Ja preferujem prirodzenú vôňu...teda nie bezprostredne po sprche ( možno je to viac o chuti, parfumované prostriedky sú hnusné, horké) Manželka si vie užiť krásne orgazmy keď ju rozmaznávam jazykom a ja mam rád jej chuť, vôňu a úsmev ktorý ma po uspokojení. Ona má rada ked si nasadne na moju tvár a s prehľadom sa urobí trením o môj jazyk, pery či nos. Ja zase chodím trénovať na plaváreň, zadržiavať dych, lebo keď sa prestane kontrolovať nie je čas na nádychy : D ). Keď je pri lízaní lížem aj prdelku to si len tak pradie mačiatko moje. No a nakoniec keď je už rozbláznená pomaly jej pri lízaní zasuniem prst do zadočku ... no a to je už orgazmická triaška ( Prst v ritke je najviac čo dovolí prdelka je svetina kde sa inak nedostanem) Som asi závislý od lízania jej kundičky. Ale nechcem to meniť.
Ja to hrozne miluji,lizani a prsteni a vubec hrani si z muslickou,ale zen je malo,to me mrzi
Já lízání mušličky miluju a vydržela bych to hodiny!

Hodiny, to by chtělo více chlapů, já chytám pomalu křeče do obličeje i jazyka po dlouhém lízání :)
to ja vůbec to ja bych lízal klidně i hodinu a pul milují vůní kundičky a pak tu štavičku
myslite,ze lizani muslicky u zeny ktera to dela za financni obnos je rizikovejsi a neni moc dobre nez u sve vlastni partnerky nebo milenky?ja moc skusenosti nemam v lizani a mam treba strach,ze jak bufu lizat mi to bude smrdet nebo divne chutnat?diky
No ja nevim jestli jsem normalni,ale primo sex mit nemusim a staci mi oralek.Prijde mi to lepsi a vic intimejsi a krasnejsi
To ja si oralek uzivam rada dlouhou dobu..a nejlip na obe dirky

Taky tak :) Samozřejmě záleží na náladě a chuti, ale dlouhý orálek je super

Ja to mam tiez tak :D mam rada chvilu ked mi ju olize ochutna pusou a potom pistim ze ho tam uz chcem dnu lebo som uz nazhavena ze ho tam chcem nie preto ze to nemam rada oral. Ale je pravda ze moc dlhy oral nemusim. Idealne tak sa s nou polaskat 2 3 minutky a sup ho tam :D
Některé se prostě necítí, nebo mají "pocit nečistoty", ideál rovnou ze sprchy, nebo společné sprchování, nějaká ta rozpalovací předehra a atmosféra.. doteky, hlazení, sem tam olíznout, ne hned na tvrdku.. a věř, je jich dost co to mají rády.
Lizani muslicky
Nejaka zena?