Dovolenka akú som neplánovala - súťažná

18. 7. 2021 · 5 319 zhlédnutí ZreleDievca

Bolo to už dávnejšie, keď som sa rozhodla spraviť si sólo dovolenku a manžela nechať pekne krásne doma. Ani on s tým nemal najmenší problém nakoľko sa tešil, že si urobí program s kamošmi. V týchto veciach sme mali medzi sebou jasno a preto sme okamžite každý začali plánovať svoju akciu. On naplánoval chatu, guláš, pivo a futbal ja zas lietadlo, Francúzsko a more. :D

Po pristaní lietadla som ešte musela cestovať autobusom nakoľko som si vybrala menší hotelík nie zrovna v turistickej oblasti ale v krásnom prostredí neďaleko jednej pre mňa dôležitej pláže o ktorej som počula len samé chváli. Cesta bola náročná a preto som si po príchode hneď dopriala poriadny kúpeľ. Predsa len vonku bolo riadne horúco oproti oblasti z ktorej som prišla a preto som sa potrebovala aj schladiť.

Okrem toho som sa potrebovala dať doporiadku ak viete načo narážam. Musela som si oholiť nohy a aj moju mačičku. Doma pred odletom som nechcela provokovať muža aby nemal nejaké podozrenie a pravdou je že ani žiadne mať nemusel. Táto úprava bola čisto pre nuda pláž na ktorú som sa neskutočne tešila. Manžel so mnou na tieto pláže odmietal chodiť a ak keď nerád toleroval mi ich a sem tam ma na ne pustil. No tentokrát som sa rozhodla neprevoskovať a urobiť to tajne.

Najskôr som si krásne dohladka oholila svoje dlhé nohy a potom som sa s chuťou pustila na svoj poklad. Inak som celkom vysoká dlhovlasá s pevným driekom a väčším ( takým do poriadnej chlapskej ruky) no pevným zadočkom, na prsiach sa tiež nešetrilo a sú plne prírodné. Rozhodla som sa pre maličký trojuholník centimetrík nad mojou čiarkou. Nakoľko som zrzka aj moje ochlpenie má rovnakú farbu a už som sa videla ako to bude po opálení skvelo vyzerať. Dala som si ozaj záležať možno až príliš lebo som sa pri tom sama celkom vzrušila. Namiesto schladenia som sa teda nažhavila. Odložila som žiletku a už som si hladila svoje čerstvo oholené nohy pomaly som kĺzala po stehnách až na mušličku kde som ukazovákom a prostredníkom začala krúžiť po mojom pahorčeku.

Postupne som začala pridávať na tempe zaklonila som hlavu, zavrela oči a druhou rukou som si masírovala moje veľké mäkučké prsia. Sem tam som oboma prstami krásne vkĺzla dnu trocha sa poprstovala len aby som namazané prstíky hneď vytiahla a zasa pokračovala v krúživých pohyboch. Netrvalo dlho a moje telo sa začalo krútiť pod návalmi rozkoše. Rýchlo som si zahryzla do pier aby som nebola príliš hlučná predsa len to bol menší hotel a nemuseli ma hneď prvý deň všetci počuť. V tom to prišlo a medzi mojimi nohami explodovala bomba. Ozaj kvalitný orgazmus až som na seba bola hrdá. Mala som veru čo robiť aby som neskríkla od rozkoše.nohy som skrížila až som si skoro pomliaždila ruku no stále som ju držala na mieste a poriadne hlboko vtlačila svoje prsty.

Po odznení orgazmus som ešte dokončila čo bolo potrebné a dala si menšiu siestu. Po spánku som sa nahodila klobúčik, okuliare, šľapky, dvojdielne čierne plavky, plážové šaty bielej farby a samozrejme plážovú tašku zo všetkým potrebným. Netrvalo dlho a už som bola na pláži kde nik nepotreboval žiadne oblečenie. Keď som si tak hľadala svoje miestečko všetci tak čudne na mňa zazerali až som sa potajme sama obzerala či niečo nie je v poriadku. Ale keď som si našla miesto a začala sa vyzliekať pohľady sa zmenili u žien na normálne a u mužov na zvedavé.

