Tlustá .starší a prsatá

myslím si že o nás tlustých myslím tím ženy nad 100 kg starších nad 55 let a s prsama od velikosti podprsenky DD je málo,ale o to víc jsme žádáni,nebo se pletu?
Tak nevim, věkově sem zapadnu, ale váhou ne. A moje kozy - 4ky?
WooOOw tebe bych moc rád ochutnal a poznal
Já bych zajem určitě měl. A to velký *243*
Mě osobně velmi přitahují ženy tvého popisu, představa toho jak mě výše uvedená dlouze svádí a dráždí tím, že mě nenechá se jí dotknout dokavaď mi ona sama nepřikáže sáhni si, přivoň si atd... Pak mi přisedne obličej a dle jejích příkazů jí líbám, lížu atd..
Takže za mě ano jste velmi žádané!!!!!!!
Nepletieš se je vas moc malo je to vzácnosť
Ahoj máš pravdu... Já miluju starý mrdny milujete tlustý čuraky
Pěknou macatici na fotkách vždycinky rád zuokni! Štíhlé vůbec neotvírám - je to jenom disain nic přitažlivého, cosi fan tutte. Ale taková, (macatice) to je jako umělecké dílo, obraz s odvážnými tahy štětce. Prostě pokoukáničko, hned je ten den veselejší! *250*
Takové ženy jsou nejlepší a čím starší tím lepší mlade baculate ženy ještě nevědí jak je to pro muže lakave
Moje žena má 95kg,jsou tady ale mnohem tluštší a jsou hezké.Včera jsme sem dali galerku kterou jsme nafotili narychlo doma a takové komentáře jsme od normálního člověka nečekal.Slova jako vyžraný prase a od ženy příspěvek FUJ bych nečekel.To nejsou lidi ale buzeranti a kurvy a sami galerku nemají.Takže jsem vše smazal a adijé.
Co se jedněm nelíbí, se druhým líbí.
Škoda, že vaši kritici neměli žádnou galerku, mohli jste na oplátku zkritizovat ty jejich postavy ve smyslu FUJ, hubená, o tu bych neopřel ani kolo, skřípat se o kosti ...
Kašlem nato,budem bez galerky protože takový buzeranti a uchylové nás urážet nebudou.
A co zkusit dát galerky pod heslo a to můžete sdělit jen tomu komu budete chtít?Já bych se třeba moc rád podíval.
Škoda že jste galerku smazali,rád se podívám na takové typy žen.
Ne ne nepletete ja mam mladou 35 ale taky tak vybavenou a super
Zatím se za starou nepovažuji. Jen spíš za kulatou :) nouze o pěkné může nikdy nebyla :)
Ano. To je zena mych tajnych snu. Postestilo se mi zahlednout nahou tchyni a nemuzu ji dostat z hlavy. Ma 67, plnejsi telo. Stale si predstavuju, jak ji olejuju siroka zada, hnetu a laskam vetsi zadecek, hladim plna stehna. Hladim ryhu mezim pulkama, az zacne zadeckem prirazet, hladce do nej vstoupim... Nebo jak stojim za ni, laskam brisko, nalite prsy, ono pokleka, bere mi jej do lacne pusinky a necha si ozdobit ty nadherny plny prsy...
Nekdy mam chut ji chytit a zkusit to...
Ne nepletes miluju zraly ženy a ještě kdyz jsou k tomu tlustý tak je to nádherná kombinace *15**15**114*
Zajímavé odpovídat na dotaz deset let starý.
Mám rád baculky, ale na druhou stranu žasnu, kolik dokáží vypít Coca Coly.
Nejvíc sexy asi je, že mají rády své tělo, jaké zrovna je. Nevadí jim, že neseženou na svoji velikost oblečení, a když ano, tak je to hadr.
Nevadí jim, že se zadýchají nejen při cestě do kopce, ale i při sexu.

a stejně je má raději než vychrtlé nudné kostry - už mám třetí...
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Tak kdepak jste? Takovou hledám, abych se přiučil a zatím nic. Ozvěte se
Nepletes, baculky jsou hodně v kurzu a zralé ženy taky.
nejčastěji píše ten němec ne? Alzheimer..
našla by se tu žena - baculka kolem 45-50, která se ráda fotí a chce být obdivována. Je mi 24 a vzrušují mě zralé ženy s povislým poprsím v soft erotice. Jednalo by se o výměnu fotek nebo videí.
Baculate holky jsou fajn. Ja osobne miluju takove. Za prve je s nima sranda, nemaji takove manyry, jako ty kosti v hadrech. Kdyby byla nejaka pobliz Valmezu, NJ, nebo Vsetina´, Rad bych ji poznal.
no ty jsi krásná, prostě k pomazlení
Já vím že jsem mimo výběr, ale za mě: Krásná žádoucí dáma!
U me dobry dokonce moc dobry :-)
mas nadherna prsa
3x som bol zenaty a stale som mal baculku ako aj teraz mam a inu ani nechcem. V posteli kazda bola dobra a sikovna. Chubby.wlist.cz
ahoj som baculka mam velke prsia dlhe blond vlasy a bohuzial v sexe zanedbavana
Ahoj odkial si moja? Moj mail stenly78@azet.sk
vsetko len cesky su take a slovensky sa hanbia? skoda nie?
