Ex(r)otická plavba - súťažná

13. 7. 2021 · 3 525 zhlédnutí Daria5

Letnú dovolenku sme vždy s manželom plánovali spoločne, no tento rok mi manžel povedal, aby som to nechala na neho, že ma chce prekvapiť. Povedala som si OK, však isto vyberie niečo podľa našich spoločných predstáv.
V deň D sme teda nasadli na lietadlo a odleteli k moru. Na moje prekvapenie cesta z letiska neviedla do žiadneho hotela ale do prístavu, kde kotvila menšia výletná loď. "My ideme na loď?" prekvapene som sa spýtala a Martin sa na mňa len usmial: "Nikdy sme sa loďou neplavili, tak prečo to neskúsiť? Neboj sa, bude to fajn." No priznám sa, že som o tom nebola celkom presvedčená, predsa len vlny, morská nemoc .... Ale čo už teraz, cesta domov asi nepripadá do úvahy. Tak sme teda nastúpili a na malej recepcii nás privítala mladá recepčná oblečená len v krátkej sukni a priliehavom tope. Však je teplo, pomyslela som si. "Veľmi pekne vás vítame na palube našej lode, všetky inštrukcie týkajúce sa plavby ste dúfam dostali mailom, ale ak by ste sa chceli ešte niečo spýtať, nech sa páči." "Nie, myslím, že je mi všetko jasné," odvetil Martin recepčnej.
Keď vybavil formality, šli sme do kajuty. Tá bola na moje prekvapenie priestranná - veľká manželská posteľ, pohovka, stolík a cez veľké presklené dvere sa dalo vyjsť na terasu. Na stolíku stálo vedierko plné ľadu a v ňom fľaša šampanského, vedľa 2 poháre. Martin nám obom nalial perlivý mok a povedal tajomne: "Musím ti niečo prezradiť, láska moja, toto nie je len obyčajná loď." Nechápala som, na čo naráža a čakala, čo povie ďalej. "Toto je ako by som to povedal - nudisticko erotická loď," usmial sa a pobozkal ma. Aj tak som nechápala, na nudistické pláže sme na dovolenke chodili bežne, s tým som nemala problém, kľudne sa aj na lodi budem opaľovať nahá. "Co konkrétne znamená erotická loď?" spýtala som sa Martina. "No jednoducho sa tu dá zažiť aj erotika," stále sa bavil na mojom prekvapení. "Vieš, ako sme sa bavili o tom, že by sme navštívili nejaký swingers klub, tak toto je taká loď, kde sa dá zažiť to, čo v swingers klube." Tak už som bola teda trochu v obraze. "Nie je to ale tak, že by sa tu dialo niečo, čo by bolo hocikomu na tejto lodi nepríjemné. Zisťoval som si referencie a všetko by tu malo byť v pohode, žiadne také, že každý s každým hocikedy a tak podobne. Všetko tu má svoje presné pravidlá a každý účastník plavby ich musí dodržiavať." Trochu ma jeho slová ukľudnili. "Neskôr ti vysvetlím všetko, čo nás tu môže čakať a aké sú pravidlá, ale teraz sa vyzlečieme sa a pôjdeme vonku k bazénu, dobre? Akurát toto si dáme na ruku." Podal mi tenkú pásku zelenej farby - takú ako dostanete, keď idete napríklad na koncert. Nechápala som a Martin mi vysvetlil, že tá páska znamená, že nechceme byť nikým rušení a kontaktovaní. "Zatiaľ, kým sa tu zorientujeme, si necháme toto označenie, ak budeme chcieť niečo viac, tak to zmeníme," Stále som bola trochu v šoku z toho, čo mi Martin práve povedal, no vyzliekla som sa a šli sme na palubu. Okolo bazéna boli rozostavané lehátka a na niektorých sa už opaľovali ďalší účastníci plavby. V tieni bol malý bar, Martin nám z neho doniesol dva poháre šampanského a hrozno. Ľahli sme si na lehátka a svoje nahé telá sme vystavili slnečným lúčom. Loď medzitým odplávala z prístavu a my sme sa ocitli na šírom mori. To však bolo pokojné, plavba bola príjemná, slniečko svietilo, šampanské chladilo a ja som sa pomaly začala uvoľňovať z napätia. Ak to bude skutočne tak, ako povedal Martin, hádam to bude príjemná dovolenka. Je pravda, že sme sa už dávnejšie zhodli na tom, že chceme vyskúšať návštevu swingers klubu, no akosi sme sa k tomu ešte nedostali. Takže táto plavba bude snáď naša premiéra. Po nejakom čase strávenom na palube mi Martin povedal: "Poď, ideme do kajuty, nateraz bolo slnka dosť a mám na teba chuť."
Hneď za dverami kajuty ma začal bozkávať. Keďže sme boli bez šiat, s vyzliekaním neboli starosti, Martin ma položil na posteľ a bozkával ma pomaly po celom tele. Ústa, prsia, brucho, stehná a nakoniec sa dostal aj k mojej štrbinke. Jazykom prechádza po tom malom hrášku, ktorý v sebe dokáže ukryť veľký kopec rozkoše a rukami sa hrá s bradavkami. Pohyby jazyka sú čoraz rýchlejšie a rýchlejšie, a takisto aj moje vzdychy naberajú na intenzite. Martin ale mení polohu na 69 a do úst mi vkladá svoj tvrdý úd. Mám rada, keď mu ho môžem fajčiť a tak sa s radosťou s ním hrám. Vezmem si ho do ruky, lížem mu žaluď a postupne aj celý úd, zatiaľ čo on sa intenzívne venuje mojej mušličke, líže pysky aj klitoris, zasúva jazyky aj dnu. Obom sa nám to páči a môj orgazmus nenecháva na seba dlho čakať. Na chvíľu sa prestávam venovať Martinovi a vychutnávam si vlnu rozkoše, no po chvíli sa vrátim k svojej "práci" a cítim, že aj Martin čochvíľa dosiahne svoj vrchol. Vytiahne ho z mojich úst a biela tekutina prúdi na moje malé prsia....