Kopřivy

Zážitky - zkušenosti-

Zkoušel jsem to sám i s kamarádkou. Tedy ona trápila mě :-)
Ona se nenechala.
Je to příjemná masochistická činnost. Zkoušel jsem i tzv. trest né slipy naplněné listy kopřiv. To je teprv síla. Popálení např na uzdičce je velmi vzrušující. Co na to ženy? Která jste to zkusila? Ať už při masturbaci nebo na někom nebo někdo na vás. Co na to muži?
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Mám podobnou zkušenost. Účinnost slábne, ale včera, když jsem intenzivně šlehal šourek, došlo k velmi silnému výronu velkého množství semena, přičemž penis byl ochablý. Velmi intenzivní zážitek - vlastně orgasmus. Budu v této praktice pokračovat.
Jedmou jsem koprivy jedl jako strudl.
Taky kopřivovo- vaječný svítek , zdravotní čaj, nebo kopřivový šampon a jiná přírodní kosmetika. Jejich využití je krom šlehání se přes ptáka opravdu široké.
Co tam máme dál?*22**22*
Každého baví něco jiného. Chce to prostě zkusit. Při pozitivním vztahu k BDSM to je vzrušující.
vyzkoušel jsem...je to mazec.-))
Šlehat se kopřivou přes čuráka, to může dělat jenom kretén.
Najdu někde u cesty kopřivu, natrhám, dojdu domů a tam si zašlehám. To je teda zoufalá zábava. O čem to je ? O bolesti ? O tom, že nešukám, tak na čuráku potřebuju něco cejtit ? Strkat si to do prdele, nebo ptáka na mravence ( to tady má jeden magor fotky ) , to je jiná liga ale kopřiva ? To je ubohost. Jenom se trochu popálit. Pro kretény.
Kreténštější mi připadá komentovat za každou cenu všechno debilním komentářem.
To to nezkoušela žádná ženská? Klitorisu by se to určitě líbilo :-))
Tak se vyjádřete holky :-)
Ženské z 99,9% nejsou masochisticke magorky víš *4*
Tím bych si nebyl tak jistý, když slyším ve správách kolik je žen se nechá od muže mlátit, týrat a ponižovat aniž by to nahlásili.
Těmi procenty bych si nebyl tak jistý. Žen masochistek je poměrně dost. A rozhodně to nejsou magorky víš *4*
Žen masochistek je určitě dost, nicméně pochybuji že se z nich víc než setina
magorek, která se švihá kopřivou přes klitoris *4*
Tak to mohou aspoň zkusit. Když jsem o tom poprvé četl na nějakém fóru, taky jsem si říkal, že je to blbost. Pak jsem si našel nějaká videa a nejdříve jsem to zkoušel sám a pak s kamarádkou sadistkou. Jako opravdovou sadistkou. Jí to baví :-) Na kopřivách je hezké, že ten pocit pálení a škubání v rytmu tepu je dlouhodobější. Je to opravdu intenzivní prožitek. A nezpůsobuje to žádné následky a poškození. Zarudnutí a svědění odezní v řádu hodin. Prostě není nad vlastní zkušenost. *4*
Dělat to každej, modelky v TV, nějaká herečka, atd. tak bych to možná udělal. Ale video, jak se šlehá tlustý prase přes čuráká a ještě se u toho třepe. Humus. U toho bleju.
Chudák můj nos. Ten zůstane nepožahanej.
To tlustý prase bych taky nemusel. A to ani s kopřivami. U toho bych asi reagoval podobně.
Zaujímavé :) asi to skúsim. Videl som videá kde si to pchali priamo do análu
Japka i chobotnici :-)) někde na www.zvraceny.cz je video :-)
Oprava: ...trestné slipy................
Raději si koupím nanuka.............
Není nutné komentovat když nemáš co říct :-)