Vzkazy - profil

Proklik

Ahoj, jak se ted ze vzkazu prokliknu na profil odesilatele? Z avataru i nicku me to hodi do konverzace....
Jdou obnovit smazane zprávy? Dekuji
vzkazy je kapitola sama o sobe.nejlepsi je dorucene mezi odeslanyma. nemuzete t udeklat jako driv DORUCENE A ODESLANE ZVKLAST DOIRUCENE ODPOVEDI NA INZERATY?DRIVE TO TAK BYLO TAKHLE V TOM JE S PROMINUTIM MRDNIK!
Ahoj.
Neslo by nejak pridat do vzkazniku sipku, ktera mne presune na nejstarsi zpravu. Nebo do nastaveni zprav ve vzkazniku krom hlasitosti dat moznost zobrazit zpravy od nejstarsi?
Od predelani vzkazniku se nemam sanci doproklikat na nejstarsi zpravy.
Diky za odpoved.
Před několika lety to fungovalo naprosto bez problémů a od té doby co jste na to začali hrabat to jde doprdele. Když něco neumím,tak to raději nedělám.
Opět ke zprávám - DĚS, chaos a zmatek. Dělení slov, použití klávesy Enter (proooooooooč...?*385* )..
KaH
Radeji nic Admini neopravujte a vratte vse do puvodni podoby.vsichni byli spokojeni a vse dobre fungovalo.
I když se mi ten nový vzkazník nelíbí,tak na profil,uživatele,který mi píše se dostanu ,klepnu v části ,kde se píšou zprávy nahoře na nick ,u kterého je to značení zda je to muž či žena
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Potvrzuji, že to dělá na více různých telefonech :-(
Případně se zobrazí a nejde psát. Nebo psát jde, ale přeskakují písmenka v pořadí!

Už se mi i stalo, že jsem psal pozpátku :)
Vzkaz pro nick.tajnamilenka ( když jsi si mě ihned zablokovala)

Ještě jednou stáhneš mé kamarádce fotky a budeš se za ní vydávat tak uvidíš !
Také si myslím že to není ona ani nedokáže odpovědět jen si to přečte
Také si myslím že to není pravý Nick ani nedokáže odpovědět jen si to přečte
Máš pravdu měl sem s ní tu čest a taky mě dala do ignoru a to sem jí nic neudělal jen sem se provinil tím že se mi líbí jiné ženy*3*
máš používat kondom kravko,dobře ti tak *3**3**3*
pro kleopatru

- neřeším tu firmu, prostě jsem trochu přibržděný a opravdu nevím co znamená to jejich "partnera".
Je to jenom zvědavost. Proč se těšit na hračku která může nebýt ta správná
Trochu z jiného soudku - ale taky pro adminy:
Seznamka:
inzerát zadaný v rubrice "Milenecké azyly" se nezobrazí v rámci "Všechny kategorie". Proč? Je vidět pouze po zadání filtru "Milenecké azyly", což si málokdo nastaví. Většina uživatelů si nastaví ve filtru hlavně "region" a dále „Všechny kategorie“ - tzn., že v rámci „Všech kategorií“ by měly být vidět všechny inzeráty.
Nejedná se jen o mnou zmiňovanou kategorii, další kategorie "Ona nabízí služby" se také mezi ostatními inzeráty neobjeví. Věřím, že budou i další kategorie takto postižené.
Už jsem na tento problém upozorňoval, avšak bez jakékoliv reakce (třeba i jen vysvětlení).
Děkuji za objasnění, případně i za provedenou nápravu.
Kdyby jste si místo toho stěžování raději zašukali uděláte líp. Tady si furt všici stěžují a nikdo nemrdá.
Nějaký přínosnější příspěvek byste zplodit nesvedl?
když nemám