Cau, je mi 20 a vzrusuji me starsi baculky. Jsem pomerne zkuseny kluk, sportovni postavy. BRNO. Napis :)
Je mi 27, prsa 4, bacule...více v profilu, nevadí mi mladší. Dávám přednost dlouhodobějšímu vztahu.
Odkud jsi můžeš napsat i do zprávy
Vzdy som snival o starsej baculke s velkymi prsiami, uz ako teenager. Jak je mozne vas oslovit, aby to nevyzeralo blbe.. Som stale mlady 20tnik a stale ma vzrusujete, no neviem ako na vas :)
Ahoj,mam takovou doma.Dostavame spousty nabidek na sex.Pisou mladi i stari.Nekolikrat jsme to ve trech zkusili. Bylo to moc hezky.
tuzim spoznat starsiu kozatu baculku.ak si,ozvi sa.
ahojte rad bysomtu nasiel baculatu zienku na zonamenie somnou najlepsie v zrelom veku do50r velmi tužim po zoznameni stakou zrelou ženou baculkoumoc ma pritahuju apreto sitaku hladam achel bysom ju najst
Jsem překvapená reakcemi chlapů. Já hledám chlapa a vůbec se mi nedaří. Na chatu je zájem ale na osobní setkání ještě nikdy nedošlo.
No...jak to tady tak čtu a ze své zkušenosti vím, tak bacule jsou žádané. Jsem malá a mám 92kg a velká prsa, která jsou dominantou a pokud si vezmu nějaký pěkný topík, nebo šaty, či triko s výstřihem, tak je to bomba.Zájem fakt je...užívám si to:-).. . Pokud nemá žena 200 kg, tak to jde, ale kolem metráčku, to si myslím, že je v Česku o.k...... tak drahé bacule.... mějme se rády a nosme kila s grácií:-)...každé naše kilčo je hmatatelné:-)
tedy tys mi zvedla sebevědomí :-D díky
Ahojte mile baculky.do ted jsem si o sobe myslela ze jsem bohuzel taky baculka,ale po precteni techto radku mam sebevedomi na 1oo procentech.dekuji jak ý zenam tak i muzum kterym nejsme lhostejne. .o)
Mas pravdu,chlapi jsou jesitni a mysli si ze pokud ukazou naradicko ze maji vyhrane.Pochopte,pokud pujdeme s nekym do postele chceme aby se nam muzsky libil.Vam je to jedno jaka je hlavne ze je.Kdyz mi nekdo posle penic chce se mi blit,spise se mi hnusi a mam po chuti.Tak pokud posilate fotky,poslete laskave oblicej!!!!!!!!!!!!!
Kdyz je muzsky z meho hlediska pekny,nevaham a zbytek neni problem.
Kdy uz konecne dostanete rozum a nebudete mit v hlave dlouhy a hruby penis?O mire neni sex,ale jde o styl a zda se libite jeden druhemu.
No...nedalo mi to,tak jsem chvilku coural po galerkach. A vida...ony ženy taky nějak s nadšením obličej zas tak moc neukazují....Řekl bych,že jsme na tom asi na stejno. Nicméně je fakt,že obličej je důležitý, anatomii přece známe...
ale tady nejde o galerky,ale o to že když se s někým seznámím a on mi místo fotky obličej pošle fotku toho svýho krasavce tak si myslí že budu asi v sedmým nebi,nevím co čeká :-)))
Aha,zase jsem něco zoral...:-),blbě jsem to pochopil,omlouvám se...
tak tak suhlasím lenže vačšina ludí si myslí že tu sa ide hned na vec šup šup rýchlo rýchlo nech mám to čo chcem. treba aj trišku slušnosti nie
Hledám ženu plnějších tvarů které nejde až tak o klasickej sex, nybrž má ráda krasný mazlení a orálek až do vyvrcholení..Nejlepe střední čechy,HK,KO,Pardubicko..Od 40 do 55 let.Kamil.
jste něžné a rády se mazlíte..Vím to. Nechceš poznat mě? Kamil.
taky se mi siilene libi xxxl boubelky,proste nad sto kilo,cim vice tim lepe.Je tady nejaka takova ze Sev.Moravy na pokec?zatim a pak uvidime jak si padnem
najdu zde baculku, na věku nezaleží, jen chut na sex
To víš, že našel, ale o nás starší a menší asi není moc velký zájem....
teda fakt mě překvapilo tolik kladných příspěvků...škoda,že mám zkušenosti opravdu úplně opačné...ani ve svém okolí neznám muže,který by takovou ženu chtěl..
A co takhle někdo nad třicet, nezadaný, inteligentní, krásný :-)
ten by nebyl...?
