Ahoj, už jsem to zkoušel několikrát, ale vždy byl inzerát nakonec dost neúspěšný. Má někdo tipy, jak napsat inzerát tak, aby zaujal a přiměl holku k reakci? Co by tam podle vás nemělo chybět a co by tam naopka být nemělo? Díky za tipy ;-)
Nabízím zajištění hudební produkce na různých akcích, jako jsou výročí, oslavy, narozeniny, svatby, firemní večírky, dětské oslavy i Silvestr. Hraji český i zahraniční repertoár a spousty žánrů jako rock, pop, country, disco, latino, muzikálové hity, dechovku a další od 70. let až po současné hity, včetně lidových písní. Aparaturu, mixážní pult i 2 mikrofony mám. Hudební produkci zajišťuji v oblasti Olomouc a okolí. Cena dohodou
V říjnu o víkendu jsem hrál ve Švédsku 80/s hits a maximální spokojenost
No koukám jak se tady muži do mne pustili, poté co mi sjeli profil.....
Na amatérech sem zhruba 10let, předchozí profil byl ještě společný s exmanzelkou. Další asi 7 galerii a pár videí mám uzamčenych na tomto profilu, pokud bude někdo zpochybnovat jejich pravost, dočasně je klidně odemknu. A 99 mi fakt není, sem o něco mladší.....
Taaak a muži do mne
Hele v pohodě, já to prostě vidím jinak.....
Já osobně bych udělal povinnou certifikaci, kdyby se alespoň ověřilo pohlaví uživatele.
Protože těch červených mužů je tady opravdu hodně. Na červené nevyplněne nicky bez galerie nemá vůbec smysl reagovat, stejně na druhé straně klávesnice sedí břichatý honič, někdy možná i v sukni.
Já to za ty roky a po těch zkušenostech vidím prostě jinak.
Na galerii není nic špatného, není to o chlubení, vystavovaní, ale člověk prostě na erotických stránkách ví alespoň zhruba s kým se baví a píše. Tyto uživatelé mají můj respekt.... Ten zbytek, opak, o tom sem už psal.
Jinak respektuji, ať si každý vládne svému profilu jak chce, je to jeho věc
Nebudu se tady nijak rozepisovat jen pár poznámek k tvému textu.Píšeš že jsi tady hoooodně let ale profil jsi založil v roce 2014 což se nedá považovat za sakra zkušeného člena jak se tady prezentuješ.A tebou uváděný věk 99 let taky napovídá mnohé o pravosti údajů.Nevím co by řešila certifikace v tvém případě.
Já přeci nenapsal, že každý červený profil bez galerie je automaticky muž. Ale s největší pravděpodobností ano.. ..
Když má někdo galerii, tak se přeci nevystavuje. Nehledě na to, že jsme na amatérech, ne na nějakém dětském chatu nebo na lidé.cz. Člověk by měl, pochopitelně diskrétně, vědět a vidět, s kým si alespoň zhruba píše. Na diskrétní galerii není nic špatného....
Já za těch opravdu hoooodně let tady, dospěl k tomuto závěru. Většinou jsou opravdu muži hrající si na ženu. Byt to na mne, udělal povinou certifikaci a galerii. Bez obličeje, klidně.
No to by tady ubylo "žen"
Jak bylo už uvedeno, polovina žen zde jsou muži. To že je nick červený, neznamená že je tam žena. Z letité zkušenosti tady vím, že opravdu převážná většina červených profilu bez galerie jsou muži. Troufnu si tvrdit, že klidně i 80%. Já osobně červený profil bez ničeho okamžitě zavíram, pokud mi napíše červený profil bez fotek, vím že je to zcela jistě bukvice a nereaguji.
A rada?
Komunikuj jen s ženami a galeriemi. Netvrdím, že tam nemůže být bukvič, ale šance je menší než profil bez ničeho.
Tady většina lidí nezná základní pravidla komunikace. Pokud věta končí otazníkem a z povahy textu je patrné, že se na něco ptám, stejně na to většina lidí neodpoví.
