Kapitola 13: Darček

1. 10. 2021 · 1 259 zhlédnutí Stevko95

Pozeral som sa na Katku a nemohol uveriť svojim očiam a ušiam. To čo mi povedala pre mňa veľmi veľa znamenalo. Dlho som rozmýšľal o mnohých veciach ohľadom nás. Prečo sa niekedy zavrie v kúpeľni, prečo sa oblečie po milovaní alebo niekedy nevie čo so sebou. Veľmi dlho chcela a rozmýšľala nad všetkým a určite pre ňu tieto slová bolo ťažké povedať a zveriť sa mi.
L: „Katka budem šťastný, keď budeme môcť preskúmavať tieto taje spolu.“ Pritiahol som si ju k sebe a pobozkal vášnivo na pery, postupoval som nižšie a nižšie cez krk na kľúčnu kosť. „Budem s radosťou tvojím mužom. Nechcem byť s nikým iným, budem sa venovať len TEBE, svoje a tvoje túžby budem napĺňať čo najlepšie ako budem vedieť.“ Poslednú vetu som jej vravel do pier.
K: „Rada by som, aby si svoje túžby hlavne prejavil. Chcem byť len tvoja a vedieť čo teba vzrušuje, čo teba privádza do vytrženia a chcem to zažívať s tebou láska. To ma rajcuje najviac, keď mi muž ukáže čo ho vzrušuje a robí to len so mnou.“ Dala mi pusu a sklonila hlavu.
Pravdepodobne si myslela, že to tak chcem a tak by sa mi to mohlo páčiť. Jemne som jej zdvihol hlavu, aby sa mi pozerala do očí.
L: „Vždy sa mi pozeraj do očí láska, všetko chce čas a priestor. Týždeň popremýšľaj čo sa ti páči, čo by si chcela vyskúšať. Do Štefana áno? Porozmýšľaj o všetkom a ja budem tiež. Túto cestu absolvujeme spolu ako rovnocenní láska.“
Prevalila ma na chrbát, obkročmo sadla a silno objala. Na mojom tričku som zacítil slzy, ktoré sa mi presiakli cez tričko. Hladkal som ju kým sa neupokojila. Pozrela sa na mňa cez uplakané oči.
K: „Neopustíš ma však?“
L: „Nie, neopustím.“
Ráno som jej urobil raňajky do školy a s úsmevom na tvári odišiel do práce. Cez deň mi prišli tri správy na Messenger, že bude s babami na internáte, že večer sa pôjde zabaviť a že v stredu ide domov.
L: Večer môžeš byť neposlušná, ale len do určitej miery. Pokiaľ to preženieš, tak dostaneš 5 a 20 na holý zadok.
Práca mi počas dňa ubiehala príjemne a doma po sprche pri prišla správa na Messenger.
K: Sme v klube, je tu pár zajačikov, ktorí by stáli za hriech. Fotka v tričku s väčším výstrihom, vypasované čierne rifle. Popis: Myslíš, že tento zadok sa im bude páčiť? Asi dovolím ešte niekomu skôr, ako sa ma zmocníš a budem len tvoja.
L: Skús to a uvidíš. Dostaneš 30 dokopy. Nebudem ťa šetriť.! Odoslaná fotka v rifliach. Popis: Idem po teba
K: Nevieš kde som ani s kým a ten zajačik je tak chutný. Už mi aj položil ruku na pás. To čo má v nohaviciach vyzerá sľubne. Kde si? Fotka, kde mala prst v ústach, bolo vidieť krajku čiernej podprsenky pod bielym tričkom. Popis: Myslíš, že v tej kabínke za mnou by som si to užila?
Katka jednoznačne stála o provokovanie a taktiež jej narástlo sebavedomie. Chcela jednoducho vedieť či si stojím za svojimi slovami. O 23:10 som ju našiel v klube. Predtým som prešiel tri známejšie. Tento bol viac na okraji mesta. Bola tam s kamarátkami a okolo nej dvaja mladí chlapci. Držali sa pri nej a zároveň ju vyzývali. Katka sa s nimi hrala a aj so mnou sa chcela hrať. Rozhodol som sa hrať s ňou jej poslednú hru na nezadané dievča. Pristúpil som k nej a babám a tým dvom mladíkom. Sadol som si za ňu a medzi jej kamarátky.