Jo, dal jsem si na čas, přiznávám, ale přišel správný čas a .y me tady :) lehce po 30tce, svobodny, s rozhledem a globálním přehledem ....a vzhled? Posuď sama.....mam na to urcity nazor, ale vyznelo by to jinak než je to myšleno...takze se zdrzuji hlasování a at si ty kobětky samy zvolí, ano ci ne.....dam ci nedam....no....takze tak....napis-uzijem si....nepis-neuzijem....take it easy.....
PS: mam slabost.pro zrale dámy
Bohuzel.je to 13 let. Ze slov nad tricet se stava nad ctyricet.
Stále v normě.... Starší ženy jsou nejlepší společníci do postele....
🙂🙂🙂 To máte pravdu. Ale všechny ženy jsou krásný 👌👌
A co takhle, malej, tlustej, plešatej, brejlatej a chudej. Ten si to musi holt udělat sám nad fotkou z předloňskýho Pleiboe.
Gianna
Gianna Neaktivní před 17 roky
Nadhera,jsi bozska,dival jsem se na galerku*15**362**87*
Ahoj, vypadáš velmi krásne. Takže tobě bych to udělal minimálně 7x 😆
Jj to je super.. Nevím čím to je ale ženy ako vy , které je za co chytnout dokáží v posteli divy.. Také mám takovou přítelkini tá se nebrání ničemu , s oblibou kouří a hlavně poliká a splnila by každé přaní.. Včetně trojky se ženou nebo s chlapama , umí si to užít..Takže za sebe mohu jenom potvrdit ... Luxus.. Jo a chodím sní normálně ven.. Teda když se ji chce protože by jen když jí to chytne neustále kouřila :D blbec ten co by odmitl ze?
Starší tlusté mohu jen doporučit a když polyká tak by mi ani nevadilo, že píše poliká s měkým i
I já doufám, že jsou vyjímky a existují nezadaní. :-)
To víte...i baculky xxxl chtějí nezadané muže :-)
Když hledáš, tak mi napiš... :-))

40, xxxl, východní čechy...ale to se bude měnit
To je složité...do postele ano...ale do kina...na kafe..? Nebo se pletu...?
ano máš naprostou pravdu. Neznám nic hezčího
Telefon 602141274

valkova.hanka@sez nam.cz
Ahoj rád tě poznám.Já sympaták s normální postavou kterému se líbí starší pevnější prsaté.Pepa
ja to milujem silnimi zenami je to perfekne a lahodne
je tu nejaka baculka z moravy? nejlepe olomouc....rad bych to s ni skusil..kdyz tak mi napis...
a co nejaka ze stednich cech okoli stare boleslavi,kdyztak janicek.xx@seznam.cz je problem se nekde s takovou zenou seznamit,jen 30 a vyse
Zdravím, také mě to nedá, abych se nepřipojil. Je mi 23 let a toužím po sexu se zralou ženou. Nejvíce mě vzrušují baculky 40 a více let. Přijedu kamkoliv - diskrétně. Máš li chutˇ na mladé maso napiš, obratem pošlu foto.
strašně se mi líbí co píšeš o baculkách, protože i já jsem jedna z nich. Je mi 45 let. Bohužel když to beru ze svýho hlediska tak se stydím,ale když čtu ohlasy od mladýho chlapa,tak je to moc hezký. V tom je možná ten problém.
presne takovou a pokud ji nekde vidim tak mam problem ji oslovit :( Pokud by se nejaka pomohla prekonat stud. Tak at se ozve. Vysocina
ahojky taky jsem kulata a prsata drive jsem nemela problem ani s hodne mladsima sameckama ..ted ale jsem jen s jednim a stradam..... tak opravdu resim dylema byt s jednim a nudit se nebo znovu zabrouzdat ve vodach pratel...dagi
no ak mas chut na 20tnika tak sa ozvy :)
Taky se mi líbí takové ženy, takže pokud by měla nějaká zájem, stačí se ozvat a myslím si že by jsme se nějak domluvili.
áno,váš ideál je taká žena.Ale viete kde je problém?Tým ideálom je len v posteli pri sexe.Na verejnosť chodíte radšej s anorektickými manekýnkami. Alebo existuje medzi vami aj výnimka? Pochybujem.Kto by išiel so mnou do záhradnej reštiky, v pešej zóne, na kávu? Vaša lymfa 46/170/85/prsia E.
Pane bože,s takovou dámou by mne to moc potěšilo.
Tak mám takovej pocit ,že mi co jsme plnějších tvarů jsme jen posměchem.Jsem jedna z nich a mám problém najít někoho kdo by mi bral takovou jaká jsem, nemám vlohy nato aby jsem se nechala odřezat aby jsem byla tvigi nemám.:o(
Tlustá a kozatá zkušená žena ta nesouloží ale slastně mrdá,je nádhrné když se jí při mrdu vlní břicho,kozy a ze zadu mít před sebpu velký zadek.
nepleteš se,určitě ne,chtěl bych tě poznat
já si myslela, že tomu tak není, ale opak je pravdou
To se určo nepleteš.. Je mi 20 mám rád starší baculky....
nepleteš, rád bych ženu podobnou popisu poznal
rád ližu starší 60+ tlusté a chlupaté nějaká plzeň jih