Najskôr som si rozprestrela deku a potom si odložila veci. Ako prvé išli preč šaty potom som si ľahla a zhodila vrchný diel plaviek. Moje prsia sa krásne rozliali po mojom tele už som si užívala závistlivé ale aj uznanlivé pohľady. Keď som si potom pomaly stiahla aj spodný diel a odhalila svoj dnešný výtvor pohľady u mužov sa začali meniť na nadržané. Priznám sa zažila som už viacero nuda pláž a stretávala som sa s tým všade no nie až v takej veľkej miere ako tu až mi to bolo nepríjemné.

Rozhodla som sa to ignorovať namazala som sa opaľovacím krémom a vystavila svoje telo obdivom. Zavrela som oči a nastavila si budík aby som sa pravidelne otáčala na slniečku ako také grilované kuriatko. Keď som mala dosť grilovania rozhodla som sa zaplávať si nahá v mori. Po ceste do vody som musela aj ja zhodnotiť, že tam bolo kopec krásnych mužov a žien. Po chvíľke plávania sa mi vo vode snažil prihovoriť jeden postarší Francúz a aj keď po francúzsky viem perfektne tvárila som sa, že nerozumiem a odpovedala som len základné , bežné frázy.

Bolo to veľmi vzrušujúce počúvať tú sexi francúzštinu hlavne, keď hovoril o tom aká som krásna žena. Prakticky so mnou flirtoval a keďže si myslel, že mu ozaj nerozumiem alebo aspoň nie všetko jeho lichôtky boli čoraz dráždivejšie a odvážnejšie až som sa bála, že sa budem červenať. Začalo to vo mne opäť vrieť a moje telo ma začalo zrádzať nevedela som čo sa to so mnou deje no cítila som ako vlhnem. Zlom nastal, keď mi povedal, že mi chce dať dôkaz toho aká som vzrušujúca žena. Vzal moju ruku pod vodou a pritiahol si ma bližšie ku sebe. Ruku mi potom navigoval a nakoniec skončila na jeho tvrdom stoporenom úde.

Opäť podotýkam, že toto nie som ja a možno som mu mala dať facku alebo sa minimálne odtrhnúť no akosi moja ruka ostala tam kde mi ju dal. Keďže som bola ako v tranze skúsil sa ešte priblížiť až sa jeho špička dotkla mojej mušličky. To už som zaspätkovala a odtiahla sa ruku som mu ani neviem prečo jemne stiahla a natiahla predkožku no hneď som mu ho aj pustila.

Chcela som odplávať no zas ma chytil za ruku a pritiahol poprosil o niečo čomu som ale skutočne nerozumela a zas mi ruku ťahal k svojmu údu. Pochopila som a ako verná žena svojho muža som namiesto odmietnutia sa ako keby zľutovala a vrátila ruku tam kde bola. Vzrušenie vo mne stúpalo ako nikdy predtým. Jedna vec bola keď ma vzrušovali cudzie mužské pohľady no tie som mala od svojho partnera posvätené. No toto bolo niečo nové čo by mi môj manžel určite nikdy nedovolil. Sama som také niečo nikdy neurobila a ani som to urobiť nechcela.

Napriek tomu všetkému som mu začala penis stláčať a honiť. Zrejme zakázané ovocie chutí najlepšie pretože som si bola plne vedomá toho, že mám doma muža a teraz tu masturbujem úplne cudzieho chlapa. Myslela som na to, že to nemám robiť, ale nechcela som prestať. Ba čo viac ešte som pridala na pevnosti a poriadne som mu jazdila rukou po tom jeho tvrdom penise. Asi aj on bol riadne nadržaný pretože ani nie po minútke už preklápal oči a vzdychal. Síce sme boli až po krk vo vode muselo byť každému jasné keď sa urobil.

