Kapitola 10: Slasti 2

17. 9. 2021 · 1 081 zhlédnutí Stevko95

Na Katkin dotyk som nereagoval a ani na druhý. Otvoril som oči do prítmia, Katka ma sledovala s obozretným pohľadom až pohľadom, v ktorom sa skrýval strach a obavy.
L: „ Dobrú noc srdienko.“ Otočil som sa k nej chrbtom, zakryl sa dekou, ktorú mi dala a zavrel oči. Na dnes ozaj stačilo. Katka sa ku mne pritiahla a ovinula ruku okolo mňa. Môj hnev to zmiernilo dosť na to, aby som jej ruku so mňa neodstrčil. Ležal som a do skorých ranných hodín premýšľal nad všetkým. Ako sa to všetko tak zvrtlo a ako mohla Katka nerešpektovať moje bezpečné slovo a čo sa to s ňou stalo? Bude so mňa len chalan na sex? Jej živý vibrátor?
Ráno ma zobudila Iveta, keď k nám vtrhla do izby, aby sme vstávali. Psychicky vyčerpaný a spánkový nedostatok spôsobili, že som bol nepríjemný na chúďa dievča.
L: „Nabudúce skús prosím ťa aspoň zaklopať!“
I: „Mne to však spôsobilo radosť. Čoskoro budú raňajky. Naši sa pýtajú či budeš raňajkovať a či piješ kávu.“
L: „Nie. Nepijem kávu a naraňajkujem sa doma. Oblečiem sa a idem.“
K: „Čože? Ako to myslíš, že ideš domov? Čo náš dnešný program a všetko o čom sme sa rozprávali? Včera si vravel, že sa rozhodneš a možno tu ostaneš aj na dnešný deň a ty sa hneď ráno vyparíš? Čo to s tebou do riti je?“ Katka bola viac prekvapená ako nahnevaná a chcela ma mať pri sebe. Netuším čo si mám v tejto chvíli myslieť. Musíme sa o mnohom porozprávať, ale neviem kedy a či vôbec.
L: „Iveta, prosím ťa odíď teraz. Idem sa prezliecť.“
I: „Ja sa na tvoje telo rada pozriem.“ K svojej vete dodala koketný úsmev hormonálne rozhodenej pubertiačky. Odišiel som do kúpeľne, kde som sa obliekol, umyl tvár, učesal a pripravil na odchod. Všetko mám zbalené.
L: „Prepáč, že ti to dávam tak neskoro, ale aspoň niečo. Všetko najlepšie k 5 mesiacom čo si so mnou vydržala. Budeme v kontakte dnes a aj zajtra. V stredu a štvrtok máš školu a potom ak budeš mať čas sa môžeme porozprávať.“ Katke som podal malú krabičku. V krabičke bol malý medvedík na kľúčenke. Chcel som jej ho dať aby vedela rozlíšiť kľúče od domu a iných dverí od kľúčov ku mne do bytu. Ivetu som vytrčil z izby a zavrel dvere. Čakal som na reakciu mojej priateľky?
K: „Som prekvapená. Neviem ani prečo. Boli sme spolu dlhšie ako si vravel na začiatku a tento darček. Je krásny, ale ja neviem. Stalo sa toho veľa a jednoducho nechcem stratiť to málo čo mám v sebe k tebe. Chcem ostať nezávislá a preto tvoj darček odmietam, môžeme sa stretávať, ale neviem čo bude Lukáš, nič nesľubujem.“ Podala mi naspäť kľúčenku, ktorú som si zobral, rozlúčil sa s ňou, s jej rodičmi a po ceste k autu som kľúčenku hodil do prvého koša. Toľko k malým darčekom.
Pri aute ma Katka dobehla.
K: „Môžem sa niečo opýtať?“ Tašku som odložil do kufra a v tichosti čakal na jej slová. „Viem, že to čo som v noci urobila nebolo správne. Mnoho krát si spomalil, našiel si si cestu ku mne a doprial mi čas, ale ja som to včera veľmi potrebovala a jednoducho som sa nekontrolovala. Rada by som si zobrala tú kľúčenku, ak smiem. Chcem sa s tebou stretávať, ale budem bývať na intráku.“
L: „Kľúčenku som vyhodil do koša vo vašom vchode a je mi jedno ako si sa cítila. Vždy sa v tomto smere máš kontrolovať a ja som sa po celý čas ovládal. Z môjho pohľadu to je tak, že ti neverím v posteli a nenechám sa viac zviazať a či niečo bude? To nezáleží len odo mňa, ale od toho či dokážeš kontrolovať čo chceš a koho chceš.“ Nastúpil som do auta a videl Katku ako odchádza v spätnom zrkadle.