Další zdejší módou je "rozhovor" najednou ukončit, případně v něm pokračovat třeba až za měsíc, za 14 dnů.
To, že se tady spousta mužů vydává za ženy, tu už někdo psal.
Nevýhodou mužů je, že hlavně oni tu dávají inzeráty. A tolik žen - zájemkyñ tu bohužel není. Pokud ti nějaká na inzerát odpoví, tak se z toho vyklube, že požaduje FO. A pokud si sem nějaká žena dá inzerát, tak dostane milion nabídek, že ani nestíhá odpovídat. Že si vybere zrovna tebe, tak to je asi jako výhra ve Sportce. A řada inzerujících žen pak opět požaduje FO, jen to neuvede přímo do inzerátu, protože inzerát by pak musel být zařazen v jiné kategorii.
Některým ženám vyhovuje slušně napsaný text inzerátu nebo odpovědi, některé vyžadují hrubší styl zacházení nejen v písemném projevu, takže když se netrefíš a použiješ přesný opak toho, co ta která vyžaduje, tak smolík.
Včil mudruj.
To ukončování hovorů v půlce věty se dá pochopit,když si píšeš z počítače s někým cizím o šuku a v tom přijde domů drahá polovička tak nic jiného než to náhle ukončit nezbývá,pokud nepočítám ostudu či rozvod.
To ukončování v půli věty chápu, někdy se i stane, že mám něco rozepsané, nemůžu psát a po nějaké době nečinnosti dojde k samovolnému odhlášení a tím i ke ztrátě rozepsané zprávy. Pak nezbývá než to celé napsat znovu a ne "spoléhat" na to, zpráva byla odeslána (stačí se podívat do odeslaných a hned vidím, že se zpráva jaxi sama neodeslala).
Měl jsem na mysli situaci, kdy napíšu a odešlu zprávu a nic se neděje, týden, dva (a vidím, že dotyčný /-á zde mezitím Xkrát byli. A on /-a se po dlouhé době ozve a naváže na předchozí konverzaci, jako kdyby byla ukončena, přerušena včera.
Nebo když je na řadě s odpovědí druhá strana, tak druhá strana se po nějaké době ozve, proč neodpovídám, přesto že na řadě s odpovědí je druhá strana. Urgovat nebo žadonit o odpověď mi nepřipadá moc vhodné, přesto tak musím mnohdy činit.
Pokud nechci, nemám dále zájem pokračovat, tak to napíšu rovnou a nevykrucuji se.
jestli se chceš seznámit tak sem nelez a vyraž do ulic,jakožto seznamka je to tu úplně k hovnu.Polovina žen jsou tu chlapi a z toho zbytku půlka šukat nechce tak asi tak.
Jo chlapče ,to musíš mít taky něco v hlavě a ne jen v kalhotách.Hlavně umět zaujmout,nezapomeň ,že mužskýc h je tady straaašně moc a každý by chtěl najít protějšek.
No to ano, to s tebou souhlasím, chlapů jsou na seznamkách mraky, holky se hledají hůř... Ale mám zkrátka pocit, že dkyž napíšu něco chytrého, víc informací než jen že "hledám holku" tak se to nikomu nechce číst. Když zase napíšu něco krátkého, tak to lidi odsoudí, že je to nicneříkající... Když tam nemám pravopisné chyby, nikdo to neocení, když je tam mám jsem za blba... Když napíšu, že mám výšku, pracuju a baví mne divadlo, tak machruju, když zase napíšu o sexu za úchyla... je toho hodně, tak men zajímal nějaký konstruktivní názor, ne jen nicneříkající poznámka, abych to psal hlavou a ne pérem...
Jak napsat inzerát?
Jak napsat inzerát do seznamky, aby uspěl?