Aj ja som na ruke ucítila trocha teplého semena ale more ho hneď aj zaraz zmylo. Poďakoval sa a s úsmevom sa vydal smerom k pláži. Ja som tam zostala osamotená a len ho sledovala. Pozerala som po okolí ale vyzeralo to tak, že nikto buď nevidel čo sa práve stalo alebo skôr to nikto neriešil ako by to bolo normálne. Ešte viac ma zarazilo keď muž ktorého semeno možno ešte plávalo niekde popri mne vyšiel na pláž a po pár metroch si ľahol k nejakej žene s ktorou si vymenil vrúcny bozk a ľahol si k nej na deku.
To ma rýchlo prebralo vydala som sa zahanbená k mojim veciam pobalila sa obliekla a vyrazila na hotel. Spytovala som si svedomie ale nemohla som potlačiť vzrušenie ktoré vibrovalo v mojom tele. Najradšej by som si zopakovala hrátky vo vani ale nedovolila som si to. To teda nie najskôr podvediem takto muža a ešte sa natom urobím. Tak to teda určite nie ty hriešnica pekne studená sprcha a keď ani tá nezabrala vybrala som sa na nočnú prechádzku mestom. Utriedila som si myšlienky nejako som si skúsila sama odpustiť a vrátila sa na hotel, kde som sa pokúšala zaspať bez toho aby som sa urobila. Nakoniec sa to však podarilo aj keď nejako extra som toho nenaspala.

Na druhý deň som sa zobudila opäť nadržaná a unavená napriek tomu som sa vydala na pláž. Tentokrát na obyčajnú. Tu ma trocha prešli hriešne myšlienky a aj som sa celkom pekne opálilo no inak ma to tam nejako extra nebavilo. Na obed som išla do reštaurácie, kde som si dala jedlo a dopriala si aj pohárik vínka. To mi tak zachutilo, že z jedného boli razom tri a skončilo to tak, že som odchádzala s ďalšou fľašou.

Odišla som na hotel prezliekla sa vzala si pohár na víno a iné dôležité veci a vydala sa na miesto činu. Áno víno v mojej hlave mi prezradilo, že keď si bude dávať pozor nemôže sa nič stať. Ja a víno sme to mali premyslené nájdeme si tiché miestečko kde nás nik nebude rušiť a už vôbec nie dráždiť. Trvalo to dlhšie než som čakala no podarilo sa mi nájsť to miestečko.

Bolo to medzi skalami s malým prístupom k vode. Bol tam síce chládok a kamenistejšia pláž takže vôbec nie vhodné pre opaľovanie ale na fľašku vína v súkromí ideálne. Rozprestrela som deku ľahla si a už som otvárala a nalievala víno. Vychutnala som si ho pekne pomaly do poslednej kvapky teda ten pohárik nie celú fľašu. Potom som až zhodila vrchný diel plaviek ale keď prišlo na ten spodný akosi som omylom zavadila o pošteváček až zabrnelo celým mojím telom. Zistila som, že som neskutočne vlhká a aj keď som si to zakázala víno ma uistilo, že už je to v poriadku nakoľko sa správam zodpovedne.

Opäť bolo všetko odpustené a ja som sa pomaly začala oddávať sebaukájaniu. Nohy som roztiahla poriadne naširoko a tvrdo som si vrazila prsty do dierky až ma prehlo v chrbte. Plavky som mala pekne zmáčané akoby som natrafila na gejzír. Mala som ju tak neskutočne hladkú až tie prsty kĺzali v podstate samé. Netrvalo by dlho a bola by som sa určite urobila keby ma s tranzu neprebral hukot kamenia.
Rýchlo som vytiahla ruku otvorila oči a keď som ako tak zaostrila zrak uvidela som mladého chlapca ako sedí na skalách kúsok odo mňa. Neviem ako dlho tam bol ale tváril sa ako by ma ani nevidel. Mal na sebe plavecké čierne plavky. Chvíľu som naňho škaredo zazerala ale ani sa nepohol rozhodla som sa mu dať najavo, že keď chce byť na nuda pláži a očumovať mal by sa aspoň prispôsobiť. Išla som príkladom a dala som si svoje zmáčané plavky teda spodný diel dole.

Naliala som si ďalší pohár a nahnevaná z toho že mi pokazil moju krásnu chvíľku som si po slovensky niečo popod nos zanadávala. Stále nijako nereagoval a tak som smutná a nadržaná vzdala tento súboj pohľadov dala som si okuliare sluchadtka do uší a pustila svoju obľúbenú hudbu. Dúfala som, že sa trocha pokochá a odíde aby som ja mohla dokončiť čo som začala. Chlipla som si vína a započúvala sa do hudby. Tešila som sa ako si to urobím a zmierená s tým čo som vystrojila včera som celkom sladko zaspala.

