Mlekojedy, masturbace.

Kdo chodi se opalovat a i honit na Mlekojedy.

Dnes si to tam jeden par pekne daval
Dnes někdo dopoledne na hoňku do Mlékojed. Jsem tu sám.
O které Mlékojedy se prosímvás jedná?
Tak co lidi dnes někdo do Mlékojed voda je super, nebo jste na ně všichni zanevřeli.
A co zítra jde někdo na opalovačku ?
Koukám, že ten pošuk Bond to má dobře rozdaný. A ještě bude směšne vyhrožovat ženský, jak ubohé.*13* Místo aby se styděl, že si leští šavli na veřejnosti, tak se s tím ještě chlubí.

Jinak těm slaboduchým lešticům bych chtěl vzkázat, dělejte si to doma, venku na to není NIKDO zvědavý! A už vůbec není nikdo zvědavý jak s tím dlouhodobě zasíráte fórum. Zkuste nad tím popřemýšlet, dojde vám co ste za podřadnou lůzu!
Do Mlekojed chodim rad na opalovacku :)
Zítra někdo do Mlékojed na nudapláž.
Holka nebo páreček? Chcete se podívat na hezký stříkání?
Dnes někdo do Mlékojed , bude hezky.
Včera jsem tam byl a vedle dvě pěkný baby. Bylo fakt na co koukat. Třeba si to tady jedna z nich přečte a napíše :D která by ráda šla na společnou opalovačku do Mlekojed, nebo do Vojkovic či na Barabu?
V podstate bych mel taky chut pred nekym onanovat... mozna ma takovou chut vetsina muzu a miziva mensina zen, ale temer vsichni maji ty spolecenske zabrany, nebo se obavame negativnich reakci. Osobne se divim tem, kteri to na verejnosti pred cizimi skutecne udelaji, ja bych to, vzhledem k tem zabranam, nedokazal.
Vážně neznám holku a že jich znám dost ujetých která by tohle měla ráda..
Tak já psal vyložene "před někým onanovat"... a tím myslím třeba i před partnerem. Pár takových jsem v životě poznal, ale byla jich prostě mizivá menšina :-) I když tady na Áčkách bude to procento mezi Vámi vyšší. Je to přirozené, kdo je zde, bude pravděpodobněji otevřenější a náruživější.
Masturbovat před partnerem a v parku není ani jiná liga, to je jinej vesmír :-D

Před partnerem taky olizuju zmrzlinu stejně jako ho kouřím a dívám se mu upřeně do očí než si ho postavim, ale nedělám to cizím lidem na potkání *1*
Vždyť já to dohromady nepletu, Ovee. Ve svém příspěvku jsem ta dvě souvětí oddělil tečkou :-p
Mě by se líbilo jít po nuda pláži a vidět jak si to nějaká žena nebo holka dělá. Já bych se zastavil díval bych se na ni.
Jenže kočka není pes...............
Lidi,tak se tu nehadejte. Když je to jen mezi dospělými ,tak je to ok. Každý je na něco ujetý a je to o tom se tu na něčem domluvit. Hezký den a případně zájemkyně pište.
Já se nehadam, mě z principu pardon za výrazy ale to slušně nejde sere kripl co honí na lavičce v parku kam chodí detska. Než jsem odjížděla mimo CR na takového smrada jsem narazila právě v parku s mojí 5 letou neteri. Měl jediný štěstí že jsem tam byla s ní, pac potkat to sama tak mu ho urvu! *188*
Ne nejsi sám. Ale už tam nechodí tolik ženských před kterýma bych si to mohl dělat. Dřív to byla paráda
Každá holka co jde k vodě je nazhavema na honice *404**36*
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Ty se se mnou laskavě vůbec nepoustej do debaty. Ty jsi magor co honí v parcích kam chodí děti. Už jednou jsi se se mnou do křížku pustil a radím Ti znovu to nezkoušej *188*
Asi tak. Nedavno me nejakej dedek otravoval a chtel, abych se divala jak si ho honi. Nejak nechtel pochopit, ze nemam zajem. Ze nejsem u vody kvuli tomuhle, ale relaxuju tam. Musela jsem odjet...
Že vy oba sedíte v parku a masturbujete :-D
Jediný kdo Tu uráží a vyhrožuje jsi Ty, přečti si to ještě jednou miláčku *19* a doraz na sraz *3*
Tak já se zapojím :) k čemu ti bude IP ? a ok, jestli jsi takovej hacker.. kde sedím?
Ty jsi se Tím tu vychloubal *188*
Jak sedíš na lavičce a zenský si Tě zalibně prohlíží když před nima zuřivě honis. IP si klidně zjisti *1*

V září budu v CR pokud máš koule klidně doraz na sraz s radostí Ti to vysvětlím osobně *60*
007-bond 31.3.2017 14:01 Odpovědět
Ahoj,krasne jsem se udělal v parku,konečně je hezké počasí a zadari se narazit na osamělou zenu dal už je to o náhodě.

007-bond 31.3.2017 17:01 Odpovědět
Většinou v poho,par jich nabídlo i pomoc,některé ale nasávají ale i presto koukaj jak strikam. Zatím vše bez policie a následků.
Ahoj. Vím,že není. Ale mě strašně vzrušuje, když se na mě při onanovani někdo dívá. Žena nebo pár.