Příspěvek byl uživatelem smazán.
To by mě zajímalo, jak si ji poznal? 
jojo, jen jestli ji neznáš hloub
No nediv se Petře, jsi všude známý
Tabu?
Tak nějak
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Hele, a založíš mi zase moje vlastní vlákno?
Na tebe nikdy mit nebudu
zalezi na tom co psala na tom internetu
jestli chtela jenom sex nebo vazne seznameni rekni ji to primo a na rovinu ze hledas pouze znamost na pravidelny sex pak se ti bud odda v sexu nebo kdyz sex nebude chtit tak ji dej zbohem protoze by to pro tebe nemelo zadnou cenu jsi zrejme mlady kluk a nemas zkusenosti mel by sis nejprve o ni neco zjistit kdys je tak zblizka abys nenaletel
jestli chtela jenom sex nebo vazne seznameni rekni ji to primo a na rovinu ze hledas pouze znamost na pravidelny sex pak se ti bud odda v sexu nebo kdyz sex nebude chtit tak ji dej zbohem protoze by to pro tebe nemelo zadnou cenu jsi zrejme mlady kluk a nemas zkusenosti mel by sis nejprve o ni neco zjistit kdys je tak zblizka abys nenaletel
ok diky zistím o nej víc
urcite se prihlas na swinger party a uvidis ze tam ziskas zkusenosti a budes z toho nadseny hlavne se nestyd kazdy jsme jednou zacinali
ešte ktomu mám volný dom
ted jsem zjistil z tveho profilu ze je ti teprve 18 takze nemas asi zadne zkusenosti nejlepsi by asi bylo kdyby jsi se pridal na nejake swingr party kde suka kazdy s kazdym a tam bys treba nasel partnerku na pravidelny sex neboj se ani sexu s klukama ti te vykouri lepsi nez zenska a ty se naucis kourit kluky preji ti aby ti to vyslo prosim napis jak jsi dopadl diky

sex z neznámou holkou
ako jej mám ponúknut aby so mnou mala sex poradte