Prebrala som sa až na trhnutie mojim telom preľakaná som sa prebrala a uvedomila som si, že dotyčný mladík mi zviera moje ruky nad hlavou a leží priam skoro na mojom tele. Moje prsia boli len centimetrík od jeho hrude. Tvárou v tvár som si chcela vymaniť ruky ale nato ako pôsobil mlado mal sily dosť. Začala som sa zvíjať no v tom prirazil a ja som ucítila jeho obrovský penis preniknúť do môjho vnútra tak hlboko ako som to ešte nezažila.

Bodaj by aj nie keď som mu tak kvalitne pripravila cestu. Chcela som kričať ale jednou rukou mi prekry ústa a aby som sa nevykĺzla z jeho penisu naľahol si na mňa celým telom. Penis tlačil stále hlboko akoby ho už nikdy nemienil vytiahnuť a bránil mi sa pohnúť čo i len centimeter. Pozeral mi pritom priamo do očí a skúšal vo mne vyčítať nejakú reakciu. Ja sama som nevedela ako reagovať. Samozrejme bol tu automatická reakcia hovorila aby som sa bránila. Víno navrhovalo aby sme to premysleli a šuška dole žobronila o ďalšie vniknutie.

Nech už boli moje myšlienkové pochody akékoľvek prestala som sa brániť čo mu dovolilo aby ho vytiahol skoro až po žaluď a zas ho hlboko vrazil dnu až ma prehlo. Takto mi ho tam vrazil ešte asi desať krát a keď sa uistil, že nebudem kričať jeho ruka z mojich úst sa presunula na prsia ktoré hneď začal skúmať. Neviem koľko mal rokov ale do jeho chlapčenských rúk boli ozaj obrovské. Postupne ma začal súložiť v zdatnom tempe a keďže si to chcel asi poriadne užiť aj druhá ruka uvoľnila zovretie mojich rúk a nadvihol sa. No v tom mu moja pravačka vlepila takú facku až mu sčervenelo líce. Pozrel na mňa a znova prirazil. Bác rovnako mu vlepila ľavá ruka. To už sa zarazil viac a prestal ma mrdať.

Pozerali sme na seba obom nám vírili myšlienky v hlavách a zatiaľ čo včera som mala výčitky pri honení chlapa teraz som len chcela aby ma poriadne pretiahol ento mladík. Samozrejme nemohol to mať úplne zadarmo ale nechcela som aby prestal a preto som poriadne roztiahla nohy a rukami prešla jemne po jeho chrbte až na jeho pevný zadok a pomaly si ho pritlačila do lona až sa pekne jeho meč zasunul po milimetríkoch dnu kam patril.

Prudko dýchal premýšľal no napokon začal pokračovať v mojom mrdaní. Poriadne nabral tempo až to plieskalo a mľaskalo. Moje prsia lietali hore dole ako tie vlny v mori, keď tu zrazu ďalšie prekvapenie ani nie meter od nás si nejaké mladé dievča rozprestrelo deku. Prvé čo mi napadlo je to, že ja sa orgazmu už nedočkám. Proste vždy mi to niečo pokazí. Myslela som, že je koniec ale mladík sa na ňu len usmial ona naňho a pridal ešte viac do tempa. Dievča sa vyzlieklo sadlo si vedľa do tureckého sedu a vystavilo svoju buchtičku s jemnými chĺpkami. Bola krásna mladá štíhla s maličkými prsiami ale krásnymi špicatými bradavkami. Nohy pri tureckom sede tak roztiahla až sa jej čiaročka jemne roztvorila a ja som uvidela krásne ružové lupienky, ktoré sa trblietali od rozkoše, ktorá sa drala von.

Začala si pri nás dráždiť dierku a pri tomto pohľade mládenec do mňa búšil tak silno a hlboko, že orgazmus s ktorým som sa len pred chvíľkou lúčila bol razom späť. Striaslo ma od rozkoše a z mojich úst sa nezastaviteľne vydral výkrik. To už sa chlapec vzpriamil aby uvoľnil miesto dievčaťu ktoré si rýchlo obkročmo sadlo nad moju tvár a výkriky utíšilo svojím prirodzením, ktoré mi priam ponúkla do úst. V tej sekunde bol môj prebiehajúci orgazmus doplnení o pôžitok s vône tej mladej kundičky a sladkej chuťte vytekajúcej od jej rozkoše.

