Perverzný párik

26. 7. 2021 · 3 161 zhlédnutí milenec40

Ako obyčajne som surfoval po internete a hľadal niečo na rozptýlenie mysle a uvoľnenie tlaku v rozkroku a pri tom som narazil na inzerát páru , ktorý hľadal muža na stretnutie s párikom na hotely.
Kto už by takej ponuke odolal. A tak , síce nesmelo , ale predsa som skúsil napísať. Odpoveď prišla v okamihu. Po pár krátkych správach sme si vymenili telefónne čísla a bolo mi vysvetlené čo a ako. Súhlasil som so všetkým a tak som sa vybral za nimi .
Otvoril mi muž . Nahý .asi 40 ročný, vysoký , svalnatý s krásnymi guľami a asi tak 18 cm penisom. Vyzliekol som sa a nasledoval ho do izby. Tam ležala ona na posteli. Krásna tridsiatnička , malé pevné prsia a hladko oholená mušlička. Prikázal mi aby som ju začal lízať. Poslúchol som okamžite. Bola hneď mokrá . Voňala a chutila veľmi príjemne. V tom ma zastavila a povedala že potrebuje ísť cikať. Prestal som a videl som ako odchádza do sprchy. V tom som dostal pokyn isť do sprchy , kľaknúť si a zakloniť hlavu. Postavila sa nado mňa , trochu sa s ňou hrala a potom začala cikať. Priamo mne na otvorené ústa a na tvár. Prekvapila ma chuť jej moču. Bola neutrálna , skoro bez chuti a tak ani neviem ako a prečo začal som niečo z toho čo mi striekalo do úst prehĺtať. Keď domočila, dostal som príkaz aby som ju jazykom očistil a osprchoval sa a keď sa osuším aby som prišiel do izby. Pri príchode do izby odložila fľašu vody z ktorej vypila poriadne množstvo a ja som pochopil že necikala na mňa na posledy. Dostal som príkaz postaviť mužovi ozdobu a to bez použitia rúk. O chvíľku bol pripravený. Počas toho ako ju mrdal som jej olizoval nohy, cmúľal prsty na nohách . Po chvíli sme zase boli v sprche a ja som si vychutnával recyklovanú minerálku ktorá mi prúdom dopadala do úst. Po sprche som znovu šiel do izby a ľahol si na posteľ. Ona si kľakla nadomňa tak, že som videl zo spodu ako jej mrdá s tým tvrdým čurákom jej hebkú pičku. Ona sa mi pri tom hrala s guľkami a vtákom a vždy keď ho z nej vytiahol som mu ho olízal od nektáru jej mušličky. Keď som si už myslel že ju vystrieka , tak prišla na rad znova cesta do sprchy a moja tretia dávka recyklovanej vody. To už samozrejme som sa musel vymočiť aj ja .
Po príchode zo sprchy si sadla na posteľ tak aby sa on mohol vyhoniť na jej nohy. Vystriekal sa a teda poriadne . V tých guliach mal toho peknú porciu. Keď vyprázdnil gule , dal mi pokyn na očistenie jeho vtáka a následne aby som očistil aj jej nohy. S jeho semenom na jej krásnych nohách som sa doslova hral . Jazykom som ho chvíľku rozotieral aby som ho následne mohol pozbierať a očistiť jej nôžky aby boli znova krásne čisté.
Keď nadobudla pocit že som to spravil dobre , tak som si ľahol na zem k posteli a ona mi začala jazdiť chodidlami po čuráku a hnietla mi nimi gule. Občas si ho vzala medzi prsty na nohách alebo medzi chodidlá.
Nemala s ním veľa práce. Nadržaný som bol ako mladý kohút a tak som jej o chvíľu striekal na nohy. Chodidlá mala od môjho semena. Bolo úplne samozrejmé že očistenie jej nožičiek od spermií bolo mojou povinnosťou. A tak som sa toho ujal a dôkladne som ich očistil.
Po tom ako ma pochválila že som šikovný chlap, tak som šiel do sprchy. Teraz už sám . Osušil som sa , obliekol a s krásnym pocitom uspokojenia som šiel domov. Ešte dlhú chvíľu som sedel v aute kým som bol schopný pochopiť že to bola realita a kým som bol vôbec schopný venovať sa riadeniu motorového vozidla.
Dodnes na to spomínam a som s toho vzrušený. Bolo to s nimi moc krásne.