Otcova priateľka (súťažná poviedka)

13. 8. 2021 · 6 649 zhlédnutí ollaff

Rodičia sa kvôli nevere rozviedli a ťahala sa s nimi aj naďalej. Ani jeden z nich si nenašiel stáleho partnera. Nevera vždy číhala za rohom a to som netušil že sa do nej zamotám aj ja. Žil som s mamou no keď sa odsťahovala do zahraničia a ja som chcel doštudovať strednú školu presťahoval som sa k otcovi. Nebol v tom problém, vychádzali sme spolu fajn. Tým že často cestoval a doma býval minimálne mal som slobodu a to mi vyhovovalo. Ako som spomínal partnerky striedal, žiadna s ním nevydržala keďže bol viac na služobných cestách než doma. Žiadna z nich sa k nám nenasťahovala, vždy to skončilo skôr než k tomu došlo. Samozrejme kým nestretol Zdenku. Bola mi sympatická od začiatku keď ma pri zoznamovaní upozornila že vykanie v žiadnom prípade a volá sa Zdenka. Mala 30 rokov a veľkú dávku prirodzenej krásy a zmyslu pre humor.
Chodili spolu asi 2 mesiace keď sa musela nečakane a rýchlo vysťahovať z podnájmu. Najprv váhala no nakoniec sa k nám nasťahovala, keďže otec má veľký 4 izbový byt a väčšinou som v ňom sám. Mne to tiež vyhovovalo, rozumeli sme si a rada varila. Samé pozitíva.
Všetko šlo ako po masle, bol jún, mal som po maturite a prijatý na výšku.
Spolunažívanie so Zdenkou bolo bezproblémové, až na to že sa oteplilo a ona sa obliekala veľmi naľahko. Otec často na cestách a Zdenka často len v tielku a krátkych obtiahnutých legínach ktoré dokonale obkresľovali a objímali každý kúsok jej tela . To nie je ľahké pre večne nadržaného teenagera. Jej postava krásne vynikala. Mala pekne tvarované stredne veľké poprsie, štíhle opálené nohy a dokonalý zadok. Nemohol som z nej odtrhnúť oči. Jej zadok ma hypnotizoval a často som zaspával s obrazom jej tela v hlave a silnou erekciou v rozkroku.
Raz som prišiel domov a zdalo sa že nik nie je doma. Vzal som si plechovku koly z chladničky a zamieril si to na terasu. Keď som otvoril dvere v momente som zamrzol a onemel na niekoľko sekúnd. Zdenka sa opaľovala len v spodnej časti bikín. Slnko hladilo jej opálené prsia a bradavky krásne trčali z malých ružových dvorcov bradaviek. Spodný diel bikín mal tak málo látky, hneď mi bolo jasné že jej kundička je vyholená do hladka. Jej telo sa lesklo a vyzeralo tak hebko akoby okrem vlasov na jej tele nikdy nevyrástol jediný chĺpok. Keď som si uvedomil že som zmeravel, Zdenka sa ležmo podopierala lakťami a s veľkým úprimným úsmevom povedala ,,Ty si ani nepočul že som ťa pozdravila však?“
Zakoktal som niečo ako ,,Ahoj ja, ja prepáč nechcel som ťa očumovať.“ Už som sa poberal preč keď ma zavolala, že by ma rada poprosila o láskavosť. ,,Tu si sadni, prinesiem môj laptop je strašne pomalý, pre teba to bude hračka a neboj oblečiem sa aby si nebol v rozpakoch.“ Povedala so spontánnym smiechom akoby sa nič nedialo, no mne búšilo srdce a už som cítil ten príjemný nával krvi v rozkroku. Postavila sa, hodila na seba biele tielko a odbehla preč. Bolo to divné no v tom tielku cez ktoré jej jemne presvitali bradavky a v spodnej časti bikín štýlu plážových volejbalistiek vyzerala ešte viac sexi.