L: „Pekný večer prajem. Môžem si prisadnúť?“
Katkina reakcia bola ako keby stretla ducha. Ostala v šoku, obrátila sa ku mne a prekvapene na mňa pozerala.
Správa mi prišla na Messenger: Ty si prišiel... Som taká šťastná.
Odpovedal som: Hráme tvoju hru dokonca miláčik.
K: Dobre, ale neuľahčím ti to. Si hrozne sexi, keď žiarliš.
L: Žiarlim a dosť. Získam si ťa znova.
L: „Tak čo pijete mladé slečny?“ Chlapcom som naznačil, že o nich nemám záujem. Svoju pozornosť som venoval len Katke.
Katka ma ostentatívne ignorovala a zato sa mi otočila chrbtom a priamo tak vystavila zadok, o ktorý mám zabojovať. Kamarátky sa vybrali tancovať s Katkou a chalani za ňou ako dva psy. Pousmial som sa nad tým, objednal minerálku a sledoval kreácie na parkete. Po minúte už obaja boli čo najbližšie pri nej a v tom momente sa otočila na mňa ako by hovorila: Toto si dnes vybojuješ alebo stratíš. Už nešlo len o hru, ale aj o to ju získať iným spôsobom. Musel som vydržať jej hru až do konca a ak vydržím, tak potom so mnou odíde.
Prišli naspäť k baru, Katka si sadla na stoličku.
K: „Ty nepiješ?“
L: „Nie. Som tu autom.“
K: „Škoda, ale neviem stále ako sa voláš.“
L: „Lukáš a ty mladá slečna?“
K: „Katka. Toto sú moje kamošky Marta a Lucka.“
L: „Veľmi ma teší. Čo ťa priviedlo do klubu Katka?“
Katka urobila dobre známy pohyb a tak ma donútila pozrieť na jej poprsie. Tá nevernica a provokatérka! Vedela ako vyprovokovať ľudí a hlavne mňa. Chcel som ju zatlačiť do tej kabínky hneď!
L: „Zatancuješ si so mnou?“
K: „Tomáš a Marek sú na rade, možno potom?“ Musel som znovu zaregistrovať tých dvoch. Pozerali na Katku ako na kus mäsa a to vo mne vyburcovalo žiarlivosť s agresivitou na maximum. Musel som pretrpieť pri bare niekoľko tancov, kým sa Katka neuvolila si so mnou zatancovať. Od toho momentu som si ju pritiahol k sebe a nepustil.
L: „Takto si to predstavuješ? Hrať sa na mačku a myš?“ Len čo sme boli spolu na parkete a nikto nás nemohol počuť.
K: „Chceš ma? Vybojuj si ma, lebo pôjdem s Marekom, vypadá zaujímavo.“ V očiach mala výzvu a túžbu.
L: „Pôjdeš so mnou domov a žiadny Marek!“
K: „On je tak sladký a nevinný. To by bola zábava. Žiarliš láska?“
L: „Ani to neskúšaj. Už si ma dosť vyprovokovala. Samozrejme, že žiarlim.“
K: „Tak bojuj a zahryzla mi do ramena. Tie oči tak svietia, keď sme spolu. Keď si sám, máš v nich tiene z minulosti, ale dnes je tam veľa agresivity a chcel by si ma zatiahnuť niekde že? Do tej kabínky a to by sa mi páčilo, ale dnes nie. Dnes sa nepoznáme. Je to krásna vzrušujúca hra. “
Au!. Toto sa jej vráti v plnej sile. Vrátili sme sa k baru. Katka išla znova tancovať s Marekom, ale držala si odstup nie ako pri mne. Druhý chalan to prehnal s pitím a keď som sa bol vonka nadýchať čerstvého vzduchu videl som ho za budovou ako sa zbavuje nadbytočného alkoholu cez ústa. Keby som tam bol ostal chvíľu, tak by som ich odtrhol od seba nasilu a to by bolo prázdne víťazstvo.
Už len ja a Marek. Vrátil som sa dnu, kde boli Marta a Lucia.