Orgazmus trval ozaj dlho a pomaly doznieval. Tak som sa odvážila viac preskúmať túto dievčinu a jazykom som prešla celú jej čiarku až som sa zastavila na pahorčeku, ktorý som niekoľko krát obkrúžila a nasala do úst. Zrejme sa jej to páčilo lebo vzala pohár vína a zažala si ho liať na prisua a telo. Víno takto stekalo po prsiach cez pupok až na jej dieročku takže som spolu s jej šťavami okúsila aj víno. Bolo to tak skvelé, že som ju lízala ako šialená až tiekla ako vodopád. Vtom zmenila polohu postavila sa otočila sa čelom k chlapcovi a zasa zosadla na moju tvár. Začali sa bozkávať. Pričom jemne jazdila zadočkom na mojej tvári akoby hľadala penis na ktorý by sa nabodla. Snažila som sa jej čo najviac poskytnúť môj jazyk ako to len šlo.

V tom sa však dostavil druhý orgazmus a ja som sa jej prestala venovať. Chápala to a preto sa jemne nadvihla rukami mi zmačkla prsia potom tie svoje a rýchlo ruky presunula k mojej dierke kde do mňa stále už asi 10 minút vŕtal mládenec. Tak ako dráždila môj pahorček počas môjho orgazmu tak aj sem tam podráždila chlapcove vajíčka vždy keď to len šlo. V tom ho chlapec vytiahol a ona mu rýchlo začala honiť. Chcela som prvý prehovoriť a to aby to dal dnu no dievča mi zas dosadlo na tvár a dožadovalo sa služieb. Ucítila som už len ako chlapec prudko strieka jednu dávku za druhou bolo to ozaj veľké množstvo. Cítila som kvapky po celom tele a keby na mne nesedelo dievča zrejme by som to dostala až na tvár.

Celé telo od pŕs až po môj trojuholníček boli krásne pokropené dokonca myslím, že aj dievča na svoje telo niečo schytalo pretože po tomto vstreku sa chlapec konečne vysúkal z mojej dierky postavil sa a nechal sa očistiť v dievčiných ústach. Jednou rukou mu honila a popri tom ho fajčila pričom druhá ruka rozotierala tých pár kvapiek spermatu po svojom tele a potom prešla na moje prsia kde toho už bolo požehnane.

Keď toho nabrala dostatočne trocha sa pridvihla a danou rukou si to rozotrela po svojej mušličke. Dokonca si ešte raz trocha nabrala z môjho tela a vsunula si to do rozpálenej dierky. Takto sa sama prstila chlapca honila a fajčila pričom ja som to celé predychávala. Dievča sa potom zas uvelebilo na mojej tvári a ja som sa tentokrát plne začala venovať jej dierke. Ona sa pritom tiež prehla a začala mi čistiť tú moju dierku pričom nevynechala ani miestečko.

Dávali sme si teda dievčenskú 69 ak sa to t ak vôbec nazýva. Ja som si vychutnávala mix jeho semena z jej dierkou a pridala som aj ruky aby som jej dopriala tiež poriadny orgazmus. Cítila som ako sa jej to blíži a tešila som sa ako ju urobím (konečne). No v tom sa dala na štyri a zozadu do nej vnikol chlapec. Nad mojou tvárou sa odohrávala krásna scéna. Mladučká dierka zrejme veľmi úzka bola rozťahovaná mladým no zato veľkým vtákom. Bola krásne roztvorená a vnikajúci penis ju vždy roztvoril ešte o trocha viac. Nechápala som ako tam ten obrovský penis vždy celý zmizne.

Na dievča prichádzal orgazmus tak som sa trocha pridvihla a začala som lízať tú jej roztvorenú dierku. Jazykom som kmitala o sto šesť, keď to aj na ňu konečne prišlo. Vzdychala, krútila sa no ani jeden sme jej nedali pokoj. Jemne kvičala ako také dievčatko. A prehýnala sa no kolená nepovolili. Vydržala to a užila si ho do poslednej kvapky. Keď už bol koniec chlapec ho vytiahol a vsunul ho pár krát do mojich úst aby som plne ochutnala jej vnútro a jej precítený orgazmus.

