Hrátky s Adonisom / gay

25. 6. 2021 · 2 845 zhlédnutí milenec40

Bolo to asi tak 7 rokov späť keď sme si zase užívali s mojím vtedajším milencom krásny večer plný vášne, a sexu .
V našom vzťahu som bol vždy aktívny čo sa týkalo análneho sexu . Priateľ miloval keď som ho klátil mojím nie veľkým no trochu hrubším vtákom . Vždy bol v tomto pasívny , aj keď som sa tomu čudoval , pretože j tým čo nosil v rozkroku bol predurčený na rolu aktíva a rytiera dierok . Aj v ten večer sme sa vrátili z kúpaliska a apo sprche sme sa začali venovať našim obvyklým hrám. Po chvíľke vzájomnej orálnej symfónie ma prekvapil myšlienkou že by chcel aby sme si to dnes prehodili. Že by rád otvoril moje zadné dvierka.
Moje prekvapenie bolo asi celkom jasne vidieť. Vytreštil som oči, pozrel sa ešte raz na ten jeho nástroj , a pochopil som že to bude asi pekná fuška dostať ho do mojej dierky. Napriek tomu že som celkom pevne stavaný , moja dierka je úzka a hlavne nezvyknutá na to aby do nej niekto vnikal. No napriek tomu som súhlasil. Vzrušenie z tej predstavy bolo silné a tiež so chcel splniť želanie mojej lásky.
Položil si ma v posteli na chrbát a krásne ma začal lízať. Moja dierka sa zvíjala rozkošou koncertu jeho jazyka . Občas pridal prst a tak sa s mojou malou ružou jemne láskal . Moje nohy trčali do hora a on si užíval ten pohľad ako si pri tej rozkoši hryziem pery. Dal mi pokyn aby som sa dal na štyri . Jemne mi roztiahol nohy a pokračoval v hre s mojou dierkou. Prisahám že som cítil ako sa sama otvára a pnúka sa mu . nerozumel som tomu ako ma to nesmierne vzrušuje . Pri tom mi zachádzal prstom dnu a občas pridal ďalší. o malú chvíľu som zacítil ako mi na dierku dopadol chladný lubrikant. Jemne ho votrel a rozotrel po celom okolí pootvorenej záhradky. Začal som tušiť že ide do tuhého.
Videl som ako si na ten jeho veľký 18cm dlhý oštep natiahol prezervatív a priložil mi žaluď k diere.Chvíľku len tak jemne tlačil až pokým ho nedostal skoro celá dnu. Na šťastie ho nemal veľký, no moja panenská dierka to cítila poriadne . Jemnými pohybmi sa snažil dostať sa dnu. No moje vnútro sa akosi bránilo . Cítil som tlak jeho obra ako sa do mňa pomaly prediera a zas trochu cúva aby mi dal možnosť predýchať to. Vždy keď sa prebojoval o malý kúsok dopredu tak počkal pokiaľ sa mu diera prispôsobí. Stonal so bolesťou a rozkošou naraz. Občas som ho zastavil , pretože tá kopia bola nad moje sily. Keď sa dostal asi tak na 14 cm do mňa , tak pochopil že ďalej to asi nepôjde a tak pracoval len v dobytom priestore. Bolesť pomaly ustupovala a prevažovala rozkoš a slasť. Po niekoľkých prírazoch ho vytiahol , stiaho l si prezervatív a pokropil moje telo ktoré sa stihlo prevaliť na chrbát horúcim semenom , Dávky voňavého semena padali na moju hruď a krk. Posunul som sa aby som mohol olízať zbytok na jeho pulzujúcom penise. Očistil som mu ho do poslednej kvapky . Pri tom som si honil môjho a o pár sekúnd na moje bruško a hruď dopadali prúdy horúceho semena , ktoré sa miešalo s jeho .
Priateľove telo dopadlo na moje a naše semeno nás spojilo . Obaja sme z hlboka oddychovali a ja so cítil ako sa moja dierka pomaly sťahuje . S pocitom dovtedy nepoznaného som zaspal o pár minút po Adonisovi.
Nedostal sa síce do mňa na doraz , no bolo to krásne. Napriek tomu som sa k tejto skúsenosti nikdy potom nevrátil.
No v poslednej dobe sa stále častejšie pristihnem pri myšlienke , že by asi bolo na čase niekomu otvoriť znova zadné dvierka . Možno by bolo na čase aby som zistil aké to je keď do mňa vnikne nádherný oštep lásky a ukáže mi aká je to rozkoš keď bude horúca láva tlakom pumpovaná do mojich útrob.
Na to si ale asi budem musieť počkať. Snáď jeden z mojich príbehov bude o tom ako som si to znova poriadne užil až do konca.
Uvidíme.