Cez týždeň som sa s Katkou nestretol, teda v pracovné dni a kontakt sme udržiavali zbežný. Pár správ a dosť. V piatok do obeda mi prišla správa spolu s fotkou. Kľúče od bytu a od vchodu mala na jednej kľúčenke spolu s malým medvedíkom.
K: Môžeme sa dnes porozprávať? O všetkom som premýšľala a rada by som sa o tom s tebou porozprávala. Prídem k tebe alebo prídeš za mnou do čajovne?
L: Prídem pár minút pred záverečnou. Kedy dnes končíš?
K: Dnes o 9. Pôjdeme k tebe?
L: Môžeme, ale to čo sa stalo u Vás sa už nezopakuje. Neviem čo mi chceš povedať, ale dám ti šancu vysvetliť tvoje správanie a všetko. Dlžím ti to.
K: Dobre, idem do práce.
Presne o 5 minút deväť som prišiel pred čajovňu a čakal som na Katku, ktorá vyšla okolo 9:10. V tichosti sme sa vydali na cestu ku mne domov. Chcel som toho veľa povedať, ale nenapadli ma správne slová a Katka bola celou cestou nervózna, ukradomky na mňa pozerala a prejavovala známky strachu, obáv zmiešané s láskou, nehou, túžbou a všetkým. Nikto z nás nevedel ako dopadne dnešný večer a mohol dopadnúť všelijako. O 21:25 sme boli u mňa v byte, slušne som jej ponúkol čaj, ktorý prijala a odišla do obývačky zatiaľ čo som pripravoval obom čaj. Naťahoval som nevyhnutnú chvíľu a tak isto Katka, ale nemohli sme to už dlhšie predlžovať.
Prišiel som do obývačky. Svetlo svietilo z jednej lampy pri gauči, Katka sedela na gauči v čiernych nohaviciach, mikine a vlasy mala v cope. Nervózne sa hrala s nechtami. Prisadol som si ku Katke na vzdialenosť jednej ruky, položil čaj pred ňu na stôl.
L: „Už sa môžeme porozprávať, všetko som odložil a máme súkromie.“ Odložil som mobil na stôl, vypol som zvuky a nechal vybrovanie. Katka vypadala, že sa zrúti od toho ako veľmi premýšľala nad tým čo mi chce povedať a ako. Dodala si posledný kúsok odvahy a zhlboka sa nadýchla.
K: „Ako prvé sa ti chcem ospravedlniť za tú noc u mňa doma. Viem, že som chcela byť dominantná a viem, že sa mi to tak páčilo a viem, že to chcem urobiť znova. Nebrala som na teba ohľad a keď si odišiel som si to veľmi vyčítala. Náš vzťah sa môže niekam posunúť, ale musíme sa rešpektovať a ja som nerešpektovala tvoje pocity a teba. Ospravedlňujem sa.“
L: „Áno, mala si ma rešpektovať a nie ma čisto pretiahnuť ako by som bol tvoj matrac. Nie som a nikdy nebudem. Takto sa môžeš hrať so svojimi hračkami a nie so mnou. Sú ľudia, ktorým sa takéto správanie páči a vyhľadávajú ho, ale ja ním nie som.“
K: „ Prepáč mi to, neviem prečo som sa nezastavila. Chcem ti to vynahradiť ten čas, ktorý sme spolu neboli. Ten čas, kedy sme sa škriepili a odcudzili. Môžeme sa pokúsiť k sebe vrátiť? A to je moja druhá časť. Chýbaš mi, som rada v tvojej spoločnosti a chýbajú mi naše drobnosti a všetky zvyšné veci. Veľmi mi chýbajú naše rozhovory, naše pozeranie filmov a ty.“
L: „Nie je ľahké prekonať všetko, čo sme prežili, ale neviem zabudnúť aktuálne na to zlé. Môžeme sa začať znova zbližovať. Môžeme sa pokúsiť prísť na to, kde sme urobili chybu a napraviť to. Tento proces nebude jednoduchý. Môže to trvať dlho a už je polka novembra.“ Po tomto som sa odmlčal a uvedomil, že na Katku neviem zabudnúť a neviem sa jej vzdať. Z týchto základných úvah mi logicky vyplynulo, že sa o všetko pokúsime spolu, ale iným prístupom. „Dobre Katka, skúsime to. Popravde aj mne sa páčilo, že si konečne prevzala sexuálne aktivity do svojich rúk, ale slovo Nie, znamená nie dobre?“
K: „Sľubujem.“ Katka sa červenala až za ušami a bolo vidieť, že jej spadol kameň zo srdca.