Predpokladala som, že chlapec bude chcieť pokračovať a preto som sa spod nich vysúkala von aj, keď pohľad to bol skvelý no predsa len som sa musela trocha pretiahnuť. Chlapec išiel na vec tak som si pri nich spravila pohodlie naliala si vínka a odchlipla si dievča sa na mňa s úsmevom a šibalskými očami pozrelo a usmialo sa v tom však cuklo. Pozrela som a vidím, že chlapec sa rozhodol preskúmať inú dierku. Chvíľu som na dievča pozerala ale po chvíľke váhania sa jemne prehlo a vystavilo svoj zadoček.
Chlapec priložil špičku toho veľkého nástroja k análu odhodlaný ho dobyť. Dievča netrpezlivo držalo a chlapec začal zasúvať išlo to pomaly a dievčaťu sem tak skrútilo tvár ale nepovolila ani nevydala hlásku. Keď už bol asi v polovici znova ho povytiahol a tento krát už ráznejšie zasunul pričom to pár krát zopakoval ale vždy o niečo hlbšie. Keď už sa zdalo, že to viac nepôjde prešiel dlaňou po jej chrbte a potom naň jemne zatlačil, dievča pochopilo a prsiami aj tvárou si ľahlo až na zem pričom ešte viac vyšpúlilo zadoček.

Chlapec viac zatlačil až ho konečne celý dostal dnu. Chvíľu tam len tak zostal v jej zadočku pričom obaja prudko dýchali. Ja v podstate tiež a s údivom som to s pohárom v ruke celé sledovala. Postupne pomaly ju začal mrdať do zadočku ona poslušne držala vždy vyšiel asi len do polovice ale dnu vošiel až na doraz. Postupne pridával na tempe a ja som si v duchu hovorila, že snáď ju nebude chúďa mrdať tak dlho ako mňa.

S manželom sme sa moc análnemu sexu neoddávali no toto som mala chuť zakúsiť aj ja. Nakoniec ju začal svižne mrdať a už ani nebral ohľad na postupné vnikanie vyťahoval ho pekne celý a rovnako celý vrážal dnu. Dievča už tiež začalo viac vzdychať a bolo vidno, že si to konečne tiež užíva. Dokonca z môjho pohľadu akoby z ničoho nič sa jej dostavil celkom silný orgazmus. Ešte ani nestihol doznieť a už aj chlapec plnil jej zadoček horkým semenom. Posledných pár prírazov a zostal v nej zarazený už asi len do polovice a ja som tak mohla vidieť ako v nej pulzuje a pumpuje svoje semeno.

Pomaly ho vytiahol a zrazu to veľké monštrum bolo skleslé a o dobrú polovicu menšie. Spolu s ním zo zadočka vytiekol aj pramienok ich spoločnej súlože. Chlapec si natiahol plavky, ktoré mal po celý čas stiahnuté iba pod vajíčka a skočil do mora. Plával niekde preč zatiaľ čo dievča sa posadilo ruky aj nohy červené od polohy, ktorú pevne držalo. Zo zadočku rozpáleného ako kachle vytekalo semeno a ja som len sklamaná, že mne sa už nedopraje toho penisu som aspoň ponúkla dievčaťu zvyšok vína.
Dievča chcelo odísť no mne stúplo do hlavy víno a pritlačila som ju na deku začala ju bozkávať a rukou šmátrať v jej dierke. Chcelo mi ruku odtlačiť ale nedala som sa a vnikla ešte hlbšie. Vzdala to a rovnakou menou sa mi oplatila. Tiež vnikla do mojej dierky a pekne vzájomne sme sa dráždivo prstili. Bola som už úplne iný človek než ten, ktorý na túto dovolenku išiel. Potom ma napadla jedna scéna s lesbického porna a naznačila som jej, že chcem aby sme si svoje šušky o seba pekne treli.

Chvíľu to trvalo než sme sa zladili ale po chvíľke to bolo neskutočne príjemné. Teda u mňa určite pretože ma premohol dnes už tretí orgazmus. Škoda, že dievča nebolo spolu so mnou no len sa usmiala dala mi bozk a začala sa obliekať. Chcela som ju dokončiť ústne ale rázne odmietla. Nakoniec aj ja som bola unavená tak som bola aj celkom rada. Chlapec sa už nevrátil tak som sa tiež pobrala domov.

