Ja - úlet

15. 7. 2021 · 2 624 zhlédnutí Kamoska_O

Išla som sa zabaviť a porozprávať so svojou "kamarátkou" do baru. Boli sme príležitostné milenky. Bola veľmi pekná, mladšia odo mňa, len trošku divná, často som ju nechápala. Ale sex bol fajn.
V bare sme popíjali, rozprávali o sexe, a asi si nás vypočula žena za nami, lebo zrazu si ku nám prisadla, a navrhla, či nechceme ísť ku nej domov sa zabaviť.
Súhlasili sme, veď ani jedna sme v trojke ž+ž+ž neboli.
Keď sme ku nej došli taxíkom, trochu ma prekvapil jej byt, práve ho prerábala, tak nič príjemné to nebolo, ale spálňu ešte nemala rozhádzanú, že tú chce robiť ako poslednú.
Doniesla víno, poháre, bavili sme sa o rôznych témach, a došlo už aj ku návrhu, či neprejdeme do spálne. Ale vtedy tá moja kámoška sa zľakla a povedala, že ide domov. Bola som prekvapená, veď vedela, že načo tam ideme, ale ako som hovorila, bola divná. No neprehovárala som ju, ale ja som ostala. Len som sa spýtala, či jej to nebude vadiť, že budeme dve. Nevadilo.
Šli sme do spálne, mala veľkú posteľ. Vyzliekli sme sa, začali bozkávať, vedela to. Hladili sme si navzájom prsia, potom ja som jej ich začala bozkávať, mala ich také akurát do ruky a pevné. Položila som ju a pomaly som schádzala ku pindulke. Bola pekne vyholená, olízla som jej ohanbie dokola a jazykom vošla dnu do dierky, pekne vzdychala, tak som prešla na klitoris a prstom som vošla do dierky. Lízala som ju a prstom vchádzala dnu a von, až jej telo prehlo, keď dosiahla orgazmus. Ľahla som si ku nej a začala ma robiť prstom, mám to rada, viac ako lízanie, až som sa urobila.
Dala som jej pusu, obliekla sa a odišla taxíkom domov
Už som ju potom ani náhodou nestretla.
Škoda, že sme nemali tú trojku, ale aj tak to bolo pekné.