K: „Zároveň sa ťa chcem na niečo opýtať a tvoje rozhodnutie budem rešpektovať.“
L: „O čo ide Katka? Vypadáš dosť nervózna a zdá sa, že sa na to tešíš, ale nevieš aký budem mať na to pohľad ja?“ Katka znervóznela vždy tak, ako keď chcela navrhnúť niečo...zaujímavé až pikantné.
K: „S kamoškami sme sa rozprávali a...prepáč znie to hlúpo... Rozprávali sme sa, že keby máme možnosť ísť do trojky alebo niekoľko ľudí mať skupinový sex.“
L: „Áno tomu rozumiem, ale čo to má spoločné so mnou?“ Nevedel som čo mi tým chcela Katka povedať týmto všetkým. Osobné veci neboli vyriešené, ale radi sme experimentovali.
K: „Baby povedali, že keby chceli nejakého muža, tak teba. Si vraj milý, pekný a pravidelne cvičíš a povedala som im o tvojich...rozmeroch tam dole a z môjho pohľadu to je...nádherné vieš zlatko.“ Katka si ku mne prisadla a rukou ma pohladila od brucha hore vyššie až na ramená a tvár. Zobral som si ju do náručia, sedela na mne a nohy mala vystreté na gauči, hlavu uložila na moje rameno a jej dych ma šteklil na uchu.
L: „Ty by si sa dobrovoľne vzdala toho, že by sme neboli sami, ale traja alebo neviem koľkí hmmm? Podelila by si sa o mňa? Určite niečo také teraz riešiť nebudem, ale do budúcnosti?“
Katka sa spamätala veľmi rýchlo a rozsvietili sa jej všetky výstražné kontroly a hlavička jej začala pracovať na plné obrátky, tak ako to mám rád.
K: „Nechcem sa o teba deliť teraz, ale neskôr asi áno. Uvidíme v akom rozpoložení budeme o pár týždňov či mesiacov.“
L: „Uvidíme.“
Najskôr som ju uštipol na zadok, potom pohladkal po lýtku, rukou som šiel vyššie a zároveň sme sa začali jemne pery na pery bozkávať, dal som jej bozk na krk, Katke unikol prvý vzdych.
K: „Choď sa vyzliecť a len do trenírok, hneď prídem.“
Sedel som v trenírkach v obývačke v kresle, ktoré stálo oproti dverám do spálne. Katka bola v kúpeľni približne 10 minút spolu s jej taškou, ktorú som si všimol až teraz.
Sedel som v kresle, mal zavreté oči a otočil som hlavu ku kúpeľni. Pri zvuku otvárajúcich sa dverí som otvoril oči a ostal som prekvapený.
Modré samo držiace pančuchy, krajkované nohavičky, modrá polopriesvitná podprsenka, ktorá zakrývala len bradavky s dvorcami. Len čo sa Katka ku mne priblížila som ju chcel k sebe pritiahnuť, avšak ostala v bezpečnej vzdialenosti. Bičíkom mi chodila po tele, jemne udierala po tele, chodila hore dole a moje vzdychy boli pravidelnejšie, dych trhaný. Katkin rozkaz som poslúchol bez odporu. Tú krásu, vďaka ktorej vyniklo jej telo si kúpila len kvôli mne. Ospravedlnila sa mi a zároveň prosila o dôveru.
L: „Ešte sa budeme rozprávať.“
K: „Viem, ale teraz si sadni na gauč a dole trenky. Chcem vidieť tých 18 cm v celej kráse.“
Poslúchol som ju. Poslušne som si sadol a Katka sa začala hrať. Najskôr ma troška potrápila bičíkom po stehnách, po ramenách, prsných svaloch a bruchu, odložila bič na kreslo, sadla si obkročmo na mňa.