Večer mi vola manžel či som poslušná samozrejme pravdu som mu nepovedala a aj keď ma po telefonáte zasa premohli výčitky. Povedala som si že už sa stalo a že túto dovolenku si poriadne užijem a nikdy sa o nej nik nedozvie a viac sa nezopakuje. Ale keď už tak už a každý deň som chodila na rovnaké miesto v danom čase. Mala som ešte 5 dní a chcela som ich využiť.

Prvý deň z týchto piatich sa na našom mieste neukázal nikto. Druhý tam už bol chlapec ešte skôr ako ja. Len sme sa usmiali a chvíľu čakali či sa neukáže aj ono dievča. Celý čas som si myslela že boli pár ale ako sa ukázalo zrejme nie. Dievča v ten deň ani v ďalšie neprišlo. Asi sme na ňu boli príliš žiadostivý. V ten deň som si teda dopriala chlapca plnými dúškami len pre seba. Chcela som to tiež na havka a tak som sa mu pekne nastavila neváhal a už mi ho tam aj strčil. Jeho vajcia aj moje prsia pekne lietali v divokom rytme. Keď ho vytiahol aby mi ostriekal zadok rýchlo som sa otočila a vzala ho do úst ukázala som aká som v tomto smere zdatná a zaviedla si ho pekne hlboko až d krku. Vystriekal sa mi tam a ja som pekne všetko spapala.

Potom som pokračovala vo fajčení pokiaľ som si nebola istá, že bude môcť pokračovať. Rýchlo som potom zaujala rovnakú polohu ako dievča pri análnom sexe a on pochopil. Priam sa potešil. Pristúpil zozadu a začal sa tlačiť dnu. Celkom to bolelo a ja som na vlastnej koži mohla vyskúšať to čo zažívalo dievča. Neviem ako ona no u mňa bolesť čoskoro ustúpila a chlapec ma mohol pekne hlboko súložiť a priviesť ma do vytúženého orgazmu. Rovnako ako u dievčaťa aj mne vyplnil túto dieročku. A odplával v mori niekde preč. Užila som si to skvelo ale tak trocha som dúfala, že toho poskúšame viac. Mušlička, fajka, anál dohromady azda pol hodinka a koniec?

Zvyšok dní sa už neukázal, posledný deň som sa bola len tak prejsť mestom a v tom som ich stretla chlapca aj dievča išli mestom ruka v ruka každý so svojim partnerom. Očividne to boli dva páriky len v ten deň tam bol len od každého jeden. Aj oni ma zbadali dievča trocha sčervenalo a chlapec uhol pohľadom o to väčšie bolo moje sklamanie preto posledný večer som sa rozhodla nahodiť krásne šaty podväzky a vyraziť do miestneho baru.

Netrvalo dlho a už bol o mňa záujem no akosi som nemala náladu chcela som byť len sama. Keď v tom som stretla toho postaršieho muža z prvého dňa. Veď viete toho, ktorého som vyhonila priamo pred celou plážou. Hneď sa vo mne prebudili všetky tie výčitky. Zaujímavé je, že pri tých mladých ľuďoch po tom všetkom čo som s nimi robila som nemala také výčitky ako teraz keď som stretla toho muža, ktorému som urobila „len“ honku. Bol oblečený celkom šik a vyzeral a správal sa úplne inak. Ani neviem ako dala som sa s ním do reči tentokrát som sa s ním bavila naplno. Nakoniec sa ukázalo, že je to majiteľ baru a pozval ma do VIP salóniku, kde ovšem boli aj jeho prominentný kamaráti. Čo sa však udialo posledný večer zostane navždy len v tom bare.

Jedna zaujímavosť na záver po návrate domov ma manžel privítal neskutočne vrúcne a ešte v ten deň sme sa krásne pomilovali. Dokonca som mu dovolila anál čo veľmi ocenil a povedal, že takúto ma v posteli ešte nezažil, že to potom ma na dovolenky musí posielať častejšie. A veru už som ďalšiu dovolenku plánovala. Prajem Vám príjemné čítanie a ak sa Vám príbeh páčil prebehnite aj ďalšie moje poviedky.