Doprovod na sw

Ahoj ráda bych zašla na sw. párty.

Máte někdo zkušenost s doprovodem? Chodíte jen v páru nebo i sám/sama?

Dá se v klubu jen koukat nebo na člověka koukají jak na magora když se nemá chuť zapojit?
Jsem na tom stejně zajímá mě to ale sama ?
Já chodím s holkou a někdy i sám... Ten můj klub je soukromá záležitost a to je pohodlnější než klasické club ý. Jsou i hezčí lidi hlavně. Vybraná klientela
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Takže již jsem swingers navštívila. A pár dojmů.
1. zvolila jsem Paradiso akci s názvem "Romantický večer". Tak nějak to vezme evokovalo něžné hrátky a ne jen mrdačku.
2. přišla jsem do klubu v 21:34 (do klubu je možné přijít mezi 21-23hod). V klubu bylo plno. Nebylo si kam sednout. A nepočítala jsem 40 párů. Po mě ještě dorazilo dalších 16 párů.
3. svlékání se do sexy hadříků ženy začaly okolo půl 11. Do té doby 99% lidí sedělo u stolků v civilu.
4. první páry začali mizet v místnostech okolo půl jedné.
5. co mě překvapilo bylo že všechny páry byli úplně potichu. Občas se ozvalo tiché ach a to bylo vše.
6. další co mě překvapilo bylo jak páry hráli škatulata :) prostě 4 minuty na jednom místě pak hned další místnost a další a další.
7. úplně největší šok ale bylo to, že nikdo s nikým neměnil. Všechny páry se věnovali jen sami sobě.

To je asi tak vše :)
skus ist do jahodnej ja som tam bol na hellowenskej party ludi kopec aj samotne zeny muzi a menili sa, alebo priberali ku sebe dalsich.
Jsem byla na kukacku i v Bunkru a za me teda je tehle klub sileny pajzl.. mozna uz jen to ze jsem dostala rucnik kde byli takove ty nevypratelne skrvny od krve (jo sla jsem si vzit novej). Pres to ze na baru bylo 5 lidi a nestihalo. Cerny caj nejlevnejsi sr**a a to uz vubec nerikam ze na to ze clovek tam ma byt nahy ci v pradle je tam fakt zima. V te neruracke casti bylo o pulnoci 20st.

Co se tyce faktu ze tam chodi moc muzu za me navstevy tam byla 9 zen a 11 muzu..
Já myslím, že pokud není člověk zmrzlina, je 20 st. OK *4*

Radši lehne chladněji, než se někde potit.....

Stačí že potom má člověk vykonávat nějakou aktivitu, kliky, kopulační pohyby a tak...
Jsme zmrziny obě *1*
Ale ta teplota na hovn* je to poslední co mě štvalo. Víc mi vadila taková ta upatlanost všeho.. Fakt jsem se tam štitila sednout i na bar. To jsem třeba v Paradizu neměla. Kamarádka mě tahá ještě do Fantasy a Lublanskou ať to prý máme všechno *1*
Ještě kdyby to všude nebylo jen na kukačku *1*
Neříkej, že na SW nenajdeš pro svůj ďolík volný kolík *4*
Asi jsem moc náročná...........
Nějaké extra požadavky? Tonáž, metráž, vizáž?
No, musí mít pěkný zuby. To je moje úchylka :). Jinak ale ne. Žádné zvláštní míry mít nemusí.
Vysoká Zelenková ortodontistka na kukačku. Zajímavá představa.. dej vědět až půjdeš :)
Pročpak?
..................................
Představivost..… taky rad koukám
Tak to vypadá na pražskou Tour de SW *3**4*

