raději si pojd zašukat.to je lepší jak debaty o ničem.
S tebou fakt ne... Když pro nic jiného, tak určitě proto, že jsi menší já a mně se líbí muži vyšší.
Víš o tom, že zákon č. 140/1961 Sb. již neplatí? Platí z.č. 40/2009 Sb., trestní zákoník.