HIV/pohlavní choroby

HIV/pohlavní choroby

Ahoj chci se zeptat nedávno na dovolené jsem mnel sex s jednou tanečnici v baru stalo to za ... skoro mi ani nestal a byl jsem hotovy za 2-3 minuty sex byl s kondomem ale přece jenom mi to nedalo na druhy den jsem si říkal ze ta holka mohla mít kde co klidně i HIV tak se chci zeptat jaká je vůbec šance ze bych se od ni mohl nakazit ? I když jsem použil kondom který bych řekl byl ne porušeny ani nesjel a snad ani nebyl děravy navíc jsem jak říkám skoro jsem nemnel ani erekci takže bych bych řekl ze jsem v ni skoro ani nebyl a udělal jsem se snad jen pohybem a dotykem a ze jsem to dlouho nemnel vím ze teď už je pozdě ale snad to bude dobre a příště si dam na tohle pozor ale chci se zeptat jsou nějaké testy abych nečekal 3 měsíce ?
Buď v klidu, tak jak to popisuješ, jsi mohl chytit tak akorát rýmu. Ono zase není až tak úplně jednoduché se virem HIV nakazit. Pusť to z hlavy.
Jako nebyl jsem zase tak pod obraz abych si nebyl jistý ze jsem kondom mnel ale jde o to ze teď jak na to člověk Furt mysli tak čte různé příspěvky ze někde kondom jen oplachnou a pouzijou znova. Nebo ze ho naschvál propícháji nebo ze mohl být ve špatně teplotě prošly a potom neučíny tak to potom člověku pěkné zamota hlavu
Tak na to furt nemysli, jediná smrt, která ti hrozí je, že tě při tom zamyšlení přejede na přechodu tramvaj.))
Virus HIV přežívá na vzduchu jen pár vteřin, tak i kdyby se kondom použil znovu, tak se toho celkem moc neděje.))) Myslím, že pravděpodobnost nákazy, když jsi v podstatě ani nesmočil, je asi taková, jako kdyby Zeman nebo Ovčáček vyhráli nad Usainem Boltem závod na sto metrů.)))
Jestli to nebude úpalem, že ti tenhle nesmysl blokuje pozitivní myšlenky, jak se dostat na krásné pevné pětky, do přiléhavé halenky. Páčko.
Udělal jsem se udělal ale jak říkám bylo to spíše tím ze jsem dlouho abstinoval s nebo dotykem moc jsem ani zasun necytel ale strach mám velký i když to bylo přes kondom šle jak říkám mohl být prošly nebo při špatně teplotě nebo tam mohla být dírka o kterém sem nevěděl a hlavně při nasazováni si nejsem jist zda ho jednou nevzala do pusy proste vím ze mám dementní otázky ale jsem s toho na prášky jednou člověk ujede na alkoholu a hned tohle
Noooo takova chlapska rýma je nejsmrtelnejsi nemoc :D :D
Oraquick nebo Insti, ale jistější je laboratorní test.
Ale je fajn ze strávis minuty psaním prispevku, kdyz za 10 sekund si muzes najit vsechny informace i sam ;)
Ale čekat 3 měsíce v obavách ? To je na. Máš-li
Tak příště strc pero do včelího úlu a zabouchej :D :D :D
Oraquick nebo Insti, ale jistější je laboratorní test.
Ale je fajn ze strávis minuty psaním prispevku, kdyz za 10 sekund si muzes najit vsechny informace i sam ;)