M: „Čo sa stalo, že robíte takýto cirkus vy dvaja?“
L: „Katkina hra, získaj si ma...Už som 4 hodiny celý napätý.“
K: „O čom sa rozprávate? Dáme si ďalšieho panáka?“ a už ho aj vypila. Držala v sebe určitú hladinu alkoholu kvôli pocitom a provokácií.
Už som to viac nevydržal a pohár trpezlivosti mi pretiekol. Katka sa usadila na stoličku. Automaticky som sa postavil za ňu a to nádejného Mareka mierne zastrašilo.
Ma: „Čo robíš. Nie je to tvoja baba. Nemôžeš ju len tak objať a privlastniť si.“
K: „Nemôžeš presne tak.“ Napriek jej slovám som ju stále držal rukou okolo pása.
L: „Nie si presvedčený, že s tebou dnes odíde? „Kamarát“?“
Využil som svoju prevahu, ale keď ide o získanie Katky, tak urobím všetko.
K: „Idem si zatancovať s Marekom, keď si taký somár Lukáš.“ Na parkete sa Katka začala zvŕtať a čoskoro sa k sebe s Marekom tlačili telo na telo. Po jednom očku som sledoval ich tanec a v ruke stláčal pohár kým nepraskol. Prerezal som si kožu na dlani a dvoch prstoch. Tú ženskú dnes dostanem. Ruku som si ošetril na WC, potom ako som v auto lekárničke našiel obväz a vrátil sa k baru. Ešte stále spolu tancovali a tak som si to namieril k nim.
Bez opýtania som pritiahol Katku k sebe a v tom momente som uvidel celú jej zraniteľnosť, lásku, radosť, ostražitosť a nádej v jej očiach. Začala hrať pomalá hudba a Katku som si pritiahol viac k sebe.
K: „Nemôžeš si ma len tak privlastniť.“
L: „Môžem a urobil som to už včera a ty to vieš. Ten chalan už odišiel. Práve keď si mi to povedala odišiel k baru. Zbavím sa ho a môžeme ísť spolu preč.“
K: „Už som si myslela, že si odišiel a nechal ma tu samú.“ Z jej očí sa začali rinúť slzy a tak som jej tvár zobral do rúk, pobozkal na pery a pošepkal do ucha
L: „Nikdy Katka neodídem.“
Pritiahol som si ju k sebe, pevne objal a držal kým pesnička hrala sme sa hojdali do rytmu a pozerali jeden druhému do očí.
Prišli sme k baru.
Marta: „Marek to vzdal, keď Vás videl pri tom slaďáku. Ostal smutný a bolo mi ho ľúto kúsok. Vy ste teda párik.“
L: „Ja a Katka sme spolu a jej hra je u konca však?“
K: „Áno je. Už viem ako si sa cítil, keď som ťa neoprávnene konfrontovala s tou trénerkou Veronikou. Prepáč mi to.“
L: „To je v poriadku. Ideme?“
Zaplatil som útratu, nastúpili sme do auta a odviezol baby na internát. Katku som posledný krát objal, pritúlili sme sa a odišli každý svojím smerom. Ja domov na byt, Katka na izbu.
K: Dnes si to zvládol výborne láska. Chcem ťa cítiť v sebe. Fotka tvrdých bradaviek a jej laškovný pohľad.
L: Budeme laškovať 26.12. Desať dní vydržíš. Dobrú noc zlatino.
Týždeň prešiel ako voda a celý čas som po večeroch pripravoval darček pre Katku, podporoval Katku pri učení na skúšku a cez víkend išiel domov pomáhať na Vianoce. Každý večer sme si písali dve, tri hodiny a 23. decembra mi prišla správa od Katky
K: chýbaš mi a chcem ťa už objať. Dúfam, že sa ti môj darček bude páčiť.
L: O 2 dni sme spolu Katka. Prídem ťa pozrieť a ty potom spoznáš moju rodinu. Určite sa mi bude páčiť, aj keď to budú len ponožky. Ľúbim ťa
Štedrý deň sme trávili so svojimi rodinami a večer na chvíľku volali. Bolo to, ako keby ma na duši niekto pohladil, jej hlas ma upokojil, potešil na srdci a dodal energiu.
L: Po večeri. Som plný a chcel by som ťa držať v objatí.
K: Aj ja som plná, ale chýba mi tvoja plnosť vo mne.