K: „Nedám ťa nikomu, kým si nebudeme absolútne rozumieť a dôverovať miláčik.“ Na súhlas sme sa dlho a vášnivo bozkávali. Svoje ruky mi dala na stehná a povedala, že môžem maximálne s nimi po zadoček a panvu. Na záver si pripravila malé prekvapenie v podobe škrabošky v modrom tmavšom odtieni, ktorý zvýraznil jej oči a moju bez otvorov. Nasadil som si ju sám a Katka sa na mňa pozerala pohľadom pochopenia a porozumenia. Skôr ako som dal škrabošku na jej miesto, sme sa dlho, nežne a s dôverou pobozkali. Potom som sa ponoril do tmy, cítil a dotýkal sa Katkiných stehien a bokov zatiaľ čo ona chodila rukami po mojom tele, jemne sala moje bradavky, obtierala sa o môj tvrdý penis lonom, rukami ma tlačila viac do gauča a stávala sa nadržanejšou a odvážnejšou. Nadvihla svoje boky a pomaly si dala dole nohavičky. Následne sa o mňa začala otierať lonom, hladkať ma a bozkávať. Až keď mi jej milostné šťavy tiekli po mojom tvrdom úde sa jemne nadvihla a dosadla na mňa. Postupne som do nej prenikol celou dĺžkou a ona začala na mne jazdiť. Ruky mi chytila okolo zápästí. Jazdila čoraz tvrdšie, divokejšie a jej vzdychy prechádzali z hlasitých na trhané. Onedlho na to sa mi zahryzla do ramena a prvý krát sa urobila.
K: „Ešte vydrž.“ Postupne zo seba za každý orgazmu odložila škrabošku, podprsenku a pri poslednom moju škrabošku.
Svoju priateľku som našiel v mojom náručí, unavenú a spokojnú
K: „Ak chceš môžeš sa do mňa urobiť, mám teliesko proti počatiu. Položil som ju na gauč chrbtom a na ten večer posledný krát pomiloval a zároveň s jej stonom pri orgazme som sa prvý krát urobil do svojej priateľky.
S Katkou sme hovorili o mnohých veciach a raz za 2-3 dni sme sa stretli u mňa doma, kde sa z Katky stala domina na niekoľko hodín, kde sme testovali naše hranice, ako napríklad vtedy, keď som prvýkrát Katku vylízal na kuchynskej linke alebo keď ma sledovala pri sprchovaní a počas toho mi vošla nahá do sprchy a prikázala mi, aby som ju pomiloval v sprchovom kúte.
Najväčší extrém bol však prvého decembra, keď prišla v kabáte a vonka bola zima a vysokých čižmách. Sedel som v obývačke, pozeral seriál a mal som 20 minút pre seba za posledný týždeň. Nebol som nadržaný ani som nepotreboval fyzickú úľavu, ale potreboval som psychickú pohodu. Proste mi zazvonila. To bol štvrtok. Otvoril som jej a išiel som naspäť do obývačky, zahrabal sa pod deku a nechal po otvorené dvere. Katka vošla do bytu, zavrela za sebou dvere odložila kabát na vešiakovú stenu a dala si lodičky na podpätku.
Pozdravil som ju a otočil som sa k nej. Ostal som prekvapený pretože na sebe mala kostým dominy ako aj otrokyne zároveň.
Lodičky na opätku, čierne krajkované pančušky, tanga nohavičky, kožený korzet na šnurovanie, hlboký výstrih vzadu, vlasy vyčesané, čierny rúž a dominantný výraz v tvári. Katkine príkazy prišli v momente, keď položila svoju nohu na moje brucho. Vyzliekol som sa do pol pása, priviazala mi ruky v spálne o posteľ, ale nedala šatku na zakrytie očí. Sadla si do kresla k posteli a postupne prikladala opätky od ramena cez hrudník až po rozkrok, kde jemne zatlačila na vzdúvajúci sa penis v rozkroku. Potom vymenila nohy za bičík a dávala mi “lekciu“ dobrého správania a chovania. Viac nevydržala. Nasadla si nad moju hlavu, pritlačila k lonu a nepustila kým sa na mne prvý krát neurobila. Následne zobrala sviečku, zapálila ju a začala z veľkej výšky púšťať vosk na moje telo, teplo bolo príjemné, ale nie palive. Následne mi stiahla tepláky a trenky.
K: „Si kus chlapa, to ma na tebe najviac rajcuje a tie tehličky. Keby môžem tak z teba vyšukám dušu a si môj živý vibrátor 24/7. Ach nebudem sa o teba deliť, aj keď by baby chceli.“
Po predslove sa Katka odobrala do obývačky po kabelu z ktorej vytiahla lubrikant a poliala mi celý penis. Začala mi ho honiť, sať, hrať sa s ním. Vedela presne kedy má prestať a kedy pokračovať, kedy stačilo natiahnuť semenníky a prichádzajúci orgazmus neprišiel. Pomaly sa mi začalo od vzrušenia zahmlievať a zároveň som sa chcel oslobodiť. Toto bolo druh krát, kedy si Katka na mňa nasadla a urobila sa na mojom jazyku a ústach. Katka vedela presne čo chce a podľa toho si ma aj riadila kedy som mal lízať, kedy preniknúť do nej jazykom, kedy sať klitoris. Po asi 3 hodinách ma odviazala a donútila ma jemným švihnutím biča osprchovať, lebo vraj príšerne smrdím. Na to mi zviazala ruky na stoličke v obývačke, kde ju priniesla. Pripútala ruky a nasadla na mňa. Bola tak citlivá, až vedela kedy mám znova prichádzajúce orgazmy. Takto ma trápila do tretej ráno, kedy sa mi dovolila urobiť a musel som ju očistiť od mojej “nádielky v jej lone“. Následne sme sa obaja spolu bez provokácií osprchovali. Ledva som sa dovliekol do postele v pyžame a zaspal som.
