Podvodne inzeraty

ona hlada jeho

Myslim ze uz bolo dost podvodnych inzeratov na tejto stranke ktore umelo zvysuju statistiku a v podstate robia reklamu erotickym portalom.
Pravidelne narazim na inzeraty typu ona hlada jeho... napr nick varusa

pricom v popise nicku je toto

Keď hľadáš niekoho ako sme my, kto si chce pekne užiť a nič neriešiť, tak pohľadaj v googli 234.sk/sexrande

tieto nicky su realne... su registrovane aj mesiac dozadu,,, aj v den inzeratu. ale je to podvod.

na co toto niekto robi ?

Ja mam trošku inú skúsenosť. Ale svojím spôsobom patrí sem. Snažím sa predávať vlastné bdsm pomôcky a ozval sa mi na inzerát de.ilko s nickom Audinar. Poslal som mu to. Zacvakal za kuriera 8 eur a ten inteligent si to nielenže neprezval ale nemal ani len tolko slušnosti aby na to nieco povedal. proste ...aj to vie nasrat
Nefertity27 bud to je chlap alebo žena čo podvádza a zavádza, odporúčam sa vyhnúť tomuto nicku!
A poznáte niekto flirtkontakt.sk??? Aké máte s tým skúsenosti? Dakujem
VOP flirtkontaktu:

Užívateľ berie na vedomie, že niektoré užívateľské účty boli a môžu byť umelo vytvorené prevádzkovateľom za účelom zvýšenia kvality služieb poskytovaných prevádzkovateľom a kontroly týchto Obchodných podmienok. Tieto účty môžu byť verejne dostupné a nie sú akokoľvek označené. Z týchto účtov môže prevádzkovateľ prostredníctvom svojich moderátorov zasielať správy užívateľom a zodpovedať správy od uživateľov.

Inak povedané majú aj robotov.

Majú platby s predĺžením aj bez a môžeš.ich zrušiť cez SMS. Takže nemáš problem s papierovanim do Švajčiarska a podobne.
Tak je to tak isto. Keď chceš zrušiť profil,tak musíš písomne. Ale stačí formulár zaslať mailom. A komunikácia je v slovenčine.
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Ahoj, no musíš poslať ten formulár ale stačí mailom, nie poštou. Už si to presne nepamätám ale viem,že som si ho vytlačil,podpísal, oscanoval a poslal na mail. Mail som našiel niekde na ich stránke. By som zakázal takéto podvody!
Podľa mňa to bude niečo podobné. Treba si prečítať ich obchodné podmienky skôr než zaplatíš rozšírené členstvo. Dobrý indikátor odrbu je aj to ak ti chodí veľa pošty keď máš nevyplneny profil. Akože vždy sú tam aj reálni ľudia ale väčšina pošty ti chodí od robotov. Na sexzoznamke sú takí hlúpi, že roboty ti posielajú poštu v tvare "rád/rada by som".
A navyše keď skusis tú stránku tak si na sexzoznamke plnej robotov - falošných profilov, keď tam zaplatíš členstvo tak sa ti automaticky predlžuje (bez toho aby si bol o tom informovaný prostredníctvom platbe, je to len v obchodných podmienkach) a zrušiť sa dá LEN písomne. Takže pozor na to, je to čistý ojeb.