Již nějakou dobu tady funguju, mám tu nějakou tu galerii (i když není o co stát),a napadlo mě vylepšení.. V profilu je možnost nastavit aby ostatní profily bez aktivních galerií nemohli vidět můj obsah profilu, město, věk, popisek.. Proč není stejná možnost nastavení i pro jednotlivé galerie? Jde mi primárně o to... Jen tak jsem procházel galerie, a narazil jsem na galerii která.. no proste lidi tam zobrazení nebyli žádné anorektické modelky.. nemám nic proti, každej jsme nějakej, ale úplně jsem se zhnusil nad diskusí pod tou galerií.. kde anonymní profily, které nemají ani fotku, nemají žádné galerie, prostě nic mají tu drzost psát tam něco o hnusu, pohoršovat se nad tím jak je ta slečna tlustá a kdesicosi.. Proč mají vlastně tihle anonymní honimíři povoleno nejen cizí galerie sjíždět, ale i hodnotit a komentovat? Byl bych pro přidání zašktávátka, nebo roletky ve stylu "Tuto galerii může vidět: Kdokoliv/registrovaný/uživatel s aktivními galeriemi".. Protože mi tohle přijde opravdu jako ubožárna.. Já taky nechodím po cizích galeriích a nevybíjím si tam nějaké svoje komplexy.. Myslím, že až takový problém to udělat není (jeden další chlívek v databázi u každý galerie) a php se o tohle starající by snad zvládla naprogramovat i cvičená Judy :D. Pokud ten nápad někoho oslovil, taky se mu nelíbí tyhle hnusné komentáře těhle anonymních hovad.. Budu jen rád, když mě podpoří a když to amateri.com třeba zrealizují..
Návrh? Spíš bych měla přání, které se ovšem nesplní. Kéž by šlo nějak vyfiltrovat buzeranty. Já nejsem homofobní, ale číst tu ty některé inzeráty v místnostech na skle je pro ženu naprostá nechutnost. Bez pardonu na pozvracení. Ať si každý dělá co chce, ale nemusí s tím nikoho otravovat, především pak lidi, kteří o to opravdu nemají zájem. Myslím, že hodně lidí je podobného názoru.
Je to jen plošná inzerce na skle, většinou ani nesouvisící s popisem dané místnosti. Někteří jedinci pak takto spamují i několik místností se stejným textem....
Žen je tu celkově málo a myslím, že tohle mnohé z nich také odrazuje.
Nejsi homofobní, ale chtělo by se ti filtrovat, tebou nazvané, buzeranty...
Ať si dělá co chce, ale nemusí s tím nikoho otravovat...
Vztahneš to i sama na sebe? Jako klidně si dělej co chceš, ale neotravuj s tím tady
Remiel: tvůj návrh se mi zdá logický a fajn, ale ve výsledku NIC nevyřeší. Ti, co galerky nemají si je udělají - z ukradených fotek z netu. Pokud ten člověk nebude mít IQ houpacího koně, tak fake ani nepoznáš.
Aha, tak to se omlouvám, nevěděl jsem to, buď jsem si toho nevšiml, a nebo nevím.. (možný mi to schoval adblock :D) Každopádně by stálo za pokus vypnout možnost těmhle anonymním kecalům i tu galerii vůbec zobrazit, protože když se tu tak rozhlídnu.. 9 z 10 profilů nic a jen parazitují na zbytku.. :D Už jsem z toho poslední dobu nějakej unavenej.. Skoro každej, kdo napíše nemá v profilu prostě nic.. Začíná to tu být fakt o ničem..
No jo, a to je ten kamen urazu.. protoze nikoho "nenuti" aby si sam nejaky galerie poridil.. a pak je to tu samej anonymni kecal a virtualni honic.. No co, je asi na case se porozhlidnout jinde, protoze amateri jdou fakt do p... no, vy vite kam.
Návrh na vylepšení..
Návrh..
Je to jen plošná inzerce na skle, většinou ani nesouvisící s popisem dané místnosti. Někteří jedinci pak takto spamují i několik místností se stejným textem....
Žen je tu celkově málo a myslím, že tohle mnohé z nich také odrazuje.
Nejsi homofobní, ale chtělo by se ti filtrovat, tebou nazvané, buzeranty...
Ať si dělá co chce, ale nemusí s tím nikoho otravovat...
Vztahneš to i sama na sebe?
Buď tolerantní a měj nad vším nadhled
Promin, dneska uz pomalu 90% lidi ma adblocky ;) i sam pisatel :D