"GRILOVÁNÍ NA ZAHRÁDCE" v Clubu Lublaňská pro velký úspěch budeme opakovat o středách 23.8. a 30. 8. 2017 od 19:00 Připravili jsme si pro vás: VSTUP PRO PÁRY ZDARMA (samotné ženy také zdarma, jako vždy) DOBROTY Z GRILU JAKO POZORNOST PODNIKU Samozřejmě na vás bude čekat vířivka, tři sauny (finská, infra a parní) a spousta zábavy. Přijďte se podívat k nám na zahrádku a užít si středeční večer. Těšíme se na Vás
Ahoj včera jsem byl v dluhu po třetí se ženou, úžasný zážitek , kluci mi poblíž tu mojí Zuzanku rozpálit pánové děkuji a těším se na příště Mirek
Příspěvek byl uživatelem smazán.
a to si tu dopisujete s kym prosim.....?
nerozumim reci tveho kmene...........
Pár překlepů a co, každý snad pozná že jsem byl v clubu a že mi kluci pomohli
Ahoj přidá se nějaká holka dnes do klubu?
Bude někdo zítra, 8.6., hned po otevíračce? Chci zajít zablbnout :-)
Chystám se zase do Lublanské, zajde se mnou nějaký chlapík, nechce se mi samotnému?
Tenhle čtvrtek, 8mýho, co ty na to?
Ahoj, já zajdu rád. Dnes nebo zítra?
no svata pravda vsici jsou u vody
chtelo by to zorganizovat nejake akce nekde v prorode fanousci lublanske
chtelo by to zorganizovat nejake akce nekde v prorode fanousci lublanske
Zdravime Vas i s partnerem, po par mesicich jsem zase na cas v Praha. Zavitali jsme do Wellness Lublaňská a jsme zdeseni. Kde se podeli vsichni swingeri? Pred par mesici tam chodili alesmon samotni muzi. Vcera sedel na baru jen jeden teplej co vykecaval s obsluhou a dalsi dva si vzadu ochutnavali navzajem koncovky. Stalo se neco? Co nam uniklo? Proc tam nikdo nechodi? Necekali jsme sex ale chteli jsme aspon pokecat ale nebylo s kym..... Ma pro toto nekdo vysvetleni? Jo a to cerne na strope na toaletach je co?
Ahoj lidi
Chodil jsem do Lublanske,ale pokud jsem nesel se slecnou tak sem se hodne malo kdy dockal sexu. Netvrdim ze je to podminka swingru, ale kdyz tam neni sex tak clovek muze jit do podoli a vyjde to na stejno.
Chodil jsem do Lublanske,ale pokud jsem nesel se slecnou tak sem se hodne malo kdy dockal sexu. Netvrdim ze je to podminka swingru, ale kdyz tam neni sex tak clovek muze jit do podoli a vyjde to na stejno.
Kecy v kleci a ted tu o cervene karkulce. Bud to je SW nebo to SW neni :-)
Asi jsi nepochopil, nebo neumis cist. Pise snad ze chce zenskou? Pripojujeme se k nemu a rikame ze do Lublanske nechodi uz ani honici....
Ahoj , byli jsme v pátek i v sobotu a lidi bylo dost bylo tom moc příjemný , ze občas někdo pohoni nam třeba nevadí , všude jsou honici
Tak kdo ma zajem? Jsem tady pro vsechny
Zdravím mohu vás pozvat na swingová?
Ses probral brzo po osmi letech, swingová😁
Já zájem rozhodně mám. Kdy se do klubu chystáš?
no ono když je venku krásně na opalování a předvádění se ,tak většinou všichni vyrazí k vodě nebo do přírody.Dá se tam i pěkně šmírovat.....
Byl jsem včera kolem 22 a bylo to super děkuji paru za hezky vecer a chci poděkovat personálu který se o mne tak dobře staral , děkuji
Chodím do clubu často, Dekuju ze jste vždy si skvěle odpočinku , když je nějaké spetreni tak je to super a když ne tak rad jen odpočinu , mužů doporučit je tam krásné cisto a příjemný personal . Ahoj Ondra
VELKÁ GANG BANG PÁRTY V CLUBU LUBLAŇSKÁ 10.06.2017 od 20:00 HODIN .VSTUPNÉ MAJÍ PÁRY A ŽENY ZDARMA!!!!!!!! MUŽI 250,- . MALÉ OBČERSTVENÍ BUDE PRO VÁS PŘIPRAVENO!!!!! TĚŠÍME SE NA VÁS.

CLUB LUBLANSKA 2017
Club Lublanska