- problém, protože vzkazy mám vypnuté, takže si vlastně ani nemám na co stěžovat, tak tady je moje troška do mlýna -
je někde bližší vysvětlení co, nebo kdo, je "partnera" *416*
Furt nevím jestli ten připínák z reklamy od Růžového Slona můžu pořídit tomu mému nebo je jenom pro použití s vagínou *222* ...
Z telefonu je to taky naprd.
Nechapu proc nejde ze vzkazu kliknout na profil komu pisu.
Neprehledny.
Rolovani na prd.
Ale hlavne ze se vedeni libi ze se napise vic vzkazu.
Aby ne, protoze vsichni si mezi sebou pisi jak to jde tady ke dnu.
Děkujeme za příspěvky. Vrátíme to kvůli chybě na mnohých mobilech zpátky. Mezitím budeme pracovat na opravě.
Přidávání více fotek současně-opět nefunguje, jde poslat jen jedna...
děkujeme za upozornění ignorace bude dnes opravena
Ojoj veď to ide len k horšiemu ....stále sa čosi vylepšuje no je to len horšie s horšie ...škoda ....celé zle :(((
Dekujeme za upozorneni, dodelame tam odkaz.
Zdravim mohu se zeptat když vymazu konverzaci smaže se jen u mě nebo k u toho s kým komunikuji. Děkuji.
Z hakeho duvodu by se mela smazat u toho s kym komunikujes. Ubfuje to jako vsude. Kdyz si smazes emaily, sms, konverzace na facu, whats upu vzdy mazes jen to co mas u sebe.
Jee, tak to kdyz takhle pekne reagujete, tak mam jeste jednu vecnou:-) Ve vzkazech to v bubline rozdeluje slova na konci radku, nejde na to moc koukat...
Můžete prosím poslat fotku buď do vzkazu nebo na mail info@amateri.com. Určitě to zkusíme upravit. Děkuju.
A dočkáme se někdy u vzkazů místo neustálého rolování do nekonečna aby to bylo po stránkách jako je u poznámek?
Dále proč nejde vzkaz smazat rovnou a musí se klikat na jakési 3 tečky a pak teprve smazat?
Opravdu si myslíte, že to vše je vylepšení a ne opak? Copak nevidíte kolik lidí odsud jen za letošní rok odešlo?
Nepřišlo nám, že mazání zpráv je tak časté, aby tam musel být křížek všude. Ani jinde to tak nemají. Vzkazů se napíše o třetinu více než když jsme nové vzkazy zavedli. To považujeme za úspěch. Určitě ale víme, že to má své mouchy a budeme se snažit je opravit.
Dobrý den, s koupí nového telefonu mě prohlížeč pošle vždy pouze na starý systém vzkazů. Nemohu se dostat na nové vzkazy. Zkoušel jsem 5 různých prohlížečů se stejným výsledkem. Můžeme mi prosím poradit? Děkuji.
Ještě doplním, novy telefon používá Android 9.
Mazání není časté možná u modrých nicku...
Ve vzkazech si necháváme jen ty podstatné..vzkaz tipu ahoj, co děláte a pod mažeme..A k čemu je dobré že se píše více vzkazů když daleko více lidí odsud odešlo?
Tak teda kolik presne jich odešlo? :D
Mě nejdou vůbec posílat zprávy :(
Ahoj tak to nejsi sama mě to poslední dobou taky nejde odesílat,píšu z mobilu (chrome) napíšu zprávu a nejde odeslat dotykem,někdy to jde na klávesnici entrem,Pavel
Z toho se moc nedozvím. Můžete být konkrétní? Zprávy vidite a nejde Vám psát, nebo je ani nevidíte? Jaký používáte prohlížeč? Jste na mobilu nebo na pc?
Jsem na.mobilu. Chrome. Napíšu jedno slovo dám.mezeru a slovo zmizí. Jediné co můžu poslat je smile. Pokud bych měla odeslat jednoslovny vzkaz nejde to.
A kde jsou vzkazy co jsme měli v archivu uložené? Vše je zase v prde....
Moc děkujeme pání adminové..jste skvělí !!!!
Vzkazy nejde odesílat. Teda hlavně z mobilu. Chci napsat slovo a klávesnice i napsaný text zmizí. Zkoušel jsem i jiné prohlížeče či klávesnice a výsledek stejny