Mužská pýcha

7. 9. 2021 · 1 168 zhlédnutí Sandy16

Celú myseľ mal zaplnenú ňou, kam pozrel či privrel oči ju videl….jej krásny zvodno tajomný úsmev, guľaté zelené oči, do ktorých keď pozrel tak sa v nich strácal…dlhé vlasy, do ktorých keď zasvietilo slnko boli plné žiarivo zlatých odleskov, jej nákazlivý smiech, ktorý roztápal všetko naokolo….ach
V nohaviciach mu zapulzoval penis. Opäť mu tvrdol. Nemohol presťať myslieť, aké by to bolo mať okolo pása omotané jej nohy a búšiť do jej rozpálenej dierky….dotýkať sa jej….Zastonal.
Rukou si obopol svoje stvrdnuté mužstvo a pohýbal rukou.
Aké by to bolo, mať okolo vtáka jej pery a na žaludi jej zvedavý jazyk? Ústa by mala teplé a vlhké, a jej dierka by bola ešte vlhšia. Roztiahol by jej stehná a zasunul by svoj tvrdý úd pomaly do nej, znova a znova…telo by sa jej chvelo pri orgazme, jej štrbinka by kŕčovito zvierala jeho mužnosť.
Dlaň viac pritlačil, rytmicky pohyboval rukou od koreňa až po žaluď. Penis mu pulzoval, cítil, že to už dlhšie nevydrží.
Predstavoval si ako ju pri kefovačke plieska po ritke, a ako ju svojím mocným vtákom vypĺňa.
Zaplavila ho vlna rozkoše, viac už nevydržal, nechcel sa viac trápiť, ale pohybmi rukou neprestával. Vychutnával si rozkoš až do konca, chcel zo seba vytlačiť aj poslednú kvapku.