Hledání

Žena
Účel hledání:
sex
povídání

Videa uživatele (1)

CUM
1:06

Osobní informace

Věk: 31 let
Sexuální orientace: hetero
Barva očí: hnědá
Barva vlasů: hnědá
Výška: 177 cm
Váha: 70 kg

Inzeráty (1)

Prečítaj - určite Ťa to zaujme

On hledá ji
Slovakia Košický kraj

Ahojte dievčatá.
V úvode trocha o mne. Mám 30 rokov, 175 cm, 65kg, krátke tmavé vlasy. Nehľadám lásku ale občasné stretávanie sa, ktoré nás oboch poteší. Ženské telo zbožňujem a viem ho naozaj rozmaznávať. Bližšie informácie o sebe Ti určite poskytnem v správe. Budem rád, ak si vymeníme aj jednu či dve civilné fotky.
A teraz čo hľadám? Hľadám toho veľa. Uvedomujem si, že nie každej vyhovuje všetko, čo nižšie napíšem, takže pre Vaše info - ide len o súhrn toho, čo mám rád a nie to, čo všetko budem tvrdohlavo vyžadovať.
Hľadám ženu, optimálne vo veku 18-33 rokov, avšak kľudne napíš aj keď si sa v tomto nenašla.

Najoptimálnejšie takú, ktorá sa nechce citovo viazať (vrátane takých, ktoré to už v manželom v posteli nudí a chcú občas vyskúšať niečo nové - zaručujem diskrétnosť). Priebeh stretnutí si viem predstaviť na rôzny spôsob. Samozrejme, prvé niekde na káve. Ale tie ďalšie pokojne niekde na wellness hoteli (zabezpečím), či aute (ak si dobrodružka).

Veľmi rád fotím "umelecké" (ale amatérske) fotky - príklad v mojom albume je ale iba ilustratívny - pretože najradšej fotím ženské telá. Detaily ženského tela. Také, podľa ktorej sa žena nedá identifikovať (žiadna tvár, ap.). Kľudne na Tvoj foťák, ak by si mi v úvode nedôverovala. Ak si chceš bližšie predstaviť, čo mám na mysli, v pošte Ti pošlem nejaké pekné príklady.

Samozrejme, stretnutia nemusia byť iba o fotení, kľudne to môže byť aj niečo na štýl BDSM hier. S tým mám tiež relatívne bohaté skúsenosti, a opäť to nevyhnutne neznamená sex. Aj keď ten je samozrejme čerešnička na torte.

Na koniec, budem rád, ak by sa ozvala aj nejaká študentka. Študentka, ktorá má rada robenie rukou či fajčenie.. a ktorá si chce troška privyrobiť. Na mysli mám dve či tri krátke stretnutia mesačne, ktoré by ostali naozaj iba medzi nami. Verím, že ak Ťa to baví, tak spojíš príjemne s užitočným a nebudeš to ľutovať.

Sexuální záliby a zájmy

domina - otrok
pán - otrokyně

Osobní popisek

30 rokov
175cm
70kg
Kratke tmave vlasy
Blizsie info v sprave (a nebranim sa ani vymene fotiek :) )