Ako som mu požičala kamarátku

18. 6. 2021 · 8 373 zhlédnutí liberali

Mal to byť úplne obyčajný večer, keď som volala Moniku ku nám domov na fľašu vína. Pali bol akurát na služobke a keďže mi povedal, že sa vráti až zajtra večer, chcela som zabiť nudu a užiť si večer s kamoškou. Monika s nadšením súhlasila a len čo odbilo sedem hodín večer, už nedočkavo zvonila u mojích dverí a so širokým úsmevom mávala dvoma fľaškami vína v rukách. Mala na sebe obtiahnuté modré rifle, ktoré jej pekne zvýrazňovali zadok a krátke tričko na špagetových ramienkach. Ja som svoj outfit trošku odflákla a tak ju vítam len v rozťahanom tričku s nadpisom Friends a ponožkách s obrázkom malých santa clausov.
„Niekto tu má Vianoce.“ zavtipkovala keď prešla z chodby do obývačky a usadila sa na sivý gauč, ktorý trónil v našej mini obývačke.
„Dúfam, že máš pre mňa darček.“ zapradiem a so smiechom sa usadím vedľa nej, až sa dotkneme kolien.
„Dnes bude plný prekvapení.“
Statočne jej nalejem pohárik a na úvod si poriadne upijeme z portského. Máme pustenú telku, rehoceme sa, jeden pohárik strieda druhý a keď je prázdna už aj druhá fľaša, akosi sa v mojej ruke objaví ešte vodka, ktorá sa silou mocou chce ocitnúť v našich ústach.
„Vidíš tú reklamu?“ opýta sa ma Monika, keď trošku so zahmleným pohľadom kvôli alkoholu zaostrím na televízor. N obrazovke vidím reklamu s dvoma lesbičkami od Dedolesu a zvodne sa na ňu usmejem. „Pekné riťky.“ skonštatujem.
Zarehoce sa a ruku mi bez otáľania položí na stehno. Pozriem sa do jej očí a cítim, že za tým dotykom je čosi viac, než len kamarátske pohladenie. Alkohol mi stúpa do mozgu a mne zrazu napadne šialený nápad. Opätujem jej dotyk, no som trochu viac odvážnejšia a dlaňou prejdem od kolena až ku miestu, kde sa nachádza jej mušlička. Neviem čo mi to napadlo. Cítim v sebe vzrušenie a kombinácia vína s vodkou mi načisto pomúti myseľ. Mám pocit, že sme na tom rovnako.
Monika sa na mňa zahľadí a ja v jej očiach uvidím akési vyzvanie. Akoby mi dala najavo, že sa jej to páčilo. Zrazu sa ku mne nakloní a ja ucítim jej horúci dych, ako ma pošteklí na krku. V tom sa jej pery prisajú na moje a ja cítim, ako mi tam dole zapulzovalo. Z rozkoše, z tej drzosti, z nepreskúmanej oblasti.
Bozk jej ihneď opätujem a môj jazyk sa prepletie s jej. Začína to byť zaujímavé. V izbe sa ozývajú vzrušené vzdychy, vzduch v izbe akosi zhústol a je mi strašne teplo. Pritlačím svoje prsia na tie jej a jej ruka zablúdi pod moje tričko. Moje tvrdé bradavky si pýtajú jej dotyky a ona akoby ma vyslyšala, stiahne mi tričko a už má môj prsník v ústach. Poriadne mi saje bradavku a ja od vzrušenia vzdychám, až sa mi skrúcajú prsty na nohách. Rukou blúdim ku gombičke jej nohavíc, rýchlym pohybom ich rozopnem a prstami blúdim k jej mušličke. Od vzrušenia zavzdychá, keď sa dotknem toho vlhkého miesta, ktoré baží po dotyku. Jediným prudkým pohybom ju od seba odsotím a hodím chrbtom na gauč. Smeje sa pripitým hlasom a jej dvojzmyselné rečičky ma celkom rajcujú. Stiahnem jej nohavice a skôr než niečo povie ústami sa jazykom zaborím do jej kundičky. Cítim aká som tam dole mokrá, nesmierne ma vzrušuje cítiť jej vlhkosť na mojom jazyku. Monika vzdychá od rozkoše a ja sa dôkladne venujem jej mokrej kundičke.
Vtom buchnú vchodové dvere a obe stŕpneme. Zrazu sa všetko vzrušenie zrazu vytratí a môj opitý mozog nevie pochopiť, čo sa to deje.
„Som doma.“ ozve sa v byte Paliho hlas, ktorý sa nič netušiaci vyzúva pri dverách.
„Pali? myslela som, že prídeš až zajtra.“ Snažím sa nadobudnúť triezvy tón, no nedarí sa mi. Monika si v chvate naťahuje nohavičky, a naťahuje sa po rifliach, no nestihne to skôr, než Pali dorazí do obývačky.
