Wellness s Veronikou....2. deň

17. 9. 2021 · 1 883 zhlédnutí MarcoTom88

...pokračovanie poviedky

Ráno som sa zobudil, pozrel vedľa seba a Veronika ešte spala. Ritku v čipkovaných nohavičkách mala natočenú na mňa, tak som si v hlave prehrával včerajší večer a tešil sa na ďalší deň v jej spoločnosti.
Raňajky, ktoré nám priniesli na apartmán sme si dávali s lúčmi slnka na terase a rozprávali sme, kam pôjdeme cez deň. Zvolili sme menšiu túru na hrebeň Nízkych Tatier. Tam sme sa prešli a takto príjemne unavení sme sa vrátili domov. Poobede sme si dali hodinový šlofík. Pred tým sme sa trochu pomojkali v posteli, ja som si vychutnával možnosť mať Veroniku blízko seba. Vedel som, že včerajší večer bude mať pokračovanie.

Chalani od vedľa nás zavolali na grilovačku, tak by bola škoda odmietnuť takú ponuku. Grilovačka prebiehala klasicky – jedlo, alkohol, hudba a dobrá nálada. Vo vírivke sme boli ešte pred západom slnka. Chalani od vedľa si užívali Veronikinu dobrú náladu a samozrejme, že čakali, kedy pôjde do vody, tak aby si mohli pozrieť jej telo v plavkách. Tá si zas užívala naše pohľady. Alkoholu bolo viac ako večer pred tým a Veronika a aj ja sme boli odvážnejší. Vo vírivke sme sa bozkávali a dotýkali jeden druhého a užívali pohľady partie chalanov od vedľa, ktorým sa to páčilo.

Keď nás už táto grilovačka prestávala baviť, Veronika mi pošuškala, že je posledný večer a že má pre mňa prekvapenie. Hneď som to pochopil, poďakoval susedom za spoločnosť a odkráčal som s Veronikou na apartmán. Veronika šla do sprchy a povedala mi, že ju mám počkať v obývačke.

Vedel som, kam to smeruje, tak som ju poslúchol a počkal na gauči. Po chvíli vyšla z kúpeľne. Vysoké podpätky, čierne silonky, sukňa, biela blúzka z pod ktorej bolo vidieť lem čiernej čipkovanej podprsenky, výrazný rúž a okuliare. Nahodila svoj zvodný pohľad a spýtala sa: „Myslíš že je to vhodný outfit na pohovor? Sadla si ku mne povedal som jej, že takú sexi ženu by som nechcel mať v kancelárii, lebo by som myslel, len na to, ak osa jej dostať do nohavičiek. Pohladil som jej stehná, postavil sa za ňu a začal som jej masírovať plecia. Moje dotyky si užívala, rukami som prešiel pod blúzky a omakal som jej prsia, ktorým už tvrdli bradavky. Nechala sa takto hladiť a zrazu sa postavila a spýtala sa ma, či si dám kávu na balkóne s ňou. Samozrejme, takto nahodená chcela ešte takto na diaľku podráždiť chalanov pri grile. Ona sa vybrala klopkajúc do kuchyne, ja som šiel na balkón. Na balkóne ma zaregistrovali aj chalani, bolo vidieť tak akurát. Za chvíľu vyšla na balkón aj Veronika. Bolo jej jasné, že chalani z grilovačky a z vírivky si ju hneď všimnú, videli cez zábradlie čo má oblečené, obtiahnutú blúzku, podpätky, silonky...dokonale si užívala ich pohľad a tiež ich fantázie, ktoré im behali po mysli. Sadla si ku mne a dali sme si spolu kávu a pohár whiskey. Dopili sme, Veronika dopriala nadržancom odvedľa ešte raz pohľad na jej sexy oblečenie a zavreli sme dvere a zastreli okná.

Veronika sa ku mne priblížila a spýtala sa: „Tak ako pán riaditeľ, zoberiete ma?“ Ja som jej na to odpovedal, že či už ukázala všetky svoje skúsenosti. Odpoveď bola záporná. Kľakla si pre do mňa, rozopla rifle dala ho do pusy a pekne mi ho fajčila až po koreň. Užíval som si ten neskutočný pohľad. Sadol som si, stiahol jej nohavičky a začala na mne na gauči jazdiť. Nechal som si ju oblečenú , blúzku som rozopol tak aby som videl prsia hýbajúce v rytme prirážania. Vzdychala ešte hlasnejšie ako noc pred tým. Pýtala si to tvrdšie a tvrdšie. Prstom som držal jej zadoček a občas jej zbehol na análik. Odpoveď bola, že mi tam ruku vracala, tak som pomaly postupne začal vsúvať prst hlbšie a hlbšie do jej ritky. Postavila sa a dala si dolu všetko, a odtiahla ma do sprchy a sama si nastavila môj penis do ritky. Pomaly som išiel dnu, bola veľmi úzka a trvalo dlhšie kým som tam dostal až po žaľuď. Takto som ju tam pomaly dával. Cítil som, že sa jej to páči, ale už sme chceli trochu viac pohodlia, tak som sa premiestnili do obývačky. Dal som si ju zozadu pekne prehnutú cez kreslo a prstom som jej stále dráždil ritku. Ešte raz si zajazdila a vystriekal som sa teraz do nej, berie antiku, tak som využil túto možnosť.
Išli sme spať, po zobudení a rannej hygiene sme sa ešte potúlili, užíval som si odovzdané a poriadne ošukané a po víkende uspokojené dokonalé telo.

Chalanov od vedľa sme už nestretli, a takto unavený sme sa pobrali smer Bratislava.
Zaviezol som ju domov, potom ako vystúpila mi behali hlavou samé sexi myšlienky a spomienky na víkend. Párkrát sme sa ešte stretli u mňa doma a užili si, ale nikdy sme spolu oficiálne nechodili. Stále sme spolu v kontakte, Veronika sa vrátila k bývalému priateľovi, čo sa týka dievčaťa do života, Veronika nebola dokonalá, ale ako milenka bola neskutočná. Ja som si tiež našiel trvalú partnerku, ale priznám sa, občas mi stále pri slove Jasná prebehne toľko spomienok hlavou, že nevnímam okolie.