Keď sa vrátila už som mal plnú erekciu no našťastie dosť času na to aby som penis upravil tak aby to nebolo vidno (aspoň som v to dúfal). Povedala mi čo sa jej nezdá a ak jej s tým pomôžem spraví ľadové mojito aj mne. S úsmevom som jej podal kolu nech ju vráti do chladničky, že si určite dám radšej mojito s ňou. Bol na ňu neskutočný pohľad. Krútila sa v kuchyni a pripravovala tie koktaily tak ľahko odetá, jednoducho som nemohol odtrhnúť pohľad z jej zadku. Krajšie dámske pozadie som v živote nevidel a asi ani neuvidím. Než som bol s počítačom hotový mali sme v sebe mojita dve a Zdenka aktívne miešala ďalšie. Rum príjemne stúpal do hlavy a debata bola príjemná a uvoľnená. Dosť sme sa nasmiali rozumeli sme si akoby sme boli rovesníci a poznáme sa roky. Po niekoľkých drinkoch sa ma Zdenka spýtala čo mi bežalo hlavou keď som ju zbadal hore bez, vraj som zamrzol asi na 30 sekúnd a vôbec nevnímal čo mi vraví.
Mal som vypité a teraz už úplne uvoľnene povedal pravdu a ako som ju v tých slnečných lúčoch vnímal a predstavoval si ju aj bez spodnej časti plaviek. Smiala sa, ale bolo vidno že jej to lichotilo. Dlho sme len tak kecali a popíjali. Rozprávala mi o jej živote ako cestovala ako trávila letá po Európe a často v Španielsku a Taliansku v kempoch pre nudistov a preto jej príde nahota úplne normálna. Tvrdila že nie je žiaden hippie ale miluje slobodu. V tom sa postavila a priniesla album s fotkami. Obzerali sme fotky a ona mi opisovala kde a aké to tam bolo. Tón jej hladu a opis sa nezmenil ani keď sme sa dostali k nudistickým fotkám. Bola fakt krásna. Tmavé vlasy opálená pokožka a ani chĺpok na tele, bol dôkazom toho že fakt nebola hippiek. Bolo tam pár fotiek z pláže kde ležala s rozkročenými nohami. Zaujímalo ma či jej nevadí že vidím aj takéto fotky kde vidno úplne všetko. ,,Jasné že nie inak by som ti ich neukázala, ale skončil by si u mňa keby ak by si ich zverejnil niekde na nete, to by som sa zmenila na beštiu a pocítil by si to“ (dodala) a ja som ju uistil že sa nemusí obávať.
Vtedy povedala že má dosť a ide do sprchy, vzala album, povedala že to bol moc príjemný večer a bola fuč. Dopil som posledné drinky, príjemne uvoľnený no nie opitý zato poriadne nadržaný som sa presunul do kuchyne. V byte bolo už úplne ticho tak som šiel tiež do sprchy. Keď som sa vracal z kúpeľne, všimol som si pootvorené dvere do spálne a neodolal som a jedným očkom nazrel dnu. Zdenka spala úplne nahá pootvorené okno ani dvere nepomáhali v tejto tropickej noci. Ležala na chrbte, ruky doširoka, jednu nohu mala skrčenú v kolene a v jemnom svetle z chodby sa leskla nádherne upravená a do hladka vyholená kundička, no mýlil dom sa nebola úplne dohola, mala jemný prúžok chĺpkov nad klitorisom. Neodolal som a vošiel dnu. Prišiel som po tichu k posteli a v slabom svetle obzeral každý kúsok jej dokonalého tela. Mal som na sebe len tričko a voľné kraťasy na spanie, v rozkroku úplne napnuté mohutnou erekciou. Mal som chuť sa jej dotýkať a lízať úplne všade. Nahol som sa nad jej pičku a cítil čistotu tela. Bol som len pár centimetrov od jej lesklej štrbinky neodolal som a jemne jej prešiel jazykom po celej dĺžke kundičky. Chutila dokonale, ani najlepšie mojito sa nevyrovná jej chuti. Ešte niekoľko krát som ju ochutnal, jemne sebou šklbla a vtedy sa vo mne niečo zlomilo. ,,Čo ak sa zobudí, veď ja lížem otcovu priateľku, nebuď kokot a vypadni!!!