ONA a naša prvá stanovačka

12. 7. 2021 · 2 809 zhlédnutí Kamoska_O

Prišlo leto a ONA (moja prvá) ostala na internáte aj s priateľom. Zavolala mi, či nechcem ísť s ňou a partiou stanovať na Šíravu. Ale ja nemám stan, navrhla, že budem s ňou a jej priateľom v ich stane. Áno, veľmi chcem. So svojim priateľom som už na dovolenke bola, tak aspoň si od seba oddýchneme. Horšie, že moja mama nesúhlasila, ale ja som aj tak nepočúvla. Chcela som byť s ňou. Zbalila som rubsak, nejaké jedlo, fľašu alkoholu a kedže som nedostala od mamy peniaze, tak sme šli s ňou stopom.
Už prvý večer sme dosť vypili, a ráno som sa zobudila vedľa nej, veľmi blízko, lebo to bol malý stan pre dvoch. Ona spala v strede a jej priateľ za ňou z druhej strany. Som myslela, že ma drží za ruku ona, ale to len jej priateľ mal prehodenú ruku cez ňu a zvalenú až na mojej. Už som ju mala dosť strpnutú a chcela som ju pomaly vytiahnuť, aby som ich nezobudila, ale nedalo sa to bez toho. On sa zobudil a vyšiel von. Som využila príležitosť a jemne som hladila najprv po vlasoch, potom po chrbte, prsiach, až sa zobudila a začali sme sa bozkávať vášnivo, dlho. Bozkávanie s ňou je prekrásne. Zašla rukou ku mojim nohaviciam, rozopla gombík, zips a vošla do mojich gatiek, ja som bola taká vzrušená, bolo to prvýkrát čo sa ma tam dotkla, čo dráždila môj klitoris, bola by som sa už urobila, a zrazu sa otvoril zips na stane a jeden z partie nakukol do stanu. Strhli sme sa, videl nás bozkávať sa, a nato rýchlo odišiel. Bolo po orgazme. Otočili sme sa ku sebe chrbtom, že čo z toho bude. No samozrejme, že to povedal nielen jej priateľovi, ale aj celej skupine.
Nato vošiel do stanu jej priateľ, tak som odišla umyť sa, a najesť. No keď som videla pohľady tých ľudí, to ticho pri stole, rozhodla som sa vrátiť domov. Poprosila som ju, nech mi požičia peniaze na autobus a nadržaná a smutná som odišla.
Od tej chvile som sa vyhýbala jej partii a jej priateľovi a stretávali sa, len cez víkend, keď ostávala sama na internáte a nešla domov.