Ráno som sa zobudil okolo pol 10. Vyčerpaný a zničený. Psychicky som nerozumel sám sebe a vedel som, že toto boli moje hranice. Vo všetkom. Myslel som si, že som sám v byte, ale z obývačky som počul Katkine kamarátky Júliu a Janku. V pyžame som prešiel popri nich a oni si veselo džavotali na môj účet. Obišiel som ich ako keby boli vzduch. V kuchyni som si spravil čaj s medom, chleba na vajci s syrom a jedol až kým som nebol plný. Zavolal som rodičom, že prídem o dva týždne. V nedeľu som mal ísť na služobnú cestu do rakúska. Na začiatok som si zbalil veci, dal prať a išiel si zabehať. Po príchode ma prekvapila Katka, ktorá ma čakala v chodbe s teplý čajom vraj aby som sa zohrial a rovno sa ma opýtala či sa na ňu nehnevám. Odpovedal som jej, že včerajšok sa mi páčil, ale bola to moja maximálna hranica a viac nie som ochotný skúsiť.
K: „Ďakujem za včerajšok zlatíčko, bol si skvelý. Ľúbim ťa.
L: „Ľúbim ťa zlatino.“ Objal som Katku a tie dve rapotajúce bytosti nabehli, že aj oni ma chcú objať. Proti tomu som rázne vystúpil, odišiel zobrať prádlo, vyvesiť a spať. Zobudil som sa okolo pol 3. V byte hrala Taylor Swift, ktorú mám rád, z kuchyne išla vôňa jedla.
V mojej kuchyni som našiel Katku ako varí v legínach a mojej starej košeli.
L: „Ahoj?“
K: „Zlatíčko ty si hore? Nepočula som ťa. Prepáč.“ Pribehla ku mne, dala mi poriadnu pusu a znova sa vrátila k jedlu. Na obed som mal ryžu, zeleninový šalát a mäso s omáčkou na prírodno. Chutilo to výborne.
K: „ Včera to bolo na hranici viem. Veľa o tom premýšľam, chcela som ťa prekvapiť a zároveň ťa ešte trošku potrápiť kým mi odídeš na týždeň. Budeš mi veľmi chýbať a chcela by som sa vrátiť k našim každo-večerným telefonátom. Pripravovala som sa na teba dlho až som sa musela 3krát urobiť kým som to vymyslela a prišla k tebe. Hrozne som to potrebovala dostať zo seba a dúfam len, že sa nehneváš alebo ťa to odo mňa neodradí.“
L: „Rozumiem tomu Katka. Včera to bolo krásne a moje hranice si odhadla na presnosť. Užil som si to a bolo to nádherné. Naozaj si ma vyšťavila a neviem čo máme dnes večer v pláne?“
K: „Včera som sa urobila toľko krát, až dnes nemám potrebu, ale určite si to rada zopakujem. Dnes by som sa chcela o teba starať tak ako ty po našom prvom milovaní.“
Katkine priznanie ma prekvapilo a zasiahlo hlboko v srdci. Pamätá si na to, ako som ju osprchoval a uložil spať? Bol som príjemne zmätený.
L: „Umyjem riad dobre? Potom uvidíme a niečo vymyslíme.“
Ako som povedal, tak som urobil a Katka odložila riad, priniesla deku, roztiahli sme gauč. Zaspal som v jej náručí, držala ma odzadu popod ruku a okolo trupu. Pozerala film sama a keď som sa zobudil vonku už bola tma, Katka ma sledovala svojimi očami.
Natiahol som ruku k jej tvári či nie je len sen. Nebola. Jemne som ju pobozkal na krk a kľúčnu kosť. Privinul k sebe a dlhé minúty sme ležali na gauči pod jednou dekou.
L: „Som šťastný, že ťa mám.“
V nedeľu som odišiel na služobnú cestu a pri odchode mi Katka sľúbila, že až prídem domov v sobotu, tak dostanem svoju “Mikulášku“. Vo štvrtok bolo 6.12. a ja som mal prísť domov 8.12.
To be continued