S Deny na Zlatych pieskoch - sutazna

12. 6. 2021 · 2 667 zhlédnutí Palindroom

Jeden z tých strašných dní v práci sa konečne blížil ku koncu a keďže žena so synom mali svoj program, rozhodol som sa si ho aspoň trochu spríjemniť chytaním bronzu a pokukovaním po nudistkách a nudistoch na Zlatých.

Moju dilemu kam sa zložiť vyriešila Deny, kámoška mojej kámošky s ktorou som sa letmo poznal po jednej návšteve u nich. Po uistení seba samého, že je to ona a pokochaní sa jej ritkou a chrbtom som ju pozdravil a vypýtal si súhlas dať si deku k nej.
Zodvihla hlavu, chvíľu premýšľala kto som, ale po správnom zaradení ma do skupiny kámoša jej kámošov pozdravila, a so slovami, „ jéééj ahoj, jasne zlož sa tu pri mne, čo tu robíš, nevedela som, že chodievaš na zlaté“ a otočila sa na chrbát, čí mi dala priestor očami pohladiť aj jej prsia a bruško.
Vybalil som deku, odložil si veci a chytajúc bronz sme sa pustili do družného rozhovoru. Ja o mojom strašnom dni v práci, ona o tom, že jej drahý dokončuje dáky projekt a aby mal doma kľud, odviezol ju na Zlaté, že sa má o dve hoďky po ňu prísť.
To bol presne čas, ktorý som aj ja plánoval tráviť na slnku, veď potom už aj tak zapadne a tak som jej navrhol, že ju domov odveziem. Nemám to síce po ceste, ale stráviť pol hodinku viac v jej milej prítomnosti je dostatočný dôvod sa „obetovať“. Deny sa ponuke potešila a drahému nepísala, že nemusí pre ňu chodiť, môže sa venovať projektu, že ju domov priveziem.

Odpoveď prišla onedlho, Deny mi ukázala displej jej mobilu a čítam:
„Ok v pohode, ja sa budem venovať projektu a ty sa budeš venovať jemu ? :D“

O tom že jej manžel nie je odporca toho ak sa jeho žena páči inému chlapovi som tušil, tak prišla možnosť si to overiť. Navyše po tom čo sa Deny spýtala čo mu má odpísať.
Jej odpoveď znela: „Môžem :P ?“.
Obaja sme čakali čo príde aj keď mám pocit že ona to už tušila. Prišlo: „Veď vieš, že môžeš, len ma prosím priebežne informuj, aj dáka foto poteší, ľúbim Ťa“.

Uff, táto aj keď očakávaná odpoveď ma potešila, prekvapila a bola prísľubom pekne stráveného záveru tohto hrozného dňa. Keďže som nechcel dopustiť aby jeho povolenie upadlo do zabudnutia, poprosil som Deny aby mi natrela chrbát opaľovacím krémom. Ľahol som si na brucho a čakal. Deny si mi sadla na stehná, naniesla hadíka krému na chrbát a začala natierať. Jej dotyky skôr pripomínali masáž, nežné a príjemné zároveň. Navyše na verejnosti, kde nás mohli ľudia vidieť a ako som pozrel do prava či do ľava aj videli. V nie príliš veľkej vzdialenosti od nás ležal jeden pár a traja sólo chlapi, ktorí sa až príliš často pozerali našim smerom. Ja som na mne sediacu Deny nevidel, ale dotyky jej rúk, pocit že sme videní a predstava jej tela na mne, ma riadne vzrušila. Z myšlienok ma vytrhla jej otázka, či chcem natrieť aj prsia a brucho, ktorá vo mne vyvolala otázku ako sa otočiť bez toho aby celá pláž videla môj stojací úd. O tomto stave som informoval aj Deny, ktorá sa len trochu nadvihla a po mojom otočení si sadla na mňa tak, že stehnami zakrývala okoliu možnosť mi ho vidieť. Sedela mi na hornú časť stehien, až tak že sa jej venušin pahorok a bruško dotýkalo môjho tvrdého penisu.

Počkaj musím domov poslať info a foto, povedala, utrela si ruky do mojej hrude a zobrala do ruky mobil.
„Všetko ok, natieram ho opaľovacím krémom a poslala foto môjho vtáka pri jej buchte“.

Čakal som na reakciu, Deny však mobil odložila a začala mi natierať, teda skôr masírovať prsia a brucho. Jej čiaročka sa pri každom pohybe jej panvy trela o môj penis. Obaja sme vedeli, že by stačilo len aby sa trochu nadvihla a splynuli by sme v jedno telo. Ale nestalo sa to, nechceli sme to.

