Novy vzkaznik

Fotky vlozene do zprav nejdou stahnout...

Pardon, jak to tedy nyní funguje, chci napsat někomu vzkaz a mám předepsáno již z minula ......chtěl jsem delete a nic, napsal jsem tedy do nabízeného řádku nový a odeslal se ten nabízený, co to je za hokej ????
Zdravím no super v pravém rohu dole u lišty se mi ukazuje tabulka jako minichat a nevím jak jí odstranit.Kliknu na vzkazy tak zmizí,klepnu na něco jiného tabulka se ukáže.Stále se nco zdokonaluje,ale k horšímu
Může mi někdo povolaný vysvětlit, proč se mi přestalo ve vzkazníku u jednotlivých nicků objevovat takový to modrý kolečko s počtem vzkazů? musím rozklikávat všechny vzkazy abych zjistila, od koho vlastně vzkaz přišel a to mě nebaví *23*
Prostě hrůza, pokud máte problém, máte se ozvat a admin vyřeší. Postupně prý dávají dohromady. No včera jsme s adminem, řešili a po nějaké, době, že neví co s tím. Že se na takové inovace o které tu fakt nikdo nestojí raději nevykaslete!
Příspěvek byl uživatelem smazán.
A nepomůžou, nakonec mi admin napsal.... Tak někde bude chyba....... Paráda, to vím dávno i bez něj. Tahle řešit problémy bych taky uměla.
Příspěvek byl uživatelem smazán.
s tím rolováním souhlasím....jenže jak tak koukám tak nový vzkazník vadí všem a adminům je to stejně jedno .......
a nově vzkazy hází chybu "Data se nepovedlo načíst."
Se spamovacího niku ( path1960 ) co mě psal mě zůstala nepřečtená zpráva ať dělám co dělám nejde smazat ani dát jako přečtená !
Při pokusu o posun na další vzkazy v mobilní verzi se namísto posunu vždy otevře nějaká konkrétní konverzace a není možné se dostat na začátek vzkazniku. Můžete s tím neco udělat?
Upřímný názor?

k čemu to je...dle mne k ničemu.

Uživatel nemá možnost volby jak chce aby se mu vzkazy zobrazovali podle toho jak je to pro něj lepší (a jaké zařízení na přístup k internetu používá) či jak je zvyklý.

Ten rychlo dotaz na změnu navíc nereaguje na přepnutí na starý mod,neb časový interval je tak krátký že na to ani reagovat systém nemůže.

Nebyl byl lepší banner s dotazem JAK CHCETE VZKAZNÍK POUŽÍVAT s volbou ANO ,NE...které by nastavilo vše tak jak to danému uživateli vyhovuje jednou pro vždy (tedy co se vzkazníku týče) ?
Reaguje vubec nekdo na ohlasy, nazory uzivatelu?? Dle stavu - bez napravy, asi ne a jsou vam - admini - nazory uzivatelu tzv. ukradene. Za nefunkcni sluzbu jsem si VIP nezaplatil.
Bordel bordel bordel...Nic jinýho...
Už jsme to sem psali dříve po předchozích změnách "k lepšímu". A to se jindy vulgaritám vyhýbáme... Dojebali jste to, zas a znovu.
Ale o to tu vlastně převážně jde. O jebání. Takže je to v pořádku *3*
Teda spíš *12*
No to je zase nářez!!!! Každá změna hrozná a pokaždé si říkám, že horší to snad být už nemůže a může!!!!!! Vzkaznik šílený, nepřehledný, odepíši, chci se vrátit zpět do vzkazů a to tedy nejde.
Vážení admini ....běžte do prdele
Muzete laskave doplnit ten proklik ze vzkazu do profilu uzivatele? Nebo to si mam kazdeho, kdo mi napise "ahoj" jit vyhledavat pres lupu? Take nefunguje "zpet", nevrati se do vypisu konverzaci.
Kdyby byl duben,tak si budu myslet,že to byl apríl,Vratte zpět vzkazník jak byl,ted mi tu skoro každý píše,že se nemůže dostat na profil.Stále se něco vylepšuje a to spíš horší
Mě nikdo nepíše ...................................
Inovace vzkazů je naprosto nepřehledný a nepoužitelný bastl. U některých lidí se kterými si píšu zmizela jak profilovka tak jejich nick. Ale jestli šlo o to i tady nám skrýt kdo z našich kamarádů je online, tak to jo, na to jste odborníci.
Nešlo by to vratit zpět.? Špatně jde odesílat, stará verze byla přehlednější
Přesně totálně na hovno, nepřehledny sloupek kterym sem už psal a po přečtení zprávy se stále zobrazuje že sem ji nepřečet!!
Dobry den,
nezlobte se, ale nechapu co vas vede k tomu menit podobu zobrazovani vzkazu. Jiz jednou jste to menili a posleze vraceli zpet. Pro me je tato vase"inovace" nevyhovujici.