Před hlasováním se prosím přihlaste.

hashflare

poznate to niekto da sa cez to tazit bitcoin

poculi ste uz o tym ? da sa cez to tazit bitcoin a zarabat navratnost je 100 dni
Joooo kde jsou ty roky 2010, kdy jsi cele jednotky bitcoinu dostával za pouhou registraci na portálech ;)
Ale jestli mas zajem, tak se domluvíme a dam ti velmi ferovou cenu 5000$/BTC.
Fakt se někde rozdávali bitcoiny za registraci? :D
Ano ;) bylo to forma "poukázky na slevu".
Koukni co se stalo 22 května v tom roce a omejou te ;) :D :D :D
Hele nic u toho 22 května mě nenapadlo, google mi řekl, že umřelo nějaký 150 v letadle ale nic k tomuto tématu
jeden, nyní totální hlupák, si koupil dvě pizzy za 10000 BTC :) V dnešním kurzu za necelou miliardu korun :-D
No jo no :D Kdo to v té době mohl tušit. Z někoho to udělalo jednoduše obrovské boháče z jiného pravděpodobně psychicky labilního(poté co BTC nabral cenu :D)
Ale aspoň si dal pizzu, to chválím
V té době to bylo něcko kolem šesti stovek :-D
Příspěvek byl uživatelem smazán.
ale tam nezarabas pozeranim a klikanim na reklamy
Příspěvek byl uživatelem smazán.
No tak to, že to je z Estonska zrovna jako negativní informace není. Estonsko je asi nejrozvinutější IT země na světě(hlavně z pohledu státu). Zrovna k bitcoinu a Est jsem někdy nedávno četl, že chtějí založit nějakou státní virtuální měnu.
PS.: Pokud musíš investovat někam bitcoiny, tak bych tomu moc nevěřil, může to být pravda ale spíš to bude podvod. Jinak by mě zajímalo proč se autor ptá na amatérech :D. Na tohle v ČR existuje milion lepších stránek a předpokládám, že umíš i anglicky, takže zdrojů je dost