Horúca trojka v saune

11. 7. 2021 · 3 005 zhlédnutí lnvictus

Stalo sa to v jeden horúci letný deň. Neboli takmer žiadne obmedzenia na kúpaliskách a v saunách. Tak som si povedal, pokúsim sa dobehnúť zameškané. Mám rád relax v teple a prítmí, pri hudbe keď je minimum návštevníkov. Bol utorok doobeda, keď som sa rozložil na dohladka vyžehlenej bielej plachte. Bol som v ten deň prvým návštevníkom sauny. Užíval som si teplo, relaxačnú hudbu a teplo v potiarni. Môj voľný pád do fázy alfa zvrátili veselé ženské hlasy. Chichúňali sa, ale o čom sa rozprávali som im nerozumel.

"Dobré ráno! Smieme k vám ? ", objavila sa krásna mladá tvár v presklených dverách. "Dobrý", usmiala sa na mňa aj druhá, "nevadí?". A už zhadzovali zo seba biele mäkké froté uteráky. Na vyššom stupienku si rozložili spoločnú plachtu a kým si ju dokonale narovnali boli otočené ku mne zadočkom. Bolo to niečo úchvatne milé. Obe boli vysoké, štíhle, dlhovlasé mladé dámy. Podľa telesných proporcií odhadoval som, že spolu absolvovali ranný beh, potom nejaké cvičenie vo fitness centre a teraz došli trochu zažehnať svalové kŕče.

"Samozrejme nech sa páči. Nebude mi vadiť ani váš prípadný hlasnejší rozhovor", snažil som sa byť čo najmilší. Dievčatá si iba niečo zašepkali do ucha. Aj kvôli hudbe som im nerozumel a ani som nemal záujem dozvedieť sa nejaké babské tajomstvá.

Keďže som dovtedy ležal na lehátku z voňavého cédrového dreva úplne nahý, narýchlo som prehodil malý uterák cez svoj rozkrok. Privrel som si oči a snažil som sa zdriemnuť znova. Zrazu som začul známe mľaskanie. Nevydržal som dlho, jednoducho moja zvedavosť definitívne zvíťazila. Otvoril som si iba jedno oko aj to iba natoľko, aby som sa neprezradil.

Ležali naproti sebe. Nohy na vonkajšej strane lehátka mali pustené dole. Druhú mierne pokročenú nohu mali chodidlom opretú o mušličku tej oproti ležiacej. Jednou rukou si stláčali pevné prsia. Obe mali veľké tmavšie dvorce a bradavky vzpriamené ako malé korkové zátky. Druhá voľná ruka, vlastne ani nebola voľná, spočívala na klitorise, ktorý si pomalým tempom hladili. Samozrejme, že tento nečakaný pohľad ma úplne zaskočil. Môj penis až taký zaskočený nebol. Bez súhlasu zhodil zo seba uterák a už stál v pozore na obdiv všetkých. Reakcia dievčat nechala na seba dlho čakať.

"Chceme aby si sa trochu predviedol!", povedala tá smelšia.

Nemusela ma vôbec posmelovať. Masíroval som môj stoporený úd, ktorý sa už leskol od veľkého množstva uniknutých kvapiek lásky. Dievčatám sa moje divadlo zrejme páčilo. Palčekmi na nohách sa dráždili navzájom priamo v dierke. Pomaly sa im strácali celé prsty a zrazu mali päť prstov nôh v mokrej kundičke. Napadlo mi, že asi úžasne chutia obe. Ako keby mi čítali v myšlienkach.

"Nechceš nás ochutnať?", usmiala sa opäť tá smelšia.

Postavil som sa z lehátka a zostal som stáť presne uprostred medzi nimi. Začal som oblizovať prstíky tej, ktorá ma oslovila. Čoskoro som mal v ústach palec aj tej druhej. Chutili úžasne, čerstvo ako ranná rosa. Už som sa nevenoval svojmu údu. Rukami som držal tie krásne, voňavé, šťavami zmáčané chodidlá, kým si obe drvili svoje klitorisy. Orgazmus dosiahli obe takmer súčasne. Spojili sa v jednom hlasitom "aaaaaach". Po chvíli sa tá smelšia posadila, rukou mi zľahka pohonila penis a otvorenými ústami čakala na výstrek. O sekundu neskôr som jej ústa naplnil hustým bielym semenom. Ona sa otočila k tej druhej, ktorá ju doteraz iba sledovala a vášnivo ju pobozkala.

"Tešilo nás obe. Moje meno je Mary a tu moja kamarátka je Jane"

"Ja som Invictus", chcel som povedať, ale ústa zostali nemé.

"Poď ideme do vírivky", zavelila Mary kamarátke Jane a ešte predtým, než som sa stihol prebrať zo šoku, zmizli obe vo dverách. Napadlo mi, že by som sa v tej vírivke mal ochladiť aj ja ....

Tento príbeh je venovaný Mary & Jane zo severu Slovenska.