To sa stava aj manzelke, chce to uvolnenie klud a hlavne chuť experimentovat
Příspěvek byl uživatelem smazán.
ak mas peniaze tak ano 😂😂😂😂🤣😂🤣
Je to jednoduche, dostocne dlhym drazdenim bodu G ked je zena absolutne uvolnena. Dva dostatocne dlhe prsty a ides. Samozrejme nie za kazdu cenu tlacit a robit len jeden rovnaky pohyb. Zatial som ho dokazal spravit kazdej zene. Ale pri kazdej to je trosku ine, intenzita, pohyb. Samozrejme popritom sa jej jazykom hrat s klitorisom a podobne. Len sa musi poriadne uvolnit lebo vacsina zien ma pocit ze musi mocit a vtedy to stopne. Tak na to ju treba pripravit ze to nic nieje a nech tomu da volny priebeh. A priprav sa ze budes ako po sprche mokry

nie to neni iba zvyk.proste si sa raz uvolnila a uz vies jak na to a ide ti to.dokazal som to urobit bivalu frajerku ani som nemyslel na to a zrazu zacala strekat a potom vzdy som sel do tu polohu a vzdy sa nam podarilo.prvi krat som myslel ze sa vycikala az potom som pochopil.je to krasne.
prepacte za pravopis nie som slovak /pochopitelne/
prepacte za pravopis nie som slovak /pochopitelne/
Dôležitá je psychika ženy. Žena musí byť uvoľnená, nesmie sa brániť. Mnohé ženy majú pocit ako nutkanie na močenie, hambia sa, majú z toho nepríjemné pocity a nechcú pokračovať. Pokiaľ nebude žena uvoľnena tam nepomôže ziadna technika
každa ma mokrý orgazmus len to musi biť dobre urobene
tak a teraz si odpoviem. už so sa dočítala tu o tom viac. viem to pomenovať. no stále nedokážem povedať, že tie orgazmy sú porovnateľné
Nie,su ineee,no hlavne na silu ked to muz chce...to nejde,hlavne musi byt zena na to pripravena....
Kazda zena vie zazit mokry orgazmus. Zavisi len od muza ci vie, kde a ako masirovat.
Ok tak inak. Nebol som so zenou, ktora by ho nemala.
Čo tým myslíš, že není tak kvalitný ako klitoriadny? Ja milujem keď to robím žene rukou a ona silne strieka.
Áno, nie je taky kvalitný ten orgazmus...
baby, čo som mal, práve ten mokrý orgazmus mali silnejší, omnoho silnejší...a celkom ľahko to šlo aj do multiorgazmu...smaozrejme, nie na prvýkrát
Vaginalny posobi na muza silnejsie, mozno aj vdaka tym vystrekom, ale viac zien sa zhodlo na tom ze klitoralny je ovela intenzivnejsie a neporovnatelne lepsi. Moja partnerka nie je vynimkou. Strieka jedna radost a vzdy som z toho vo vytrzeni, ale sama to popisuje ako zvlastny pocit ci tlak ale pri klitoralnom dokaze ist do bezvedomia ak neprestanem a prestimulujem ju.
bod G a mokrý orgazmus
desaťročia som mala len klitoriálny orgazmus