Pozriem vôkol seba, z našich pozorovateľov už dvom chalanom pekne stáli ich vtáky, pričom jeden si ho bez hanby honil a párik ležal tak, že jej ruka končila presne v miestach jeho vtáka a ... a neviem, pretože som tam nevidel, ale tiež bez snahy uhnúť očami pozerali na nás.
Keď som mal už telo natreté na 300 percent, ponúkol som rovnakú službu Deny, ktoré ju prijala. Vo vzájomnej symbióze pohybov, tak aby moje vzrušenie nebolo príliš vidieť a nepohoršili sme tú menej zvrhlú časť osadenstva Zlatých pieskov sme zmenili polohu. Deny ležala na brušku a ja som sedel na jej stehnách s penisom medzi polkami jej peknej ritky. Kým som mal ešte suché ruky som si od nej vypýtal mobil a odfotil môj výhľad.

Fotku poslala domov so slovami: „práve ide natrieť mňa, slnko je silné, nechcem si spáliť chrbát“.
Vytlačil som opaľovací krém na jej chrbát a začal som s natieraním, teda viac s masírovaním a hladkaním. Deny sa po mojimi rukami pekne uvoľnila a cítil som ako si užíva moje dotyky a masáž.
Táto poloha mala výhodu, že som si mohol lepšie obzrieť čo sa deje okolo nás. Dvaja diskrétni honiči, asi trochu sklamaní tým, že im Deny zaľahnutím na brucho znemožnila pohľad na jej krásne prsia, pozerali aj naďalej a pomaly si rukami jazdili po ich perách. Obaja z páriku ležali na boku, chalan tesne za svojou drahou a myslím, že zasunutý v nej jemne prirážal do jej lona. Dievčina vždy keď som na nich pozrel sklopila previnilo, oči, on sa pozeral aj na ďalej a prikývol na znak spolupatričnosti 😊. Ja som naďalej masíroval Denyn chrbát a vychutnával si každý sval, každý kúsok jej hebkej kože. Mal som chuť to robiť až pokiaľ slnko nezapadne, ale prerušila ma otázkou či jej natriem aj predok.

So slovami jasne, otoč sa som si kľakol vedľa nej a akosi pozabudol že mi celý čas stojí, čo neuniklo našim okolo opaľujúcim sa. Deny si ľahla na chrbát ukázala mi a celému okoloopalujúcemu sa svetu jej krásne prsia. Sadol som si jej na stehná a snažil zakryť môj penis ako sa len dalo. Predsa len s nahotou nemám problém takmer nikde ale stojaci penis môže byť pre mnohých už za čiarou. Jeden s honičov si pritiahol deku asi na meter od našej. Stoplo som ho s tým, že ak chceš pozeraj, ale nedotýkaj sa bez jej súhlasu. Našťastie to chalan akceptoval a len pozeral a honil. Naniesol som na Denkyne telo opäť krém a začal masírovať, krúžil som rukami po brušku, okolo pŕs ale dal som si záväzok, že sa nebudem dotýkať bradaviek, zatiaľ. Deny vzala do ruky mobil a spravila foto z ryhy svojich pŕs smerom k jej lonu, kde bol opretý môj penis. Odfotila a poslal domov. Opäť mi stačilo len sa trochu posunúť dolu a zasunúť, ale nechcel som a myslím, že ani Deny nie. Medzi tým, aj druhý chalan podišiel bližšie. Pláž sa so zapadajúcim slnkom pomaly vyprázdňovala a chalan z páriku podľa vzdychov ktoré vydával práve asi plnil pičku svojej mladej semenom. Ešte chvíľu ležali pritlačený na sebe. Následne si zbalili veci, a odchádzajúc okolo nás dievčina poďakovala: „ďakujem ste úžasný bolo to pekné“ a podala mi lístok s nápisom amateri.sk nick.........:)

Denke pípol telefón s textom, „projekt mám skoro hotový, viac už dnes nespravím, som strašne nadržaný. Prídi už domov a priveď ho k nám, prosííííím“.

Deny mi to ukázala a spýtala sa či chcem ísť. Odpovedal som že áno, jasne.
Našim dvom honičom som povedal, že za 5 minút odchádzame tak ak sa chcú dorobiť majú možnosť. Deny sa zdvihla na lakte, hrala sa so svojimi prsiami a pohľadom raz na jedného raz na druhého im pomáhala s ich vrcholmi. Po krátkej chvíli sa obaja vystriekali. Deny si natiahla na ostro letné šaty, ja len šortky, zbalili sme veci do auta a vydali sa na cestu k nim. Rýchlo vyťukala do mobilu: „ odchádzame, za 20 minút som doma, som strašne nadržaná. CMUK“

.. pokračovanie ak poviedka zaujme. Ďakujeme s Deny za komentáre 😊