Ale co, zkusit se má všechno...
Ahoj, a zkusila jsi fantasy v Letnanech? Jdeme s partnerkou pozítří, ve středu, rádi Tě doprovodíme :-) Můžeme dělat třeba jen garde, pak uvidíš sama.
Pro Oveecka a pro Luger 9mm:
trapny, az hodne trapny, ale at vzkveta prazdna fantasy!!!
@NARUZIVANAZENA: Nerozumím..., pravda, možná nepříliš originální, ale proč trapný???
No a ty si Ovee byla taky v akci? Nebo jen na "kukačku"??
Podle tvého popisu asi celkem nudná akce *4*
S arabama problém nemám. Mluvím trochu arabsky a to je většinou zaujme víc než co jiného *3*
Urcite Bunkr..
"nevhodne" lze odmítnout.
Fantasy uz neni co bývalo...luxusni to jo ale spise parove...vice mladych jen pro sebe....
Lublanska mala ale mila (bez jidla...obcerstveni..).
Paradiso jak pise predchozi...nic se nezmenilo.
Jenže Bunkr je milion chlapů.. Mě spíš láká přidat se k páru... Jenže líbí se mi chlap nelíbí se mi holka. Líbí se mi holka, nelíbí se mi kluk *1* a teď i já se musím líbit oboum...
Tak to je složitá kombinace variace a pravděpodobnost úspěchu se rapidně snižuje...ale nic neni nemožné.
V tom případě je ještě jedna možnost a výrazně lepší šance ve vile Funny...tam je to vic na pohodu...skoro se nabizi označení rodinný podnik....
Ahoj tak to jsi ale udělala chybu s výběrem clubu,protože paradiso je čistě parovej club!
Jestli ti můžu poradit tak zkus buď 1.Lublanskou kde to funguje i jako welness takže když nic tak se aspoň prohřeje s v sauně nebo vymachas ve vířivce.
2.Bunkr tam se hodně sedí,pije,kouří,ale když se to kolem jedenácté rozjede stojí to za to.Jen se připrav na hodně můžu a ne jen našich,je tam hodně arabàčů a přijdou i černoši.
3.Fantasy a to je asi nejlepší volba v Praze,je to nejluxusnější club a podle toho chodí i lidi.
Tam smí samotnej muž jen v úterý a někdy ve čtvrtek,ale když chceš jít sama tak je stejně lepší jít v úterý,protože v parovej den to bude stejný jako v Paradiso.
Ještě jsem nebyl, nemá nějaká slečná zájem mi dělat doprovod? :) díky
Hele založte si inzerát! Tohle je fórum *2*
Hledám kamarádku, se kterou bych mohl chodit na swingers
Tak si napis do seznamky.....a tady netapetuj jo.
Nikdo na tebe jako na magora koukat nebude. Ono když se v klubu pohybuje třeba třicet lidí a ti průběžně přecházejí z jedné místnosti do druhé (z baru do sauny, ze sauny do vířivky, z vířivky na záchod,...) tak nikdo nemá nejmenší přehled o tom, co jsi všechno dělala a nedělala. Pokud nezůstaneš celou akci na baru v civilu, ale hodíš na sebe ručník a užiješ co klub nabízí i bez sexu, tak zapadneš.
Ahoj rád bych tě pozval na nakou sw...
Ahoj teď na 13.10 patek hledám doprovod na nakou sw party v praze. ..já 30 190/97 sportovní postavi. ..mohu i dovézt jedu autem okoli prahy...
Dávse chodit i na kukačku. Nikdo Tě nenutí, aby ses zapojila. Ale i na tu kukačku je lepší jít v páru.
Rád bych to taky vyzkousel láká mě to taky nevím s kým jít rád bych šel s Tebou .
Ahoj,moc rad bych ti udělal doprovod....taky to bude moje premiera, tak bychom se aspon nemuseli citit blbe , kdyz to bude poprve pro oba...moc se mi líbily tvoje krasny kozičky....rad bych je pomačkal a postříkal......pokud bys mela zajem zajit na tu party s 33 letym osvalenym klukem , rad ti zašlu foto
-F- Domluvíme se na srazu s Perlou a uděláme dámskou sw jízdu :))
Domluvíme se na srazu s Perlou a uděláme dámskou sw jízdu :))
Jak už ti tu někdo napsal, převážně se skutečně chodí v páru, nebo samotní muži. Já osobně chodím už jen na párové večery s nějakým doprovodem, protože nejsem zvědavej na zástupy slintajících sarančat. Ne, vážně... ty pocity, kdy se holka zvedne, jde se projít klubem a za ní hned vykroči x chlapů všeho věku a postavy s doufáním, že jim hned za rohem dá. to fakt není nic pro mě a má to tak hodně lidí. Párový večer je řešením (například klub Fantasy každou středu). Kdyby ses chtěla jenom koukat a žádným způsobem se nezapojit, tak by na tebe sice nikdo jako na magora nekoukal, ale divný by to zcela určitě bylo a nejspíš by se to nakonec nelíbilo ani tobě ;-) Zvaž spíše ten doprovod... zájemců, jak jsem pochopil, máš přebytek :-)
Tak já si asi nechám zajít chuť :) Mě fakt zajímá ta atmosféra a to je asi tak vše. Vůbec si nedokážu představit souložit s člověkem který ani nevím jak se jmenuje..
Ahoj. Koukám na forum. Třeba bunkr je ok. Občas tam chodím jen pro atmosféru. Podívat se. Můžeš si tam dát drink, zajít do vířivky a sauny, na raut, a samozřejmě se i podívat do místností. Nikdy jsem tam s nikým nic neměl. Jestli chceš, můžeme se domluvit. Žádnou akci nevyhledavam.
Jak pise lilith - sla s partnerem. Tak to asi dela vetsina lidi a vubec to neni o tom za kazdou cenu soulozit s nekym uplne cizim, ale o tom seznamit se v pohode a v prijemne atmosfere s jinymi lidmi a treba se pri sexu na sebe koukat, nebo se dotykat... nejsou to zadny zavody o tom kdo koho opicha.
Já myslím, že kolikrát tam ani nevíš jak vypadá *4* *3*
Te prostě navlíkne, když jde zrovna kolem, když nedáváš pozor atd *2*
Já občas zajdu s kamarádkou a najdou se tam i sólo lidi. Nikomu to nevadí, protože 74-5=69 a to se tam taky praktikuje :) tak neváhej a vyraž klidně sama. Vsadím boty že se tam nudit nebudeš. Rád se přidám jestli budeš chtít.
Tak to budete muset pánové do fronty, protože Ovee tady má slušný fanclub *3**2*

No já budu muset být trochu originální, bo jsou tady jen stereotypní nabízející se reakce, čili Ovee, já tě tam nedoprovodim, protože bych tě tam musel umilovat k smrti *15**243**21*
na SW smí i samotní muži? Já slyšel jen o takových, kam smí jen páry a příp. samotné ženy.
I Fantasy/ určité dny. Jukni k nim na web.
Chceš jít jen na kukačku? *2*
Bez zapojení....
Spíš by mě zajímalo zda tam někdo na kukacku chodí, zda se chodí jen v páru či zda někdo chodí sám...
Tak i tak. Kazdeho vec.
Spise bude trochu take zalezet ktery klub.Nektere (navstevnici v nich) jsou vice tolerantni jine mene...
Tak to nemohu sloužit, nebyl sem tam nikdy...
Ale zkušený jistě poradí.