L: Vo štvrtok láska. Teším sa až si vymeníme darčeky.
K: Iveta bude s nami. Je hrozná a páčiš sa jej. Najradšej by som ju pre fackala. Denne sa na teba pýta 4 krát. Robí mi tak nervy a o to viac mi chýbaš zlatino ☹.
L: Neboj. Unavíme ju nejak a keď nie, tak sa zavrieme k tebe do izby. Povieš mi aký darček dostanem?
K: Nepoviem, lebo ty si ten tvoj nechávaš pre seba.
L: Dobre tak nepovedz. Krásne sníčky láska.
K: Aj tebe láska.
25. december prebiehal v podobnom duchu a 26. 12. som sa vybral ku Katke už pred obedom. Katkina mamina Pani Barbora ma veľmi rada uvidela a Iveta pišťala ako 15 ročná školáčka na to, že má 20. Katku som našiel v jej izbe ako spí po ťažkej rodinnej návšteve. Izba nebola cítiť alkoholom a tak som ju nechal spať. Okolo pol 4 prišla do obývačky a keď ma uvidela, tak sa skoro natiahla na podlahu ako sa snažila ku mne dostať.
L: „Ahoj zlatino. Šťastné a veselé. Dal som jej pusu na pery a líce.“
K: „Konečne si tu!“ Po zvyšok večera, kým sme neodišli do jej izby ma držala za ruku a pod dekou sme sa túlili. Len čo sme zavreli dvere za nami v jej izbe, tak sa Katka na mňa vrhla. Vášnivé bozky umocňovali nedočkavé ruky ohmatávajúce toho druhého.
L: „Darčeky?“
K: „Áno darčeky. Dám ti prvá. Sú to dva vlastne. Jeden ako priateľka a druhý ako tvoja... veď vieš...“
L: „Áno viem Láska. Ako moja “submisívna“ polovička však?“
K: „A...Áno. Som hrozne nadržaná. Tu máš prvý darček.“
Dostal som od Katky nádherný biely sveter na zimu. Vyšší golier, zips na pravom boku a vrecko na mobil + čierne kožené rukavice.
K: „Tie čo máš majú už zlú kvalitu a sú deravé.“
L: „Ďakujem veľmi pekne.“ Za odmenu som ju pobozkal a dal jej darčeky. Veľmi opatrne ho rozbalila. Dostala odo mňa vonnú sviečku, legíny bielej farby a čiernu mikinu mojej veľkosti , o ktorej som vedel, že sa jej páči.
K: „Ďakujem a teraz ten druhý darček.“
Vytiahla to z pod postele. Bol to väčší balík a v ňom rôzne erotické pomôcky od vibrátora, pút až po bičík, lano a venušine guličky. Rozbalil som malú krabičku a v nej bola hodvábna červená stužka. Katka sa celý čas na mňa pozerala a hrýzla do pery.
K: „To je na to, že mi to môžeš uviazať kde chceš a kedy a ja to mám nosiť a je to na zaviazane očí. Tak som si to naposledy urobila. Stuhu som mala na očiach a myslela na teba láska.“
Veci som odložil na zem a vrhol sa na Katku. V priebehu troch minút sme boli nahí a keď som sa natiahol po kondóm, tak mi Katka pripomenula, že má teliesko. Ležala podo mnou, sal som jej prsia, bradavky, bozkával krk. Pomaly som si našiel cestu a zastonal slasťou. V momente som zabudol na okolitý svet a začal divokú súlož. Katka mi vzdychala do úst a ja som pumpoval do nej prvý orgazmus. Následne som si ju pretočil na 4, hlavu zatlačil do vankúša a šatkou zaviazal ruky. Naše telá plieskali v celej miestnosti. Katka vzdychala do vankúša svoju slasť a pri jej treťom a mojom druhom orgazme sme sa zvalili do postele. Hudba, ktorá hrala z reproduktorov nás hádam prekryla. Po vydýchaní krátkeho uvoľnenia som Katke podal malý darček veľkosti A4.
L: „Toto je môj posledný darček.“
K: „Čo to je?“ Katka s nadšením roztrhala obal a videla pred sebou čierny povrch s červeným písmom.
Pohľady sa nám stretli...
Pokračovanie nabudúce.