Nabízím zajištění hudební produkce na různých akcích, jako jsou výročí, oslavy, narozeniny, svatby, firemní večírky, dětské oslavy i Silvestr. Hraji český i zahraniční repertoár a spousty žánrů jako rock, pop, country, disco, latino, muzikálové hity, dechovku a další od 70. let až po současné hity, včetně lidových písní. Aparaturu, mixážní pult i 2 mikrofony mám. Hudební produkci zajišťuji v oblasti Olomouc a okolí. Cena dohodou
V říjnu o víkendu jsem hrál ve Švédsku 80/s hits a maximální spokojenost
S pozdravem
Karel Mifka
Hněvotín 293
732 357 545
Třeba máš větší žížalu
Na amatérech sem zhruba 10let, předchozí profil byl ještě společný s exmanzelkou. Další asi 7 galerii a pár videí mám uzamčenych na tomto profilu, pokud bude někdo zpochybnovat jejich pravost, dočasně je klidně odemknu. A 99 mi fakt není, sem o něco mladší.....
Taaak a muži do mne
Já osobně bych udělal povinnou certifikaci, kdyby se alespoň ověřilo pohlaví uživatele.
Protože těch červených mužů je tady opravdu hodně. Na červené nevyplněne nicky bez galerie nemá vůbec smysl reagovat, stejně na druhé straně klávesnice sedí břichatý honič, někdy možná i v sukni.
Já to za ty roky a po těch zkušenostech vidím prostě jinak.
Na galerii není nic špatného, není to o chlubení, vystavovaní, ale člověk prostě na erotických stránkách ví alespoň zhruba s kým se baví a píše. Tyto uživatelé mají můj respekt.... Ten zbytek, opak, o tom sem už psal.
Jinak respektuji, ať si každý vládne svému profilu jak chce, je to jeho věc
Prostě: "Ještě větší blbec, než jsme doufali"
Když má někdo galerii, tak se přeci nevystavuje. Nehledě na to, že jsme na amatérech, ne na nějakém dětském chatu nebo na lidé.cz. Člověk by měl, pochopitelně diskrétně, vědět a vidět, s kým si alespoň zhruba píše. Na diskrétní galerii není nic špatného....
Já za těch opravdu hoooodně let tady, dospěl k tomuto závěru. Většinou jsou opravdu muži hrající si na ženu. Byt to na mne, udělal povinou certifikaci a galerii. Bez obličeje, klidně.
No to by tady ubylo "žen"
A rada?
Komunikuj jen s ženami a galeriemi. Netvrdím, že tam nemůže být bukvič, ale šance je menší než profil bez ničeho.
Další zdejší módou je "rozhovor" najednou ukončit, případně v něm pokračovat třeba až za měsíc, za 14 dnů.
To, že se tady spousta mužů vydává za ženy, tu už někdo psal.
Nevýhodou mužů je, že hlavně oni tu dávají inzeráty. A tolik žen - zájemkyñ tu bohužel není. Pokud ti nějaká na inzerát odpoví, tak se z toho vyklube, že požaduje FO. A pokud si sem nějaká žena dá inzerát, tak dostane milion nabídek, že ani nestíhá odpovídat. Že si vybere zrovna tebe, tak to je asi jako výhra ve Sportce. A řada inzerujících žen pak opět požaduje FO, jen to neuvede přímo do inzerátu, protože inzerát by pak musel být zařazen v jiné kategorii.
Některým ženám vyhovuje slušně napsaný text inzerátu nebo odpovědi, některé vyžadují hrubší styl zacházení nejen v písemném projevu, takže když se netrefíš a použiješ přesný opak toho, co ta která vyžaduje, tak smolík.
Včil mudruj.
Měl jsem na mysli situaci, kdy napíšu a odešlu zprávu a nic se neděje, týden, dva (a vidím, že dotyčný /-á zde mezitím Xkrát byli. A on /-a se po dlouhé době ozve a naváže na předchozí konverzaci, jako kdyby byla ukončena, přerušena včera.
Nebo když je na řadě s odpovědí druhá strana, tak druhá strana se po nějaké době ozve, proč neodpovídám, přesto že na řadě s odpovědí je druhá strana. Urgovat nebo žadonit o odpověď mi nepřipadá moc vhodné, přesto tak musím mnohdy činit.
Pokud nechci, nemám dále zájem pokračovat, tak to napíšu rovnou a nevykrucuji se.