Nuda plaz na Dzbane

Který par chodi na Dzban?

Ahoj, nebyl by tu par ci zena na nezavazne setkani na nudaplazi na Dzbane? Treba si padneme do oka;)
Ahoj ja 30 let,funguje nudaplaz dzban?
Ahoj, my bychom letos poprvé zašli na Džbán dnes. Pokud bude nálada, rádi se předvedeme... Bude někdo odsud z amatérů?
Nevím jak letos, ale před lety se toho spoustu zajímavého dalo zažít v patrových sprchách. Tam se děly věci
Nakonec jsme dali přednost Barabě víc po cestě domů, Praha byla zacpaná.
Ahoj včera jsme navštívili nuda pláž Džbán a pěkně jsme si tam užili .manželku jsem tam pěkně prstíčkama udělal snad dvacetkrát a mě ho taky pěkně pohonila .Ale bylo tam docela dost lidí .Jeden kluk se tam na nás díval ale neměl odvahu .No super zážitek .Byli jste tam někdo ?
Dneska někdo Hostivař, Džbàn nebo Šeberak?? Jsem hetero ...
ahoj..budu na Šeberáku v sobotu dopoledne. jestli chceš vykouřit, přijď..jak tě poznám?
Jak asi.... Bude nahý a bude hetero *4*
Funguje už Džban ? Dá se tam třeba po večerech okolo 20-21h dobře s někým pohonit ?
Ahoj ja 30 let funguje nudaplaz dzban?
Jsem na dzbane. Vstupné 50kc na nudi asi 40 lidí. Dva chlapy s velkou výbavou.
Do kolika to tam je ? Ze bych se zastavil*5*
Jsem na dzbane. Dorazí někdo? Rád honím a kouřím v přírodě. Zdraví a čistota podmínkou.
Ahoj, už je to tam otevřené? Je tam už normální provoz včetně občerstvení? A kolik je letos vstupné? Díky za odpovědi.
Ahoj, otvorené už je, vstupné rôzne upravuju. Keď som tam bol v piatok tak občerstvenie otvárali okolo druhej...
Už je to tam otevřené? Loni jsem tam párkrát byl. Vzadu přelezu bránu a jsou tam placky u vody mezi houštím. Jednou jsem tam vykouřil padesatnika.
Muz 60l.bi.a buz.plnostih.praha.rad nosim plenky s dam.pradlem.chodim takto obleceny na sarce a cekam kdo mne obevi a pohraje si semnou,postrika,pochcije,omrda,osaha,atd.na veku nezalezi.nebo zajdeme na pivo,kavu,a domluvimese muzeme jit i ktobe,masli cas dopoledne.pis vladimirvalencik31@gmail.com
Kdyz by jste nekdo mel zajem si ho nekde venku nechat pohonit a vykourit nechte vzkaz. Nemam zazemi. Venku nebo po praze prijedu
Vcera jsem tam byl od 11-17 a jen par lidi.asi ve dve prisli vedle me za kerem 2 ukrajinci.pohonil jsem pred nima a oni nic az pak na druhou stranu za vyssi travou prisel starsi chlap.uz kdyz se svlekal tak mu stal. Pohonil jsem a on hded taky.klekl jsem si na rucnik a olizl si prst a koukal mlsne na jeho pero.hned sel ke me honil a strcil mi ho do huby.krasne jsem mu ho vykouri a ti ukrajinci na to koukaly a hned po nem prisly taky honil a kouril jsem jim tvrdy pera. Super me postrikaly jazyk a oblicej. Jinak pak uz nic. Dnes jedu na seberak. Snad tam taky bude co kourit.
Vcera jsem tam byl od 11-17 a jen par lidi.asi ve dve prisli vedle me za kerem 2 ukrajinci.pohonil jsem pred nima a oni nic az pak na druhou stranu za vyssi travou prisel starsi chlap.uz kdyz se svlekal tak mu stal. Pohonil jsem a on hded taky.klekl jsem si na rucnik a olizl si prst a koukal mlsne na jeho pero.hned sel ke me honil a strcil mi ho do huby.krasne jsem mu ho vykouri a ti ukrajinci na to koukaly a hned po nem prisly taky honil a kouril jsem jim tvrdy pera. Super me postrikaly jazyk a oblicej. Jinak pak uz nic. Dnes jedu na seberak. Snad tam taky bude co kourit.
Sel by dnes nekdo? Vzaj.honeni rad vykourim az do konce.