Co si myslíte?

Zajímalo by mě, jaký je všeobecný názor

Ahoj. Nedávno jsem se bavil s kamarádkou o sexu. Kdo to má jak rád a všechno kolem toho. Z ní vylezlo, že má ráda submisivní, hodně podřízenou roli. Nebrání se vůbec ničemu, miluje BDSM, anál, a nejvíc jí vzrušuje, když si jí chlap tvrdě podrobí. Má ráda hry na role jako školačka-učitel, policista-vězenkyňe,...Její problém je v tom, že její přítel, i ti předchozí si myslí, že něco takového je hloupé a odmítají jí to dopřát a potíž spočívá v tom, že ona jinak ani není schopná dosáhnout orgasmu. Myslí si o sobě, že s ní není něco v pořádku. Já si myslím naopak, že je více než v pořádku. Jaký je váš názor?
Je naprosto v pořádku. Navíc může být šťastná, že ví, co chce ;-)
Já jsem jí to říkal, ale chtěl bych, aby to měla i od někoho jiného.
No jasně, vždyť tohle je úplně normální. Jen ať si najde někoho kdo jí vyhoví, takových nás je mraky *5*
Za mě naprostý souhlas. Tohle je prostě správně a pokud jí to ten její odmítá dát, ať ho pošle do háje.
Souhlasim s kolegou. Prostě hry k sexu patřej. Ten její je pěknej vůl a je možný, že to slečna začne hledat jinde...
Je to úplně normální a rozhodně jí znova zopakuj, že to není na prášky.))) Má své představy a fantazie jako každý a jen jejich naplněním se dochází k absolutnímu požitku. Někdo má fantazie odvážnější, jiný méně, ale snažíme se je uvést do praxe při sexu všichni. Jen je vždy třeba, najít k tomu vhodný protějšek, kterému se tyto fantazie nepříčí. Fantazie a představy jsou hnacím motorem všeho dění a pro sex to platí dvojnásob.