„No vieš, mal som ale...“ jeho hlas sa zasekne v momente, keď vstúpi do obývačky. Zarazený ostane stáť vo dverách. Pred sebou vidí dve zapýrené, polonahé a pripité kamarátky, ktoré mali mať obyčajný večer... no trochu sa zvrtol. Na jeho tvári sa zjaví lišiacky úsmev, a hneď mu je jasné, čo sa tu dialo.
„Sadni si ku nám, nalejem ti?“ snažím sa tváriť, akoby sa nič nestalo. Pali prikývne a usadí sa vedľa mňa. No akoby hneď vedel, čo má urobiť. Skôr než si to uvedomím, jeho ruka sa ocitne v mojích gaťkách a moja vlhká kundička ma ihneď prezradí.
Ihneď mu stvrdol penis. Obe sme si to všimli a obomi prešla vlna vzrušenia. Vtom sa opitá monika nakloní ku mne a opäť ma pobozká. Len tak, bez hanby, akoby sa rozhodla neriešiť, že ku nám prišiel Pali. Rozhodneme sa, že si tento večer užijeme a tak sa tiež poddám vzrušeniu, ktoré mnou lomcuje. Začína tu byť pekne horúco. Bozkávame sa na pery, silne si zvierame prsia a dráždime svoje hladné a nedočkavé kundičky. Pali sa na to všetko pozerá a už vidím ako si vytiahol svoj penis z nohavíc a začal si honiť z toho sexy pohľadu. Očividne ho to poriadne rajcovalo.
V tom Monike pošepnem niečo do ucha a ona s nadšením prikývne. Vzrušila ma tá predstava, ktorú som jej pošepla a ona sa na to radostne podujala. Vrhla sa na Paliho a bez opýtania mu zobrala jeho penis do úst. Poriadne saje jeho tvrdý a mokrý žaluď, zatiaľ čo sa ja môžem venovať jej vystrčenému zadočku, ktorý ma vzrušuje.
Pali vzdychá od rozkoše, očividne sa mu páči taká poriadna fajočka od mojej kamarátky.
Nachvíľu si sadnem na bok, ruku si strčím do gatiek a pozerám sa na to, čo vyvádzajú. Moja kundička pulzuje od vzrušenia a mám pocit, že som mokrá až po chodidlá.
Pali poriadne chytí Moniku za vlasy a začne prirážať svoj tvrdý mokrý penis do jej úst. Monika si vychutnáva ten submisívny pocit a poctivo hĺta Paliho šťavu.
Pali ju poriadne chytí za boky a vrazí svoj penis do jej mokrej kundičky. Pulzujem od vzrušnia, keď vidím, ako mi preťahuje kamarátku. Je to zaujímavý pohľad.
Jeho penis poriadne tvrdo priráža do jej mokrej mušličky, zatiaľ čo ju dlaňami poriadne zviera za zadok. Je to divoká jazda. Monika kričí od vzrušenia, očividne nemala dlho takúto poriadnu jebačku. Počujem len divoký pleskot a vzdychy. Potom si ju otočí na brucho a ošuká ju odzadu, zatiaľ čo dostane poriadny preplesk po zadku.
Vie, že som s tým v pohode a tak sa ani nemusí pýtať, či nežiarlim. Sama som z toho vzrušená. No v tom ma Monika stiahne za ruku a naznačí mi, aby som si ľahla pred jej tvár. Poslúchnem ju a ona mi svoj jazyk zaborí do mojej mokrej kundičky, zatiaľ čo ju Pali preťahuje odzadu. Poriadne tvrdo priráža a zviera jej červený zadok od plieskania. Jej jazyk dôkladne vylizuje moju mušličku a ona si plnými dúškami vychutnáva moju chuť.
Vtom cítim ako od vzrušenia zavzdychá a zovrie sa v tom vytúženom orgazmovom kŕči, ktorý aj mňa samotnú privedie k vyvrcholeniu.
Pali je z toho pohľadu úplne nadržaný a tak rýchlo vytiahne svoj penis, obe si nás prinúti pokľaknúť k jeho mokrému penisu a ostáva už len na nás dokončiť tento veľkolepý večer. Na striedačku si ho berieme do úst, poslušne sajeme a olizujeme. Zrazu si ho vezme do ruky a poriadne si ho začne honiť. Obe s Monikou tušíme, čo bude nasledovať. Vyplazíme jazýčky a čakáme na našu odmenu. V okamihu na naše tváre vystriekne poriadna dávka semena a my pripité kamarátky súťažíme, ktorá prehltne viac. Paliho semeno mi steká po jazyku a ja poslušne prehĺtam ako správna kurvička. Monika robí to isté, očividne si to užíva.
Počas toho večera si dáme ešte niekoľko krát divoký sex až kým nie sme úplne na mol. Dúfam, že keď ráno vytriezveme, nebudeme v šoku z toho, čo sa tento večer stalo.