“ Potichu som sa postavil, pri dverách som jej venoval posledný pohľad a zmizol. Bol som nadržaný ako nikdy predtým a penis mi šlo roztrhnúť, úplne pulzoval naliaty krvou na prasknutie. Chcel som si pustiť nejaké porno a vyhoniť si inak sa zbláznim. Vtedy som si v obývačke na stolíku všimol album. Nalistoval som fotky z pláže, kde Zdenka s rozkročenými nohami a veľkým úsmevom máva na neznámeho fotografa. Bola tak krásna a uvoľnená. Nohy mala doširoka rozkročené aby každý divák videl dokonalé ružové sfarbenie a tvar tej najkrajšej pičky pod slnkom. Vzal som penis do ruky a pomaly sťahoval predkožku. Naliaty žaluď sa leskol vo svetle a pomaly som jazdil po celej dĺžke penisu no nie moc rýchlo aby som sa nespravil hneď. Chcel som sa dívať na tú fotku a honiť si čo najdlhšie. Užíval som si, oči sa nešli nabažiť Zdenkinej pičky a penis mojich dotykov keď som v rohu oka postrehol pohyb. Trhom som sa obzrel, stála tam Zdenka v krátkom hodvábnom župane a pozerala sa na mňa pohľadom ktorý sa nedal odhadnúť. Je nahnevaná, či v šoku a pohŕda mnou, alebo si to divadlo užíva???
Zaskočený a zahanbený som sa snažil zakryť stoporený penis, čo sa mi ani z ďaleka nepodarilo. Začal som bľabotať, zavrel som album a snažil sa vysvetliť či ospravedlniť? Sám neviem, bol som trochu mimo.
Prišla ku mne a úplne prirodzene povedala ,, nemáš sa za čo hanbiť ani ospravedlňovať, to čo robíš je najprirodzenejšia vec na svete a je na teba krásny pohľad.“ Kľakla si predo mňa, jednou rukou mi prehrabla vlasy a druhou uchopila penis a začala ho pomaly dráždiť. Potom mi dala vášnivú pusu, vybrala fotku z albumu a dodala ,,moc by ma potešilo ak by si to dokončil a spravil sa na ňu.“
To sa nedalo odmietnuť. Kľakol som si pred stolík a začal si honiť nad jej fotkou. Zdenka si sadla do kresla, z ľavého ramena sa jej zosunul župan a obnažil prsník. Jej pravá ruka smerovala do rozkroku a dráždila kundičku cez jemnú látku županu. Netrvalo dlho a fotka bola kompletne zaliata semenom a ja som začal vnímať čo sa deje. Zdenka podišla ku mne a s úsmevom povedala ,, to bolo nádherné“ dala mi pusu a vzala môj stále úplne tvrdý penis do úst. Chvíľu ho fajčila, hravo behala jazykom po žaludi a celej dĺžke a potom si na mňa bez váhania sadla a vkĺzol som do nej tak hladko akoby som bol presne vyrobený pre jej kundičku.
Pár sekúnd len tak sedela bez pohybu a dívala sa mi do očí. Potom sa spýtala ,, prečo si prestal v spálni? Bolo to skvelé a len sťažka som predstierala že spím.“ Povedal som jej pravdu, že som nechcel aby otca podviedla práve so mnou. Stále usadená na mojom penise povedala že nemusím mať výčitky. Majú voľný vzťah a on vie že nikdy nebudú tradičný pár, ja som aká som a taká zostanem. Potom začala hýbať panvou a dodala ,, na mladíkoch ako si ty milujem že ostanú tvrdý aj po tom ako sa spravia a tvoj vták má ideálnu dĺžku aj hrúbku.“ Tá noc bola krásna, dlhá, vlhká a plná vášnivého sexu a to leto najlepšie v mojom živote.