Byl jsem na tom podobne, nesel v plnem ztoporeni uplne cely pres, ale sex sel i kdyz to trochu bolelo, ale za tu slat se to vydrzet dalo. Dokonce me jednou partnerka natrhla uzdicku, krve jak z vola a vubec jsem to necitil. Pak to teda palilo a sex fakt nesel a k dokorovi jsem musel stejne a nic nedelal. Casem se to dostalo do normalu a dodnes nechapu, kde mohl byt problem.
Ale doporucoval bych prenest stud a nekam s tim skocit, treba nedopadnes dobre jako ja. Ja mel diky tomu i dost problemu s prvnima stykama (kde bych sehnal lublikant v te dobe a v mem veku) proniknout, kazdy dalsi pokus byl vetsi a vetsi stres a diky tomu jsem o dost prisel, nez se to povedlo a postupne dalo samo do normalu. Poprve se povedlo az hodne pozde se starsi (oproti me mladosti, dnes bych rekl zajickovy) v trosku podnapilem stavu. Pak uz se to lepsilo, byl blok v tech neuspesich.
Ale doporucoval bych prenest stud a nekam s tim skocit, treba nedopadnes dobre jako ja. Ja mel diky tomu i dost problemu s prvnima stykama (kde bych sehnal lublikant v te dobe a v mem veku) proniknout, kazdy dalsi pokus byl vetsi a vetsi stres a diky tomu jsem o dost prisel, nez se to povedlo a postupne dalo samo do normalu. Poprve se povedlo az hodne pozde se starsi (oproti me mladosti, dnes bych rekl zajickovy) v trosku podnapilem stavu. Pak uz se to lepsilo, byl blok v tech neuspesich.
Takhle by to být nemělo. Žalud bys měl mít při erekci celý přístupný - je to ta nejcitlivější část, takže pokud ho máš schovaný pod předkožkou, připravuješ se o ty nejlepší pocity :-). Stáhnout si předkožku předtím, než se ti postaví, může být ve tvém případě dost nebezpečné, protože pak ti zúžená předkožka zaškrtí konec penisu. Kůže ti v tom zúženém místě může navíc popraskat a zjizvením se to pak ještě zhorší.
Z vlastní zkušenosti můžu říct, že obřízka je super a vůbec není třeba se jí bát: zákrok trvá necelou půlhodinu a kromě několika snesitelných vpichů jehly na začátku necítíš nic. Do týdne jsem to měl víceméně zahojené a mohl jsem začít opatrně honit. Lituju jenom toho, že jsem jí zbytečně odkládal - neudělej stejnou chybu ;-)
Z vlastní zkušenosti můžu říct, že obřízka je super a vůbec není třeba se jí bát: zákrok trvá necelou půlhodinu a kromě několika snesitelných vpichů jehly na začátku necítíš nic. Do týdne jsem to měl víceméně zahojené a mohl jsem začít opatrně honit. Lituju jenom toho, že jsem jí zbytečně odkládal - neudělej stejnou chybu ;-)
Jojojojojojojojojojojojojonojojojo
Stahni ho pred ztoporenim, co ty na to
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Příspěvek byl uživatelem smazán.
K tomu se přidávám, na obřízku bych to viděl spíš pokud by ti to nešlo vůbec, jestli to jde, i když těžko, tak se s tím dá určitě něco dělat.
Já sice neměl takový problém jako ty, jen jsem chtěl aby šla stáhnout ještě víc dolů a častým přetáhováním to časem začne povolovat. Obzlášť dobře to jde ve sprše, když si ho prohřeješ teplou vodou.
Já sice neměl takový problém jako ty, jen jsem chtěl aby šla stáhnout ještě víc dolů a častým přetáhováním to časem začne povolovat. Obzlášť dobře to jde ve sprše, když si ho prohřeješ teplou vodou.

problém s předkožkou.
potřebuju radu nebo zda to ženám vadí